Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Hiji lalaki anu nganggo sekop kanggo ngaluarkeun salju sareng ngabersihan jalan saatos salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Hiji lalaki anu nganggo sekop kanggo ngaluarkeun salju sareng ngabersihan jalan saatos salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Hokkaido Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Hokkaido dina bulan Désémber, anjeun bakal heran kumaha éta tiis. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido kanggo sasih Désémber. Hokkaido langkung tiris tibatan Tokyo sareng Osaka. Di sisi kulon Jepang, salju sering ragrag janten teu hilap jas sareng asesoris anu sanés.

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Mangga pilih bulan anu anjeun hoyong terang.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido beureum nyaéta tempat wisata anu populer. Ditémakeun di dieu pamandangan obyék nalika usum salju sareng salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Januari! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina Januari. Upami anjeun iinditan di Hokkaido dina Januari, punten tong hilap panyalindungan usum salju cekap sapertos jas. Di beulah kulon Hokkaido, awan anu datang ti Laut Jepang bakal salju sareng salju sapertos anu numpuk. Di beulah wétan Hokkaido, salju henteu turun dugi ka belah kulon. Nanging, suhuna kadang turun handapeun titik beku 10 derajat. Punten kedah ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina Januari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya sababaraha tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Januari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JanuariWeather di Hokkaido dina Januari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Januari Cuaca Hokkaido di tengah Januari Cuaca Hokkaido dina akhir Januari Januari Pidato anu Disarankeun Q & A ngeunaan Hokkaido dina Januari Naha salju turun di Januari di Hokkaido? Éta salju di saluruh Hokkaido dina Januari. Utamana ti pertengahan Januari, aya seueur salju. Awan beueus datang ti Laut Jepang nyerang gunung Hokkaido sareng nyababkeun salju. Éta salju sering di Niseko, Otaru sareng Sapporo caket Laut Jepang. Di sisi anu sanésna, di Hokkaido wétan di sisi Pasipik, tiris pisan, tapi ...

Maca deui

Patung salju di situs Festival Salju Sapporo dina bulan Pebruari di Sapporo, Hokkaido, jepang. Festival kasebut dilakukeun taunan di Sapporo Odori Park = Shutterstock

Pebruari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Pebruari! Suhu, hujan, baju

Dina Pébruari, seueur festival usum diayakeun di Hokkaido, kalebet Festival Salju Sapporo. Kusabab kitu, aya seueur jalma anu bade ka Hokkaido dina waktos ayeuna. Nanging, dina bulan Fébruari, Hokkaido tiis pisan. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Pébruari, punten tong hilap cekap panyalindungan tina tiris. Dina halaman ieu kuring bakal nyayogikeun detil ngeunaan cuaca Hokkaido dina bulan Fébruari. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan Fébruari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Geser teras pilih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Pébruari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Wébé di Hokkaido dina Pébruari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Pébruari Cuaca Hokkaido di tengah Pébruari Cuaca Hokkaido di ahir Pébruari Q & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Naha salju turun dina bulan Fébruari di Hokkaido? Éta salju pisan di Hokkaido dina bulan Pébruari. Bisa jadi aya loba salju numpuk. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Pébruari? Pébruari mangrupikeun waktos anu tiis pisan sareng Januari. Utamana dina satengah munggaran Pébruari, suhu maksimum siang ampir di handap beku. Naon jenis baju anu urang kedah nganggo dina bulan Fébruari di Hokkaido? Dina Pébruari, di Hokkaido anjeun peryogi pakean usum salju lengkep. Pikeun baju usum di Hokkaido, mangga tingali tulisan ieu di handap. Iraha ...

