Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Pandangan surup wengi tina Hakodate ti Gunung Hakodate, usum usum tiris, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Pandangan surup wengi tina Hakodate ti Gunung Hakodate, usum usum tiris, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Hakodate! 7 Tempat Wisata Wisata Pangsaéna

Hakodate di Hokkaido mangrupikeun kota port anu éndah pisan sareng populer ku wisatawan. Kuring ogé resep sareng indit sering. Di pasar subuh ngan sakitar Stasion Hakodate, anjeun tiasa ngaraosan waktos senang sareng nikmat. Panempo wengi ti Hakodateyama ogé pangsaéna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun Hakodate.

Panempo palabuhan ti Motomachi di Hakodate = Adobe Stock
Poto: Hakodate

Hakodate di kidul Hokkaido ditutupan salju ti Januari dugi ka Maret.Hakodate dina waktos ieu saé sanés indah.Jasa mangkok sangu laut di pasar anu disebut Asaichi ogé pangsaéna. Hayu urang angkat ka virtual ka Hakodate! Mangga tingali kana artikel di handap ieu pikeun detil. Daptar eusiPhotos tina HakodateMap tina ...

Hal pangsaéna pikeun di Hakodate

Hakodate mangrupikeun kota anu aya di tungtung kidul Hokkaido. Kota ieu katilu di Hokkaido, saatos Sapporo sareng Asahikawa. Seueur anu ageung wisatawan nganjang di kota ieu unggal taun. Kusabab Hakodate ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun. Hayu urang ningal jinisna tempat anu katingali ku payuneun beton.

Pencét unggal judul pikeun nunjukkeun situs wéb resmi!

Gunung Hakodate

Nepi ka luhur Hakodateyama tiasa dicandak dina 3 menit ku mobil kabel, Hakodate, Hokkaido

Nepi ka luhur Hakodateyama tiasa dicandak dina 3 menit ku mobil kabel, Hakodate, Hokkaido

Éta meureun Mt. Hakodate anu wisatawan nganjang ka Hakodate angkat heula. Hakodate kasohor ku pandang wengi anu saé. Dikurilingan ku laut, lampu tina kota gemerlap. Mt. Hakodate mangrupikeun tempat anu anjeun tiasa ningali wengi ayeuna langkung endah.

Mt. Hakodate mangrupikeun gunung alit sareng luhurna 334 méter. Gunung ieu dilahirkeun ku kagiatan gunung seuneu. Mimitina, gunung ieu mangrupikeun pulo. Nanging, ku sabab bumi sareng pasir anu ngalir kaluar ti pulo éta, daérah ayeuna Hakodate lahir.

Di luhureun Mt. Hakodate aya platform observasi ageung anu lengkep sareng réstoran sareng toko. Urang tiasa angkat kana platform observasi ieu sareng ropeway. Dina puncak kasebut anjeun tiasa nikmati pamandangan anu saé pisan derajat 360 derajat. Dina hiji dinten anu cerah, upami anjeun untung tiasa ningali Honshu ka luhur laut.

Mt. Hakodate mangrupikeun kubu tilas tentara Jepang dina satengah munggaran abad ka-20. Dilarang pikeun jalma biasa ngetik gunung ieu. Saatos perangna masarakat tiasa ningali wengi ti gunung ieu.

Ti saprak asupna masarakat dilarang lami, alam tetep beunghar gunung ieu. Aya sababaraha jalur gunung di Mt. Hakodate, tina suku ka gunung gunung anjeun tiasa naek kira-kira sajam.

data

Yubinbango040-0054
19-7, Motomachi, Hakodate-shi, Hokkaido, Jepang   peta
☎0138-23-3105 (Mt. Hakodate Ropeway)
■ waktos dibuka / 10: 00-22: 00 (25 April-15 Oktober), 10: 00-21: 00 (16 Oktober-24 April)
■ dinten tutup /Dec.29-Jan.3
■ Ropeway Round trip / 1,280 yen (Dewasa), 780 yen (Budak)
* Barudak dugi ka 2 taun tiasa naek gratis.
* Hiji orok pra-sakola 3 taun atanapi langkung lami tiasa naek haratis upami dibarengan ku déwasa. Dina kasus dua atawa leuwih orok unggal sawawa, ongkos barudak kedah dibayar.

