Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Karéta peluru Shinkansen ngajajar di buruan kereta api Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock

Karéta peluru Shinkansen ngajajar di buruan kereta api Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock

Shinkansen (karéta bullet)! Jepang Pas, Tiket, Pengenalan Karéta

Di Jepang, jaringan Shinkansen (karéta Bullet) nyebar. Shinkansen nyaéta super ekspres anu ngaleuwihan 200 km / jam. Upami anjeun nganggo Shinkansen, anjeun tiasa langkung saé diantara kota-kota utama Jepang gancang pisan. Upami anjeun nganggo kapal terbang, anjeun kedah ngaliwat bandara, janten peryogi waktos anu heran. Kontrasna, Shinkansen ngarambat antara stasion utama, sahingga anjeun tiasa angkat kalayan éfisién. Anjeun kedah ngaraosan numpak Shinkansen di Jepang!

Shinkansen ngahubungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat 1
Poto: Shinkansen di sababaraha lokasi di Jepang

Shinkansen dioprasikeun di sababaraha bagéan Nusantara Jepang. Aya sababaraha jinis karéta, ti model pang anyarna pikeun "Dokter Konéng", anu mariksa lagu éta. Shinkansen ngalir tepat waktu. Ku kituna naha henteu nganggo éta dina perjalanan anjeun? Punten tingal artikel di handap ieu ngeunaan Shinkansen sapanjang ...

Outline jaringan Shinkansen

Ngeklik gambar bakal nunjukkeun peta Shinkansen ieu dina website resmi Japan Rail Pass dina kaca anu kapisah

Ngeklik gambar bakal nunjukkeun peta Shinkansen ieu dina website resmi Japan Rail Pass dina kaca anu kapisah

Kumaha bukuna sareng mésér tikét Shinkansen

Ngeunaan neundeun tiket shinkansen sareng prosedur mésér, kuring ngenalkeun detail dina artikel di handap ieu. Kalebet Japan Rail Pass, mangga tingal tulisan ieu kanggo detil.

kandaraan
Angkutan di Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara jsb.

Nalika iinditan di Jepang anjeun tiasa ngalih pisan éfisién ku ngagabungkeun shinkansen (kereta api Bullet), kapal terbang, beus, taksi, nyéwa mobil jsb. Upami anjeun nambihan numpak Shinkansen kana jadwal anjeun, éta bakal émut anu pikaresepeun. Dina kasus éta, mésér "Japan Rail Pass" bakal lumrah pisan. Dina halaman ieu, kuring bakal ...

Nozomi, Hikari, Kodama ... Bédana na?

Jaringan Shinkansen diwangun ku hiji rute panjang anu tembus ka Nusantara Jepang sareng sababaraha rute anu ngirangan ti dinya.

Dina rute Shinkansen, aya karéta nu ukur eureun di stasion utama sareng karéta anu eureun di unggal stasion. Contona, dina Tokai Shinkansen nyambungkeun Tokyo sareng Osaka, aya "Nozomi" "Hikari" mung eureun di stasion utama sareng "Kodama" di unggal stasion. Unggal karéta, kendaraan anu dianggo ampir sami. Nanging, kusabab jumlah stasiun anu lirén béda-béda, waktosna badé bénten-béda.

Ieu di handap masing-masing titik di Tokaido Shinkansen. Salaku tambahan ka stasiun anu dieureunkeun Nozomi, Hikari eureun di sababaraha stasiun. Stasiun mana Hikari lirén gumantung kana karéta. Waktu anu diperyogikeun ti stasiun Tokyo ka stasiun Shin-Osaka sakitar 2 jam 33 menit ku Nozomi, sakitar 2 jam 53 menit ku Hikari, sakitar 4 jam sareng 4 menit ku Kodama. Kusabab Kodama ngantosan dugi ka Nozomi sareng Hikari ngalangkungan stasiun, waktos kanggo lirén di stasiun-stasiun parantos lami. Nozomi sareng Hikari sering ngalirasi bagian anu cukup panjang. Salaku conto, nalika angkat ti Tokyo, Nozomi sareng Hikari sering angkat ka Hiroshima atanapi Hakata.

