Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Tembok pameunteu ti awéwé ngora anu teu acan nyembah kuil emas di Tenjin Matsuri, festival panggedéna Osaka = Shutterstock

Tembok pameunteu ti awéwé ngora anu teu acan nyembah kuil emas di Tenjin Matsuri, festival panggedéna Osaka = Shutterstock

Osaka Cuaca dina bulan Juli! Suhu sareng Présipitasi

Upami anjeun angkat ka Osaka dina bulan Juli, punten siap pikeun hawa panas. Osaka, sapertos kota Honshu utama sanés, panas pisan dina bulan Juli sareng Agustus. Punten ati-ati kumargi seueur jalma anu ngagaduhan stroke panas unggal taun. Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun cuaca di Osaka dina bulan Juli.

Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur.

Papan lapis Glico Man sareng pintonan lampu sanésna di Dontonbori, wilayah Namba Osaka, Osaka, Jepang. Namba dikenal salaku tempat hiburan di Osaka = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina Januari! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun bade cicing di Osaka dina bulan Januari, anjeun bakal tiasa terang kumaha kaayaan hawa dina waktos éta. Dina halaman ieu, kuring bakal masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan cuaca. Osaka, sapertos kota Jepang anu sanés, bakal usum usum paling tiis taun ti akhir bulan Januari dugi ka awal Pebruari. Kusabab ieu, henteu acan seueur wisatawan kecuali usum Taun Anyar dina awal Januari. Ampir teu aya salju di Osaka. Dinten sigana cerah jadi upami anjeun kuat dina tiris, anjeun bakal tiasa ngarambat pisan. Osaka gaduh seueur tuangeun anu panas sareng lezat, janten punten resepkeun ogé! Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Turutan tautan di handap pikeun cuaca di Osaka. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Januari. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Januari (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Januari (2018) Cuaca Osaka di tengah Januari (2018) Cuaca Osaka dina ahir Januari (2018) Cuaca di Osaka dina Januari (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Januari ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu luhur anu luhur sareng rendah rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Iklim Osaka paling tiis di Januari sareng fébruér unggal taun sapertos kota Jepang sanésna. Osaka ampir sami sareng iklim. Nanging, dina bulan Januari, Osaka ...

Maca deui

Wizarding World of Harry Potter di Universal Studios Jepang. Universal Studios Jepang mangrupikeun taman hiburan di Osaka, Jepang = Shutterstock

Pebruari

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Pebruari! Suhu, hujan, baju

Upami Anjeun keur iinditan di Osaka salami bulan Pebruari éta lumayan tiis. Teu aya ampir teu salju, tapi leumpang di luar bakal ngajantenkeun awak anjeun pisan. Punten ulah hilap nempatkeun baju usum usum dina koper anjeun, sapertos jas. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca Osaka dina bulan Pebruari. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Pilih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Pebruari. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Méja eusinaWeather di Osaka dina bulan Pebruari (tinjauan) cuaca Osaka dina awal bulan Fébruari (2018) Cuaca Osaka di tengah bulan Fébruari (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Pebruari (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Pebruari (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Pebruari ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data suhu suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi salangkung 30 taun ka pengker (1981-2010) Nalika éta tiis, pemanasan awak nganggo manfaat pisan = Adobe Stock Di Osaka, éta mangrupikeun waktos anu paling tiis taun ti akhir bulan Januari dugi ka awal Pebruari. Kadang-kadang éta nyegel, sanaos ampir teu aya pangumpulan salju. Aya seueur dinten cerah dina bulan Pebruari tapi angin pisan tiis. Upami anjeun henteu saé dina kaayaan hawa tiis, langkung saé gaduh muffler sareng sarung tangan. Upami anjeun ngagem kuil-kuil sareng tempat suci teras anjeun bakal cicing di luar kanggo jangka panjang ...

