Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Gunung Yotei, anu disebut "Fuji of Hokkaido", ti Resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang

Gunung Yotei, anu disebut "Fuji of Hokkaido", ti Resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang

Niseko! Hal Pangalusna anu dilakukeun dina usum tiis, cinyusu, usum panas, usum gugur

Niseko mangrupikeun resor wawakil Jepang. Éta dipikaterang di dunya, khususna salaku tempat anu suci pikeun olahraga usum salju. Di Niseko, anjeun tiasa nikmati ski ti akhir bulan Nopémber dugi ka awal Mei. Aya gunung anu saé pisan mirip sareng Mt. Fuji di Niseko. Éta "Mt. Yotei" ditingali dina gambar di luhur. Aya gunung anu sanés pikeun nyanghareupan gunung ieu di peuntas walungan. Éta "Niseko Annupuri" ditingali dina gambar di handap ieu. Di lamping Niseko Annupuri, opat resort ski ageung dikembangkeun. Resor ski ieu narik para pamaén ski sareng snowboard domestik sareng asing kalayan kualitas salju anu luar biasa. Salaku tambahan, Niseko ngagaduhan sumber cai panas anu saé. Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun anjeun naon anu kedah anjeun lakukeun di Niseko. Dina halaman ieu, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan Niseko dina usum semi, usum panas, gugur ogé Niseko dina usum salju. Di Niseko usum tiis pisan, sareng usum semi, usum panas, gugur janten siga ngajalankeun gancang. Nanging, anjeun tiasa ngaraosan seueur kagiatan dina musim ieu. Kuring bakal ngenalkeun musim semi, usum panas, gugur Niseko's dina satengah kadua tulisan ieu. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan musim ieu, mangga tingali daptar eusi di handap sareng pencét kana barang anu anjeun paduli.

Mt Yotei di Niseko, Hokkaido
Poto: Opat musim di Niseko, Hokkaido

Resort ski anu pang populerna di JapaShutterstockin Hokkaido. Niseko kasohor salaku Resort usum tiis. Tapi kuring ogé resep cinyusu pondok, usum panas sareng usum gugur wilayah ieu. Punten resepkeun Niseko anu saé dina sagala rupa musim! Daptar eusiPhotos of Niseko di HokkaidoMap of Niseko di Hokkaido Poto tina Niseko ...

Usum salju di Resort Ski Niseko di Hokkaido = Shutterstock 1
Poto: Usum di Resort Niseko Ski di Hokkaido -Enjoy salju bubuk!

Upami anjeun hoyong resep olahraga usum tiris di Jepang, kuring nyarankeun Niseko Ski Resort di Hokkaido tiheula. Di Niseko, anjeun tiasa nikmati salju bubuk anu luar biasa. Salian ti ski sareng snowboarding, cai panas ogé saé. Aya seueur lereng yén murangkalih sareng pamula tiasa ngémutan kenangan anu saé. Kanggo Niseko, punten tingal ...

4 alesan utama kunaon Niseko dipikacinta sadunya

Aya gunung anu disebut Niseko Annupuri, nyanghareup Mt. Yotei di luhur. Resor ski Niseko perenahna di lamping Niseko Annupuri ieu. = shutterstock

Aya gunung anu disebut Niseko Annupuri, nyanghareup Mt. Yotei di luhur. Resor ski Niseko perenahna di lamping Niseko Annupuri ieu. = shutterstock

Opat resor ski gedé larFour nyebar dina superséran Niseko Annupuri = Sumber: NISEKO UNITEDge resort ski sumebar dina rok tina Niseko Annupuri

Opat resor ski gedé anu sumebar dina supersoof Niseko Annupuri = Sumber: NISEKO UNITED

Peta Niseko

Garis tina Niseko

Sorangan soré dina tangkal salju, walungan sareng bumi di stasiun niseko = shutterstock

Sorangan soré dina tangkal salju, walungan sareng bumi di stasiun niseko = shutterstock

Niseko perenahna sakitar 100 kilométer kuloneun Sapporo. Sakitar 150 menit ku beus ti Sapporo ka Niseko. Ti Bandara Chitose Anyar ka Niseko sakitar 160 menit ku beus. Anjeun tiasa angkat ka Niseko ku karéta, tapi aya sababaraha karéta langsung.