setasion Nozomi Hikari Kodama
Tokyo Eureun Eureun Eureun
Shinagawa Eureun Eureun Eureun
Shinyokohama Eureun Eureun Eureun
Odawara --- (eureun) Eureun
Atami --- (eureun) Eureun
Mishima --- (eureun) Eureun
Shin Fuji --- --- Eureun
Shizuoka --- (eureun) Eureun
Kakegawa --- --- Eureun
Hamamatsu --- (eureun) Eureun
Toyohashi --- --- Eureun
Mikawa Anjo --- --- Eureun
Nagoya Eureun Eureun Eureun
Gifu Hashima --- (eureun) Eureun
Maibara --- (eureun) Eureun
Kyoto Eureun Eureun Eureun
Shin Osaka Eureun Eureun Eureun

 

Korsi anu disarankeun dina karéta pelor

Korsi tukang tiap kendaraan

Shinkansen, sayang, teu gaduh sakedik rohangan pikeun nempatkeun koper ageung. Upami anjeun tunggang Shinkansen sareng kantong ageung, kuring nyarankeun yén anjeun calik dina korsi di tungtung unggal kendaraan. Upami anjeun calik dina korsi pamungkas, anjeun tiasa nempatkeun kantong anjeun dina korsi anjeun.

Korsi di sisi tempat Mt. Fuji katingali

Upami anjeun ngalih ti Tokyo ka Osaka atanapi Kyoto, kuring nyarankeun yén anjeun calik dina korsi anu leres. Mt. Fuji ningal ka katuhu. Sabalikna, upami anjeun ngalih ti Osaka atanapi Kyoto ka Tokyo, linggih di kénca kénca gampang tingali MT.Fuji.

Anjeun tiasa ngawartoskeun staf kana kahayang anjeun nalika mésér tikét Shinkansen di Jepang. Bahkan mesin jual tiket dipasang di stasion JR, anjeun tiasa netepkeun kursi anu dipikahoyong. Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun korsi anu dipikahoyong sateuacan anjeun angkat ka Jepang, punten heula cagar korsi di mana waé. Teras langkung saé pikeun naros ka rencang ngarobih korsi anjeun di stasion Jepang.

 

Tōkaidō Shinkansen

Tokyo - Shin-Osaka: Garis panjang 515.4 km

Karéta peluru Tokaido Shinkansen ngalangkungan Gunung Fuji sareng sasak Fujikawa kalayan latar langit biru = shutterstock

Karéta peluru Tokaido Shinkansen ngalangkungan Gunung Fuji sareng sasak Fujikawa kalayan latar langit biru = shutterstock

karéta

Nozomi (gancang)

Nozomi nyaéta karéta panggancangna dina Tokaido Shinkansen. Henteu aya di Stasion Tokyo, Stasion Shinagawa, Shin-Yokohama Station, Stasiun Nagoya, Stasiun Kyoto, Shin Osaka Station ngan ukur. Aya seueur karéta anu lirén dina stasion Okayama, stasion Hiroshima, stasiun Hakata, jsb., Asup ka Sanyo Shinkansen kuloneun Shin - Osaka.

Hikari (semi-gancang)

Hikari mangrupikeun karéta panggancangna saatos Nozomi. Kandaraan Hikari sami sareng Nozomi, tapi eureun di stasion langkung ti Nozomi. Eureunana béda pikeun unggal karéta. Sababaraha Hikari ngajalankeun ka stasiun Okayama dina Sanyo Shinkansen.