 

Pasar Isuk Hakodate

Ikura & Sea Urchin Bowl di Pasar Isuk Hakodate = shutterstock

Ikura & Sea Urchin Bowl di Pasar Isuk Hakodate = shutterstock

Di pasar Hakodate, anjeun ogé tiasa ngangkut cumi

Di pasar Hakodate, anjeun ogé tiasa ngangkut cumi

Tempat anu sasarengan anu kadua anu kuring resep ka anjeun di Hakodate nyaéta Pasar Hakodate Isuk, anu caket pisan ka Stasion JR Hakodate. Anjeun tiasa nikmati pasar enjing ieu ti mimiti énjing dugi ka tabuh 14 énjing.

Di Pasar Hakodate Isuk, aya seueur toko anu ngajual kadaharan laut sareng buah seger. Sababaraha toko ngagaduhan akuarium, anjeun tiasa ngangkut cita-cita jsb. Cumi-cumi anjeun katangkep bakal diasakan di éta tempat.

Anu paling populer di pasar isuk ieu nyaéta mangkok laut laut anu enak. Seueur kadaharan laut anu paré aya dina sangu. Anjeun tiasa milih kadaharan laut favorit anjeun. Aya seueur réstoran bokor laut.

Kaos laut di dieu estu nikmat. Samemehna, kuring ngantep anak kuring tuang tuangeun laut di dieu. Harita, budak kuring anu resep tuang parantos nyarios sabaraha kali "kuring hoyong cicing di dieu!"

data

Yubinbango040-0063
9-19 Wakamatsucho Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-22-7981
■ waktos dibuka / 6: 00-14: 00 (Januari-April), 5: 00-14: 00 (Mei-Désémber)
■ Poé tutup / Euweuh
■ Lawang asup / Gratis biaya

 

Kanemori Aka Renga Soko

Wisatawan ngaraosan sadinten pisan salju di kacamatan gudang Kanemori bersejarah. Hakodate Port mangrupikeun mangrupikeun palabuhan Jepang munggaran anu dibuka ka perdagangan internasional = shutterstock

Wisatawan ngaraosan sadinten pisan salju di kacamatan gudang Kanemori bersejarah. Hakodate Port mangrupikeun mangrupikeun palabuhan Jepang munggaran anu dibuka ka perdagangan internasional = shutterstock

Kanemori Aka Renga Soko perenahna sakitar 10 menit leumpang ti pasar isuk Hakodate. Éta diwangun gudang anu diwangun tina bata beureum. Gudang ieu parantos dilahirkeun salaku tempat-tempat wisata anu seueur toko sareng réstoran ngaliwatan diropea. Réstoran anu dibuka di dieu ngeunah pisan. Abdi resep ti toko conveyor beubeur sushi di dieu.

Hakodate nyaeta kota palabuan. Dina pertengahan abad kasalapan, Hakodate muka palabuhanna salaku palabuhan perdagangan internasional ka nagara deungeun. Saatos éta, Hakodate ngembangkeun pisan dina perdagangan. Gudang di palabuhan anu tetep sésa.

Kuring badé ngalebetkeun réstoran ieu upami nyiar Motomachi sareng Hakodateyama. Peuting, kuring bakal tuang seueur sushi di dieu sareng cicing di hotél anu caket pasar isuk Hakodate. Sareng énjing énjing .... Ieu réréncér biasana basa kuring angkat ka Hakodate.

data

Yubinbango040-0063
14-12, Suehiro-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-27-5530
■ waktos Bubuka
* Toko kado: 9: 30-19: 00
* Aula Bir Hakodate: 11: 30-22: 00 (Dinten Minggu), 11: 00-22: 00 (Akhir minggu sareng liburan)
* Rumah Makan Bayside Minato-no-Mori: 11: 30-21: 30 (Minggu), 11: 00-21: 30 (Akhir minggu sareng liburan)
■ Poé nutup / Taun akhir, liburan Taun Anyar
■ Lawang asup / Gratis biaya

 

Motomachi

Lingkungan Hachimanzaka di Hokkaido Hakodate Jepang

Lingkungan Hachimanzaka di Hokkaido Hakodate Jepang

Gerak kabur tina Lampu Cahya dina tangkal, tingali kapal layar ti puncak gunung di jalan langsung ka Pelabuhan Hakodate. Angin sareng salju badai badé sumping di Area Motomachi, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Gerak kabur tina Lampu Cahya dina tangkal, tingali kapal layar ti puncak gunung di jalan langsung ka Pelabuhan Hakodate. Angin sareng salju badai badé sumping di Area Motomachi, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Garéja Ortodok di Hakodate, Hokkaido

Garéja Ortodok di Hakodate, Hokkaido

Salah sahiji daérah anu pasti kuring nyarankeun nalika anjeun milarian dina Hakodate nyaéta Motomachi.