Sacara umum, disebut "Niseko" mangrupikeun wewengkon anu dipuseurkeun di kota Niseko sareng Kutchan Town. Wilayah ieu ngagaduhan Mt. Yotei (luhurna 1898 m) anu ampir sami sareng Mt. Fuji sakumaha anu kasebut saméméhna. Aya Niseko Annupuri (luhurna 1308 m) di sisi séjén sapanjang walungan Shiribetsu anu éndah. "nupuri" hartosna "gunung" dina basa bangsa Ainu anu mangrupakeun pribumi Hokkaido. Di lamping Niseko Annupuri, aya opat resor ski gedé. Ti Resort ski naon waé, anjeun tiasa ngaraosan tampilan anu indah ti Mt. Yotei dina dinten anu cerah.

Video YouTube salajengna nyaéta film anu diproduksi ku "Niseko United" anu diwangun ku 4 resor ski di Niseko. Upami ningali video ieu, anjeun bakal tiasa nangkep sakabeh suasana Niseko.

Aksés: ti Bandara Chitose Anyar ka Niseko

Nalika anjeun angkat ka Niseko, anjeun langkung saé angkat ka Bandara New Chitose ku pesawat. Ti Bandara Chitose Anyar ka Niseko, peryogi ngeunaan 2 jam 30 dugi ka 3 jam 30 menit ku beus. Éta peryogi waktos kanggo ngahontal Resort ski jauh sapertos Niseko Annupuri. Kanggo arah ti Bandara New Chitose ka Niseko, mangga tingal tulisan kuring di handap.

>> Bandara Chitose Anyar ka Niseko

Alesan naha Niseko dipikacinta 1: Kualitas salju éndah!

Niseko ayeuna bangga tina popularitas sadunya. Kusabab aya seueur jalma ti nagara deungeun, masarakat henteu sadar naha aranjeunna di Jepang.

Alesan pangpentingna pikeun popularitas nyaéta dina kualitas salju. Di Niseko, anjeun tiasa nikmati ski sareng salju salju dina salju anu saé sapertos bubuk.

Salju bubuk teu biasa upami anjeun angkat ka hiji tempat anu luhurna pisan ti sudut pandang dunya. Tapi di Niseko, bahkan di kaki, anjeun tiasa nikmati salju bubuk!

Salaku tambahan, urang gaduh seueur salju di Niseko. Awan anu asalna ti Laut Jepang ngala salju ka Niseko. Kusabab Niseko seueur salju, éta tiasa nyebatkeun anu anjeun tiasa resep salju bubuk unggal waktos dibandingkeun sareng ski ski anu sanés. Ieu alesan naha Niseko populér kalayan skiers sareng snowboarders di sakumna dunya.

Alesan kunaon Niseko dipikacinta 2: pemandangan na éndah!

Yotei ningalikeun gunung Niseko ski Resort usum usum = shutterstock

Yotei ningalikeun gunung Niseko ski Resort usum usum = shutterstock

Ti Resort ski Niseko, anjeun tiasa ningali Mt. Yotei dina dinten anu cerah. Mt. Yotei sanés gunung luhur pisan, tapi gunung indah pisan sami sareng Gunung Fuji. Anjeun tiasa nikmati pemandangan gunung anu megah tanpa angkat ka Gunung Fuji.

Rupa-rupa kursus anu disiapkeun di Resort ski Niseko. Anjeun tiasa ngageser liwat tangkal anu saé sareng ningali Mt. Yotei nalika anjeun ninggalkeun leuweung. Punten cobian pangalaman ieu ku sadaya cara.

Alesan kunaon Niseko dipikacinta 3: Sumber cai panas anu endah!

Sabenerna, boh Mt. Yotei sareng Niseko Annupuri gunung berapi aktif. Kusabab ieu, daérah Niseko kasohor ogé cinyusu panas. Aya seueur hotél anu nganggo fasilitas musim panas di Niseko. Salaku tambahan, aya seueur fasilitas musim panas anu saha waé anu tiasa dielekkeun. Ieu mangrupikeun alesan naha Niseko nambihan pamulangan.