Kodama (lokal)

Kodama lirén di sadaya stasiun. Kodama ngantosan di stasion dugi Nozomoi atanapi Hikari pas, janten bakal nyéépkeun waktos. Upami anjeun angkat ka stasion dimana Kodama ukur lirén, anjeun kedah ka stasiun anu caket heula ku Nozomi atanapi Hikari teras teraskeun ka Kodama.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Kandel: lirén Nozomi

Stasion Tokyo
Stasion Shin-Yokohama
Stasion Odawara
Stasion Atami
Stasion Mishima
Stasion Shin-Fuji
Stasion Kakegawa
Stasion Hamamatsu
Stasiun Toyohashi
Stasion Nagoya
Stasion Gifu-Hashima
Stasion Maibara
Stasiun Kyoto
Stasion Shin-Osaka

 

Sanyo Shinkansen

Shin-Osaka - Hakata: Garis panjang 553.7 km

karéta

Nozomi (gancang)

Nozomi nyaéta karéta panggancangna anu ngajalankeun sadaya garis Tokaido Shinkansen sareng Sanyo Shinkansen.

Mizuho (gancang)

Mizuho nyaéta karéta panggancangna anu ngajalankeun dina garis Sanyo Shinkansen sareng Kyushu Shinkansen. Éta ngahubungkeun Stasion Shin-Osaka sareng Stasion Kagoshima-Chuo di Prefektur Kagoshima anu aya di Kidul Kyushu. Dina jero Sanyo Shinkansen, sadaya karéta eureun di Shin-Osaka, Shin-Kobe, Okayama, Hiroshima, Kokura sareng Hakata, sareng sababaraha karéta ogé eureun di stasion Himeji. Mizuho teu lirén di stasion Fukuyama, stasion Tokuyama, stasion Shin Yamaguchi dimana sababaraha kota Nozomi lirén.

Sakura (semi-gancang)

Sakura nyaéta karéta anu sarimbag sareng Hikari di Tokaido Shinkansen. Nalika Sakura lirén dina sababaraha stasiun anu langkung saé ti Nozomi, Sakura lirén dina sababaraha stasiun anu langkung ti Mizuho. Sakura eureun di sababaraha stasion, khususna dina bagean Kyushu Shinkansen. Stasion dimana Sakura lirén langkung ti Mizuho bakal bénten gumantung kana karéta.

Hikari (semi-gancang / lokal)

Aya 2 jinis Hikari dijalankeun dina Sanyo Shinkansen. Salah sahijina nyaéta jinis anu nuju sumping di Sanyo Shinkansen ti Stasion Tokyo. Éta gancang ti stasiun Tokyo ka stasiun Shin-Osaka gigireun Nozomi, tapi éta lirén di unggal stasiun di beulah kulon ti stasiun Shin-Osaka. Nanging, dina Hikari lebet ka Sanyo Shinkansen ti Nagoya, aya karéta anu ngalangkungan seueur stasion dugi ka Sakura.

Anu séjén nyaéta karéta anu ngan ukur aya dina bagian Sanyo Shinkansen. Éta nembus seueur stasiun sapertos Sakura.

Kodama (lokal)

Kodama eureun di unggal stasion ogé Kodama tina Tokaido Shinkansen.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Kandel: Henteu Nozomi sareng Mizuho

Kadang Nozomi eureun di sababaraha stasion Himeji, stasion Fukuyama, stasion Tokuyama, stasion Shin Yamaguchi

Stasion Shin Osaka
Stasion Shin-Kobe
Stasion Nishi-Akashi
Stasiun Himeji
Stasion Okayama
Stasion Shin-Kurashiki
Stasion Fukuyama
Stasion Shin-Onomichi
Stasiun Mihara
Stasion Higashi-Hiroshima
Stasiun Hiroshima
Stasion Shin-Iwakuni
Stasiun Tokuyama
Stasion Shin-Yamaguchi
Stasiun Kokura
Stasiun Hakata

 

Kyushu Shinkansen

Hakata - Kagoshima-Chuo: Garis panjang 256.8 km

karéta

Mizuho (gancang)

Mizuho nyaéta karéta panggancangna pikeun ngarambat dina Kyushu Shinkansen sareng Sanyo Shinkansen. Kabeh karéta eureun di Stasiun Hakata, Stasiun Kumamoto, Kagoshima-Chuo Station di Kyushu Shinkansen, sareng sababaraha karéta samentawis ogé eureun di stasion Kurume sareng Kawauchi. Ti stasion Shin-Osaka ka stasiun Kagoshima-Chuo nyaéta karéta panggancangna dina 3 jam sareng 42 menit. Éta hiji jam sareng 17 menit ti stasiun Hakata ka stasiun Kagoshima-Chuo.

