Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Crowd of Hatsumode di Meiji Jingu Shrine di Tokyo, Jepang dina Januari. Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto atanapi kuil Buddhist nganjang di Taun Anyar Jepang = Shutterstock

Crowd of Hatsumode di Meiji Jingu Shrine di Tokyo, Jepang dina Januari. Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto atanapi kuil Buddhist nganjang di Taun Anyar Jepang = Shutterstock

Cuaca Tokyo dina Januari! Suhu, hujan, baju

Dina Januari, Tokyo pisan tiis, ku anjeun peryogi jas atanapi jumper. Kaayaan éta konsisten sareng anjeun bakal ngalaman saatos cerah dinten langkung sering ti henteu. Ampir ampir teu aya salju, tapi upami nyiram, jasa karéta tiasa ditunda. Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun data cuaca Tokyo dina bulan Januari. Ngaliwatan inpormasi ieu, kuring ngarepkeun anjeun tiasa nampi ideu ngeunaan cuaca Tokyo dina bulan Januari.

Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Klik dina tulisan upami anjeun hoyong terang langkung seueur.

Crowd of Hatsumode di Meiji Jingu Shrine di Tokyo, Jepang dina Januari. Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto atanapi kuil Buddhist nganjang di Taun Anyar Jepang = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina Januari! Suhu, hujan, baju

Dina Januari, Tokyo pisan tiis, ku anjeun peryogi jas atanapi jumper. Kaayaan éta konsisten sareng anjeun bakal ngalaman saatos cerah dinten langkung sering ti henteu. Ampir ampir teu aya salju, tapi upami nyiram, jasa karéta tiasa ditunda. Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun data cuaca Tokyo dina bulan Januari. Ngaliwatan inpormasi ieu, kuring ngarepkeun anjeun tiasa nampi ideu ngeunaan cuaca Tokyo dina bulan Januari. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Klik dina tulisan upami anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Januari. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Pikeun baju usum tiris, punten tingal tulisan di handap ieu. Daptar eusiWeather di Tokyo dina Januari (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Januari (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Januari (2018) Cuaca Tokyo dina ahir Januari (2018) Cuaca di Tokyo dina Januari (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Januari ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Tokyo dina Januari parah tiis. Teu langkung salju sapertos Hokkaido, tapi aya dinten-suhu nalika suhu panghandapna sahandapeun katirisan. Sanaos siang, kalolobaan jalma henteu tiasa nyéépkeun waktos di luar tanpa nganggo jas. Éta loba hujan di bulan Januari. Malahan anjeun ngarepkeun langit biru anu geulis pisan. Kusabab éta teu hujan, hawa ...

Maca deui

Dina Pebruari, wanoja asian teras-terasan ngumbara di pasar jalan Harajuku di Tokyo, Jepang = Shutterstock

Pebruari

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Pebruari! Suhu, hujan, baju

Tokyo seueur dinten anu cerah di Pébruari tapi sacara umum tiris pisan. Khususna tiis dina paruh pertama Pébruari, janten ati-ati ulah hilap jaket anjeun. Dina halaman ieu kuring bakal nyayogikeun sababaraha inpormasi anu berguna pikeun naon jinis baju anu anjeun kedah bungkus dumasar kana data cuaca Pébruari 2018, dikaluarkeun ku Japan Weather Association. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Fébruari. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju usum salju, mangga tingal tulisan ieu di handap. Daptar Eusi di Tokyo dina bulan Pébruari (tinjauan umum) Cuaca Tokyo di awal Pébruari (2018) Cuaca Tokyo di tengah-tengah Fabruari (2018) Cuaca Tokyo di akhir Fabruari (2018) Cuaca di Tokyo dina bulan Pébruari (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Pébruari ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun (1981-2010) Babarengan Januari, Pébruari mangrupikeun waktos anu paling tiis di Jepang. Mimiti Pébruari sareng pertengahan Pébruari, henteu ilahar pikeun suhu panghandapna turun di handapeun beku. Aya seueur dinten anu cerah, tapi tiris pisan upami anginna kuat. Ieu jarang salju, tapi, sakali waé éta ngaganggu transportasi sareng karéta tiasa ditunda. Dina akhir Pébruari, éta bakal mimiti ...

