Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Hogwarts Castle Di USJ = shutterstock

Hogwarts Castle Di USJ = shutterstock

5 Taman hiburan anu pangsaéna sareng Taman Téma di Jepang! Tokyo Disney Resort, USj, Fuji-Q Highland ...

Di Jepang aya sababaraha taman hiburan di dunya sareng taman hiburan. Utamana kasohor nyaéta Universal Studios Jepang di Osaka sareng Tokyo Disney Resort. Salian ieu, kuring bakal ngenalkeun bintik-bintik sapertos Fuji-Q Highland anu tiasa anjeun mainkeun nalika ningali Mt. Fuji.

Tokyo Disney Resort (TDR)

Lampu Ngimpi Listrik Listrik di Tokyo Disneyland = shutterstock

Lampu Ngimpi Listrik Listrik di Tokyo Disneyland = shutterstock

Peta Tokyo Disney Resort

Peta Tokyo Disney Resort

Tokyo Disneyland, Tokyo DisneySea, sareng Hotel Anu Saé

Tokyo Disney Resort mangrupikeun taman hiburan anu paling populer di Jepang anu aya di kota Urayasu, Prefektur Chiba, wétaneun Tokyo. Dinten kirang langkung 21 menit ku jalur JR Keiyo ti stasion Tokyo, sareng sakitar 45 menit via stasion Tokyo ti stasion Shinjuku.

Tokyo Disney Resort gaduh dua taman tema, Tokyo Disneyland (TDL) sareng Tokyo DisneySea (TDS). Di gigireun taman tema aya 4 hotél anu langsung dikelola. Hotel Duta Disney, Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta, Tokyo Disneyland Hotel, Perayaan Tokyo Disney. Aya ogé balanja. A monorail ngajalankeun antara taman tema.

Nalika anjeun angkat ka Tokyo Disney Resort, anjeun ngaraos kéngingkeun pilem Walt Disney. Hotél milik langsung, sapertos taman tema, didamel sacara saé supados tamu tiasa ngaraosan dunya lamunan. Di antawisna hotel-hotel anu dioperasikeun langsung, Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta hususna mangrupikeun tamu tiasa ningali acara Tokyo DisneySea ti sababaraha kamar. Hésé pisan pikeun masihan buku di Hotel MiraCosta.

Béda antara Tokyo Disneyland sareng Tokyo DisneySea

Anjeun tiasa pindah antara Tokyo Disney Land sareng Tokyo Disney Sea upami anjeun naek Tokyo Disney Resort Line, Jepang = Shutterstock

Anjeun tiasa pindah antara Tokyo Disney Land sareng Tokyo Disney Sea upami anjeun naek Tokyo Disney Resort Line, Jepang = Shutterstock

Parade Character Street Parade ngabagéakeun sadaya pengunjung di Disney Sea Tokyo, Jepang = shutterstock

Parade Character Street Parade ngabagéakeun sadaya pengunjung di Disney Sea Tokyo, Jepang = shutterstock

Nalika anjeun angkat ka Tokyo Disney Resort, anjeun mungkin rugi naha maén di Tokyo Disneyland atanapi Tokyo DisneySea. Janten kuring bakal ngajelaskeun bédana antara Tokyo Disneyland sareng Tokyo DisneySea ti sababaraha sudut.

Grup umur target

Nalika Tokyo Disneyland nganggap murangkalih salaku tamu utama, Tokyo DisneySea utamina nargétkeun déwasa. Tokyo Disneyland henteu ngical alkohol pisan, tapi Tokyo DisneySea nawiskeun alkohol di réstoran. Nalika Tokyo Disneyland nganggap murangkalih salaku tamu utama, Tokyo DisneySea utamina nargétkeun déwasa. Tokyo Disney Land henteu ngical alkohol pisan, tapi Tokyo DisneySea nawiskeun alkohol di réstoran. Aya seueur gedong anu ngagambarkeun dunya dongéng anu saé di Tokyo Disney Land, sedengkeun Tokyo DisneySea ngagaduhan seueur wangunan modis anu ngajantenkeun anjeun raoseun suasana asing.

pawey

Di Tokyo Disneyland, perarakan sering dilakukeun, tapi pawai henteu dilakukeun di Tokyo DisneySea.