Sakura (semi-gancang)

Sakura mangrupikeun karéta semi-gancang anu dijalankeun di Kyushu Shinkansen sareng Sanyo Shinkansen. Éta eureun dina sababaraha stasiun anu langkung alusna tinimbang MIzuho. Dina Kyushu Shinkansen, sadaya karéta eureun di Stasiun Hakata, Stasion Shin Taursu, Stasiun Kurume, Stasiun Kumamoto, Stasiun Kawauchi sareng Stasion Kagoshima-Chuo. Sareng, éta ogé lirén dina sababaraha stasiun anu sanés. Stasionna gumantung kana karéta.

Tsubame (lokal)

Tsubame eureun di sadaya stasiun Kyushu Shinkansen.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Bold: Stasion dimana Mizuho liren

Stasiun Hakata
Stasiun Kurume
Stasion Shin-Omuta
Stasion Shin-Tamana
Stasiun Kumamoto
Stasion Shin-Yatsushiro
Stasion Shin-Minamata
Stasiun Izumi
Stasiun Sendai
Stasiun Kagoshima-Chuo

 

Tohoku Shinkansen

Tokyo - Shin Aomori: Garis panjang 674.9 km

Kandaraan Shinkansen rute séjén sering dihubungkeun sareng kendaraan utama sareng dioperasi babarengan ka stasion di jalan, Tokyo, Jepang = shutterstock

Kandaraan Shinkansen rute séjén sering dihubungkeun sareng kendaraan utama sareng dioperasi babarengan ka stasion di jalan, Tokyo, Jepang = shutterstock

Tohoku Shinkansen angkat ti stasiun Tokyo ka arah timur laut. Pas nembus ka stasiun Fukushima, Stasion Sendai, stasion Morioka, sareng sajabana sareng ka stasion Shin Aomori di bagian pangpanjangna Honshu. Tina stasion Shin Aomori, Hokkaido Shinkansen terus. Aya dua garis cabang dina Tohoku Shinkansen. Éta téh Akita Shinkansen sareng Yamagata Shinkansen. Kareta ieu nyambung sareng karéta utama tina Tohoku Shinkansen ka stasion anu ngabara ti Tohoku Shinkansen. Janten, upami anjeun nganggo Shinkansen, punten ati-ati sanés kasalahan nalika ngalatih.

karéta

Hayabusa (gancang)

Hayabusa nyaéta Shinkansen panggancangna anu ngajalankeun bagian tina Tohoku Shinkansen sareng Hokkaido Shinkansen (Tina stasion Tokyo ka stasion Shin-Hakodate-Hokuto). Jalan dina laju maksimum 320 km / jam. Hayabusa ngan ukur ngagaduhan korsi. Aya mobil biasa (ékonomi), mobil héjo (kelas kahiji) sareng kelas Grand di Hayabusa. Gerbong Kelas Besar ngan ukur tilu korsi per barisan.

Yamabiko (semi-gancang)

Yamabiko mangrupikeun karéta gancang anu dioperasikeun antara Stasion Tokyo - Stasion Sendai sareng stasion Morioka (aya dua jinis titik, Sendai sareng Morioka). Henteu kéngingkeun di Stasion Ueno, Stasion Omiya, Stasion Utsunomiya, Stasiun Koriyama, Stasion Fukushima sareng Stasion Sendai - Stasion Morioka.