Maca deui

Pandangan panorama luar di luar asupkeun kuil Sensoji rame ku para paladir dina kuil Sensoji tanggal Maret, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina Maret! Suhu, hujan, baju

Di Tokyo, cuacana henteu stabil sabab Maret mangrupikeun waktos pikeun ngalih tina usum salju ka musim semi. Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Tokyo dina Maret, punten tong hilap payung anjeun. Dina halaman ieu, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan cuaca di Tokyo salami bulan Maret dumasar kana data cuaca anu dikaluarkeun ku Japan Weather Association. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Pilih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan slaider. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina Maret. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Osaka, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Daptar Eusi di Tokyo dina Maret (tinjauan umum) Cuaca Tokyo dina awal Maret (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Maret (2018) Cuaca Tokyo di akhir Maret (2018) Cuaca di Tokyo dina Maret (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Maret ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Dina Maret, hawa haneut ngalir nepi ti Kidul. Kusabab kitu, angin umumna kuat dina Maret. Aya seueur dinten mendung sareng hujan ageung. Suhu maksimum kadang ngaleuwihan 20 derajat. Nanging, éta henteu acan lengkep semi. Dinten salajengna kadang tiasa turun sakitar 10 derajat sareng anjeun tiasa ngageter tiis. Ngaliwatan siklus hawa haneut sareng tiis bakal laun-laun janten cinyusu ku cara kieu. Di ...

Maca deui

Awéwé anu maca buku handapeun tangkal céri = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina April! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun angkat ka Tokyo dina April, panginten anjeun bakal resep kana perjalanan anu pikaresepeun. Tokyo ngagaduhan iklim semi hampang dina bulan April. Suhu teu nyaman. Di awal April anjeun ogé tiasa nikmati mekar céri. Dumasar data cuaca anu dikaluarkeun ku Japan Weather Association, kuring bakal masihan perkenalan ringkes dina cuaca Tokyo dina April. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan April. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju spring, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina April (gambaran) Cuaca Tokyo dina awal April (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan April (2018) Cuaca Tokyo dina ahir April (2018) Cuaca di Tokyo dina April (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina April ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Saatos telat Maret, suhu di Tokyo parah naék. Dina April, aya dinten nalika suhu maksimal ngaleuwihan 25 derajat. Éta haneut, janten anjeun moal ningali jalma-jalma ngagem jas di kota. Nanging, aya dinten-ayeuna nalika tiris wengi. Ku alatan éta, upami anjeun ningali kembang céri peuting, cokot kot spring atanapi jumper. Salaku tiasa hujan di ...

Maca deui

Budak awéwé ngora anu nganggo kimono Jepang ngadeg di hareupeun Temple Sensoji di Tokyo, Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Tokyo Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun angkat ka Tokyo dina Mei iklim sigana séhat. Ikon anu sampurna pikeun didatangan tempat-tempat wisata, janten pastikeun mangpaatkeun nalika mungkin. Tapi, cuaca bakal janten rada stabil dina ahir Méi. Dina kaca ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Tokyo dina Mei dumasar kana data cuaca anu dileupaskeun ku Asosiasi Cuaca Jepang. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju spring, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina Méi (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Méi (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Méi (2018) Cuaca Tokyo dina ahir Méi (2018) Cuaca di Tokyo dina Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu tinggi na anu saé rata-rata nginum dina 30 taun katukang (1981-2010) Upami anjeun angkat ka Tokyo dina bulan Méi, anjeun bakal resep kana perjalanan anu saé santai. Sakumaha anu di luhur nunjukkeun gambar, awal sareng pertengahan Mei, dinten-taun di Tokyo henteu panas teuing atanapi tiis teuing. Nalika latihan, anjeun tiasa meresihan kesang. Nanging, éta henteu panas sapertos usum panas acan. Anjeun panginten bakal ngagem kaos baju pondok bari ...