Unggal dinten pertunjukan diayakeun di Tokyo Disneyland atanapi di Tokyo DisneySea. Di Tokyo DisneySea, pagelaran diayakeun di danau di tengah taman.

kamacetan

Hanjakalna, duanana rame. Anjeun kedah jajar pikeun narik atraksi anu populer.

Nanging, tina sudut pandang relatif, tiasa disarioskeun yén Tokyo DisneySea langkung rame tibatan Tokyo Disneyland. Aya seueur atraksi di Tokyo Disneyland, sahingga tamu kasebar.

Di Tokyo Disneyland, anjeun tiasa nikmati obyek wisata anu rada gancang, khususna waktos-waktos nalika parade diayakeun. Upami éta henteu katarik anu kasohor, anjeun moal kedah waé baris.

Tokyo Disneyland urang 10 Tempat Pangalusna

Tokyo Disneyland dibagi ku tujuh téma, sareng unggal daérah ngagaduhan atraksi anu cocog sareng téma. Upami kuring ngenalkeun atraksi anu populer di Tokyo Disneyland dina peringkat rangking, éta bakal kieu.

No.1: Gunung Titik

Anu paling populér di antarana nyaéta "Splash Mountain" tempat para tamu dina perjalanan petualangan parahu.

No.2: Monsters, Inc.: Ride sareng Go Milarian!

Perhatosan "Monsters, Inc: Ride and Go Seek!", Dimana tamu milari monster lucu anu muncul dina film "Monsters, Inc." ogé kasohor.

No.3: Gunung Guntur Besar

Big Thunder Mountain mangrupikeun atraksi tamu anu ngaliwat tambang sampah dina roller coaster. Kacepetan maksimal sakitar 40 kilogram, tapi ngalir dina poék, kuantenan matak mendadak sareng pikaresepeun.

Objek wisata anu sanés dina sapuluh luhur di Tokyo Disneyland

Di Tokyo Disneyland, aya seueur atraksi anu sanés abdi hoyong nyarankeun. Abdi hoyong nyerat tulisan énggal ngeunaan aranjeunna. Di dieu, kuring bakal ngan ukur ngaran obyek wisata anu aya dina format ranking.

No.4: Astro Blaster Buzz Lightyear

No.5: Hoh Madu Pooh

6: Spasi Gunung

7: Éta Dunya Leutik

8: Angka Peter Pan

No 9: Mickey'sPhilhar Magic

Nomer 10: Diasuh Mansion

Tokyo DisneySea's 10 Objek Pangsaéna

Salajengna, kuring bakal ngenalkeun atraksi anu populer di Tokyo DisneySea kanggo format ieu ogé.

No.1: Dolanan Mania!

Nalika anjeun ngalebetkeun sungut Woody anu muncul dina pilem "Toy Story," anjeun dumadakan janten langkung alit sareng anjeun tiasa ngaraosan petualangan sapertos leuweung. Anjeun tiasa ngagem gelas 3D, numpak sepak teras nikmati parémbak shooting.

No.2: Perjalanan ka Pusat Bumi

No.2: Perjalanan ka Pusat Bumi
Dina Perjalanan ka Pusat Bumi, anjeun tiasa ngajalajah dunya jero taneuh.
Nalika anjeun numpak kendaraan bawah tanah anu unik sareng mindahkeun di gelap, ujug-ujug gunung seuneu anu caket bakal ngaleungitkeun seuneu.

No.3: Menara Teror

Dina obyek wisata ieu anjeun bakal gaduh waktos perjalanan ka New York di 1912. Anjeun bakal aya dina hotél anu lami anu disebat "Hotel Gegoréng". Anjeun naék kana lift na angkat ka tingkat luhur, dunya anu hadé pisan nungguan anjeun.