Hayate

Hayate mangrupikeun karéta anu posisi na sesah kahartos dina ayeuna. Éta karéta panggancangna sateuacan. Tapi, saprak Hayabusa kaluar, eta dilatih salaku karéta anu ngalengkepan Hayabusa. Dina waktos anu caket, sigana yén moal aya jasa biasa dina Tohoku Shinkansen. Éta bakal dioperasikeun utamana di sabudeureun Hokkaido Shinkansen.

Komachi (Akita Shinkansen)

Komachi mangrupikeun wahana Akita Shinkansen. Nalika angkat ka Tokyo ti Akita, éta bakal dijalankeun ku Hayabusa, kendaraan Tohoku Shinkansen, dina bagian Tohoku Shinkansen. Teras dipisahkeun ti Hayabusa di stasion Morioka teras dioperasikeun ka stasion Akita.

Tsubasa (Yamagata Shinkansen)

Tsubasa nyaéta kendaraan Yamagata Shinkansen. Nalika angkat ka Tokyo ka Yamagata, éta bakal dioperasikeun babarengan sareng Yamabiko anu mangrupikeun mobil Tohoku Shinkansen di bagian Tohoku Shinkansen. Teras dipisahkeun ti Yamabiko di stasion Fukushima sareng dioperasikeun ka prefektur Yamagata. Aya dua jinis titik ahir: Stasion Yamagata sareng stasion Shinjo.

Nasuno (lokal)

Nansuno mangrupikeun karéta lokal anu ngajalankeun antara stasiun Tokyo - Nasushiobara sareng Koriyama. Éta cocog pisan kanggo paménta antara Prefektur Tochigi - kota tengah Tokyo dina énjing sareng énjing.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Bold: Stasion di mana Hayabusa liren. Sababaraha ogé lirén di stasion sanés

Stasion Tokyo (Tokyo)
Stasion Ueno (Prefektur Tokyo)
Stasion Omiya (Prefektur Saitama)
Stasion Oyama (Prefektur Tochigi)
Utsunomiya Station (Prefektur Tochigi)
Stasion Nasushiobara (Prefektur Tochigi)
Stasiun Shin Shirakawa (Prefektur Fukushima)
Stasiun Koriyama (Fukushima Prefecture)
Stasion Fukushima (Prefektur Fukushima)
Stasiun Shiroishi-Zao (prefektur Miyagi)
Stasiun Sendai (Prefektur Miyagi)
Stasion Furukawa (Prefektur Miyagi)
Stasiun Kurikomakogen (Prefektur Miyagi)
Stasion Ichinoseki (Prefektur Iwate)
Stasiun MIzusawa-Esashi (Prefektur Iwate)
Stasiun Kitakami (Prefektur Iwate)
Stasiun Shin Hanamaki (Prefektur Iwate)
Stasion Morioka (Prefektur Iwate)
Stasion Iwate-Numakunai (Prefektur Iwate)
Stasion Ninohe (Prefektur Iwate)
Stasion Hachinohe (Prefektur Aomori)
Stasiun Shichinohe-Towada (Prefektur Aomori)
Stasiun Shin Aomori (Prefektur Aomori)

 

Akita Shinkansen

Morioka - Akita: Garis panjang 127.3 km

Cabang Akita Shinkansen di stasion Morioka ti Tohoku Shinkansen sareng dijalankeun di Prefektur Akita. Jalan ti Stasion Tokyo ka Stasion Morioka sareng Hayabusa dihubungkeun dina laju maksimum maksadna 320 kilométer. Nanging, saprak ngalirkeun jalur karéta rutin ti stasiun Morioka ka stasiun Akita, laju maksimal dugi ka 130 kilométer.

karéta

Komachi

Komachi mangrupikeun wahana Akita Shinkansen. Nalika angkat ka Tokyo ti Akita, éta bakal dijalankeun ku Hayabusa, kendaraan Tohoku Shinkansen, dina bagian Tohoku Shinkansen. Teras dipisahkeun ti Hayabusa di stasion Morioka teras dioperasikeun ka stasion Akita.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Stasiun Morioka
Stasion Shizukuishi
Stasion Tazawako
Kakunodate Sation
Stasion Omagari
Stasiun Akita