Hakodate mangrupikeun kota anu muka port na pikeun nagara deungeun munggaran di Jepang dina pertengahan abad ka-19. Salaku hasil tina ngamimitian dagang sareng nagara deungeun, seueur urang asing anu sumping di Hakodate. Aranjeunna ngawangun imah kulon anu caket di Gunung Mt. Hakodate sareng cicing didinya. Ku cara kieu, pojok anu disebut "Motomachi" lahir.

Motomachi ngagaduhan seueur lereng. Alesan ieu, leumpang Motomachi anu rada fisik ketat, tapi ku sadayana waé mangga angkat ka lamping. Anjeun tiasa ningali pamandangan anu éndah sapertos anu dipidangkeun dina gambar di luhur.

Nalika milarian Motomachi, hayu urang angkat heula ka lamping. Nalika anjeun ngahontal puncak pasir, hayu urang angkat ka arah Mt. Hakodate saeutik-saeutik bari ningali tempat-tempat wisata. Ku cara éta anjeun tiasa nyiar sacara épisién tanpa angkat sareng turun sadina kali.

Nalika nganggo Tram angkat ka Motomachi, salaku conto, kuring nyarankeun anjeun mindahkeun sapertos kieu.
1. Pareum "Suehiro-cho" ti Tram
2. Pék anu caket tina "Motoizaka-lamping"
3. Tujuan pikeun Konsulat Inggris Kuna
4. Candak lamping langkung seueur ka Taman Motomachi
5. Wisata di Balé Umum Hak Hakate Old
6. Tingali luhur Hachimanzaka-lamping ti puncak pasir
7. Eureun ku Garéja Ortodok Rusia ...
Ieu ukur conto. Saatos ngalangkungan Motomachi, anjeun kedah angkat ka Mt. Hakodate kalayan jalan tol. Teras, anjeun tiasa jalan-jalan éfisién.

Data (Pusat Informasi Wisata Motomachi)

Yubinbango040-0054
12-18, Motomachi, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-27-3333
■ waktos dibuka / 9: 00-19: 00 (April-Oktober), 9: 00-17: 00 (Nopémber-Maret)
■ Poé tutup / Euweuh
■ Lawang asup / Gratis biaya

 

Benteng Goryokaku Old

Goryokaku katingal tina Menara Goryokaku. Goryokaku disisi dina usum tiris, Hakodate, Hokkaido = shutterstock

Goryokaku katingal tina Menara Goryokaku. Goryokaku disisi dina usum tiris, Hakodate, Hokkaido = shutterstock

Goryokaku sakumaha anu katingal tina Menara Goryokaku, Hakodate, Hokkaido, Jepang

Goryokaku sakumaha anu katingal tina Menara Goryokaku, Hakodate, Hokkaido, Jepang

Imah Majistret Hakodate diwangun deui di Goryokaku, Hakodate, Hokkaido

Imah Majistret Hakodate diwangun deui di Goryokaku, Hakodate, Hokkaido

Musim semi di Menara Goryokaku, kalayan mekar kembang céri pinuh di latar tempatna = Shutterstock

Musim semi di Menara Goryokaku, kalayan mekar kembang céri pinuh di latar tempatna = Shutterstock

Goryokaku diwangun ku shogunate Tokugawa anu nguasaan Jepang dina waktos éta dina taun 1866. Tokogawa shogunate mutuskeun pikeun muka palabuhan Hakodate ka arah nagri luar negeri sareng ngawangun benteng ieu pikeun pertahanan Hakodate. Aranjeunna diajar téknik arsitéktur kulon sapertos Perancis sareng ngadamel benteng kalayan bentuk béntang anu béda pisan ti bénténg Jepang dugi ka harita. Aranjeunna ngawangun kastil ieu jauh ti laut supados ngirangan karusakan sanajan armada musuh dirampas ti laut.