Objek wisata anu sanés dina sapuluh luhur di Tokyo DisneySea

No.4: Obrolan Penyu

No.5: Gondolas Venetian

6: Spirits Raging

7: Panggung Lampu Magic

8: Petualangan Indiana Jones

9: 20,000 Liga Di Laut

No.10: Teater Duyung Lagoon

Website resmi Tokyo Disney Resort di handap ieu. Dina situs ieu, anjeun tiasa nampi inpormasi ngeunaan Tokyo Disney Resort atraksi sareng hotél Disney sapertos Hotel MiraCosta. Abdi nyarankeun anjeun pikeun mesen jasa hotél di situs ieu ogé.

>> Halaman wéb resmi Tokyo Disney Resort aya di dieu

 

Fuji-Q Highland

Eejanaika Roller angkat di FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Eejanaika Roller angkat di FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Peta Fuji-Q Highland

Peta Fuji-Q Highland

Naha anjeun teu ningali Mt. Fuji tina taman hiburan ieu?

Fuji-Q Highland mangrupikeun taman hiburan anu aya di suku Gunung Fuji. Anjeun tiasa ningali Mt. Fuji di hareupeun anjeun di taman hiburan ieu. Kusabab pangakuan gratis di dieu, nalika anjeun milarian sakitar Mt. Fuji, anjeun tiasa ngan ukur narik atraksi anjeun sacara éfisién.

Di Fuji-Q Highland anjeun tiasa ngalaman roller coaster anu radikal pisan. Salajengna, bumi angker di taman hiburan ieu pikasieuneun pisan. Salaku tambahan, aya ogé taman hiburan "Thomas & Friends" kanggo murangkalih alit. Anjeun tiasa numpak lokomotif Thomas sareng murangkalih anjeun.

Fuji-Q Highland ogé ditulis salaku Fujikyu Haighland. "Fujikyu" asalna tina perusahaan induk Fujikyu Railway.

Pemayang basisir sapertos "FUJIYAMA" "DoDoDonpa" populer

Aya opat pesisér ngagulung radikal di Fuji-Q Highland. Kuring bakal nempatkeun unggal pidéo YouTube di handap, janten punten tingali kana pidéo éta upami anjeun resep.

FUJIYAMA: Perhatosan anu disebat King of Roller Coasters

Di Fuji-Q Highland, aya seueur basisir roller, "FUJIYAMA" mangrupikeun coaster anu pang populerna. Titip sirah maksimum 70 meter. Anjeun tiasa ngalaman thrill ragrag tina lantai 20 gedong.

DoDoDonpa: Laju dugi ka 180 km / jam dina waktos 1.56 detik waé!

"DoDoDonpa" nyaéta pelatih roller anu énggal di Fuji-Q Highland. Coaster roller ieu ngagancangkeun ka 180 kilométer per jam dina ngan 1.56 detik. Anjeun tiasa ngalaman percepatan panggancangna sadunya.

EEJANAIKA: Awak anjeun teras-terusan deui

Korsi tina coaster roller ieu seueur pisan nalika ngajalankeun. Anjeun tiasa ngalaman kasieun ngambang.

TAKABISHA: Sudut ragrag maksimal nyaéta 121 derajat!

Sudut turun maksimal 121 derajat disertakeun salaku catetan dunya, sareng tetep mayungan dunya anu pangsaéna. Anjeun tiasa pinuh ngalaman kasieun ragrag.

>> Kanggo detil Fuji-Q Highland, mangga tingali kana halaman wéb resmi

 

Nagashima Spa Land

pamandangan wengi tina serelek munara sareng roller coaster anu disebut baja naga 2000 sareng langit wengi anu jelas dina usum tiris salaku latar tukang di Nagashima spa tanah hiburan taman = shutterstock

pamandangan wengi tina serelek munara sareng roller coaster anu disebut baja naga 2000 sareng langit wengi anu jelas dina usum tiris salaku latar tukang di Nagashima spa tanah hiburan taman = shutterstock

Peta bumi Nagashima Spa

Peta bumi Nagashima Spa

Pasar outlet anu kasohor

Nagashima Spa Land mangrupikeun taman hiburan di prefektur Mie. Nyaéta kirang langkung 50 menit ku beus langsung ti stasion Nagoya. Taman hiburan ieu mangrupikeun bagian umum tina Resort "Nagashima Resort". Salian taman hiburan ieu, Nagashima Resort ngagaduhan toko outlet "Mitsui Outlet Park Jazz Dream Nagashima" sareng sababaraha hotél musim panas. Caket, aya kebon kembang anu kasohor "Nabana no Sato" kalayan katerangan indah.