Maca deui

Wisatawan di Dotonbori leumpang jalan. Dotonbori mangrupikeun tujuan utama wisata di Osaka, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina Maret! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun angkat ka Osaka dina bulan Maret, jenis baju naon anu anjeun tiasa bungkus dina koper anjeun? Di Maret, Osaka parantos peralihan ti usum tiris ka cinyusu. Aya waktos sareng dinten anu rada haneut, tapi aya seueur dinten tiis teuing, punten ulah hilap baju usum sapertos jumper. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Maret. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Pilih tina gésér kanggo bulan anu anjeun hoyongkeun langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Maret. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Maret (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Maret (2018) Cuaca Osaka dina pertengahan Maret (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Maret (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Maret (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Maret ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Kadua data suhu anu saé sareng suhu rata-rata nginum dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka kasarna sami sareng Honshu di Jepang, sapertos Tokyo. Saperti di kota-kota séjén, hawa rada stabil dina bulan Maret. Aya seueur dinten mendung sareng hujan kalayan kamungkinan angin kuat. Dina awal Maret, aya dinten anu tiis pisan sapertos usum tiis. Tapi, éta laun bakal langkung anget di tengah Maret. Dina ahir Maret, dinten-bulan sapertos haneut cinyusu bakal ningkat. Ku waktos ayeuna ...

Maca deui

Wisata di handapeun tangkal mekar céri di istana osaka di usum semi osaka jepun = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina April! Suhu, hujan, baju

Di Jepang mangrupikeun usum wisata musim semi ti April nepi ka Méi. Kusabab aya seueur dinten anu anget sareng nyaman, tempat-tempat wisata bisi rame sareng jalma ti bumi sareng luar negeri. Osaka ogé ngalaman usum wisata puncak ti April. Upami anjeun merencanakeun cicing di Osaka dina April, naon jinis baju anu anjeun kedah siap? Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun cuaca Osaka dina bulan April pikeun masihan ide anjeun. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan April. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda sareng Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan April (gambaran) cuaca Osaka dina awal April (2018) Cuaca Osaka di tengah April (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan April (2018) Cuaca di Osaka dina April (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina April ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu tinggi na luhurna rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Iklim Osaka kasarna sami sareng kota-kota utama sanésna di Honshu sapertos Tokyo. Dina bulan April, dinten anu langkung seueur suhu derajat 20 derajat seueur pisan. Cuaca umumna saé sahingga anjeun tiasa nganjang-nganjang tempat anu pikaresepeun. Éta haneut, ku anjeun panginten henteu peryogi jumper sareng sapertos siang. Sanajan kitu, magrib suhuna bakal ...

Maca deui

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda Main di kota Osaka Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Osaka Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarambat dina Osaka bulan Méi, naon jinis baju anu anjeun tiasa ngagem? Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca, jumlah présipitasi sareng baju pangsaéna pikeun bulan Méi. Osaka teu resep pisan dina bulan Méi ogé kota-kota utama sanésna di Honshu sapertos Tokyo. Anjeun pasti tiasa ngaharepkeun kanggo mikaresep perjalanan anjeun. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Méi (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Méi (2018) Cuaca Osaka di tengah Méi (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Méi (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina Méi, suhu maksimum di Osaka langkung panas tibatan 20 derajat Celsius. Unggal-unggal hujan, tangkal sareng kembang tumbuh sareng ningalikeun warna héjo anu subur. Masarakat sering nyiar jalan-jalan di taman ageung sapertos Osaka Castle Park. Sacara umum, anjeun moal peryogi pakéan anu langkung anget sapertos cardigans dina dinten anu cerah. Nanging, upami anjeun kénging tiis gampang mangrupikeun ide pikeun nyababkeun hiji-hijina. Dina bisnis, urang ngagem ...

Maca deui

Jalma nyebrang jalan hareupeun stasiun karéta Osaka di Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Osaka Cuaca dina Juni! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun dugi ka Osaka dina bulan Juni, punten ulah hilap payung anjeun. Dina bulan Juni, Osaka bakal ngalebetkeun usum hujan nalika sakitar sabulan sapertos kota-kota Honshu utama sapertos Tokyo. Dina kaca ieu, kuring bakal nyawalakeun cuaca Osaka dina bulan Juni. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina Juni. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Juni (tinjauan) cuaca Osaka di awal Juni (2018) Cuaca Osaka di tengah bulan Juni (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Juni (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Juni (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Juni ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Kadua data suhu anu saé sareng suhu rata-rata nginum dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka kasarna sami sareng kota-kota utama sanésna di Honshu sapertos Tokyo. Hujan pisan dina bulan Juni sareng dinten panas sareng beueus. Aya waktos upami kasep, janten upami anjeun tiis, mangga bawa kardigan atanapi baju anu sami. Sateuacanna hujan teu pati beurat dina bulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah curah hujan parantos naék alatan parobihan météorologi disababkeun ku pemanasan global. Kusabab ieu, mangga kéngingkeun ramalan cuaca pang anyarna tina sumber anu ngénggalan rutin sapertos TV ...