Maca deui

Pamandangan umum ngeunaan jalma salju dina péso berbaris tangkal di Resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina Maret! Suhu, hujan, baju

Nusantara Jepang asup kana jaman transisi ti usum salju dugi ka usum semi unggal Maret. Cuaca henteu stabil sareng angin kentel dina taun ieu. Bahkan di Hokkaido, suhuna laun naek sareng anjeun bakal ngaraos yén musim semi caket. Nanging, di Hokkaido anjeun kedah ulah mopohokeun penanggulangan cuaca tiis. Malah dina bulan Maret, salju sering turun di Hokkaido. Dina akhir Maret, bakal aya deui hujan tibatan salju. Nanging, di tempat ski sapertos Niseko, anjeun tiasa teras-teras terasrasakeun dunya salju. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina Maret. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca Maret di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Maret. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina MaretWeather di Hokkaido dina Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Maret Cuaca Hokkaido di tengah Maret Cuaca Hokkaido dina akhir Maret Maret Q & A ngeunaan Hokkaido dina Maret Naha salju turun di Maret di Hokkaido? Salju ragrag di Hokkaido bahkan dina Maret tapi usum semi laun ngadeukeutan. Anjeun tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko, sareng sajabana, tapi ku dinten anu langkung haneut dina waktos ieu di perkotaan salju bakal mimiti leyur. Kumaha tiis Hokkaido dina Maret? Hokkaido dina Maret masih di ...

Maca deui

Dina akhir bulan April, wisatawan anu leumpang di Taman Goryokaku, ningali kembang céri éndah, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina April! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan April. Cuaca Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Di Hokkaido, salju masih turun bahkan dina bulan April. Éta janten langkung haneut nalika siang tapi kadang-kadang tiis, janten ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan April di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan April. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AprilWeather di Hokkaido dina April (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal April Cuaca Hokkaido di tengah April Cuaca Hokkaido di akhir April Q & A ngeunaan Hokkaido dina April Naha salju turun di April di Hokkaido? Dina paruh mimiti April, salju tiasa turun di sababaraha kota sapertos Asahikawa sareng Sapporo. Nanging, di daérah perkotaan, anjeun umumna bakal hésé mendakan bentang salju anu katutup. Di sisi séjén, salju masih turun di gunung. Anjeun masih tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko sareng Resort ski anu sanés. Kumaha tiis Hokkaido dina April? Suhu Hokkaido laun bakal naék dina April. Dina pertengahan April, suhu maksimum siang bakal ngaleuwihan 10 derajat Celcius. Di daérah perkotaan sapertos Sapporo, kembang sakura mimiti mekar di akhir April nalika usum semi ...

Maca deui

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Mei

2020 / 6 / 17

Hokkaido Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Hokkaido dina Méi. Dina waktos ayeuna, cinyusu skala ageung sumping ka Hokkaido. Kembang sakura kembangan sabulan langkung lami tibatan Tokyo teras tangkalna janten héjo seger anu saé. Anjeun tiasa ngajajah daérah wisata anu éndah kalayan iklim anu pikaresepeun. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca di Méi di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Méi. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido di MeiWeather di Hokkaido dina Méi (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal MeiHokkaido cuaca di tengah MeiHokkaido cuaca di akhir Mei Q & A ngeunaan Hokkaido dina Méi Naha salju turun di Méi di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Méi. Nanging, di sababaraha resort ski ageung sapertos Niseko, anjeun tiasa main ski dugi ka tanggal 6 Méi. Kumaha tiis Hokkaido dina Méi? Hokkaido ngagaduhan iklim semi dina Méi. Anjeun tiasa iinditan mulus. Naon waé baju anu urang kedah anggo dina Méi di Hokkaido? Baju spring pikaresepeun dina Méi. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami anjeun hoyong nikmati bentang salju usum salju teras Januari sareng Fébruari mangrupikeun bulan anu pangsaéna. Upami ...

Maca deui

Mobil jalan Sapporo di stasion tanggal 16 Juni 2015. Mobil jalan Sapporo mangrupikeun jaringan trem saprak 1909, lokasina di Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuka Hokkaido dina Juni! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang salami Juni, kuring nyarankeun anjeun nambihan Hokkaido kana rancana perjalanan anjeun. Jepang umumna hujan sareng lembab dina Juni. Nanging, henteu seueur teuing dinten hujan di Hokkaido. Béda sareng Tokyo sareng Osaka, anjeun bakal menikmati waktos anu pikaresepeun dina hal cuaca. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan Juni. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Juni. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuniWeather di Hokkaido Juni (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juni Cuaca Hokkaido di tengah Juni Cuaca Hokkaido di akhir Juni Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juni Naha salju turun di Juni di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Juni. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juni? Di Furano sareng Biei di Hokkaido, lavender mimiti mekar ti akhir Juni. Poppy sareng lupine ogé mekar dina bulan ieu. Kumaha tiis Hokkaido dina Juni? Usumna robih ti usum semi dugi ka usum panas di Hokkaido dina Juni. Umumna, henteu tiis, tapi tiasa énjing di énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu kedah urang anggo dina Juni di Hokkaido? Baju semi disarankeun pikeun perjalanan anu nyaman ka Hokkaido dina Juni. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. ...

