Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Miyakojima dina usum panas. Jalma anu mikaresep olahraga laut di laut anu éndah nyebarkeun sapanjang Bandara Shimoji di Shimojima di sisi kulon Irabu-jima = Shutterstock

Miyakojima dina usum panas. Jalma anu mikaresep olahraga laut di laut anu éndah nyebarkeun sapanjang Bandara Shimoji di Shimojima di sisi kulon Irabu-jima = Shutterstock

7 Lolobana pantai di Jepang! Hate-no-hama, Yonaha Maehama, Pantai Nishihama ...

Jepang mangrupikeun nagara pulo, sareng diwangun seueur pulo. Laut bersih nyebarkeun sakitar sakitar. Upami anjeun ngarambat di Jepang, kuring ogé nyarankeun yén anjeun angkat ka pantai sapertos Okinawa. Aya karang karang di sisi basisir, sareng lauk warni ngojay. Kalayan snorkeling, anjeun tiasa ngalaman dunya anu éndah. Dina kaca ieu, kuring bakal ngenalkeun pantai Okinawa. Di Okinawa, usum ngojay di laut ngamimitian sakitar April. Nanging, iklim usum panas sabenerna di Okinawa nyaéta ti Méi nepi ka Oktober. Jalma lokal ngalayang di sagara kalolobaan ti bulan Juni nepi ka Séptémber. Punten dicatet yén anjeun kedah ngagem jas anu baseuh pikeun ngojay usum séjén. Pencét kana peta individu, Google Maps bakal ditingal dina kaca anu kapisah.

Upami anjeun hoyong, mangga tingal tulisan ngeunaan Okinawa di handap.

jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock
Pangalusna tina Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima jsb.

Upami anjeun hoyong anu ningali pemandangan laut anu indah di Jepang, wilayah anu paling disarankeun nyaéta Okinawa. Okinawa aya di kiduleun Kyushu. Éta kalebet pulo anu beragam dina cai anu lega pisan 400 km kalér-kidul sareng 1,000 km ka wétan ka kulon. Aya karang, kristal bulao herang ...

Sakola sapuan ramping di Miyakojima
Poto: Okinawa's Éndah Laut 1 -Enjoy cai anu saé pisan

Tina jihat Jepang, tujuan wisata anu paling wawakil di Jepang, iwal ti Tokyo jeung Kyoto, nyaéta Hokkaido sareng Okinawa. Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun anjeun ka laut Okinawa. Laut di Okinawa endah pisan. Rék teu bakal cageur ...

Pantai Sunayama di Pulo Miyakojima, Okinawa = Shutterstock 1
Poto: Okinawa's Beautiful Laut 2 -Enjoy santai sareng nyageurkeun cai

Samudera Okinawa teu ngan ukur jelas. Cai mibanda kakuatan anu misterius pikeun nyageurkeun pikiran sareng awak anu bosen. Waktu anu ngalir ka Okinawa, khususna Isla Ishigaki sareng Pulau Miyako, santai pisan. Abdi hoyong ngenalkeun dunya modél sapertos anu aya dina kaca ieu. ...

Aharen Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Awaren Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Aharen Beach Island Pulau Tokashiki, Okinawa)

Peta Aharen Beach

Peta Aharen Beach

Pulo Tokashiki kalayan Pantai Aharen mangrupikeun pulau panggedéna di kapuloan Kerama anu nyebarkeun belah kuloneun pulau utama Okinawa. Pulo ieu sakitar 25 kilométer dina hiji babak. Kusabab Pulo Tokashiki ngan ukur 30 kilométer ti pulau utami Okinawa, anjeun tiasa angkat sapoé perjalanan.

Ka Tokashiki Island ti palabuhan Tomari di Naha kota Okinawa, pulo utama, sakitar 35 menit ku kapal kacepetan "Marine Liner", 1 jam 10 menit ku kapal féri. Ti palabuhan Pulau Tokashiki ka pantai Aharen, kirang langkung 20 menit ku beus atanapi taksi. Anjeun ogé tiasa nyéwa mobil. Upami anjeun cicing di panginepan Pulo Tokashiki, staf panginepan tiasa ngajemput anjeun nganggo mobil.

