Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Jalma anu ngadatangan tempat suci shinto Izumo-taisha, Prefektur Shimane, Jepang = Shutterstock

Jalma anu ngadatangan tempat suci shinto Izumo-taisha, Prefektur Shimane, Jepang = Shutterstock

Poto: San'in -Satuah misterius dimana Jepang kuno baheula!

Upami anjeun hoyong menikmati Jepang anu tenang sareng kolot, kuring nyarankeun iinditan di San'in (山陰). San-in mangrupakeun daérah Laut Jepang di sisi kulon Honshu. Utamana Matsue sareng Izumo di Prefektur Shimane anu saé. Ayeuna hayu urang ngamimitian perjalanan virtual ka San'in!

Foto San'in

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

 

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

 

Museum Adachi anu kasohor pikeun taman Jepang anu éndah = Shutterstock

Museum Adachi anu kasohor pikeun taman Jepang anu éndah = Shutterstock

 

Istana Matsue, diwangun dina 1607, Shimane = Shutterstock

Istana Matsue, diwangun dina 1607, Shimane = Shutterstock

 

Helm Samurai ditampilkeun di Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Helm Samurai ditampilkeun di Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

Parahu pikeun ngajelajah lembar Matsue Castle, Prefektur Shimane = Shutterstock

Parahu pikeun ngajelajah lembar Matsue Castle, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

Lake Shinji Panonpoé Panonpoé Tilelep, Shimane = Shutterstock

Lake Shinji Panonpoé Panonpoé Tilelep, Shimane = Shutterstock

 

Izumo Taisha Shrine di Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine di Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

 

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

Kuil Izumo Taisyah, Shimane = Shutterstock

 

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km kuloneun Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km kuloneun Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

 

 

Peta ngeunaan Izumo Taisha Shrine

 

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

 

 

2020-05-19

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.