Maca deui

Widang Irodori, Ladang Tomita, Furano, Jepang. Éta mangrupikeun kebon kembang anu kasohor sareng éndah di Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Juli! Suhu, Hujan sareng Baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina bulan Juli. Juli pasti usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan. Unggal Juli, seueur wisatawan ti Jepang sareng luar negeri datang ka Hokkaido. Di Hokkaido, jarang yén éta bakal panas sapertos Tokyo atanapi Osaka. Suhu turunna énjing-énjing sareng sonten bakal ngagentos, janten anjeun kedah tiasa nampi perjalanan anu leres-leres raoseun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Juli. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuliWeather di Hokkaido Juli (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juli Cuaca Hokkaido di tengah Juli Cuaca Hokkaido di akhir Juli Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juli Naha salju turun di Juli di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Juli. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juli? Lavender bakal ngahontal puncak na di Hokkaido dina bulan Juli. Utamana ti tengah Juli kebon kembang téh éndah. Kumaha tiis Hokkaido dina Juli? Hokkaido bakal gaduh usum wisata usum panas dina bulan Juli. Henteu tiis, tapi tiis dina énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Juli di Hokkaido? Baju usum panas bakal saé dina bulan Juli. Nanging, tiis di énjing-énjing sareng sonten di Hokkaido, janten punten bawa jaket atanapi ...

Maca deui

Sekolah dasar Can No Park Canary disetél tina pilem Jepang anu meunang-panghargaan 2012, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Agustus disebut usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan di Hokkaido. Nanging, nembé, kusabab pemanasan global, topan anu nyerang Jepang beuki ningkat, sareng karusakan topan parantos katingali bahkan di Hokkaido, anu cenah henteu aya pangaruh topan dugi ka ayeuna. Sanaos Hokkaido dasarna raoseun dina Agustus, punten janten waspada perkiraan cuaca pang anyarna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun hawa Hokkaido dina bulan Agustus. Dina raraga mempermudah ngabayangkeun cuaca dina bulan Agustus, kuring bakal ngalebetkeun poto anu dicandak dina bulan Agustus di handap. Mangga tingali nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Agustus. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AgustusWeather di Hokkaido dina bulan Agustus (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Agustus Cuaca Hokkaido di tengah Agustus Cuaca Hokkaido di akhir Agustus Q & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Agustus Naha salju turun di Agustus di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Agustus. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Agustus? Di Hokkaido, sagala rupa kembang mekar dina kebon kembang sareng éta warna-warni pisan. Lavender mekar dugi ka awal Agustus. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Agustus? Malah di Hokkaido, panas di beurang di Agustus. Tapi énjing sareng sonten kawilang tiis. Naon jenis baju anu kedah urang ...

Maca deui

Kebon Kembang Panorama Shikisai-no-oka di Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Séptémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina bulan Séptember. Séptémber mangrupikeun waktos transisi ti usum panas dugi ka usum gugur. Janten, di Hokkaido, éta bakal lumayan tiis bahkan nalika siang. Cuaca rada teu stabil jeung poé hujan nambahan. Tapi dina waktos anu sami, jumlah wisatawan jauh dikirangan dibandingkeun sareng Agustus. Anjeun bakal tiasa ngarambat santai. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Séptember. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Bulan di Hokkaido dina bulan Séptémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Séptémber Cuaca Hokkaido di tengah Séptémber Cuaca Hokkaido di akhir Séptémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Naha salju turun dina bulan Séptember di Hokkaido? Dasarna, henteu aya salju anu tumiba di Hokkaido dina bulan Séptember. Tapi, mimiti turun salju dina bulan Séptember di puncak daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Séptember? Malah dina bulan Séptember, kembang éndah kembangan di Hokkaido. Nanging, kembang lavender henteu kembangan. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Séptember? Dina Séptémber, énjing-énjing sareng énjing lumayan tiis. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Séptember di Hokkaido? Baju Autumn pikaresepeun di Hokkaido dina bulan Séptember. Pikeun baju gugur di Jepang, mangga tingal tulisan ieu di handap. Iraha wayah anu pangsaéna pikeun didatangan ...