Pantai Aharen mangrupikeun pantai keusik bodas anu panjangna kira-kira 800 méter. Laut di hareupeunana anjeun terang biru disebut Kerama Biru. Barudak tiasa resep ngojay di laut sapertos deet. Ngan leumpang 10 meter di luar basisir, anjeun tiasa mendakan lauk lucu. Terang karang nyebar deui. Anjeun tiasa nikmati kagiatan sapertos snorkeling, kayaks, kapal mabur (anjeun tiasa mabur ka langit!) Sareng anjeun tiasa nyandak kapal anu aya dina jero cai. Anjeun ogé tiasa angkat ka hiji pulo anu teu dicicingan sakitar 800 méter jauh ku kapal.

Di pantai ieu, staf panjagaan dipasang dina usum ti Juli nepi ka Séptémber. Aya toko laut, réstoran, panginepan sareng anu sanés di pantai. Tangtosna aya toilét sareng kamar mandi. Upami anjeun cicing di lingkungan ieu, anjeun bakal tiasa ningal langit anu dibintanginya ngajentul.

 

Pantai Furuzamami (Pulau Zamami, Okinawa)

Basisir Furuzamami Okinawa, Jepang = shutterstock

Basisir Furuzamami Okinawa, Jepang = shutterstock

Peta Pantai Furuzamami

Peta Pantai Furuzamami

Pulo Zamami mangrupikeun pulau sakitar 23 kilométer anu ayana di tengah-tengah nusantara Kerama. Éta sakitar 40 kilométer jauhna ti pulau utami Okinawa. Ti palabuan Tomari di kota Naha di pulau utama Okinawa dugi ka Pulo Zamamii sakitar 50 menit ku kapal gancang, 1 jam 30 menit nganggo féri. Anjeun tiasa ogé angkat dinten ti pulau utama Okinawa ka pulau ieu.

Aya sababaraha pantai indah di Pulo Zamami. Pantai Furuzamami kasohor diantara aranjeunna. Ka Pantai Furuzamami, sakitar 5 menit ku beus atanapi taksi ti palabuhan pulo ieu.

Pantai Furuzamami mangrupikeun pantai bodas deet anu indah, sareng laut biru laut anu spektakuler nyebar ka luar. Aya karang anu saé pisan di pantai ieu. Janten, lauk tropis lucu ngojay pisan. Anjeun tiasa ningali lauk sanaos jerona kirang ti 1 méter.

Pantai Furuzamami ogé kaceluk minangka tempat anu nyilem sareng snorkeling. Ieu mangrupikeun pantai anu dimana snorkeling mungkin. Aya ogé wisata snorkeling anu dipandu. Upami anjeun untung, anjeun tiasa ngojay sareng kuya laut. Dina ngalaman snorkeling, anjeun kedah ngagem jaket kahirupan.

Pantai Furuzamami lengkep sareng toko, jamban sareng fasilitas pancuran. Aya ogé jasa sewa sapertos set snorkel, jaket kahirupan sareng payung pantai. Pemandangan anu anjeun tingali tina pucuk panonpoé di pantai ieu mangrupikeun saolah-olah upami anjeun ningali kartu pos. Éta héran yén anjeun tiasa ngalaman basisir anu saé pisan, sanaos caket pisan ti pulo utama Okinawa.

Di Pulau Zamami, anjeun tiasa cicing di hotél atanapi panginepan. Nanging, éta bakal ramé dina usum panas, janten éta langkung resep buku awal.