Cinyusu panas Niseko beunghar jenis sumber. Anjeun tiasa nikmati macem-macem jinis cai panas sapertos cai panas bécék bodas, cai panas coklat, cai transparan. Anjeun tiasa ningali Mt. Yotei tina mandi hawa kabuka. Dina usum tiis, anjeun tiasa nikmati pamandangan salju éndah ti mandi hawa kabuka.

Hotel mewah sareng kondominium tiasa gaduh cai panas di balkon kamar tamu. Upami anjeun cicing dina kamar sapertos kitu, anjeun bakal tiasa ngarefreskeun pikiran anjeun sareng pandangan Mt. Yotei ti cinyusu panas anjeun.

Pikeun sumber cai Jepang anu panas, anjeun tiasa ngartos garis besar sareng sopan santun ku ningali dina pidio YouTube di handap.

>> Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan sumber cai panas dina halaman wéb Niseko

Alesan kunaon Niseko dipikacinta 4: Anjeun tiasa komunikasi dina basa Inggris!

Di Niseko, anjeun tiasa salamet sanajan teu tiasa nyarios basa Jepang. Anjeun tiasa komunikasi dina basa Inggris sacara umum.

Unggal taun, aya seueur deungeun di Niseko. Kusabab ieu, aya seueur staf anu tiasa nyarios basa Inggris di hotél, réstoran, pub, resort ski, jsb sanés sababaraha staf henteu tiasa nyarios basa Jepang.

Tanda tangtosna dibarengan ku notasi Inggris. Di hiji hotél, turis Jepang ngagaduhan seuri pait "Abdi henteu tiasa komunikasi dina basa Jepang!"

 

Ngarasakeun 4 Resort ski di Niseko!

NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU

NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU mangrupikeun Resort ski panggedéna di Niseko. Jumlah angkat, jumlah kursus, hotél di sukuna, jumlah mancén mangrupikeun mangpaat di Niseko. Dina suku aya seueur pub, kafe sareng bar, janten anjeun tiasa nikmati salju-salju ogé. Nanging, kaseueuran kusabab popularitasna.

Upami anjeun hoyong maénkeun dina Resort ski panggedéna sareng paling populer di Niseko, langkung saé dasarkeun ieu NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU. Nanging, sadaya Resort ski Niseko parantos cukup. Saatos ngaraosan dinikmati di NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU, ku sadayana hartosna, punten ogé angkat ka resor ski sanés sareng terasrasakeun bédana.

data

■ Luhurna luhur / 1,200 m
■ élévasi dasar / 260 m
■ Ngajalankeun pangpanjangna / 5,300 m
■ Total luasna / 325 ha
■ Lereng maksim / 40 derajat
■ Ngajalankeun 24.
■ Angkat / 12 (Ngawengku 1 gondola)

>> Halaman wéb resmi Grand HIRAFU aya di dieu

Kampung Niseko

Panempoan udara nalika senja wengi ski di Kampung Niseko = shutterstock

Panempoan udara nalika senja wengi ski di Kampung Niseko = shutterstock

Kampung Niseko langsung dihubungkeun sareng dua hotél Resort "Daun Hijau" sareng "Kampung Hilton Niseko". Éta gampang pisan upami anjeun cicing di hotél ieu. Éta mangrupikeun wewengkon ski dimana suasana Resort diarah ogé. Anjeun tiasa resep, contona, kursus anu ngageser ngalangkungan leuweung parawan. Aya ogé kursus anu henteu tekenan salju. Isuk-isuk nalika salju murag, anjeun tiasa ngelek salju bubuk langkung ti 2000 méter. Goréng lamping anu parah tangguh, janten pusat ski ieu ogé kasohor pikeun pamaén maju.

data

■ Élévasi luhur / 1,170 m
■ élévasi dasar / 280 m
■ Ngajalankeun pangpanjangna / 5,000 m
■ Jumlah legana / 90 ha
■ Lereng maksim / 32 derajat
■ Ngajalankeun 27.
■ Angkat 8.