Maca deui

Tangkal larch konéng dina tampilan lansekap dina usum gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Cuaca dina bulan Oktober! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Hokkaido dina Oktober. Salami periode ieu, Hokkaido nuju usum gugur. Daun musim gugur éndah bahkan di kota sapertos Sapporo ti pertengahan Oktober. Nanging, usum tiis sareng énjing, janten punten bungkus baju usum anjeun dina koper. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Oktober. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina OktoberWeather di Hokkaido dina Oktober (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Oktober Cuaca Hokkaido di tengah Oktober Cuaca Hokkaido di akhir Oktober Q & A ngeunaan Hokkaido dina Oktober Naha salju turun di Oktober di Hokkaido? Salju ragrag di daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Malah di dataran sapertos Sapporo, aya waktos nalika salju mimiti turun di akhir bulan Oktober. Nanging, Oktober dina dasarna mangrupikeun usum gugur di dataran. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Oktober? Usum kembangan parantos kalangkung, tapi dina pertengahan Oktober anjeun tiasa ningali sababaraha kembang. Anjeun panginten tiasa ningali gunung salju di kajauhan. Kumaha tiis Hokkaido dina Oktober? Hokkaido ragrag pondok dina Oktober. Nanging, dina akhir bulan Oktober, hawa isuk sareng sore bakal turun janten sakitar 5 ° C, sareng usum salju anu panjang bakal caket. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Oktober di Hokkaido? ...

Maca deui

Aula Kota Old Sapporo nalika usum gugur. Tangkal sakuriling gedong anu janten warna ragrag sareng masihan hotspot wisata anu kasohor anu rupa-rupa éndah = Shutterstock

Nopember

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Nopémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun perkawis cuaca di Hokkaido dina bulan Nopémber. Daun gugur anu éndah katingali dina Oktober, tapi daun murag tina tangkal daun dina bulan Nopémber. Usum lengkep bakal datang. Punten nyiapkeun baju usum anu cekap sateuacan anjeun angkat ka Hokkaido. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Nopémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Wébéi di Hokkaido dina bulan Nopémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Nopémber Cuaca Hokkaido di tengah-tengah Nopémber Cuaca Hokkaido di akhir November Q&A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Naha salju turun dina bulan Nopémber di Hokkaido? Di Hokkaido, éta kadang mimiti salju ti bulan Nopémber. Nanging, salju teu acan akumulasi sareng bakal lebur. Dina akhir bulan Nopémber, gumantung ka daérah éta, salju bakal laun akumulasi. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Nopémber? Di Hokkaido, usum salju dimimitian dina bulan Nopémber. Éta masih bakal ngaleuwihan 10 derajat Celsius nalika siang, tapi bakal handap beku isuk-isuk sareng sore. Hokkaido dina bulan Nopémber langkung tiis tibatan Tokyo dina bulan Désémber. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Nopémber di Hokkaido? Anjeun peryogi pengadilan dina bulan Nopémber. Éta tiasa langkung saé nganggo ketat dina handapeun calana, utamina dina akhir bulan Nopémber. Kadang-kadang leueur sareng salju di akhir Nopémber. Abdi nyarankeun nganggo sapatu botak tibatan teuneung. Mangga tingali tulisan ieu ngeunaan ...