Aya langkung ti 10 pesisiran roller!

Nagashima Spa Land, sapertos Fuji - Q Highland, kaceluk ku pesisir roller anu radikal pisan. Aya langkung ti 10 urang pantai roller di dieu.

Baja Naga 2000: Salah sahiji anu pangujian roller anu paling hadé di dunya

Anu paling kawéntar diantara panteur roller Nagashima Spa Land nyaéta pelatih anu dingaranan "Steel Dragon 2000". Baja Naga 2000 kagungan panjang panjang 2479 méter. Laju maksimum nyaéta 153 km / jam. Ragrag maksimum na nyaéta 93.5 méter. Aya sababaraha roller pantai anu siga kieu di sakumna dunya.

Acrobat: Anjeun katingali sapertos senam!

Acrobat nyaéta roller coaster anu anéh. Anjeun bakal jogét dina hawa sapertos resep akrobatik. Mangga tingali kana pidio YouTube di luhur.

ARASHI

Roller coaster "ARASHI" ieu oge unik pisan. Nalika anjeun calik dina korsi, coaster roller ieu mimiti naék. Saatos éta, coaster ieu bakal ngamimitian ngajalankeun siga aliran. Dina waktos éta, korsi anjeun mimiti muterkeun. Anjeun tiasa ngalaman ngalayang aér misterius.

Panerangan usum tiis di Nabana no Sato ogé disarankeun!

Nabana aya kebon Sato peuting dina usum tiis, Prefektur Mie, Jepang = Saham Adobe

Nabana aya kebon Sato peuting dina usum tiis, Prefektur Mie, Jepang = Saham Adobe

Pencahayaan Nabana no Sato = Shutterstock 1
Poto: Nabana euweuh Sato -Jangan kantun katerangan usum tiris!

Di Jepang, usum tiris tiis bakal diteruskeun dugi ka ahir Pebruari. Salami waktos ieu, katerangan salam anjeun di sababaraha tempat. Ti pertengahan Oktober dugi ka awal Méi unggal taun, panerangan megah diayakeun di Nabana no Sato, anu perenahna 40 menit ku beus ti Nagoya. Panerangan ieu saé pisan. Mangga tingal ...

Upami anjeun angkat ka Nagashima Spa Resort dina usum tiis, punten kunjungan caket sareng Nanaba no Sato sadayana hartosna. Nabana no Sato dioperasikeun ku perusahaan anu sami sareng Nagashima Spa Resort. Di Nabana no Sato, anjeun tiasa ningali salah sahiji katerangan anu pangsaéna di Jepang. Panerangan ieu nembe parantos dilaksanakeun ti akhir bulan Oktober dugi ka awal Méi.

Teras ka Nagashima Spa Land, sapertos anu kasebut di luhur, aya sababaraha hotél cinyusu panas. Diantarana, hotel Hanamizuki mangrupikeun hotél anu mewah. Bener, daérah ieu munggaran dipikanyaho pikeun cinyusu panas anu saé sareng pangwangunan sagala rupa fasilitas Resort dimimitian. Janten, saatos ngalaman thrill di roller coaster, naha anjeun henteu cicing di hotél ieu sareng nikmati cinyusu panas?

>> Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb resmi

 

Universal Studios Jepang

Ngabangkitkeun Hogwarts, zona Harry Potter, USJ = shutterstock

Ngabangkitkeun Hogwarts, zona Harry Potter, USJ = shutterstock

Peta ngeunaan Universal Studios Jepang

Peta ngeunaan Universal Studios Jepang

Harry Potter, Minion, Taman Jurassic ...