Dina taun 1867, shogunate Tokugawa rubuh sareng hiji pamaréntahan anyar ngadeg. Kalayan ieu, Goryokaku ogé janten dina kaayaan kontrol pamaréntahan anyar. Tapi, sababaraha kakawasaan shogunate Tokugawa ngungsi ti Edo (ayeuna Tokyo) ka Hokkaido sareng nyerang Hakodate. Hasilna, Goryokaku dijajah ku kakuatan tilas shogunate Tokugawa. Saatos éta, "Perang Hakodate" kajantenan antara pasukan pamaréntahan anyar sareng tilas ngagorowok Tokugawa. Tentara pamaréntah anyar pulih deui Goryokaku ku kakuatan anu tarik.

Goryokaku dipaké ku Angkatan Darat pamaréntahan anyar, tapi dina taun 1914 éta dibuka kanggo warga salaku taman. Dina waktos ayeuna, seueur tatangkalan céri ditanam. Taun 2005, Menara Goryokaku anu ayeuna dipasang, sareng taun 2010, bagian tina "Kantor Majistret Hakodate (Bugyosho)" anu diwangun dina jaman shogunat Tokugawa dibalikeun deui.

Goryokaku beunghar dina héjo sareng urang diubaran ku usum semi, usum panas, gugur, usum tiris, alam anu indah iraha waé didatangan. Abdi hoyong anjeun lungsur upami anjeun sumping ka Hakodate.

data

Goryokaku

Yubinbango040-0001
44, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-21-3456
■ waktos dibuka / 5: 00-19: 00 (April-Oktober), 5: 00-18: 00 (Nopémber-Maret)
■ Poé tutup / Euweuh
■ Biaya lawang / Bébas Ngeusi

Kantor Majistret Hakodate (Bugyosho)

Yubinbango040-0001
44-3, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-51-2864
■ Waktos dibuka / 9: 00-18: 00 (April-Oktober, éntri terakhir 17:45), 9: 00-17: 00 (Nopémber-Maret, éntri terakhir 16:45)
■ dinten tutup /Dec.31 - Jan.3, sareng kanggo pangropéa
■ biaya lawang / 500 yen (Dewasa), 250 yen (Student, Child), Gratis (Prescool Anak)

Menara Goryokaku

Yubinbango040-0001
43-9, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-51-4785
■ waktos dibuka / 8: 00-19: 00 (21 April-20 Oktober), 9: 00-18: 00 (21 Oktober-20 April), 6: 00-19: 00 (1 Januari)
Unggal taun ti mimiti Désémber dugi ka ahir bulan Pebruari, Goryokaku parantos di wengi. Salila periode ieu, Menara Goryokaku dibuka ti 9: 00 dugi ka 19: 00.
■ Poé tutup / Euweuh
■ biaya lawang / 900 yen (Dewasa), 680 yen (Siswa SMP, SMP), 450 yen (Siswa SMP)

 

Tram

Dina Hakodate, tiasa waé kéngingkeun jalan dina desain retro

Dina Hakodate, tiasa waé kéngingkeun jalan dina desain retro

Di kota Hakodate, Trams (Strrt Mobil) mangpaat pisan. Upami anjeun nganggo Trem, anjeun tiasa kalayan gampang angkat ka Hakodate Station, Motomachi, Goryokaku, Yunokawa Onsen sareng saterasna. Anyar-anyar, kendaraan retro parantos muncul, narik popularitas wisatawan. Pikeun detil, punten klik dina judul anu luhur sareng ningali situs anu aya hubunganana.

 

Yunokawa Onsen

Yugawawa Onsen mangrupikeun Resort musim panas anu ngagambarkeun Hokkaido. Hotél nganggo mancur air panas sareng Ryokan (hotel gaya Jepang) anu welé-ngané, Hakodate, Hokkaido

Yugawawa Onsen mangrupikeun Resort musim panas anu ngagambarkeun Hokkaido. Hotél nganggo mancur air panas sareng Ryokan (hotel gaya Jepang) anu welé-ngané, Hakodate, Hokkaido

Seueur hotél sareng Ryokan dilengkepan kamar mandi luar anu elegan, Hakodate, Hokkaido

Seueur hotél sareng Ryokan dilengkepan kamar mandi luar anu elegan, Hakodate, Hokkaido

Di kebon botani di Yunokawa Onsen, monyét ngaraosan cinyusu panas dina usum tiis, Hakodate, Hokkaido

Di kebon botani di Yunokawa Onsen, monyét ngaraosan cinyusu panas dina usum tiis, Hakodate, Hokkaido

Naha anjeun terang dimana cinyusu panas anu caket sareng Tokyo? Éta meureun Yunokawa Onsen di Hakodate. Kusabab cinyusu panas ieu aya di sakuriling bandara. Anjeun tiasa ngalebetkeun usum panas di hotél saatos 2 jam ninggalkeun Bandara Haneda di Tokyo.

