Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Laut Laut Seto di Jepang = Shutterstock 1

Laut Laut Seto di Jepang = Shutterstock

Poto: Laut Seto anu tenang

Laut Seto Pedalaman nyaéta laut anu tenang anu misahkeun Honshu sareng Shikoku. Di sagigireun situs warisan dunya Miyajima, aya seueur daérah anu saé di dieu. Naha anjeun henteu ngarencanakeun perjalanan ngurilingan Laut Pedalaman Seto?

Di sisi Honshu, punten tingal artikel di handap ieu.

Sisi Shikoku punten tingal tulisan ieu di handap.

Foto laut Laut Seto

Pandangan soré éndah ti Miyajima sareng laut darat Seto di Hiroshima, Jepang = Shutterstock

Pandangan soré éndah ti Miyajima sareng laut darat Seto di Hiroshima, Jepang = Shutterstock

 

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido), anu ngahubungkeun prefektur Hiroshima di Honshu sareng prefektur Ehime di Shikoku = AdobeStock

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido), anu ngahubungkeun prefektur Hiroshima di Honshu sareng prefektur Ehime di Shikoku = AdobeStock

 

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) ogé gaduh jalur sapédah = AdobeStock

Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) ogé gaduh jalur sapédah = AdobeStock

 

Laut Seto di darat caket kota Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa di sisi Shikoku = AdobeStock

Laut Seto di darat caket kota Kota Takamatsu, Prefektur Kagawa di sisi Shikoku = AdobeStock

 

Bentang Laut Laut Seto, kota Aji, kota Takamatsu, Shikoku = Shutterstock

Bentang Laut Laut Seto, kota Aji, kota Takamatsu, Shikoku = Shutterstock

 

Pulo leutik laut daratan Seto, Shikoku = Shutterstock

Pulo leutik laut daratan Seto, Shikoku = Shutterstock

 

Bentang Jembatan Kurushima Kaikyo anu bagian tina Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

Bentang Jembatan Kurushima Kaikyo anu bagian tina Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

 

Hiji awéwé anu musafir calik dina stasion karéta di sisi laut anu indah ku laut di Shimonada, Iyo, Matsuyama, Shikoku = Shutterstock

Hiji awéwé anu musafir calik dina stasion karéta di sisi laut anu indah ku laut di Shimonada, Iyo, Matsuyama, Shikoku = Shutterstock

 

Panonpoé Tilelep di Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

Panonpoé Tilelep di Nishi-Seto Expressway (Shimanami Kaido) = Shutterstock

 

 

Peta Laut Pedalaman Seto

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

 

 

 

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.