>> Situs resmi Désa Niseko aya di dieu

Wewangunan ski Niseko Annupuri Internasional

Resort ski ieu populer di antawis kulawarga. Éta katingalina langkung lurus nalika ningali ti payun, tapi jalan-jalan jalanna dirawat, sahingga hiji pemula tiasa ngagiling kasenangan kalayan gampang. Angkatna rada sepuh dibandingkeun sareng Grand Hirafu dll. Aya sababaraha urang anu meser dibandingkeun sareng Grand Hirafu, ku kituna anjeun tiasa tiasa langkung santai sacara tenang.

data

■ Élévasi luhur / 1,156 m
■ élévasi dasar / 400 m
■ Ngajalankeun pangpanjangna / 4,000 m
■ Jumlah legana / 84 ha
■ Lereng maksim / 34 derajat
■ Ngajalankeun 13.
■ Angkat 6.

>> Situs resmi Niseko Annupuri aya di dieu

Resort Ski Niseko HANAZONO

Resort ski ieu ayana di sisi nortest Niseko. Éta salajengna ka Resort ski Niseko Grand Hirafu Ski pangbadagna.

Resort Sisa Niseko HANAZONO nyaéta salju paling salju di Niseko. Aya popularitas di antara para skéter sareng snowboarder anu mendakan salju bubuk. Aya seueur kursus anu bahkan pamula anu tiasa dinikmati.

data

■ Élévasi luhur / 1,308 m
■ élévasi dasar / 308 m
■ Ngajalankeun pangpanjangna / 3,300 m
■ Wewengkon ski / 56 ha
■ Lereng maksim / 30 derajat
■ Ngajalankeun 8.
■ Angkat 3.

>> Halaman wéb resmi HANAZONO aya di dieu

 

Opat resort ski ieu disambungkeun di puncak.

Beus shuttle ngaji diantara opat resor ski. Upami anjeun gaduh tikét angkat umum pikeun sadaya resorts, anjeun tiasa nganggo beus gratis.

 

Hal Pangalusna anu dilakukeun di musim semi, usum panas, gugur

Mt Yotei di Niseko, Hokkaido
Poto: Opat musim di Niseko, Hokkaido

Resort ski anu pang populerna di JapaShutterstockin Hokkaido. Niseko kasohor salaku Resort usum tiis. Tapi kuring ogé resep cinyusu pondok, usum panas sareng usum gugur wilayah ieu. Punten resepkeun Niseko anu saé dina sagala rupa musim! Daptar eusiPhotos of Niseko di HokkaidoMap of Niseko di Hokkaido Poto tina Niseko ...

Ngarasakeun rupa-rupa kagiatan di gurun Hokkaido!

Naon hal anu anjeun tiasa resep di Niseko di musim semi, usum panas, usum gugur?

Ti dieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan spring Niseko, usum panas, usum gugur.

Di Niseko période ieu anjeun tiasa nikmati raga olahraga luar sapertos ieu di handap.

Ski ski
arung jeram
Ningali kembang
hiking
climbing
Ngabuburit
fishing
Canoeing
Naék kuda
Widang Athletic
golep
balon
Pangalaman patani

Ti musim semi dugi ka usum gugur, anjeun tiasa resep nyetir ogé. Dina usum gugur, anjeun tiasa ningali daun gugur. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalaman cinyusu panas Jepang sapanjang taun kalebet usum tiis.

Janten harita, kuring bakal ngenalkeun éta kalayan langkung rinci.

Ski ski

Di Niseko, suhu dina poé mimiti naék ti sakitar Maret. Nanging, suhu dina énjing-énjing sareng énjing kénéh kénéh. Salju terus murag. Kusabab ieu, anjeun tiasa resep ski pinuh skala dugi ka April.

Resiki ski dibuka dugi awal Méi. Upami éta cerah, anjeun tiasa ngaraosan ski nganggo leungeun baju pondok.

Ningali kembang

Di bumi Mishima, jukut lumut mekar mekar

Di bumi Mishima, jukut lumut mekar mekar pinuh, Niseko, Hokkaido

Di Niseko, kembang céri mimiti mekar dina ahir April ka awal Méi. Kembang céri ningali deui di Mt. Yotei luar biasa.