Maca deui

Hiji lalaki anu nganggo sekop kanggo ngaluarkeun salju sareng ngabersihan jalan saatos salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Hokkaido dina bulan Désémber, anjeun bakal heran kumaha tiis na. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido kanggo sasih Désémber. Hokkaido jauh langkung tiis tibatan Tokyo sareng Osaka. Di beulah kulon Jepang, salju sering turun janten punten tong hilap jaket anjeun sareng aksesoris haneut sanés. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Punten pilih sasih anu anjeun hoyong terang. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Désémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina DésémberWeather di Hokkaido dina bulan Désémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Désémber Cuaca Hokkaido di tengah Désémber Cuaca Hokkaido di akhir Désémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Désémber Naha salju turun dina bulan Désémber di Hokkaido? Éta salju sering di Hokkaido dina bulan Désémber. Salju numpuk di daérah ski sapertos Niseko. Nanging, di kota sapertos Sapporo, nyaéta sakitar tengah Désémber salju mimiti nempel. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Désémber? Hokkaido tiis pisan dina bulan Désémber. Suhu siang maksimum nyaéta di handapeun 2 derajat Celsius, utamina saatos pertengahan Desember. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Désémber di Hokkaido? Dina Désémber, anjeun peryogi panyalindungan usum salju anu cekap. Kanggo langkung seueur ngeunaan papakéan pikeun dianggo di Hokkaido dina usum salju, mangga tingali tulisan ieu di handap upami anjeun hoyong. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami Anjeun hoyong ...

Maca deui

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Désémber. Tokyo sareng Osaka gaduh kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten ati-ati.

Panerangan Natal di Omotesando, Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Dina bulan Désémber, hawa di Tokyo stabil sareng bakal tetep cerah. Dina bulan Désémber, ampir teu aya salju di Tokyo. Nanging, mangga kéngingkeun jaket atanapi jumper kusabab tiis pisan. Pakéan usum tiis diperyogikeun upami anjeun nuju lami. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun data météorologi Tokyo taun 2017. Punten tingal data cuaca ieu sareng nyiapkeun perjalanan anjeun. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Désémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Pikeun baju usum tiris, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina bulan Désémber (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Désémber (2017) Cuaca Tokyo dina pertengahan Désémber (2017) Cuaca Tokyo dina akhir bulan Désémber (2017) Cuaca di Tokyo dina bulan Désémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Désémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina bulan Désémber, Tokyo tungtungna bakal asup usum usum pinuh. Dina waktos ayeuna seueur jalma sumping nganggo jaket sareng jumper. Masih masih panas dibandingkeun Januari sareng Pebruari, tapi upami anjeun angkat ka Jepang ti nagara anu anget, atos anjeun langkung saé nyiapkeun baju usum tiris anu cukup. Kaayaan anu saé dina bulan Désémber. Langit ...

Maca deui

Universal Studios Jepang (USJ). Numutkeun kana Laporan Téma Atraksi Global atraksi Global 2014, USJ rengking kalima diantara puncak 25 taman hiburan di dunya = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Dina bulan Désémber, usum tiris pinuh bakal datang ka Osaka. Daun tangkal dina jalan ragrag sareng aranjeunna janten bulistir. Gantina, katerangan Natal parantos dibere ka tangkal-tangkal sareng aranjeunna mimiti bersinar saalam wengi. Upami anjeun nuju cicing di Osaka waktos ieu, punten bawa kot anjeun kusabab éta tiis. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Désémber. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Désémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Osaka ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Méja eusinaWeather di Osaka dina bulan Désémber (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Désémber (2017) Cuaca Osaka di tengah bulan Désémber (2017) Cuaca Osaka dina akhir bulan Désémber (2017) Cuaca di Osaka dina bulan Désémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Désémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka dina bulan Désémber sami sareng Tokyo. Dina hujan hujan sababaraha pisan. Éta boh langit biru anu geulis atanapi langit mendung anu katingali tiis. Dina bulan Désémber, hawa kurang tina 15 derajat Celsius dina waktos anu paling panas. Dina isuk jeung sore, éta meureun turun ka handap katirisan. Éta rada langkung panas tibatan Januari atanapi Pebruari, tapi upami anjeun henteu saé ...

Maca deui

Q & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Désémber

Naha salju gugur dina bulan Désémber di Hokkaido?

Éta sering sering di Hokkaido dina bulan Désémber. Salju tumpuk di daerah ski sapertos Niseko. Nanging, di kota-kota sapertos Sapporo, éta sakitar tengah bulan Désémber yén salju mimiti lengket.

Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Désémber?

Hokkaido tiis pisan dina bulan Désémber. Suhu siang maksimal sahandapeun 2 derajat Celsius, utamina pertengahan pertengahan Désémber.