Maca deui

Jalma ngajajar pikeun beus nalika usum hujan di stasion Shibuya. Usum hujan, sacara lokal dikenal salaku tsuyu atanapi baiyu, ti mimiti Juni nepi ka pertengahan Juli di Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo dina Juni! Suhu, hujan, baju

Aya seueur dinten hujan di Tokyo salami bulan Juni. Asor luhur sareng suhu naék ajeg. Ku alatan éta, dina bulan Juni, anjeun kedah gaduh sababaraha baju anu tiasa dianggo nalika cuaca kuring nyusup. Payung ogé kabutuhan nalika usum hujan ieu. Dina halaman ieu, ngarujuk kana data cuaca anu dikaluarkeun ku Asosiasi Cuaca Jepang, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana cuaca di Tokyo pikeun Juni. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina Juni. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju semi sareng usum panas, mangga tingali tulisan ieu di handap. Daptar Eusi di Tokyo Juni (gambaran umum) Cuaca Tokyo di awal Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo di tengah Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo di akhir Juni 2018 (2017) Cuaca di Tokyo Juni (tinjauan) Grafik: Suhu parobihan di Tokyo dina Juni ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Di Tokyo, usum hujan biasana dimimitian mimiti nepi ka pertengahan Juni. Usum hujan lumangsung kurang leuwih sabulan. Saatos éta, sakitar tanggal 20 Juli, usum panas leres bakal sumping ka Tokyo. Dina akhir Juni, suhu mungkin ngaleuwihan 30 derajat Celsius. Dina waktos éta, baju usum panas pondok-leungeun baju langkung pikaresep tibatan ...

Maca deui

Festival pikeun kembang lampion Jepang di Asakusa, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo dina bulan Juli! Suhu, hujan, baju

Jepang mangrupikeun nagara anu teu sabar, tapi ti bulan Juli nepi ka Agustus henteu langkung seueur anu nyebatkeun yén parobihan kana nagara tropis. Teu biasa pikeun suhu maksimal dina sapoe dugi ka 35 derajat di Tokyo. Nalika jalan aspal dipanaskeun ku sinar panonpoé éta bakal raoseun sapertos anu langkung panas tibatanana. Dina halaman ieu, kuring bakal nyayogikeun inpormasi cuaca ngeunaan perjalanan di Tokyo dina sasih Juli. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Juli. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju usum panas, mangga tingal tulisan di handap ieu. Daptar eusiWeather di Tokyo dina bulan Juli (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Juli (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Juli (2018) Cuaca Tokyo dina akhir bulan Juli (2018) Cuaca di Tokyo dina bulan Juli (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina bulan Juli ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Tokyo dina bulan Juli parah panas sareng éta ngan beuki panas tibatan sateuacanna kusabab pangaruh pemanasan global. Kondisi hawa seueur dioperasi sareng pusat kota beuki panas tina rusak. Di handap ieu data météorologi Tokyo anu diumumkeun ku Japan Weather Association. ...

Maca deui

Jalma-jalma, lolobana anak, leumpang ngaliwatan Takeshita Dori caket stasiun karéta Harajuku. Takeshita Dori mangrupikeun tren modéren Jepang modéren = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Di Tokyo, panas pisan dina bulan Agustus. Beda sareng Hokkaido, kalembabanna luhur pisan di Tokyo. Janten, upami anjeun ngarambat Tokyo dina bulan Agustus, bawa baju usum panas anu lapang. Nalika AC badé nguping di gedong, anjeun ogé peryogi jaket. Dina bulan Agustus, topan tiasa nyerang Tokyo. Janten kedah ati-ati sareng ramalan cuaca pangénggalna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Tokyo dina bulan Agustus. Kuring ogé ngeposkeun seueur poto anu dicandak waktos ieu, mangga tingali. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Agustus. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju usum panas, mangga tingal tulisan ieu. Daptar Eusi di Tokyo dina bulan Agustus (tinjauan umum) Cuaca Tokyo di awal Agustus (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Agustus (2018) Cuaca Tokyo di akhir Agustus (2018) Cuaca di Tokyo dina bulan Agustus (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina bulan Agustus ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Suhu maksimum dina siang dinten di Tokyo dina Agustus langkung ti 30 derajat Celsius ampir unggal dinten. Nembe ngalangkungan 35 derajat sareng ngahontal ampir 40 derajat. Asor ogé luhur. Upami éta garing, kuring pikir éta masih gampang dibalanjakeun, ...

