Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Miyama. Prefektur Kyoto, Jepang = Saham Adobe

Prefektur Kyoto! Pangalusna sareng Perkara anu kedah dilakukeun

Aya padésan anu éndah sapertos Miyama sareng desa fishing unik sapertos Ine di prefektur Kyoto. Ngomongkeun kota Kyoto, kota Kyoto, puseur Prefektur ieu kasohor, tapi naha henteu angkat ka daérah anu luar biasa di dinya?

Outline Prefektur Kyoto

Peta Prefektur Kyoto

Peta Prefektur Kyoto

Kyoto nyaéta préféktur panjang di kalér sareng kidul. Kalér nyanghareupan Laut Jepang sareng salju ragrag dina usum tiis.

Dina bagian kidul Prefektur Kyoto, aya kota tradisional kuno sapertos Kota Kyoto sareng Kota Uji. Di sisi anu sanés, aya sababaraha padumukan tradisional di bagian tengah sareng kalér Prefektur Kyoto. Diantara ieu, aya obyek wisata anu paling populer di kalangan wisatawan.

Éta peryogi waktos kanggo angkat ka désa-désa na. Nanging, upami anjeun didatangan padumukan éta, anjeun bakal mendakan dunya anu saé béda ti kota Kyoto.

 

Miyama

Dina Miyama anjeun tiasa ngalaman lansekap désa Jepang anu tenang

Di Miyama anjeun tiasa ngalaman kalebet désa Jepang anu tenang = AdobeStock

Miyama Kayabukinosato Kyoto Jepang, Usum = shutterstock

Miyama Kayabukinosato Kyoto Jepang, Usum = shutterstock

Miyama mangrupikeun désa anu désa éndah anu aya di bagian tengah Prefektur Kyoto. Aya kira-kira 250 gaya tina gaya Jepang.

Diomongkeun desa désa Jepang tradisional, Shirakawago ti prefektur Gifu kasohor di wisatawan. Nanging, Miyama di Kyoto ogé gaduh lansekap désa Jepang anu éndah. Upami anjeun milari ngurilingan kampung ieu, anjeun tiasa ngaraosan bentang Jepang anu lami. Salajengna, anjeun tiasa cicing di bumi tradisional ieu.

Pamandangan désa ieu parantos robih leres-leres dumasar kana parobahan opat musim. Upami anjeun resep, mangga ningali kana pidéo di luhur.

Pikeun Miyama, punten angkat di Stasion Hiyoshi ti Stasion JR Kyoto dina Jalur Utama di San-Main. Sakitar 60 menit ti stasion Kyoto ka stasion Hiyoshi. Salajengna, sakitar 40 menit ku beus ti Stasion Hiyoshi ka Miyama.

Upami anjeun nyandak beus langsung ti Kyoto Station, diperyogikeun kirang langkung 100 menit.

Miyama di Prefektur Kyoto = AdbeStock 1
Poto: Lain Kyoto, Miyama -Enjoy lansekap tradisional désa

Miyama mangrupikeun désa anu désa éndah anu aya di bagian tengah Prefektur Kyoto. Aya kira-kira 250 gaya tina gaya Jepang. Tamu keur diubaran ku pamandangan anu tenang. Ti Stasiun Kyoto ka Miyama sakitar 100 menit ku beus langsung. Daptar eusiPhotos of Miyama di Prefektur KyotoMap of Miyama ...

 

Ine

Daya tarik wisata anu kasohor "ine no funaya" ti Kyoto.Ia diangkat dina distrik perlindungan gedong tradisional, prefektur Kyoto, Jepang = shutterstock

Daya tarik wisata anu kasohor "ine no funaya" ti Kyoto.Ia diangkat dina distrik perlindungan gedong tradisional, prefektur Kyoto, Jepang = shutterstock

Ine mangrupikeun désa mancing anu nyanghareupan Laut Jepang di bagian kalér Prefektur Kyoto. Imah pamayang di kampung nguseup ngagaduhan garasi parahu pancing kahiji, sapertos anu katingal dina gambar di luhur. Wangunan ieu saolah-olah ngambang di sagara disebut "Funaya (bumi kapal)".

Funaya mangrupikeun bumi pamayang tradisional Jepang. Kusabab kuring gaduh seueur imah di Ine, éta disebat "Laut Kyoto". Kusabab laut na handapeun imah, éta ogé disebat "kota anu paling caket sareng laut di Jepang". Kurang leuwih 300,000 wisatawan nganjang ka kampung ieu unggal taun.

Upami anjeun angkat ka Ine, anjeun tiasa ngalaman kahirupan di Funaya. Anjeun tiasa naék dina kapal. Anjeun tiasa tuang seueur lauk anu enak di Laut Jepang. Sareng anjeun tiasa tetep di Funaya. Teu aya ragu "Kyoto anu sanés" dina Ine.

>> Kanggo detil Ine, mangga tingali kana halaman wéb resmi

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.