Salaku tambahan, di Niseko, anjeun tiasa ngahargaan sliver lumayan stunning ti tungtung Mei nepi ka pertengahan Juni. Hiji lalaki anu ngaranna Mishima tinggal di Kutchan milih buka kebon di bumi gratis. Kembang beureum, bodas sareng pink mekar dina kembangna 4000 méter pasagi. Dina gambar di luhur, taman ieu difoto.

arung jeram

Di Niseko aya hiji walungan anu geulis disebut "Walungan Shiribetsu". Anjeun tiasa ngalaman rafting di dieu. Naon anu abdi hoyong nyarankeun sacara khusus mangrupikeun kana arung cai.

Nalika cinyusu sumping, salju Annupuri cair sareng cai walungan naék. Walungan anu gugur di cinyusu janten beunghar cai sareng ngalir gancang. Anjeun tiasa ngaraosan arung jeram bari teras-terasan ngagem gunung salju sareng héjo seger.

Salian rafting anjeun ogé tiasa ngalaman kayak sareng kayak. Aya sababaraha perusahaan di Niseko anu aya dina wisata ieu. Kampung Niseko sareng Hilton Hotel jsb. Bakal ngenalkeun anjeun kana pangalaman-wisata ieu.

hiking

Héjo bari teras menikmati héjo seger sareng kembang Niseko populér.

Anjeun ogé tiasa leumpang dina gunung ku cara nyandak gondola di Resort ski. Di Resort Ski Internasional Niseko Annupuri, gondola diurus sapertos ieu di handap dina usum panas. Upami anjeun nganggo gondola, anjeun tiasa angkat ka tempat eureun katujuh ti Annupuri. Ieu kirang langkung 1000 méter di luhur permukaan laut. Ti dieu, tiasa ningali ngan ukur gunung Niseko sapertos Mt. Yotei, tapi Tasik Toya ogé jauh. "Summer gondola" ogé dioperasikeun di Niseko Mountain Resort Grand Hirafu. Rincianna sapertos kieu.

Annupuri gondola

■ Tempat / Wewengkon ski ski Niseko Annupuri
■ Periode Usaha / Pertengahan Juli - pertengahan Oktober
■ Jam ​​Bisnis / 9: 00-16: 30
■ Hargana / bunder perjalanan: Dewasa 1240 yen, murid sakola SD 620 yen, orok gratis

Usum panas gondola

■ Tempat / NISEKO Grand HIRAFU
■ Periode Usaha / Pertengahan Juli - Séptémber Séptémber
■ Jam ​​Bisnis / 9: 00-16: 00 (10 Agustus nepi ka Agustus 15 = 8: 30-18: 00)
■ Harga / perjalanan bunder: dewasa 1100 yen, murangkalih 550 yen, orok bébas

climbing

Di Niseko éta ramé sareng jalma-jalma anu mikaresep pendakian gunung ti cinyusu nepi ka usum panas. Pikeun pamula, aya waé anu tujuanana di puncak Niseko Annupuri. Perjalanan nanjak nyandak sakitar 1 jam sareng 30 menit. Pikeun anu parantos ngalaman naék gunung, aya waé anu tujuanana di puncak Mt. Yotei. Waktu perjalanan kira-kira 5 jam

Mt. Yotei ogé dikenal minangka tempat listrik. Di gunung ieu, pepelakan alpine mekar dina usum panas sareng kira-kira 130 spésiés manuk liar cicing.

Ngabuburit

Aktivitas sepeda gampang gampang pikeun pamula ngalaman. Niseko gaduh seueur toko sewa mobil sapedah.

Anjeun tiasa ngalaman kagiatan anu disebat "Turun gunung sapédah" di "NISEKO Grand HIRAFU". Éta mangrupikeun kagiatan anu turun gunung nganggo lamping ski. Mimiti ngaji gunung tiasa ngamimitian ku kursus bertahap. Pikeun jalma anu henteu ngagaduhan kakuatan fisik, sababaraha toko tiasa nyéwa bikes gunung kalayan bantosan listrik.

fishing

Anjeun tiasa lauk di Walungan Shiribetsu Niseko. Aya seueur tur dipandu ti Mei nepi ka Oktober, janten upami anjeun dugi di Niseko, tanyakeun méja hareup hotel. Malah pamula tiasa milu. Tangtosna anjeun tiasa nginjeum alat mancing ogé. Di sisi Shiribetsu River, anjeun tiasa nangkep Iwana, Yamame, Pelangi trout sareng saterasna.