 

Yamagata Shinkansen

Fukushima - Yamagata - Shinjo: Garis panjang 148.6 km

Yamagata Shinkansen cabang ti stasion Fukushima ti Tohoku Shinkansen sareng dijalankeun di Prefektur Yamagata. Jalan ti stasion Tokyo ka stasiun Fukushima dihubungkeun sareng Yamabiko. Nanging, kumargi jalan ti stasion Fukushima ka stasiun Shinjo dina jalur jalan karéta biasa, laju maksimum dina bagian ieu dugi ka 130 kilométer.

karéta

Tsubasa

Tsubasa nyaéta kendaraan Yamagata Shinkansen. Nalika angkat ka Tokyo ka Yamagata, éta bakal dioperasikeun babarengan sareng Yamabiko anu mangrupikeun mobil Tohoku Shinkansen di bagian Tohoku Shinkansen. Teras dipisahkeun ti Yamabiko di stasion Fukushima sareng dioperasikeun ka prefektur Yamagata. Aya dua jinis titik ahir: Stasion Yamagata sareng stasion Shinjo.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Stasion Fukushima
Stasiun Yonezawa
Stasion Tahakata
Stasiun Akayu
Stasion Kaminoyama-Onsen
Stasiun Yamagata
Stasion Tendo
Stasiun Sakuramoto-Higashime
Stasion Murayama
Stasion Oishida
Stasion Shinjo

 

Hokkaido Shinkansen

Shin Aomori - Shin-Hakodate-Hokuto: Jarak jalan 360.3 km

Ayeuna, stasion paling kalér di Shinkansen nyaéta Stasion Shin-Hakodate-Hokuto di Hokkaido beulah kidul. Bagéan ti stasiun Shin-Aomori ka stasiun Shin-Hakodate-Hokuto di beulah kalér Honshu disebut Hokkaido Shinkansen. Nalika angkat ka Hokkaido ti Honshu, Shinkansen ngaliwat torowongan di handapeun laut. Konon yén Hokkaido Shinkansen bakal diperpanjang ka Sapporo sakitar 2031.

karéta

Hayabusa (gancang)

Hayabusa nyaéta Shinkansen panggancangna anu ngajalankeun bagian tina Tohoku Shinkansen sareng Hokkaido Shinkansen (Tina stasion Tokyo ka stasion Shin-Hakodate-Hokuto). Jalan dina laju maksimum 320 km / jam. Hayabusa ngan ukur ngagaduhan korsi. Aya mobil biasa (ékonomi), mobil héjo (kelas kahiji) sareng kelas Grand di Hayabusa. Gerbong Kelas Besar ngan ukur tilu korsi per barisan.

Hayate (lokal)

Hayate dioperasikeun antara Morioka - Shin Aomori - Shin-Hakodate-Hokuto Station.

stasiun

Stasiun Shin-Hakodate-Hokuto (Hokkaido)
Stasion Shin-Aomori (Aomori Preanggun)

 

Hokuriku Shinkansen

Tokyo - Takasaki - Kanazawa: Jarak jalan 345.5 km (Takasaki - Kanazawa)

Hokuriku Shinkansen ngajalankeun di Kanazawa di sisi Laut Jepang, Prefektur Ishikawa, Jepang = shutterstock

Hokuriku Shinkansen ngajalankeun di Kanazawa di sisi Laut Jepang, Prefektur Ishikawa, Jepang = shutterstock