Yunokawa Onsen perenahna 5 menit ku mobil tina Bandara Hakodate. Peryogi 30 menit kalayan ngagunakeun Tram atanapi beus ka Hakodate Station. Éta peryogi ngeunaan 1 jam ku beus ka Stasion Hokuto Shin-Hakodate dimana Shinkansen sumping sareng angkat.

Yunokawa Onsen nuju ka kota Hakodate ti Bandara Hakodate. Janten, nalika anjeun sumping di Bandara Hakodate, naha anjeun henteu cicing di hiji hotél di Yunokawa Onsen teras angkat ka hiji hotél di kota Hakodate? . Sabalikna, anjeun tiasa cicing di hiji hotél di kota Hakodate, sareng tungtungna teras nikmati cinyusu panas di hotel Yunokawa Onsen.

Kota Hakodate pinuh ku pesona, tapi Yunokawa Onsen ogé tempat anu pasti anjeun karep. Hal anu paling pikaresepeun nyaéta deukeut laut. Abdi ngiringan di ryokan (hotel gaya Jepang) di Yunokawa Onsen. Éta ryokan aya di hareupeun laut. Ti kamar kuring ningali lampu tina kapal cumi peuting. Éta pemandangan anu saé pisan. Dina usum tiis anjeun tiasa ningali salju ngalayang di permukaan laut. Anjeun pasti tiasa nyéépkeun waktos anu paling saé ku ngalebetkeun Onsen bari ningali pandangan sapertos ti jandela teras tuang tuangeun nikmat.

Nalika booking hotél, punten parios upami kamarna aya di sisi laut.

Yunokawa Onsen boga kebon botani tropis. Di usum usum monyét ogé, asupkeun Onsen. Kaayaan geulis pisan, anjeun pasti bakal tiasa nyandak gambar anu pikaresepeun.

data

Taman Botani Tropis Hakodate

Yubinbango042-0932
3-1-15, Yunokawa-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   peta
Jaan 0138-57-7833
■ waktos dibuka / 9: 30-18: 00 (April-Oktober), 9: 30-16: 30 (Nopémber-Maret)
■ Dinten tutupna tanggal 29 Désémber dugi ka tanggal 1 Januari
■ biaya lawang / 300 yen (Dewasa), 100 yen (Elementan jeung
siswa SMP)

Naha anjeun henteu kunjungan ka Taman Onuma atanapi Matsumae?

Upami anjeun hoyong menikmati tampilan anu megah alam anu langkung ageung, kuring nyarankeun anjeun ka Taman Onuma. Onuma Park sakitar 20 menit ku ekspres ti Stasion Hakodate. Anjeun tiasa nimukeun sababaraha kagiatan. Upami anjeun resep sajarah, éta hadé pikeun angkat ka Istana Matsumae saatos ningali Goryokaku tina Hakodate. Dina tulisan ieu kuring ngenalkeun perkawis tempat-tempat wisata ieu, punten cobian teraskeun klikna.

Taman Onuma mangrupikeun taman nasional di Bojong Oshima di kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman ngalingkungan gunung Hokkaido Komagatake ogé kolam renang Onuma sareng Konuma = Shutterstock

Tujuan Salju Hokkaido

2020 / 5 / 28

Taman Onuma! Hal Pangalusna anu dilakukeun dina usum tiis, cinyusu, usum panas, usum gugur