Maca deui

Tembok pameunteu ti awéwé ngora anu teu acan nyembah kuil emas di Tenjin Matsuri, festival panggedéna Osaka = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Osaka Cuaca dina bulan Juli! Suhu sareng Présipitasi

Upami anjeun angkat ka Osaka dina bulan Juli, punten siap pikeun hawa panas. Osaka, sapertos kota Honshu utama sanés, panas pisan dina bulan Juli sareng Agustus. Punten ati-ati kusabab aya seueur jalma anu ngagaduhan stroke panas unggal taun. Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun cuaca di Osaka dina bulan Juli. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Juli. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Méja eusinaWeather di Osaka dina bulan Juli (tinjauan) Cuaca Osaka dina awal Juli (2018) Cuaca Osaka di tengah Juli (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Juli (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Juli (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Juli ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka kasarna sami sareng Tokyo. Tapi dina usum panas éta rada panas sareng beueus tibatan Tokyo. Di awal bulan Juli, usum hujan masih kénéh diturunkeun. Usum hujan usum kasir atos sakitar tanggal 20 Juli. Di panganyarna, Osaka bakal ngalebetkeun usum panas dina waktos éta. Dina usum panas, suhu maksimal di Osaka ngaleuwihan 35 derajat sareng anu lembab. Pikeun alesan ieu bahaya pikeun leumpang di luar kanggo lami. Tuh ...

Maca deui

Taman Namba, pusat balanja di distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Agustus! Suhu jeung hujan

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Agustus. Abdi kantos cicing di Osaka sateuacan. Osaka panas pisan dina bulan Agustus. Janten, upami anjeun ngumbara di Osaka dina bulan Agustus, kuring nyarankeun yén anjeun nyéépkeun sakapeung di kamar berpendingin hawa sahingga anjeun henteu nganggo kakuatan anjeun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Agustus. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Osaka, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Osaka. Daptar Eusi dina Osaka dina bulan Agustus (tinjauan) Cuaca Osaka di awal Agustus (2018) Cuaca Osaka di tengah Agustus (2018) Cuaca Osaka di akhir Agustus (2018) Cuaca di Osaka dina Agustus (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Agustus ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Cuaca di Osaka sakitar sami sareng kota-kota gedé di Honshu sapertos Tokyo. Nanging, dibandingkeun sareng Tokyo sareng sajabana, pusat kota Osaka rada panas di Agustus. Di tengah Osaka, héjo leutik, kecuali sababaraha Istana Osaka sareng anu sanésna. Jalan aspal janten panas ku sinar matahari anu kuat, janten upami anjeun jalan-jalan aya résiko nyéépkeun kabugaran anjeun. Kusabab kitu, kuring hoyong nyarankeun tilu hal ieu. Mimiti, ...

Maca deui

Takoyaki (toko jajan Jepang berbentuk bal) sok gaduh antrian palanggan anu panjang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Séptémber! Suhu jeung hujan

Osaka bakal janten langkung tiis di Séptémber. Anjeun bakal tiasa nikmati tempat-tempat wisata anu gumbira. Tapi, poé hujan bakal ningkat dina bulan Séptémber. Aya résiko yén badai badé aya, janten cobi kéngingkeun ramalan cuaca pang anyarna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Séptémber. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Séptémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Séptémber (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Séptémber (2018) Cuaca Osaka di tengah September (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Séptémber (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Séptémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Séptémber ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu tinggi na luhurna rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka ampir sarua sareng kota-kota utama di Honshu sapertos Tokyo. Dina bulan Séptémber, usum panas anu panas atos sareng dingin anu bertahap beuki ningkat. Mimiti awal Séptémber, aya dinten nalika suhu maksimal sakitar 35 derajat, tapi bakal langkung tiis nalika pertengahan Séptémber. Di akhir bulan September éta bakal langkung keren sareng seueur jalma anu bakal ngagem kaos leungeun baju anu panjang. Kuring biasa cicing di Osaka sateuacan. Panas teuing di bulan Agustus, janten kuring henteu ...