 

Hate-no-hama (Pulau Kume, Okinawa)

Hatenohama di Okinawa, Jepang = shutterstock

Hate-no-hama di Okinawa, Jepang = shutterstock

Peta Hate-no-hama

Peta Hate-no-hama

Sakumaha anjeun tiasa katingali, pantai bodas murni, sareng laut zamrud biru nyebarkeun saluareun. Aya pantai impian sapertos di Okinawa. Éta "Hate-no-hama" perenahna kirang langkung 5 km di wétan Pulo Kume.

Pulo Kume mangrupikeun pulo sakitar 53 kilométer sakitar, tempatna sakitar 100 kilométer kuloneun Okinawa. Butuh waktu 30 menit ku kapal ti palabuhan Pulo ieu ka Hate-no-hama.

Hate-no-hama, tepatna, mangrupikeun istilah umum pikeun tilu pulo anu teu didiukean. Sadaya pulo anu nyicingan anu pantai bodas anu éndah. Pantai bodas ieu panjang sareng sempit sareng panjang ngeunaan 7 km. Malahan di pasang cai anu luhur, pantai bodas henteu tilelep kana laut.

Kaseueuran kapal sumping di pantai di tengah tilu pantai. Di seueur kasus, sémah nganjang gambar sareng leumpang di sapanjang pantai ieu. Éta ogé ngojay dina usum panas. Nanging, daerah renang anu diwatesan pikeun kasalametan. Sareng henteu seueur teuing karang karang di sisi basisir. Alesan ieu henteu seueur teuing lauk tropis.

Lamun anjeun angkat ka Hate-no-hama, anjeun kedah nyarios kapal awal. Hanjakalna, pikeun pangaweruh kuring, Kume Island henteu gaduh perusahaan tur kalayan situs wéb anu nampi resép dina basa Inggris. Kuring nyarankeun yén anjeun mimiti mesen tempat akomodasi pikeun hotél atanapi panginepan sareng masihan kapal parahu ngalangkungan hotél atanapi panginepan.

Rekomendasi pangsaéna kuring nyaéta Kumejima Eef Beach Hotel di handap. Hotél ieu ayana di payuneun Pantai Eef anu éndah di Pulo Kume. Hotél ieu ngagaduhan toko laut "Eef Sports Club" pikeun ngatur wisata Hate-no-hama. Dina usum panas, toko ieu ogé ngalaksanakeun wisata anu angkat ka basisir batin, anu didadarkeun anu paling indah. Anjeun kedah ngahubungi hotél nganggo email atanapi telepon. Hayu urang ogé nyungkeun shuttle tina hotél ka palabuhan.

>> Halaman wéb resmi Kumejima Eef Beach Hotel aya di dieu

Nalika angkat ka Hate-no-hama, punten ulah hilap langkah-langkah sunburn sapertos krim pelindung. Aya toilét anu sederhana di pantai di tengah.

 

Pantai Yonaha Maehama Island Miyakojima Island, Okinawa)

Miyakojima dina usum panas. Yonaha maehama pantai bentang = shutterstock

Miyakojima dina usum panas. Yonaha maehama pantai bentang = shutterstock

Peta Yonaha Maehama Beach

Peta Yonaha Maehama Beach

Pantai Yonaha Maehama (Pantai Maebama) mangrupikeun pantai lega anu panjangna sakitar 7 km, ngalambangkeun Okinawa. Éta sumebar di beulah kidul-kulon Pulo Miyakojima. Pantai ieu pantai deet dicirikeun ku keusik bodas murni murni. Kusabab keusik bodas murni teras-terasan teras dugi ka laut dugi ka puluhan méter, maka cenah "pantai paling bodas di Wétan". Akomodasi sapertos hotél resor "Miyakojima Tokyu Hotel & Resorts", ogé réstoran, jamban, fasilitas pancuran, tempat parkir, sareng sajabana ogé lengkep di pantai ieu sahingga anjeun tiasa ulin sareng kulawarga anjeun kalayan aman.