Maca deui

Jalma-jalma nungguan nyebrang nyebrang Shibuya di Tokyo dina usum hujan = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina Séptémber! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun badé didatangan Tokyo di Séptémber, anjeun bakal hariwang ngeunaan inpormasi cuaca di Tokyo dina bulan Séptember. Dina Séptémber suhuna rada handap, janten langkung gampang dina perjalanan. Nanging, dina bulan Séptember Tokyo ogé tiasa diserang ku topan. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Tokyo dina bulan Séptember. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Séptember. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju usum panas sareng usum gugur, mangga tingali tulisan ieu di handap. Daptar Eusi dina Tokyo dina Séptémber (tinjauan) Cuaca Tokyo di awal Séptémber (2018) Cuaca Tokyo di tengah Séptémber (2018) Cuaca Tokyo di akhir Séptémber (2018) Cuaca di Tokyo dina Séptémber (gambaran umum) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Séptémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Dina awal Séptémber, suhu di Tokyo bakal rada handap tibatan dina bulan Agustus, tapi masih panas. Kusabab suhu siang tiasa langkung ti 30 derajat Celsius, punten ati-ati ngeunaan panasna. Éta bakal langkung tiis di tengah Séptémber, sareng kami ngaraos usum gugur parantos sumping. Dina akhir bulan Séptémber, urang bakal tiasa nyéépkeun paling raoseun. Nanging, nalika hujan ti waktos ka ...

Maca deui

Wanoja usum gugur nginum kopi dina ragrag dedaunan = Shutterstock

Oktober

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Oktober! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun ngarambat di Tokyo dina Oktober, éta mangrupikeun hal anu saé, kuring satuju pisan. Tokyo dina Oktober teu nyaman. Anjeun tiasa ngarambat nguriling sagala rupa tempat wisata. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Tokyo dina bulan Oktober. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Oktober. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju usum gugur, mangga tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina Oktober (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Oktober (2017) Cuaca Tokyo dina pertengahan Oktober (2017) Cuaca Tokyo dina akhir bulan Oktober (2017) Cuaca di Tokyo dina Oktober (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Oktober ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata, rata-rata 30 taun katukang (1981-2010) Aya seueur dinten cuaca anu hadé dina bulan Oktober sareng suhu séhat. Sanaos ngagaduhan sakedik hujan, gampang kanggo dihabiskeun, mamang teu aya usum éksprési. Dina awal Oktober, topan meureun masih diserang. Anjeun kudu waspada éta. Nanging, kecuali éta, cuaca di Oktober umumna tenang. Di puseur kota Tokyo, daun gugur teu acan dimimitian deui. Nanging, kumargi daun usum gugur henteu acan dimimitian, henteu aya ...

Maca deui

Jalma ningali Ginkgo daun konéng di jalan hareupeun jam anu misuwur di Universitas Tokyo anu katelah Yasuda Auditorium, Tokyo = Shutterstock

Nopember

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Nopémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca di Tokyo dina bulan Nopémber. Iklimna raoseun dina bulan Nopémber. Suhu henteu panas teu tiis. Tiasa janten usum anu pangsaéna pikeun ngaraosan Tokyo. Ti pertengahan November, anjeun tiasa ningali daun gugur anu saé, bahkan di Tokyo pusat. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Nopémber. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju gugur, mangga tingal tulisan ieu. Daptar Eusi di Tokyo dina bulan Nopémber (tinjauan umum) Cuaca Tokyo di awal Nopémber (2017) Cuaca Tokyo dina pertengahan Nopémber (2017) Cuaca Tokyo di akhir Nopémber (2017) Cuaca di Tokyo dina bulan Nopémber (tinjauan umum) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina bulan Nopémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun (1981-2010) Dina bulan Nopémber, iklim Tokyo tenang. Suhuana tiis. Sareng asorna handap. Janten anjeun bakal resep perjalanan anu raoseun pisan. Hiji hal anu kedah anjeun ati-ati nyaéta balaréa tempat wisata. Kusabab usumna sapertos kieu, sapertos ogé anjeun, seueur wisatawan Jepang sareng asing datang ka Tokyo. Hasilna, hotél populér geuwat bakal aya lowongan. Di tempat wisata anu populér, anjeun ...