Toko "HAPPY MINION MART", ngajual barang Minion, perenahna di Universal Studios JAPAN, Osaka, Jepang

Toko "HAPPY MINION MART", ngajual barang Minion, perenahna di Universal Studios JAPAN, Osaka, Jepang

Universal Studios Japan (USJ) mangrupikeun taman téma anu ageung aya di Osaka, anu populér di gigireun Tokyo Disney Resort di Jepang. USJ mangrupikeun taman anu paling suksés diantawis taman hiburan Universal Studio sadunya.

Tempatna dibagi kana 9 téma sapertos Harry Potter, Minion, Jurassic Park, Hollywood. anjeun tiasa pendak sareng Woody, Minion, Snoopy, Hello Kitty sareng sajabana anjeun tiasa ngalaman sababaraha tempat wisata nalika jalan-jalan di unggal daérah.

Universal Studios Japan (USJ) di Osaka, Jepang = Shutterstock 2
Poto: Universal Studios Jepang (USJ) di Osaka

Osaka's Universal Studios Japan (USJ) mangrupikeun taman hiburan anu paling populer di Jepang, di samping Tokyo Disney. Upami anjeun nganjang ka Osaka sareng budak anjeun, pencinta atanapi babaturan, kuring nyarankeun bade ka USJ. Nanging, USJ rame pisan, sapertos ogé Tokyo Disney. Sareng gedé pisan, janten punten nyandak cukup ...

10 Tempat Tarjamahan Terbaik USJ

Universal Studios Jepang (USJ) ngagaduhan atraksi. Osaka, Jepang = Shutterstock

Universal Studios Jepang (USJ) ngagaduhan atraksi. Osaka, Jepang = Shutterstock

USJ ngagaduhan seueur atraksi. Kuring bakal nyarankeun anjeun atraksi anu handap diantara aranjeunna. Hayu atuh ngenalkeun aranjeunna dina format peringkat.

No.1: Gagah Kuring Minion Mayhem (Nuju Hachamecha)

Dina taun 2017, daerah minion panggedéna di "Minion Park" dibuka di USJ. Diantarana, "Despicable Me Minion Mayhem" pohara populer. Dina atraksi ieu, anjeun bakal calik dina korsi sareng lebetkeun dunya anu bakal ditingalikeun dina layar gedé. Anjeun bakal ngamuk sareng minions. Pengalaman thrilling sapertos turunna sacara mendadak ngantosan anjeun!

No.2: The Flying Dinosaur

Objek anu nuju di Jurassic Park USJ ieu saé ngajentulkeun! Anjeun bakal diboyokkeun ku roller coaster dina sikep anu sigana katangkep di tukang ku dinosaurus ngalayang. Roller coaster panjangna 1124 méter sareng murag tina dampuran maksimum 37.8 méter dina hiji stroke.

No.3: Ngimpi Hollywood - Ride

Nalika anjeun ngalebetkeun USJ, roller coaster anu munggaran katingali nyaéta "Hollywood Impian - The Ride". Dina coaster roller ieu, korsi tempatna dina posisi anu luhur, ku kituna anjeun panginten henteu bakal ngarobih. Janten, nalika roller coaster ngaji, anjeun tiasa ngalaman anu sieun sapertos anjeun ngalayang di langit. Nalika musik ngalir ti tukang korsi, anjeun tiasa resep ngupingkeun musik.

No.4: Harry Potter sareng Lalampahanna dilarang

"Harry Potter sareng Perjalanan terlarang" ogé populer. Dina daya tarik ieu, anjeun tiasa asup ka dunya gaib Harry Potter tanpa nganggo kacamata 3D. Korsi anjeun ngageter. Anjeun tiasa nikmati pangalaman sapertos ngalayang di langit sareng diserang ku naga anu ngabakar seuneu.

No.5: JAWS ™

Dina obyek tarik ieu, anjeun diserang katakan anu ageung, panjangna kira-kira 10 méter, sababaraha kali. Anjeun tiasa nampi splashed ku cai, janten punten ati-ati.