Maca deui

Dotonbori hiburan kabupaten. Dotonbori mangrupikeun tujuan tujuan wisata utama di Osaka Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Oktober! Suhu jeung hujan

Ti bulan Oktober nepi ka Nopémber, di Jepang, usum gugur anu saé pareng aya. Éta bakal lumayan cool di Osaka dina bulan Oktober, sareng cuaca saé terus .. Dina Oktober, tiasa disarioskeun yén éta mangrupikeun waktos anu nyaman dina perjalanan di Osaka. Nanging, punten sadarkeun perkawis cuaca anu anéh kusabab aya ribut badai di awal Oktober. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Oktober. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Oktober. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Oktober (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Oktober (2017) Cuaca Osaka di tengah bulan Oktober (2017) Cuaca Osaka di akhir bulan Oktober (2017) Cuaca di Osaka dina bulan Oktober (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Oktober ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina halaman ieu, kuring ngenalkeun data cuaca bulan Oktober Osaka anu diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang sapertos kieu. Ningali data ieu, anjeun tiasa panginten yén suhu maksimal cukup tinggi. Pasti, dina satengah munggaran Oktober, aya dinten nalika suhu maksimal ngalegaan 25 derajat Celsius. Tapi, kajaba éta dinten-dinten anu panas, dina satengah munggaran Oktober, ...

Maca deui

Tangkal warni ngajajar di sapanjang boardwalk di taman perumahan osaka jepang jepang = Shutterstock

Nopember

2020 / 5 / 31

Osaka Cuaca dina bulan Nopémber! Suhu jeung hujan

Kaayaan di Osaka sacara kasar sami sareng Tokyo sareng Kyoto. Cuaca stabil dina bulan Nopémber, sareng aya seueur dinten cerah. Suhu anu tiis, teras tiasa disebut usum pangsaéna pikeun jalan-jalan. Di Osaka, daun gugur dugi ka puncakna ti pertengahan Nopémber nepi ka awal Désémber. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca dina bulan Nopémber Osaka. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Nopémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Nopémber (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Nopémber (2017) Cuaca Osaka di tengah Nopémber (2017) Cuaca Osaka dina akhir Nopémber (2017) Cuaca di Osaka dina bulan Nopémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Nopémber ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina bulan Nopémber, suhu di Osaka kurang tina 20 derajat Celsius bahkan dina jam anu paling panas dina. Sanaos anjeun leumpang kirang langkung sakedik, anjeun moal bérés sapertos anjeun ngesang. Mangsa usum anu pikaresepeun pisan, punten cobian sareng kunjungi sababaraha tempat wisata. Nanging, dina isuk sareng sore suhu bakal turun ka 10-15 derajat. Éta rada tiis, janten kuring nyarankeun anjeun bawa ...

Maca deui

Universal Studios Jepang (USJ). Numutkeun kana Laporan Téma Atraksi Global atraksi Global 2014, USJ rengking kalima diantara puncak 25 taman hiburan di dunya = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Dina bulan Désémber, usum tiris pinuh bakal datang ka Osaka. Daun tangkal dina jalan ragrag sareng aranjeunna janten bulistir. Gantina, katerangan Natal parantos dibere ka tangkal-tangkal sareng aranjeunna mimiti bersinar saalam wengi. Upami anjeun nuju cicing di Osaka waktos ieu, punten bawa kot anjeun kusabab éta tiis. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Désémber. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Désémber. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Osaka ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Méja eusinaWeather di Osaka dina bulan Désémber (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Désémber (2017) Cuaca Osaka di tengah bulan Désémber (2017) Cuaca Osaka dina akhir bulan Désémber (2017) Cuaca di Osaka dina bulan Désémber (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Désémber ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu tinggi sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Cuaca di Osaka dina bulan Désémber sami sareng Tokyo. Dina hujan hujan sababaraha pisan. Éta boh langit biru anu geulis atanapi langit mendung anu katingali tiis. Dina bulan Désémber, hawa kurang tina 15 derajat Celsius dina waktos anu paling panas. Dina isuk jeung sore, éta meureun turun ka handap katirisan. Éta rada langkung panas tibatan Januari atanapi Pebruari, tapi upami anjeun henteu saé ...

Maca deui

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Juli. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka.