Pakéan naon anu kudu urang pake dina bulan Désémber di Hokkaido?

Dina bulan Désémber, anjeun peryogi panyalindungan usum anu nyukupan. Kanggo langkung seueur ngeunaan pakean anu tiasa dianggo dina Hokkaido dina usum tiis, punten tingal artikel di handap ieu upami anjeun hoyong.

Usum Usum di Hokkaido, Jepang
Usum Usum di Hokkaido! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Hokkaido ngabogaan usum tiris anu lami sareng tiis pisan dibandingkeun sareng Tokyo, Kyoto sareng Osaka. Nalika angkat ka Hokkaido dina usum tiis, punten nyiapkeun baju usum tiris kandel. Abdi ogé nyarankeun ngagunakeun jinis pakét panas sareng produk anu sami. Sapatu anu pangsaéna nyaéta sapatu salju atanapi sapatu salju salju (Sunotore), tapi upami anjeun ...

Iraha anu pangsaéna pikeun nganjang Hokkaido?

Upami anjeun hoyong ningali salembar salju anu katutupan di Hokkaido, dugi ka Januari dugi ka Pebruari pangsaéna. Namung, dina bulan Désémber, panerangan Natal anu éndah pisan. Dina Hokkaido, anjeun tiasa ngalaman Natal bodas. Anjeun pasti bakal tiasa ngadamel kenangan salju anu saé bahkan dina bulan Désémber.

 

Cuaca di Hokkaido dina bulan Désémber (tinjauan)

Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Désémber

Grafik: Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Désémber

Grafik: Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Désémber

※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata rata-rata 30 taun katukang (1981-2010)

Suhu di Hokkaido laun bakal turun dina bulan Désémber. Ti pertengahan bulan Désémber, suhu énjing-énjing sareng énjing-énjing badé turun di handap -5 derajat Celsius.

Tokyo, Osaka, Kyoto, sareng anu sanésna ogé ngalaman usum usum ieu. Tapi, Hokkaido jauh leuwih tiis tibatan wewengkon kasebut.

Tiis pisan!

Suhu di Hokkaido moal sigana langkung ti 10 derajat Celsius bahkan dina waktos dinten Désémber. Di tengah wengi sareng subuh, suhu biasana sakitar 10 derajat di handap katirisan. Éstu tiis.

Di daérah anu caket sareng Laut Jepang, awan anu ngalir ti Laut Jepang bakal seueur salju. Di sisi anu sanés, dinten-dinten anu cukup cerah terus di sisi wétan Hokkaido. Dintenna kirang salju pisan di sisi kulon tapi suhu masih keneh rendah.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih ti Tokyo atanapi Osaka ka Hokkaido, anjeun bakal kaget ku ekstrem anu nuju dugi ka ditu. Di Tokyo, upami anjeun gaduh jaket, anjeun tiasa ngalangkungan kota. Nanging, di Hokkaido, anjeun moal tiasa nyegah hawa tiris kalayan ukur jas.

4 Disarankeun perlindungan usum tiris di Hokkaido

Jalma di Sapporo sering nganggo aréa bawah tanah anu haneut dina usum tiis

Upami anjeun angkat ka Hokkaido salami usum tiris ieu, kuring nyarankeun opat bentuk panyalindungan usum tiis.

Nyiapkeun baju jero téknologi tinggi anu haneut

Mimiti, sajaba éta jas, anjeun meureun hoyong nyangking muffler, topi sareng sarung tangan dijieun tina benang. Anjeun peryogi ogé baju jero haneut. Anyar, produk anyar anu langkung panas tibatan baju jero biasa parantos ningkatkeun jumlahna. Contona, "Panas Tech" dileupaskeun ku UNIQLO nganggo bahan anu nyerep Uap sareng ngahasilkeun panas. Anjeun kedah nyiapkeun sababaraha baju haneut.

Nyiapkeun sapatu salju atanapi alat anti-slip

Éta hadé pikeun nyandak ukuran pikeun nyegah anjeun ti salju saleresna nalika leumpang di luar. Hadé pisan pikeun maké sapatu salju. Sapatu salju dijual di kalolobaan toko sapatu di Hokkaido. Anjeun teras tiasa mésér di Tokyo sareng Osaka upami usum tiis.