Upami anjeun hoyong ngarambat sakitar Hakodate sareng nikmati alam anu langkung megah, kuring nyarankeun ka Taman Onuma. Onuma Park mangrupikeun tempat anu caket sareng 16 km kalér ti pusat Hakodate. Di ditu, anjeun tiasa nikmati alam anu éndah di cinyusu, usum panas, gugur, sareng usum tiis. Rupa-rupa kagiatan sapertos kapal pesiar, kancing, mancing, muter, pangémutan sareng ski tiasa dilaksanakeun di Taman Onuma. Punten datangan Taman Onuma ku sadayana. Méja Bagian Anu Hirup Di Onuma ParkOnuma Park: Perkara Pangpayunna anu dilakukeun di winterOnuma Park: Perkara Pangalusna anu dilakukeun di musim semi, usum panas, usum gugur Perkara anu pangsaéna di Taman Onuma Taman Onuma, kirang langkung 20 menit ku nganyatakeun "Super Hokuto" ti Stasiun JR Hakodate (sakitar 50 menit upami éta karéta biasa) Di pusat Taman Onuma, aya Mt. Komagadake. Éta gunung gunung anu aktip kalayan jangkungna 1131 méter. Seueur ranca anu kabentuk di sekitar gunung kusabab kagiatan gunung seuneu ieu. Perwakilan anu salah nyaéta Onuma. Aya langkung ti 100 pulo leutik di Onuma. Onuma kaceluk ku pamandangan anu éndah. Ka Taman Onuma, sakitar 20 menit ku ekspres "Super Hokuto" ti Stasiun JR Hakodate (sakitar 50 menit upami éta karéta biasa). Upami anjeun nganggo beus, sakitar 60 menit ti JR Hakodate Station ka Taman Onuma. Hal ieu caket pisan ti Hakodate ku anjeun tiasa ngaraosan lalampahan sadinten ka Taman Onuma. Aya sababaraha hotél Resort anu éndah di sekitar Taman Onuma, janten anjeun tiasa nantang kagiatan anu rupa-rupa ku tinggal di ...

Maca deui

Istana Matsumae kalayan mekar céri di Hokkaido, Jepang

Hokkaido

2020 / 5 / 28

Matsumae! Kita angkat ka Istana Matsumae dibungkus kembang céri!

Matsumae-cho mangrupikeun tungtung kidul pangpanjangna Hokkaido. Seueur wisatawan sumping di dieu unggal cinyusu kanggo ningali kembang céri di puri Matsumae. Istana Matsumae mangrupikeun sababaraha istana anu tinggal di Hokkaido sareng Goryokaku tina Hakodate. Dina halaman ieu, kuring badé ngenalkeun Istana Matsumae. Méja IstanaMatsumae Castle nyaéta hiji-hijina istana Jepang di HokkaidoCherry mekar di benteng Matsumae anu anjeun tingali dina Istana Matsumae-cho Matsumae Istana hiji-hijina istana Jepang di Hokkaido Hiji gerbang istana kuno dikembangkeun dina pertengahan abad ka-19, Matsumae, Istana Hokkaido Matsumae diwangun. ku Matsumae Clan di 1606. Éta mangrupikeun hal anu rada leutik. Tapi, saprak kapal asing sering muncul di daérah ieu dina abad ka-19, benteng anu pinuh diwangun ku jalan shogunate Tokugawa anu maréntah Jepang dina waktos éta. Kituna dina taun 1854, Istana Matsumae anu ukuran ayeuna lahir. Dina taun 1867, shogunate Tokugawa rubuh di Jepang, hiji pamaréntahan anyar ngadeg. Dina waktos ayeuna, sababaraha kakuatan shogunate Tokugawa nyerang armada sareng ngungsi ka Hokkaido. Aranjeunna nyerang Hakodate sarta ogé nyerang Istana Matsumae. Istana Matsumae dileungitkeun dina sababaraha jam deui. Pasukan tina shogunate Tokugawa diserang ku pasukan pamaréntahan anyar di Hakodate sareng nyerah. Kalayan ieu, Istana Matsumae ogé asup dina kontrol tentara pamaréntahan anyar. Kusabab Hakodate's Goryokaku mangrupikeun benteng gaya Kulon, Istana Matsumae nyebatkeun hiji-hijina istana gaya Jepang anu tinggal di Hokkaido. Istana Matsumae ogé ...

Maca deui

Panempo palabuhan ti Motomachi di Hakodate = Adobe Stock
Poto: Hakodate

Hakodate di kidul Hokkaido ditutupan salju ti Januari dugi ka Maret.Hakodate dina waktos ieu saé sanés indah.Jasa mangkok sangu laut di pasar anu disebut Asaichi ogé pangsaéna. Hayu urang angkat ka virtual ka Hakodate! Mangga tingali kana artikel di handap ieu pikeun detil. Daptar eusiPhotos tina HakodateMap tina ...

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.