Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Pelayan gaya jepang nunjukkeun terasing dina latar bodas = Shutterstock

Pelayan gaya jepang nunjukkeun terasing dina latar bodas = Shutterstock

Rahayu Jepang! Palayanan Tthe Jepang ku sumanget "Omotenashi"

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun sumanget silaturahmi Jepang. Di Jepang, kasomeahan disebut "Omotenashi". Sumangetna tiasa disauran tina upacara tèh. Nanging, kuring moal ngawartosan carita anu abstrak di dieu. Abdi hoyong ngenalkeun conto silaturahmi Jepang ngalangkungan sababaraha pidio YouTube. Kuring pikir yén upami anjeun sumping ka Jepang, anjeun leres-leres bakal ningali sareng ngupingana.

Conto silaturahmi Jepang

Mimiti, punten tingali pidéo ieu. Kalayan pidéo ieu, anjeun tiasa ningali conto silaturahmi Jepang dina sababaraha kaayaan.

Seueur jalma di Jepang damel sareng haté ramah

Dina hiji réstoran

Di Jepang, seueur karyawan anu ramah kalayan imut di réstoran sareng hotél. Sanaos digawé dumasar kana manual layanan palanggan, aranjeunna bakal nyobian pikeun nyugemakeun para nasabah bahkan sakedik.

Tangtosna, sababaraha karyawan moal boga motivasi. Nanging, di Jepang, kuring nyangka yén aya seueur pisan jalma-jalma anu badé ngaladenan ku imut teu sabaraha pédah éta.

Tren ieu henteu dugi ka réstoran sareng hotél. Salajengna, hayu urang tingali pidéo tina pom bénsin.

Dina hiji stasion bénsin

Di Jepang, aya seueur jalma di sababaraha industri anu ngagaduhan raos silaturahmi anu aranjeunna badé ngaladénan kanggo nasabah.

Bahkan di Jepang, stasion gas jinis jasa mandiri nembe diarah. Kalayan jinis-jinis stasiun bénsin anjeun, anjeun moal tiasa ngaharepkeun palayanan pelanggan sapertos kieu. Nanging, di stasion bénsin anu henteu ngaladénan diri, jasa sapertos kitu seueur dilakukeun gratis. Upami anjeun merencanakeun nginjeum mobil sewaan, lirén ku stasion bénsin anu teu ngagaduhan tanda "mandiri" nalika ngeusian, ningali kana jasa ieu!

Dina bandara

Karyawan anu mariksa kapal terbang pikeun palanggan di bandara ngulur leungeunna ka arah pesawat angkat. Panginten aya sababaraha panumpang pikeun perhatikeun aranjeunna. Tapi, pagawé henteu kapikiran naha panumpangna diperhatoskeun atanapi henteu, sareng sacara sukarela salaman.

Saur abdi yén aya karakter anu gedé pikeun sumanget silaturahmi Jepang di dieu. Kalayan kecap sanés, éta henteu penting pikeun aranjeunna naha aranjeunna tiasa ngaevaluasi ku konsumén. Hal penting pikeun aranjeunna nyaéta aranjeunna ngalakukeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun konsuménna.

Di toko McDonald

Malahan di toko gaya Amérika, jasa staf Jepang kalayan gampang dipasihkeun dina pilem ieu.

Kuring pikir yén sumanget silaturahmi ampir sarua di unggal nagara. Kuring nampi jasa anu saé sababaraha kali di hotél Kulon sareng sateuacana. Tina pangalaman ieu, kuring ngarasa spiritualitas anu jero pisan dina kasomeanan Kulon. Namung, di Jepang, aya seueur industri, janten seueur staf anu narékahan pikeun ngahibur para nasabah. Jigana titik ieu mangrupikeun karakteristik Jepang.

Kusabab kitu, kuring pikir aya titik anu lemah dina kasomeanan Jepang. Nalika ngaladénan palanggan, masarakat Jepang negeskeun yén aranjeunna terang sareng mesem. Nanging, euweuh urusan kumaha mesem aranjeunna, henteu pasti naha nasabah bakal sugema atanapi henteu. Salaku conto, nalika customer di hotél naroskeun jalan ka réstoran, upami staf henteu leres-leres terang jalanna, nasabah bakal henteu resep. Sababaraha wisatawan anu datang ti luar negeri saleresna ngagaduhan keluhan sapertos kitu.

 

Naha masarakat Jepang nganggo jasa dina sumanget ngarawat?

Kuring parantos ditaros ku wisatawan asing sateuacanna, "Naha urang Jepang tiasa ngalayanan nasabah kalayan seuri sapertos kitu?" Dina waktos éta, kuring henteu tiasa némbalan anjeunna saé. Abdi tetep henteu tiasa ngajawab jelas. Tapi, kuring ngarasa yén seueur Jepang ngajantenkeun harmoni sareng masarakat sakurilingna. Kuring nyangka yén éta pasti seueur urang Jepang anu nyoba ngajantenkeun jalma-jalma di sakurilingeun pisan.

Urang Jepang ngajarkeun yén éta berharga pikeun ngaladénan jalma-jalma di sakuliling ti mimiti SD. Di sakola dasar, contona, urang parantos ngabersihkeun ruang kelas sareng kamar mandi ku urang sorangan. Panginten, hal sapertos kitu tiasa dianggap salaku latar. Video di handap ieu ngenalkeun hasil pagawéan anu biasana barudak Jepang di sakola. Tah, kanggo urang memang biasa, kumaha perasaan anjeun nalika nonton video ieu?

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-07

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.