Upami anjeun bade nganggo sapatu biasa, kuring nyarankeun yén anjeun ngagem instrumen anti-slip dina dampal sapatu. Ieu dijual di Bandara Internasional New Chitose sareng seueur deui tempat di Hokkaido.

Anggo rute bawah tanah

Sauran yén di Sapporo anjeun kedah nganggo anu hadé di pusat balanja bawah tanah. Di Sapporo, pusat balanja bawah tanah tos janten jalan anu saé pikeun tetep haneut. Anjeun tiasa angkat ti stasion Sapporo ka daérah wisata utama ku jalan ngalangkungan balanja di jero taneuh upami anjeun hoyong. Upami salju parantos ragrag sareng angin kuat, anjeun kedah leumpang rute ieu tanpa dipaksa leumpang ka luar.

Anget awak anjeun di jero ruangan

Di Hokkaido, keran di luar pisan, tapi kamar umumna cukup haneut. Ieu kusabab dina usum usum, aya adat pikeun ngajaga kamar-haneut pisan. Jalma Hokkaido haneutkeun awakna di jero rohangan teras kaluar. Nalika aranjeunna balik ka kamar, aranjeunna haneut deui awakna. Janten kuring nyarankeun yén anjeun ngahanasan diri di jero ruangan ogé sateuacan kaluar.

Di handap ieu data météorologi Hokkaido dina bulan Désémber anu diumumkeun ku Jepang Météorologi Badan.

 

Cuaca Hokkaido dina awal bulan Désémber

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca di Hokkaido (awal Désémber)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 3.8 ℃ (-2.4 ℃) 32.3mm (31cm)
Otaru 3.4 ℃ (-2.2 ℃) 43.9mm (39cm)
Asahikawa 1.2 ℃ (-5.6 ℃) 31.2mm (54cm)
Biei 0.2 ℃ (-8.3 ℃) 25.7mm (52cm)
Furano 1.0 ℃ (-7.7 ℃) 25.9mm (48cm)
Wakkanai 1.7 ℃ (-2.8 ℃) 39.7mm (47cm)
Abashiri 2.5 ℃ (-3.7 ℃) 20.4mm (22cm)
Utoro 2.4 ℃ (-3.6 ℃) 37.1mm (30cm)
Nemuro 3.9 ℃ (-1.9 ℃) 18.6mm (6cm)
Kushiro 4.3 ℃ (-5.0 ℃) 17.5mm (6cm)
Obihiro 3.1 ℃ (-6.4 ℃) 15.9mm (11cm)
Hakodate 5.1 ℃ (-2.0 ℃) 26.3mm (21cm)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

2 Desember 2018, Sapporo Kita 3-jo Hiroba [akapura] Judul tempat, Judi akapura, Éta mangrupikeun tangkal jalan pangkolotna di Hokkaido, ngarahkeun tangkal ginkgo dina cahaya = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Hokkaido dina mode usum pinuh ti mimiti Désémber. Upami anjeun ngalih ti Tokyo atanapi Osaka ka Hokkaido, disiapkeun sabab suhuana béda-béda.

Nya meunang pisan tiris dina énjing-enjing sareng sonten, sareng suhu pédah naék dina beurang.

Wanci sunrise di Sapporo sakitar sakitar 6:49 sareng wanci matahari kirang langkung tabuh 16:00.

Wanci sunrise di Nemuro, perenahna di Hokkaido wétan, nyaéta 6:33 sareng wanci surup sakitar sakitar 15.42.

 

Cuaca Hokkaido di tengah bulan Désémber

Data cuaca di Hokkaido (pertengahan Désémber)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo  1.4 ℃ (-4.7 ℃) 37.7mm (46cm)
Otaru  0.9 ℃ (-4.3 ℃) 50.8mm (59cm)
Asahikawa -1.5 ℃ (-8.4 ℃) 34.1mm (64cm)
Biei -2.4 ℃ (-11.7 ℃) 22.4mm (65cm)
Furano -1.8 ℃ (-11.3 ℃) 21.9mm (61cm)
Wakkanai -0.5 ℃ (-4.8 ℃) 37.4mm (54cm)
Abashiri  0.2 ℃ (-6.4 ℃) 16.8mm (26cm)
Utoro  0.0 ℃ (-6.0 ℃) 22.8mm (44cm)
Nemuro  1.7 ℃ (-4.1 ℃) 15.1mm (12cm)
Kushiro  2.1 ℃ (-7.6 ℃) 12.5mm (6cm)
Obihiro  0.5 ℃ (-9.6 ℃) 11.9mm (15cm)
Hakodate  2.6 ℃ (-4.1 ℃) 26.1mm (31cm)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

