Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Desain lampu di Jepang: Tokyo Station = Shutterstock 3

Desain lampu di Jepang: Tokyo Station = Shutterstock

Poto: Desain cahaya di Stasion Jepang -Tokyo, Menara Tokyo, jsb.

Aya seueur desainer lampu anu terkenal di Jepang. Mr. Kaoru MENDE damel kana lampu tina Stasion Tokyo anu ku abdi diperkenalkan di dieu. Anjeunna ogé aktip di dunya, kalebet ngararancang lampu Taman-Taman ku Teluk Bay di Singapura, sareng anu sanés. Sateuacan, nalika kuring ngawawancara anjeunna, anjeunna penting mendesain henteu ngan ukur cahaya tapi ogé gelap ogé. Ieu mangrupikeun ideu balik ku lampu tradisional Jepang. Toké Tokyo, Jambatan Pelangi, Candi Sensoji, jsb anu dirarancang ku Ibu Motoko ISHII. Anjeunna mangrupikeun ahli utama dina widang ieu. Pak Hirohito TOTSUNE aya tugas di Tokyo Skytree. Nalika anjeun sumping ka Jepang, punten resepkeun lampu sareng gelap anu dirancang.

Poto desain Lampu di Jepang

Desain lampu di Jepang: Tokyo Station 2

Desain lampu di Jepang: Stasion Tokyo

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Station = AdobeStock 1

Desain lampu di Jepang: Tokyo Station = AdobeStock

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Menara = Shutterstock 1

Desain lampu di Jepang: Tokyo Menara = Shutterstock

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Menara = Shutterstock 2

Desain lampu di Jepang: Tokyo Menara = Shutterstock

 

Desain lampu di Jepang: Pelangi Pelangi = Shutterstock

Desain lampu di Jepang: Pelangi Pelangi = Shutterstock

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 1

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree 2

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 3

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock 4

Desain lampu di Jepang: Tokyo Skytree = Shutterstock

 

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

 

 

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.