Naék kuda

Niseko mangrupikeun tempat anu kasohor minangka tempat anu ngalaman tunggang kuda. Anjeun tiasa naek watek - kuda anu ramah sareng jembar jalan anu lega. Anjeun ogé tiasa ngalaman dina kulawarga. Hayu urang nikmati di wanda santai sareng kobé.

Anjeun tiasa ngalaman tunggang kuda di tempat ieu.

K2 stabil

■ Alamat / Satomi 238-5, Kota Niseko
☎0136-44-3788 (Kanggo reservasi sareng patarosan 090-9756-5608)
■ Periode / Ti akhir April ka akhir bulan Oktober
■ Kursus / Kursus Dasar (di luhur mahasiswa SMP, 90 menit), tangtosna pikeun jalma anu ngalaman (90 menit), tangtosna pikeun jalma anu ngalaman (180 menit). Dasar dasar diayakeun dua kali sadinten. Mimitian jam 10 subuh sareng 13 énjing
■ Harga / Kursus dasar mangrupikeun 10000 yen tanpa pajak pikeun hiji jalma

Widang Athletic

Aya sababaraha widang atlit di Niseko. Di antawisna, "NAC ADVENTURE PARK" di suku Grand Hirafu ski Resort gedé. Situs resmi di handap ieu.

>> Situs resmi NAC ADVENTURE PARK aya di dieu

Désa Niseko ogé ngagaduhan médan olahraga anu disebut "Murni". Éta gampang pangalaman sareng kulawarga.

>> Mangga tingali kana halaman wéb resmi

golep

Di Niseko, usum golf dimimitian dina pertengahan Méi. Niseko kasohor henteu ngan ukur pikeun resor ski tapi ogé pikeun kursus golf anu saé. Sareng ningali bari ningali gunung Yotei pinuh ku rasa nyegerkeun.

Golf Hanazono

Diantara sababaraha kursus golf, sababaraha kursus golf ieu kalebet populér.

Kursus kajawaraan 7,003 yard ieu mangrupikeun kursus anu pang populerna sareng éndah di daérah Niseko. Sifat unspoiled dianggo sacara hadé dina hal ieu. Hal ieu dicirikeun ku aliran cai cinyusu sareng leuweung Birch bodas alami.

>> Halaman wéb resmi Hanazono Golf aya di dieu

KURSUS NISEKO VILLAGE GOLF

Lapangan Golf Niseko Village caket sareng Désa Niseko di Hilton. Anjeun tiasa ningali Mt. Yotei tina jarak 6,845 yard. Saatos balai kaluar, hayu urang ngubaran awak anjeun dina usum panas.

>> Lapangan Golf Kampung Niseko

balon

Lamun anjeun naek "balon", anjeun tiasa nikmati gurun Niseko tina sakitar 30 m luhureun taneuh. Hawa asup kana balon sareng éta naék gancang. Sora tina péngkolna kuat pisan. Kusabab lawang tina baskét aya dina bentuk panto, bahkan anak alit tiasa naek.

Balon Ois Niseko

■ Tempat / Wewengkon ski ski Niseko Annupuri
■ Periode / Ti mimiti Juni nepi ka ahir Séptémber
■ Waktu / 6: 30-7: 30, 16: 30-17: 30
■ Harga / Dewasa 2,700 yen (murid SMP atanapi saluhureun), murangkalih (4 taun umur 12 taun), Budak anom (umur 1-3 taun), Pek Keluarga 8,100 (2 déwasa, 2 murangkalih)

>> Halaman web resmi OAC Niseko Balloon aya di dieu

Pangalaman patani

Ostriches di tegalan = AdobeStock

Ostriches di tegalan = AdobeStock

Aya seueur cabang di Niseko. Diantarana, aya tempat anu ditampi turis.

"Niseko Takahashi Téh Susu" kagungan "Susu Studio" dimana anjeun tiasa tuang manisan nganggo susu anu diperah. Anjeun tiasa nyasupan és krim buatan tangan. Aya réstoran, teuing sareng tou tiasa ngaraosan sayuran anu enak ti caket Niseko caket makan siang.