Festival pikeun kembang lampion Jepang di Asakusa, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo dina bulan Juli! Suhu, hujan, baju

Jepang mangrupikeun nagara anu teu sabar, tapi ti bulan Juli nepi ka Agustus henteu langkung seueur anu nyebatkeun yén parobihan kana nagara tropis. Teu biasa pikeun suhu maksimal dina sapoe dugi ka 35 derajat di Tokyo. Nalika jalan aspal dipanaskeun ku sinar panonpoé éta bakal raoseun sapertos anu langkung panas tibatanana. Dina halaman ieu, kuring bakal nyayogikeun inpormasi cuaca ngeunaan perjalanan di Tokyo dina sasih Juli. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Juli. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju usum panas, mangga tingal tulisan di handap ieu. Daptar eusiWeather di Tokyo dina bulan Juli (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Juli (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Juli (2018) Cuaca Tokyo dina akhir bulan Juli (2018) Cuaca di Tokyo dina bulan Juli (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina bulan Juli ※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu rata-rata inpormasi dina 30 taun katukang (1981-2010) Tokyo dina bulan Juli parah panas sareng éta ngan beuki panas tibatan sateuacanna kusabab pangaruh pemanasan global. Kondisi hawa seueur dioperasi sareng pusat kota beuki panas tina rusak. Di handap ieu data météorologi Tokyo anu diumumkeun ku Japan Weather Association. ...

Maca deui

Widang Irodori, Ladang Tomita, Furano, Jepang. Éta mangrupikeun kebon kembang anu kasohor sareng éndah di Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Juli! Suhu, Hujan sareng Baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina bulan Juli. Juli pasti usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan. Unggal Juli, seueur wisatawan ti Jepang sareng luar negeri datang ka Hokkaido. Di Hokkaido, jarang yén éta bakal panas sapertos Tokyo atanapi Osaka. Suhu turunna énjing-énjing sareng sonten bakal ngagentos, janten anjeun kedah tiasa nampi perjalanan anu leres-leres raoseun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Juli. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuliWeather di Hokkaido Juli (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juli Cuaca Hokkaido di tengah Juli Cuaca Hokkaido di akhir Juli Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juli Naha salju turun di Juli di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Juli. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juli? Lavender bakal ngahontal puncak na di Hokkaido dina bulan Juli. Utamana ti tengah Juli kebon kembang téh éndah. Kumaha tiis Hokkaido dina Juli? Hokkaido bakal gaduh usum wisata usum panas dina bulan Juli. Henteu tiis, tapi tiis dina énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Juli di Hokkaido? Baju usum panas bakal saé dina bulan Juli. Nanging, tiis di énjing-énjing sareng sonten di Hokkaido, janten punten bawa jaket atanapi ...

Maca deui

Cuaca di Osaka dina bulan Juli (tinjauan)

Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Juli

Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Juli

※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata rata-rata 30 taun katukang (1981-2010)

Kaayaan di Osaka kasarna sami sareng Tokyo. Tapi dina usum panas éta rada panas sareng beueus tibatan Tokyo.

Dina awal bulan Juli, usum hujan masih kénéh diturunkeun. Usum hujan usum kasir atos sakitar tanggal 20 Juli. Di panganyarna, Osaka bakal ngalebetkeun usum panas dina waktos éta.

Dina usum panas, suhu maksimal di Osaka ngaleuwihan 35 derajat sareng anu lembab. Pikeun alesan ieu bahaya pikeun leumpang di luar kanggo lami. Aya dinten nalika bahaya pisan ka latihan di luar.

Abdi hoyong anjeun ka Jepang tapi kuring teu tiasa ngabantosan jujur ​​nalika kuring nyarios yén usum panas Jepang panas pisan.

Abdi biasa cicing di Osaka. Tina pangalaman éta, kuring parantos nyimpulkeun yén Osaka anu langkung panas tibatan Tokyo. Ieu parantos dibuktikeun ku data cuaca ogé.

Wewengkon kota di Osaka, kecuali Osaka Castle Park jsb, henteu langkung héjo sareng jalan aspal nyerep sinar panonpoé anu kuat sahingga langkung panas. Upami anjeun bade milarian di Osaka dina bulan Juli, punten ati-ati supados teu gaduh stroke panas.

