Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

kosplayer nyetir kartun mario di jalan tokyo = Shutterstock

kosplayer nyetir kartun mario di jalan tokyo = Shutterstock

Poto: MariCAR -Super Mario némbongan di Tokyo!

Anu nembe, angkat kartét sapertos anu aya dina halaman ieu sering katingal di Tokyo. Ieu mangrupikeun jasa sewa mobil anu paling umum dimimitian pikeun tamu asing. Wisatawan asing nganggo baju sapertos karakter dina kaulinan "Super Mario Bros." amprok di jalan umum sapertos Shibuya sareng Akihabara. Kami urang Jepang reuwas pisan. Mangga tingali kana artikel di handap ieu ngeunaan go-kart ieu.

Poto tina MariCAR

cosplayers nyetir kart mario di jalan tokyo = Shutterstock 2

kosplayer nyetir kartun mario di jalan tokyo = Shutterstock

 

Jalan karting di Akihabara di Tokyo = Shutterstock

Jalan karting di Akihabara di Tokyo = Shutterstock

 

Super Mario sareng réncang ti Mario Kart, game VDO Go-Kart-Gaya anu dimaénkeun ku Nintendo = Shutterstock

Super Mario sareng réncang ti Mario Kart, game VDO Go-Kart-Gaya anu dimaénkeun ku Nintendo = Shutterstock

 

MariCAR sacara sah tiasa nyetir jalan umum = Adobe Stock

MariCAR sacara sah tiasa nyetir jalan umum = Adobe Stock

 

Hiji lalaki sareng mobil na janten Luigi sareng Juhari Kart di jalan di Sapporo = Shutterstock

Hiji lalaki sareng mobil na janten Luigi sareng Juhari Kart di jalan di Sapporo = Shutterstock

 

Turis nyetir mobil karcis Maricar ngalangkungan simpang shibuya di tengah Tokyo = Shutterstock

Turis nyetir mobil karcis Maricar ngalangkungan simpang shibuya di tengah Tokyo = Shutterstock

 

Mario Kart nganggo kostum di sekitar Stasiun Osaka dina usum tiris wengi kalayan acara panerangan cahaya di kota Osaka = Shutterstock

Mario Kart nganggo kostum di sekitar Stasiun Osaka dina usum tiris wengi kalayan acara panerangan cahaya di kota Osaka = Shutterstock

 

Tur Marikart, pakéan karakter mario sareng nyetir hiasan gokart kalayan terang di sekitar kota tokyo sareng tempat anu terkenal sapertos shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock

Tur Marikart, pakéan karakter mario sareng nyetir hiasan gokart kalayan terang di sekitar kota tokyo sareng tempat anu terkenal sapertos shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock

 

Jalma Go-Karting minangka wisata di tengah Tokyo City Center = Shutterstock

Jalma Go-Karting minangka wisata di tengah Tokyo City Center = Shutterstock

 

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

 

 

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.