Disagigireun ieu, aya kebon langka. Ladang Arijima ka-2 sacara umum populér salaku "Niseko Otrich Farm". Seueur manuk unta anu ngangon di dieu. Anjeun tiasa tuang manuk unta. Aya toko anu amis anu ngagunakeun endog manuk onta di kebon ieu.

Ladang susu Niseko Takahashi

■ Alamat / Soga 888-1, Kota Niseko
☎0136-44-3734
■ Susu studio / 9: 30-18: 00 (dugi ka usum 17:30)

Ladang Niseko Otrich

■ Alamat / Toyosato 239-2. Kota Niseko
☎090-8273-8324
The ostriches garong di luar kecuali usum tiis.

 

Jumlah jalma anu mikaresep kagiatan ieu dina usum panas ieu nambah. Di Niseko, kondomonium sareng apartemen pikeun jangka panjang nganjang. Kuring ogé resep anjeun ogé resep kana sababaraha kagiatan di Niseko dina usum panas.

Di Niseko, suhu tiasa 30 derajat Celsius sababaraha dinten dina usum panas. Tapi, rata-rata suhu paling luhur sakitar 25 derajat sapanjang usum panas. Éta moal janten panas peluh. Aya waktos upami anjeun karasaeun isuk-isuk sareng sore, anjeun peryogi perhatosan kana bédana suhu.

 

3 bintik pangsaéna pikeun ngarasakeun daun gugur di Niseko!

Ti akhir bulan September nepi ka pertengahan Oktober unggal taun Niseko dikubaran ku daun gugur anu saé. Anjeun tiasa ngarasakeun lansekap daun usum gugur kalayan skala anu ageung pisan. Anjeun tiasa ningali daun gugur di mana waé di Niseko. Tapi, kuring hoyong ngenalkeun tilu titik anu pangsaéna.

Shinsen-numa Marsh

Aya seueur rawa di Niseko sareng unggal pawai ngagambarkeun daun gugur anu indah dina cai. Utamana anu kasohor nyaéta Shinsen-numa Marsh. Pulo rawa ieu perenahna 760 meter di luhur permukaan laut. Dina usum gugur, tatangkalan sakurilingna janten konéng sareng koneng. Jalan tangkal dijaga tina tempat parkir ka rawa. Butuh langkung 20 menit kanggo rawa. Naha anjeun henteu resep leumpang?

data

Alamat: Maeda, Kyowa, Kecamatan Iwanai, Hokkaido    peta
Telepon: 0135-73-2011

Garis Panorama Niseko

Upami anjeun angkat ti Niseko ka luhur Shinsen-numa Marsh, kuring nyarankeun yén anjeun ngalangkungan "Niseko Panorama Line" (ngaran resmi nyaéta baris 66). Dina video YouTube di luhur, éta diperan pikeun nyetir garis panorama Niseko dina usum gugur. Jalan ieu nyebrang Chisenupuri Pass (832 m dpl.) Dina jalanna. Kurva diteruskeun, éta hésé nyetir, tapi daun-daun usum gugur anu luar biasa tina Pasamakmuran Niseko nyebar ka panon. Upami éta cerah, anjeun tiasa ningali tempoan megah ti Mt. Yotei di tengah drive.

Niseko Annupuri

Katilu, titik usum gugur anu kuring nyarankeun ka anjeun nyaéta Niseko Annupuri (luhurna 1308 m). Dina akhir bulan Séptémber, daun gugur mimiti laun di gunung ieu. Ku leumpang ngalangkungan gunung, anjeun tiasa ningali daun usum gugur anu indah di Mt. Yotei sareng gunung sakurilingna. Di Area Ski Internasional Niseko Annupuri, gondola dioperasi pikeun wisatawan ningali daun gugur. Perkawis gondola, kuring ge ngenalkeun di luhur. Upami anjeun angkat ka Niseko dina usum gugur, sumangga menikmati paninggalan daun gugur ti Niseko Annupuri.

Niseko geulis pisan! = AdobeStock

Niseko geulis pisan! = AdobeStock

 

Anjeun bakal tiasa nangkep rancana perjalanan indit ti nagara asal anjeun sareng sumping di Niseko ku ningali pidio YouTube di handap. Kulawarga diwanohkeun dina pilem anu pindah ti Tokyo ka Bandara Chitose Anyar, sareng angkat ka Niseko ku beus.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.