Pulo Miyakojima mangrupikeun pulo kira-kira 120 kilométer sakitar anu perenahna kirang langkung 290 km kidul-kuloneun Pulo utama Okinawa. Ka Miyakojima, anjeun tiasa mabur ti Pulo utama Okinawa, Tokyo, Osaka sareng anu sanésna peryogi ngeunaan 40 menit ti Bandara Naha ka Bandara Miyakojima sareng sakitar 3 jam 30 menit ti Bandara Haneda di Tokyo. Yonaha Maehama Beach sakitar 15 menit ku beus ti Bandara Miyakojima.

Yonaha Maehama Basisir mangrupikeun pantai anu tenang sareng indah, tapi aya sababaraha karang. Janten éta henteu cocog pikeun snorkeling. Upami anjeun hoyong ningali terumbu karang sareng lauk tropis lucu di tangan, angkat ka Pantai Yoshinokaigan di wétan Miyakojima, anu kasohor janten tempat snorkeling.

Keusik Pantai Yonaha Maehama janten saé anjeun tiasa leumpang kalayan lega sanajan suku anu gundul. Jalma ogé resep kagiatan sapertos jet ski sareng mabur boating di laut di hareup pantai.

Aya Pulo Kurima kirang langkung 9 kilométer sakitar sateuacan Pantai Yonaha Maehama, janten gelombang Pasifik anu henteu langsung sumping ka Basisir Yonaha Maehama. Pantai Yonaha Maehama sok tenang. Antawis Pantai Yonaha Maehama sareng Pulo Kurima, aya Jambatan Kurima Ohashi, panjangna 1690 meter. Ningali Pantai Yonaha Maehama ti dek observasi di Kurima Island, anjeun tiasa ningali sadayana pantai anu indah ieu.

 

Pantai Sunayama Island Miyakojima Island, Okinawa)

Miyakojima dina usum panas. Hiji pangantenan ningali sagara di pantai Sunayama = shutterstock

Miyakojima dina usum panas. Hiji pangantenan ningali sagara di pantai Sunayama = shutterstock

Peta ngeunaan Pantai Sunayama

Peta ngeunaan Pantai Sunayama

Basisir Sunayama mangrupikeun pantai leutik di belah beulah kalér Pulo Miyakojima. Ayeuna kirang langkung 15 menit ku mobil tina Bandara Miyakojima. Tapi, henteu aya eureun lir beus di daérah Pantai Sunayama. Pikeun angkat ka Pantai Sunayama, anjeun kedah nyéwa mobil sareng parkir mobil anjeun dina parkir gratis caket pantai. Upami tempat parkir ieu sarat, anjeun kedah datang deui dina waktos anu sanés. Upami anjeun teu tiasa nganggo mobil, anjeun bakal nyéwa sapédah ti Kota Hirara. Ngadeukeutan jarak 4 km ti Kota Hirara ka Basisir Sunayama. Jalanna antara anu datar.

Maka Pantai Sunayama aya di tempat anu pikaresepeun. Nanging, pantai ieu pisan populer di kalangan wisatawan. Éta sabab Pantai Sunayama mangrupikeun tempat anu heran janten sampurna pikeun fotografi.

Sunayama Basisir kagungan pasir bodas anu alus nyebar sapertos di luhur Pantai Yonaha Maehama. Anjeun oge kedah bérésun sareng nikmati ngarasakeun keusik. Kumisan ti pantai, aya batu anu bentukna batu sapertos anu katingal dina gambar di luhur. Anjeun tiasa némbak pantai keusik bodas anu éndah, laut biru laut, sareng batu anu ngawangun batu dina hiji gambar.

"Sunayama" hartosna pasir keusik di Jepang. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, aya gunung pasir antara pantai ieu sareng tempat parkir. Kusabab lamping anu lurus, turis kolot, jsb, sigana mah rada sesah leumpang. Aya toko leutik sareng toko sewa di pantai. Di toko sewaan, anjeun tiasa nginjeum payung pantai, jaket kahirupan, set snorkel sareng saterasna. Nanging, nyatet toilet ka tempat parkir ngan ukur di tempat parkir.