Maca deui

Panerangan Natal di Omotesando, Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Dina bulan Désémber, hawa di Tokyo stabil sareng bakal tetep cerah. Dina bulan Désémber, ampir teu aya salju di Tokyo. Nanging, mangga kéngingkeun jaket atanapi jumper kusabab tiis pisan. Pakéan usum tiis diperyogikeun upami anjeun nuju lami. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun data météorologi Tokyo taun 2017. Punten tingal data cuaca ieu sareng nyiapkeun perjalanan anjeun. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Désémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Pikeun baju usum tiris, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina bulan Désémber (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Désémber (2017) Cuaca Tokyo dina pertengahan Désémber (2017) Cuaca Tokyo dina akhir bulan Désémber (2017) Cuaca di Tokyo dina bulan Désémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Désémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina bulan Désémber, Tokyo tungtungna bakal asup usum usum pinuh. Dina waktos ayeuna seueur jalma sumping nganggo jaket sareng jumper. Masih masih panas dibandingkeun Januari sareng Pebruari, tapi upami anjeun angkat ka Jepang ti nagara anu anget, atos anjeun langkung saé nyiapkeun baju usum tiris anu cukup. Kaayaan anu saé dina bulan Désémber. Langit ...

Maca deui

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Januari. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo.

Papan lapis Glico Man sareng pintonan lampu sanésna di Dontonbori, wilayah Namba Osaka, Osaka, Jepang. Namba dikenal salaku tempat hiburan di Osaka = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina Januari! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun bade cicing di Osaka dina bulan Januari, anjeun bakal tiasa terang kumaha kaayaan hawa dina waktos éta. Dina halaman ieu, kuring bakal masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan cuaca. Osaka, sapertos kota Jepang anu sanés, bakal usum usum paling tiis taun ti akhir bulan Januari dugi ka awal Pebruari. Kusabab ieu, henteu acan seueur wisatawan kecuali usum Taun Anyar dina awal Januari. Ampir teu aya salju di Osaka. Dinten sigana cerah jadi upami anjeun kuat dina tiris, anjeun bakal tiasa ngarambat pisan. Osaka gaduh seueur tuangeun anu panas sareng lezat, janten punten resepkeun ogé! Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Turutan tautan di handap pikeun cuaca di Osaka. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Januari. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Januari (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Januari (2018) Cuaca Osaka di tengah Januari (2018) Cuaca Osaka dina ahir Januari (2018) Cuaca di Osaka dina Januari (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Januari ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu luhur anu luhur sareng rendah rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Iklim Osaka paling tiis di Januari sareng fébruér unggal taun sapertos kota Jepang sanésna. Osaka ampir sami sareng iklim. Nanging, dina bulan Januari, Osaka ...

Maca deui

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido beureum nyaéta tempat wisata anu populer. Ditémakeun di dieu pamandangan obyék nalika usum salju sareng salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Januari! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina Januari. Upami anjeun iinditan di Hokkaido dina Januari, punten tong hilap panyalindungan usum salju cekap sapertos jas. Di beulah kulon Hokkaido, awan anu datang ti Laut Jepang bakal salju sareng salju sapertos anu numpuk. Di beulah wétan Hokkaido, salju henteu turun dugi ka belah kulon. Nanging, suhuna kadang turun handapeun titik beku 10 derajat. Punten kedah ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina Januari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya sababaraha tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Januari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JanuariWeather di Hokkaido dina Januari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Januari Cuaca Hokkaido di tengah Januari Cuaca Hokkaido dina akhir Januari Januari Pidato anu Disarankeun Q & A ngeunaan Hokkaido dina Januari Naha salju turun di Januari di Hokkaido? Éta salju di saluruh Hokkaido dina Januari. Utamana ti pertengahan Januari, aya seueur salju. Awan beueus datang ti Laut Jepang nyerang gunung Hokkaido sareng nyababkeun salju. Éta salju sering di Niseko, Otaru sareng Sapporo caket Laut Jepang. Di sisi anu sanésna, di Hokkaido wétan di sisi Pasipik, tiris pisan, tapi ...

Maca deui

Pikeun baju usum tiris, punten tingal tulisan di handap ieu.

Usum Usik di Jepang! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Nalika angkat ka Jepang dina usum tiis, naon jinis baju anu anjeun kedah ngagem? Upami anjeun henteu ngalaman usum tiris tiis di nagara lembur, anjeun tiasa panginten naon anu anjeun kedah ngagem. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun sababaraha inpormasi anu saé ngeunaan baju kanggo nalika anjeun ngarambat di Jepang di ...