Objék anu sanés dina sapuluh top di USJ

Universal Studios Jepang ngagaduhan seueur atraksi anu pikaresepeun. Objek anu ngintunkeun sapuluh pangsaéna nyaéta saperti kieu.

No.6: Jurassic Park - The Ride ™

No.7: Hiber tina Hippogrif ™

No.8: Petualangan Endah Spider-Man - The Ride 4K3D

No.9: Snoopy's Great Race ™

No.10: The Flying Snoopy

>> Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb resmi

 

Huistenbosch

Huis Ten Bosch mangrupikeun taman hiburan di Nagasaki, Jepang, anu ngarékam Belanda ku nunjukkeun salinan ukuran nyata gedong Walanda kuno = shutterstock

Huis Ten Bosch mangrupikeun taman hiburan di Nagasaki, Jepang, anu ngarékam Belanda ku nunjukkeun salinan ukuran nyata gedong Walanda kuno = shutterstock

Peta ngeunaan Huistenbosch

Peta ngeunaan Huistenbosch

Huis Ten Bosch di Prefektur Nagasaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock 1
Poto: Huis Ten Bosch di Nagasaki Prefecture, Kyushu, Jepang

"Huis Ten Bosch" mangrupikeun taman téori anu saé ngagambarkeun Kyushu di Jepang. Tapi sanes "Jepang", éta "Belanda". Jepang diajarkeun téknologi Kulon sareng budaya ti Walanda, bahkan dina jaman isolasi. Kusabab silaturahim panjang ieu, taman tema anu ageung dibuka di Sasebo, Prefektur Nagasaki, dimana anjeun tiasa ...

Ngarasakeun cityscape éndah Walanda

Tilu sudut pandang ngaraosan Huis Ten Bosch

Huis Ten Bosch (HTB) mangrupikeun taman téma anu lega di Kota Sasebo, Prefektur Nagasaki, ayana di bagian kidul-kuloneun Kyushu. Di premis Tokyo Disney Resort 1.5 kali, cityscape Eropa, khususna Walanda, parantos diterbitkeun deui. Kalayan bantuan Belanda, kota tradisional Walanda parantos diproduksi satia. Upami anjeun ngalebetkeun Huisten Bosch, anjeun bakal bingung naha anjeun aya di Jepang atanapi di Walanda. Anjeun tiasa nikmati jalan-jalan nyata Walanda.

Jepang parantos domestik ti abad ka-17 ka-19. Nanging, dina waktos éta, Jepang parantos terus dagang sareng Walanda di Pelabuhan Nagasaki sareng parantos diajar ngeunaan téknologi sareng budaya Walanda. Di tukang yén Huis Ten Bosch diwangun di Prefektur Nagasaki, aya sejarah sareng pertukaran budaya.

Kakuatan pangluhurna Huis Ten Bosch perenahna dina pemandangan kota anu éndah ieu. Anjeun tiasa resep kota ieu ti tilu sudut salajengna. Kuring bakal ngenalkeun pidio YouTube anu relevan pikeun masing-masing barang di handap. Upami anjeun henteu kapikiran, punten nonton aranjeunna.

1. Ngahargaan gedong anu saé

Jalan-jalan di Huis Ten Bosch estu éndah. Upami anjeun hoyong pinuh menikmati cityscape ieu, kuring nyarankeun anjeun cicing sahenteuna 1 wengi di kota ieu. Huis Ten Bosch parantos langsung dioperasikeun hotél. Antawisna, tilu hotél Hotel Éropa, Hotel Amsterdam, Forest Villa gaduh suasana anu elegan walanda. Film resmi di handap ieu ngenalkeun tilu hotél sakaligus.

Upami anjeun henteu tiasa mampuh waktos cicing di hotél ieu, coba kali elegan di réstoran sareng kafe hotél. Supados ngaraosan ngaraosan Huis Ten Bosch, anjeun kedah nolak ngalakukeun polah. Nalika tetep betah, anjeun ogé bakal tiasa ngarasakeun kamewahan urang Walanda.