Di laut di hareupeun Pantai Sunayama, gelombangna rada luhur. Pantai ieu deet, tapi aya waktos waktos dumadak bakal janten jero. Henteu seueur teuing karang karang caket dieu. Nalika kuring cicing di Miyakojima, kuring sering maén di sekitar Basisir Yonaha Maehama sareng lungsur ku Sunayama Beach kanggo fotografi. Dina Miyakojima, kuring nyarankeun yén anjeun nganggo sababaraha jinis pantai unik.

 

Pantai Kondoi Island Pulau Taketomijima, Okinawa)

Pantai Kondoi (Pulo Taketomi, Ishigaki-shi, Okinawa) = shutterstock

Pantai Kondoi (Pulo Taketomi, Ishigaki-shi, Okinawa) = shutterstock

Pulo Taketomi dimana imah ubin tradisional tradisional dijejeran = shutterstock

Pulo Taketomi dimana imah ubin tradisional tradisional dijejeran = shutterstock

Peta Pantai Kondoi

Peta Pantai Kondoi

Di sagara di tungtung kidul-kulon Jepang, aya pulo anu sacara kolektif disebut Nusantara. Pulo pang populerna di daérah ieu nyaéta Isla Ishigakijima. Anjeun tiasa mabur ka Ishigakijima ti pulo utama Okinawa, Tokyo, Osaka jsb sareng ngan 10 menit ku féri ti Ishigakijima, aya hiji pulo anu geulis pisan anu disebut Pulau Taketomijima.

Pantai Kondoi mangrupikeun pantai anu deet, deet di sisi beulah kuloneun Taketomijima. Keusik rupa murni bodas sumebar di pantai ieu. Salaku eta pantai anu sepi pisan, anjeun tiasa nikmati suasana pulo anu jauh. Ucing nyicingan anu saré di sisi basisir.

Aya toilét sareng kamar mandi. Ngan dina usum panas, toko dibuka. Anjeun tiasa nginjeum payung pantai, korsi pantai, cincin ngambang, set snorkel jsb di toko ieu. Tapi, terumbu karang henteu caket, janten sigana henteu cocog pikeun snorkeling.

Taketomijima mangrupikeun pulo anu datar sakitar 9 kilométer anu aroud, 400 km beulah kiduleun pulo utama Okinawa. Aya imah tradisional anu aya ubin beureum dina pulo. Nyéép beus atanapi sapédah disarankeun pikeun pindahna di Pulo Jawa. Ayeuna kirang langkung 2.5 kilométer ti palabuhan pulo ka Pantai Kondoi.

Pikeun Kondoi Beach, anjeun tiasa angkat ngojay pikeun sadinten lalampahan ti Pulo Ishigaki. Nanging, kuring bakal nyarankeun pikeun cicing di hotél atanapi Inn di Taketomijima. Kusabab Taketomijima ngagaduhan seueur imah tradisional tradisional anu saé sareng budaya hirup. Di Taketomijima, kendaraan ngagantung ku kebo para wisatawan ogé dioperasi. Munding cai langkung alon tibatan manusa. Naha anjeun henteu mikaresep hirup lalaunan di Taketomijima sareng refresh?

Diantara akomodasi di Taketomijima, kuring nyarankeun "HOSHINOYA Taketomi Ialand". HOSHINOYA mangrupikeun rantay hotél Resort wawakil di Jepang. Hotél ieu di Taketomijima diwangun ku nuturkeun budaya tradisional Taketomijima. Anjeun kedah tiasa resep kahirupan Resort anu elegan sareng intelektual.

>> Halaman wéb resmi HOSHINOYA Taketomi Ialand aya di dieu

 

Pantai Nishihama (Hateruma Island, Okinawa)

Basisir Nishihama di Hateruma-jima, Okinawa = shutterstock

Basisir Nishihama di Hateruma-jima, Okinawa = shutterstock

Peta Nishihama Beach

Peta Nishihama Beach

Tungtungna, kuring bakal ngenalkeun pantai anu indah di pulo kidul kidul (henteu kalebet pulo anu teu didamel) di Jepang.