Hokuriku Shinkansen mangrupikeun Shinkansen anyar anu rencanana angkat ti Tokyo Station ka Shin - Osaka Station via wewengkon Laut Jepang (disebut Hokuriku di Jepang). Ayeuna, Hokuriku Shinkansen gaduh bagian tina stasion Tokyo ka stasiun Kanazawa di prefektur Ishikawa dibuka. Alatan ti stasion Tokyo ka stasion Takasaki dina jalanna, sami sareng Joetsu Shinkansen, sareng dahanna ka kulon ti stasion Takasaki.

karéta

Kagayaki (gancang)

Kagayaki nyaéta karéta panggancangna dina Hokuriku Shinkansen. Henteu aya di Stasion Tokyo, Stasion Ueno, Stasion Omiya, Stasiun Nagano, Stasion Toyama sareng Stasiun Kanazawa. Ku nganggo Kagayaki, 2 waktos sareng 28 menit ti Tokyo stasiun ka stasiun Kanazawa.

Hakutaka (semi-gancang)

Hakutaka nyaéta karéta gancang gigireun Kagayaki dina jalur Hokuriku Shinkansen. Jalan ti stasion Tokyo ka stasiun Nagano ampir sami sareng Kagayaki, tapi ti stasiun Nagano ka stasion Kanazawa eureun di unggal stasion.

Asama (lokal)

Asama mangrupikeun sepur anu dioperasikeun antara stasiun Tokyo sareng stasiun Nagano. Dasarna mah lirén dina unggal stasiun di bagian ieu. Kusabab aya seueur panumpang dina bagian ieu, Asama ngaréspon kabutuhan éta.

Tsurugi (lokal)

Tsurugi mangrupikeun karéta lokal anu ngajalankeun ti stasiun Toyama ka stasion Kanazawa.

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun
Kandel: lirén Kagayaki

Stasion Tokyo
Stasiun Ueno
Stasiun Omiya
Stasiun Kumagaya
Stasiun Honjo-Waseda
Stasion Takasaki
Stasion Annaka-Haruna
Stasiun Karuizawa
Stasion sakudaira
Stasiun Ueda
Stasiun Nagano
Stasion Iiyama
Stasion Joetsu-Myoko
Stasion Itoigawa
Stasiun Kurobe-Unadukionsen
Stasion Toyama
Stasiun Shin-Takaoka
Stasiun Kanazawa

 

Joetsu Shinkansen

Tokyo - Omiya - Nigata: Jarak jalur 269.5 km (Omiya - Nigata)

Joetsu Shinkansen nyaéta barisan Shinkansen anu ngajalankeun ti stasion Tokyo ka stasiun Niigata di belah kalér. Kalebet teges, Sanés Stasion Tokyo, tapi asalna tina stasion Omiya, tapi ti saprak sadaya karéta nyetir ka stasion Tokyo, umumna dianggap Shinkansen dioperasikeun ti Stasion Tokyo ka Stasion Niigata.

karéta

Toki (Utama)

Joetsu Shinkansen mangrupikeun jalur Shinkansen anu ngajalankeun ti stasion Tokyo ka stasiun Niigata di belah kalér. Kalebet tegesna, éta sanés Stasion Wétan, tapi asalna ti stasion Omiya, tapi ti saprak sadaya karéta nyetir ka stasion Tokyo, umumna dianggap Shinkansen dioperasikeun ti Stasion Tokyo ka Stasion Niigata.

Tanigawa (lokal)

Tanigawa mangrupikeun karéta anu ngajalankeun antara Stasion Tokyo sareng Stasion Echigo Yuzawa sareng eureun di unggal stasion.

Tanigawa ogé gaduh kendaraan dua tingkat salian ti jinis kendaraan biasa. Karéta dua carita disebut "Max Tanigawa".

stasiun

nunjukkeun: Mangga klik tombol ieu pikeun ningali daptar stasiun

Stasion Tokyo
Stasiun Omiya
Stasiun Kumagawa
Stasiun Honjo-Waseda
Stasion Takasaki
Stasion Jomo-Kogen
Stasion Echigo-Yuzawa
Stasiun Urasa
Stasiun Nagaoka
Stasiun Niigata

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-31

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.