12 Desember 2010, Pasar Munich · Pasar Natal diayakeun di Taman Odori kalayan seueur turis rame, sapporo hokkaido = SHutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Dina pertengahan Désémber, kota pusat kota-kota utama sapertos Sapporo sareng Hakodate gaduh suasana Natal anu saé. Suhu memang tiris, tapi karasaeun sadayana kota ieu rame.

Salju murag di daérah wétan Sapporo, Hakodate, Asahikawa sareng Otaru, tapi kirang salju di daérah kulon sapertos Kushiro sareng Nemuro.

Wanci sunrise di Sapporo sakitar sakitar 6:58 sareng wanci matahari kirang langkung tabuh 16:00.

Waktos panon panonpoé di Nemuro, Hokkaido Wétan, sakitar 6:42 sareng wanci panonpoé kirang langkung 15.42.
Panonpoé awal pisan, janten ati-ati.

 

Cuaca Hokkaido dina akhir bulan Désémber

Data cuaca di Hokkaido (telat Désémber)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo  1.1 ℃ (-5.1 ℃) 41.8mm (56cm)
Otaru  0.9 ℃ (-4.4 ℃) 46.7mm (58cm)
Asahikawa -1.9 ℃ (-9.5 ℃) 31.3mm (70cm)
Biei -2.7 ℃ (-12.3 ℃) 21.6mm (66cm)
Furano -2.3 ℃ (-11.9 ℃) 21.5mm (63cm)
Wakkanai -0.7 ℃ (-4.8 ℃) 35.7mm (60cm)
Abashiri -0.5 ℃ (-7.3 ℃) 22.2mm (37cm)
Utoro -0.7 ℃ (-6.4 ℃) 30.0mm (53cm)
Nemuro  0.7 ℃ (-4.8 ℃) 16.7mm (18cm)
Kushiro  1.3 ℃ (-8.7 ℃) 20.8mm (14cm)
Obihiro -0.2 ℃ (-10.5 ℃) 18.4mm (20cm)
Hakodate  2.4 ℃ (-4.3 ℃) 32.3mm (34cm)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

22 Désémber 2017: Pintonan pangunjung pas sonten wengi di ski ski di Désa Niseko. Niseko mangrupikeun tujuan populér pikeun resort ski di Jepang = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Dina akhir bulan Désémber, poé mendung sareng salju terus di kota-kota utama ti wétan sapertos Sapporo. Di sisi anu sanés, di kota-kota kulon sapertos Kushiro, tiis pisan sareng dinten cerah terus.

Di Niseko sareng resort ski sanés, salju langkung tumpuk cukup pikeun nandakan usum ski. Waktosna Matahari di Sapporo sakitar 6:58 sareng wanci matahari kirang langkung tabuh 16:00.

Waktos panon panonpoé di Nemuro di Hokkaido Wétan kira-kira jam 6:42 sareng wanci panonpoé kirang langkung 15.42.

Panonpoé awal pisan, janten ati-ati.

 

※ Panonpoé Panonpoé sareng Panonpoé Tilelep dumasar kana data 2019 anu dileupaskeun ku National Astronomical Observatory di Jepang. Kuring pasang waktos kaping 5 pikeun awal Désémber, waktos kaping 15 kanggo tengah bulan Désémber, sareng waktos kaping 25 pikeun ahir Désémber.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Kanggo Hokkaido, mangga tingal artikel ieu upami anjeun resep.

>> Hokkaido! 21 Daérah Wisata Anu Populer sareng 10 Bandara

>> Usum Usum di Hokkaido! Naon anu anjeun kedah nganggo?

>> Bandara Chitose Anyar! Akses ka Sapporo, Niseko, Furano jsb.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-12

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.