Éta mangrupikeun Pantai Nishihama di Pulo Hateruma.

Pulo Hateruma mangrupikeun pulo kira-kira 15 kilométer sakitar 470 km kiduleun pulo utama Okinawa. Populasi sakitar 500 urang. Ti Pulo Ishigakijima ka Pulo Hateruma, diperyogikeun sakitar 1 jam sareng 10 menit ku kapal berkelajuan tinggi sareng kirang langkung 2 jam ku kapal féri. Tapi, hal ieu sering dibatalkeun kusabab gelombang anu luhur. Kusabab éta mangrupikeun pulo anu pikaresepeun, henteu aya hirukan sareng di dieu.

Basisir Nishihama di beulah kalér Pulo Hateruma ogé tempat anu rustis sareng indah anu teu aya hubunganana sareng kamekaran hotél Resort ageung sareng anu sanés. Basisir Nishihama sakitar 15 menit ngalangkungan ti palabuhan. Anjeun ogé tiasa nyéwa sapédah. Aya fasilitas pancuran sareng toilét di dieu, tapi sajauh kuring terang, henteu aya toko atanapi réstoran acan. Sabalikna, didieu mangrupikeun pantai keusik bodas anu teu yakin. Sagara anu jelas kristal anu dihareupeun payun.

Nanging, pikeun ningali karang karang, anjeun kedah angkat jauh ti basisir. Janten, teu seueur lauk lauk di pantai ieu.

Di Pulo Hateruma, cikénu hotél sareng panginepan bertahap. Béntang kacida saé di wengi di Pulo ieu. Naha anjeun henteu nyéépkeun waktos anjeun bersantai di pulo terpencil sapertos ieu?

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Upami anjeun hoyong, mangga tingal tulisan ngeunaan Okinawa di handap.

Pantai Okinawa, Jepang = Adobe Saham 1
Poto: pantai anu indah di Okinawa

Sakumaha nyerat Anne Morrow Lindbergh dina bukuna, "Kado ti Laut," pantai éta nambani manah jalma bosen. Jepang ogé ngagaduhan pantai anu éndah anu tiasa nyageurkeun ati anjeun bosen. Naha anjeun resep nyegerkeun pikiran sareng awak? Di dieu anjeun bakal mendakan poto ageung sababaraha anu paling ...

jepang okinawa ishigaki kabira bay = shutterstock
Pangalusna tina Okinawa! Naha, Miyakojima, Ishigakijima, Taketomijima jsb.

Upami anjeun hoyong anu ningali pemandangan laut anu indah di Jepang, wilayah anu paling disarankeun nyaéta Okinawa. Okinawa aya di kiduleun Kyushu. Éta kalebet pulo anu beragam dina cai anu lega pisan 400 km kalér-kidul sareng 1,000 km ka wétan ka kulon. Aya karang, kristal bulao herang ...

Sakola sapuan ramping di Miyakojima
Poto: Okinawa's Éndah Laut 1 -Enjoy cai anu saé pisan

Tina jihat Jepang, tujuan wisata anu paling wawakil di Jepang, iwal ti Tokyo jeung Kyoto, nyaéta Hokkaido sareng Okinawa. Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun anjeun ka laut Okinawa. Laut di Okinawa endah pisan. Rék teu bakal cageur ...

Pantai Sunayama di Pulo Miyakojima, Okinawa = Shutterstock 1
Poto: Okinawa's Beautiful Laut 2 -Enjoy santai sareng nyageurkeun cai

Samudera Okinawa teu ngan ukur jelas. Cai mibanda kakuatan anu misterius pikeun nyageurkeun pikiran sareng awak anu bosen. Waktu anu ngalir ka Okinawa, khususna Isla Ishigaki sareng Pulau Miyako, santai pisan. Abdi hoyong ngenalkeun dunya modél sapertos anu aya dina kaca ieu. ...

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.