Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Museum Peringatan Hiroshima Damai di Jepang kalayan langit biru = shutterstock

Museum Peringatan Hiroshima Damai di Jepang kalayan langit biru = shutterstock

Hiroshima: Museum Peringatan Damai Kudu ningali

Hiroshima nyaéta salah sahiji kota Jepang anu paling terkenal di dunya. Kota ieu ditinggalkeun ku bom atom dina 6 Agustus 1945. Dinten ieu, Hiroshima diaktipkeun salaku kota panggedéna di daérah Chugoku kalayan jumlah jiwa 1.2 juta. Fasilitas anu aya hubunganana sareng bom atom, sapertos Kubah Bom Atom sareng Museum Peringatan Hiroshima, parantos atos ngawariskeun sareng narik seueur turis.

Outline kota Hiroshima

 

Museum Peringatan Hiroshima

 

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2020-05-31

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.