2. Ngaraosan katerangan

Upami anjeun hoyong pinuh ngaraosan Huis Ten Bosch, anjeun kedah nonton rupa-rupa panerangan wengi ayeuna. Dina wanci siang, tampilan Jepang janten konsép pisan dina Huis Ten Bosch. Tapi magrib, Huisten Bosch bakal janten kota walanda anu cekap. Acara lampu anu endah pisan diayakeun di kota gedé.

Sakumaha katingal dina video di handap ieu, warna katerangan éndah kota Huis Ten Bosch kalayan nganggo téknologi luhur.

3. Tingali di kebon kembang anu saé

Huis Ten Bosch ngagaduhan kebon kembang anu lega. Tulip bakal mekar ti tengah bulan Pebruari dugi ka tengah April. Mawar bakal mekar ti ahir April dugi ka awal Juni. A seueur mekar hydrangea dina Juni. Lily bakal mekar dina bulan Juli. Sunflowers éndah ti telat Juli dugi ka akhir Agustus. Dina bulan Séptémber kanal bakal berwarna sareng kembang gugur. Mawar bakal mekar deui dina bulan Nopémber. Sareng dina usum tiris Phalaenopsis anggrekna saé. Sapanjang taun, anjeun tiasa ningali kembang di Huisten Bosch. Kembang ieu warnana kota indah.

Ngarasakeun kagiatan sareng atraksi di Huis Ten Bosch

Di luhur mangrupikeun bagian anu paling pikaresepeun tina Huis Ten Bosch. Nanging, nembé Huis Ten Bosch ngagaduhan seueur jasa pikeun ngalaman kagiatan anu unik. Objek anu sanés ogé dilahirkeun anu sanés. Anjeun tiasa nikmati ieu. Tapi, Huis Ten Bosch langkung luas, janten hayu urang milih kagiatan sareng atraksi anu anjeun hoyongkeun heula. Upami teu kitu, anjeun bakal bosen saatos leumpang kanggo lami.

Jujur, dibandingkeun Tokyo Disney Resort sareng Universal Studios Jepang, Huisten Bos masih aya dina proses pangwangunan. Diantarana anu henteu resep kana Huisten Bosch, aya seueur jalma anu ngan saukur leumpang kalayan seueur atraksi tanpa kedah hilap teras kota anu indah di luhur. Punten ati-ati.

Di antara kagiatan sareng atraksi Huis Ten Bosch, kuring nyarankeun ieu.

Terusan Cruis

Dina enggon Huis Ten Bosch anu gedé, aya kanal panjangna 6 kilométer. Anjeun tiasa pelayaran terusan ieu dina kapal klasik. Anjeun tiasa ningali kota éndah Huis Ten Bosch ngurilingan. Lamun anjeun jalan-jalan ngalangkungan Huisten Bosch, anjeun bakal bosen, ku kuring nyarankeun anjeun mimiti nyandak pelayaran ieu sareng nyepeng sadayana Huisten Bosch sareng mutuskeun anu mana waé anu bakal dituju.

VR-KING

Dina daya tarik ieu, anjeun tiasa nikmati pangalaman roller coaster kalayan kecepatan mustahil dina kanyataanana, nganggo téknologi realitas maya. Dina video YouTube di luhur, éta anu diucapkeun dina basa Jepang.

Hayu urang komunikasi sareng sagala rupa robot!

Nu anyar, sagala rupa robot parantos diwanohkeun ka Huisten Bos. Objek daya tarik "Karajaan Robot" ogé dibuka. Pikeun jujur, kuring ngarasa yén kasampurnaan atraksi ieu masih handap, tapi kuring mikir yén hadé pikeun nganut robot anyar sakaligus.

Di luar Huis Ten Bosch, aya ogé anu langsung: //youtu.be/y20wH6quACkperated hotél anu namina "Hen - na Hoteru" (Strange Hotel). Di dieu robot aktip salaku staf hotél. Hotél ieu diwanohkeun dina video ieu di handap. Upami anjeun resep kana robot, anjeun tiasa nyobian tetep di dieu.

>> Halaman wéb resmi Huis Ten Bosch aya di dieu

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.