Cuaca di Tokyo dina bulan Januari (tinjauan)

Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Januari

Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Januari

※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata rata-rata 30 taun katukang (1981-2010)

Tokyo dina Januari memang tiis. Teu langkung salju sapertos Hokkaido, tapi aya dinten-suhu nalika suhu panghandapna sahandapeun katirisan. Sanaos siang, kalolobaan jalma henteu tiasa nyéépkeun waktos di luar tanpa nganggo jas.

Éta loba hujan di bulan Januari. Malahan anjeun ngarepkeun langit biru anu geulis pisan. Kusabab éta teu hujan, hawa garing. Sababaraha urang nyekel tiris sabab hawa tiis sareng hawa garing.

Hujan salju jarang, tapi sakali waé, angkot di tengah kota bakal ngalaman kabingungan .. Kusabab Shinkansen tiasa telat, mangga cobi pikeun milarian inpormasi dina Internét sareng sajabana dina cuaca goréng.

 

Cuaca Tokyo dina awal Januari (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 16.0
Suhu hawa minimal -1.4
Hujan hujan 9.5 mm
Rasio cuaca alus 69%
JAN 3, 2016: Crowd of Hatsumode di Asakusa di Tokyo, Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto anu munggaran atanapi kunjungan Buddha Budalan Taun Anyar Jepang, Tokyo = Shutterstock

JAN 3, 2016: Crowd of Hatsumode di Asakusa di Tokyo, Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto anu munggaran atanapi kunjungan Buddha Budalan Taun Anyar Jepang, Tokyo = Shutterstock

Dina awal Januari, suhu lemah di énjing sareng sonten di Tokyo badé sakitar sakitar 1-2 derajat Celsius. Suhu maksimum siang ogé tetep sakitar 10 derajat Celsius.

Dina waktos ayeuna, aya seueur jalma anu angkat ka tempat suci sareng candi pikeun solat Taun Anyar. Cuaca anu saé pisan.

Dina awal Januari, wanci terbit di Tokyo sakitar 6:51 sareng wanci matahari kirang langkung 16:41.

 

Cuaca Tokyo dina pertengahan Januari (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 13.7
Suhu hawa minimal -1.6
Hujan hujan 15.0 mm
Rasio cuaca alus 66%
14 Januari 2018: jepang nyabrang jalan di jalan Shibuya, Tokyo, Jepang = Shutterstock

14 Januari 2018: jepang nyabrang jalan di jalan Shibuya, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Éta bakal leuwih tiis di tengah Januari. Cuaca tetep sareng anjeun anu cerah dinten bakal tetep tanpa robahan. Angin salami waktos ayeuna garing.

Kusabab éta tiis sareng garing, langkung seueur jalma bakal nganggo topéng pikeun ngahindar tiis.

Dina pertengahan Januari, wanci terbit di Tokyo sakitar 6:50 sareng srengenge kirang langkung 16:51.

 

Cuaca Tokyo dina ahir Januari (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 12.0
Suhu hawa minimal -4.0
Hujan hujan 24.0 mm
Rasio cuaca alus 65%
25 Januari 2015. Budak awéwé dina pakéan khas jepang, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

25 Januari 2015. Budak awéwé dina pakéan khas jepang, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Tokyo éta paling tiis ti akhir Januari dugi ka awal bulan Pebruari.

Di akhir bulan Januari, anjeun tiasa ngaharepkeun cuaca anu sami sareng cuaca anu garing pisan sareng hawa garing pisan.

Dina akhir bulan Januari, wanci terbit di Tokyo sakitar 6:46, sareng waktos Matahari kirang langkung 17:01.

 

※ Panonpoé Panonpoé sareng Panonpoé Tilelep dumasar kana data 2019 anu dikaluarkeun ku Observatorium Astronomis Nasional Jepang. Kuring pasang waktos kaping kalima pikeun awal Januari, waktos kaping 5 kanggo pertengahan Januari, sareng waktos kaping 15 pikeun ahir Januari.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Kanggo inpormasi anu langkung seueur ngeunaan Tokyo, punten tingal artikel ieu.

>> Usum Usum di Jepang! Naon anu anjeun kedah nganggo?

>> Hal Pangsaéna anu kedah dilakukeun di Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney jsb.

>> Bandara Narita! Kumaha cara nepi ka Tokyo / Jelajah Terminal 1, 2, 3

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-12

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.