Nalika ka luar, punten cobian nginum cai anu sering. Upami tiasa, tina waktos ka waktos, punten sesa diri dina wangunan anu berhawa dingin.

Suhuna rada handap énjing-énjing teras turun tina soré dugi ka wengi. Kuring ajak anjeun leumpang di luar salami waktos ieu sabab langkung éfisién.

Hydrangeas indah mekar dina usum hujan = Shutterstock 1
Poto: Hydrangeas -Arih janten langkung saé dina usum hujan!

Ti bulan Juni nepi ka satengah mimiti Juli, usum hujan katelah "Tsuyu" terus di Jepang, kecuali Hokkaido sareng Okinawa. Aya seueur dinten hujan dina waktos ayeuna, sareng jujur, éta henteu cocog kanggo perjalanan. Tapi dina waktos ieu, kembang éndah ngabagéakeun anjeun. Éta mangrupikeun hydrangeas anu kuring ...

 

Cuaca Osaka dina awal bulan Juli (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 34.8
Suhu hawa minimal 21.7
Hujan hujan 278.5 mm
Rasio cuaca alus 34%
5 Juli 2018: Jalma sareng payung ngantosan nyebrang jalan baseuh dina hujan hujan = Shutterstock

5 Juli 2018: Jalma sareng payung ngantosan nyebrang jalan baseuh dina hujan hujan = Shutterstock

Dina awal bulan Juli, pantai bakal kabuka di sekitar Osaka. Akhirna usum panas éta. Nanging, usum hujan teu acan siap. Aya loba hujan, ogé dinten anu panas sareng beueus.

Waktos Matahari di awal bulan Juli di Osaka sakitar 4:50 sareng wanci matahari kirang langkung 19:15.

 

Cuaca Osaka di tengah Juli (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 38.0
Suhu hawa minimal 25.5
Hujan hujan 0 mm
Rasio cuaca alus 65%
18 JULIT 2017: Jalma anu teu dikenal dina pasar balanja Osaka sareng kunjungan harga laut di toko Osaka, Jepang = Shutterstock

18 JULIT 2017: Jalma anu teu dikenal dina pasar balanja Osaka sareng kunjungan harga laut di toko Osaka, Jepang = Shutterstock

Usum hujan terus di Osaka sapanjang tengah Juli. Nanging, gumantung kana taun, usum hujan tiasa di akhir mimiti sareng dinten-dintenna tiasa pisan panas sareng cerah.

Waktosna Matahari dina pertengahan Juli di Osaka sakitar 4:56 sareng wanci matahari kirang langkung 19:12.

 

Cuaca Osaka dina akhir bulan Juli (2018)

Suhu maksimum (Celsius) 37.5
Suhu hawa minimal 24.0
Hujan hujan 53.5 mm
Rasio cuaca alus 61%
22 Juli 2017: Festival Umeda Yukata. Festival anu nampilkeun "Yukata" (pakean tradisional Jepang) di Umeda, Osaka, Jepang = Shutterstock

22 Juli 2017: Festival Umeda Yukata. Festival anu nampilkeun "Yukata" (pakean tradisional Jepang) di Umeda, Osaka, Jepang = Shutterstock

Dina akhir bulan Juli, usum hujan parantos di Osaka sareng usum panas tungtungna bakal sumping. Suhu maksimum siang tiasa langkung ti 35 derajat Celsius. Éta sering panas sanajan peuting. Salila waktos ieu, festival usum panas diayakeun di sababaraha tempat. Mangga resep usum panas Jepang tradisional.

Waktosna Matahari dina akhir bulan Juli di Osaka sakitar 5:02 sareng wanci matahari kirang langkung 19:06.

 

※ Panon panonpoé sareng Panonpoé Tilelep didasarkeun kana data 2019 anu dikaluarkeun ku Observatorium Astronomis Nasional Jepang. Kuring ngirim waktos dina kaping 5 kanggo awal Juli, wanci tanggal 15 kanggo pertengahan Juli, sareng waktosna kanggo kaping 25 kanggo ahir Juli.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Upami anjeun hoyong, mangga tingal tulisan di handap ieu.

>> Usum Panas di Jepang! Naon anu anjeun kedah nganggo?

>> Osaka! 17 Objek Wisata Wisata Terbaik: Dotonbori, Umeda, USJ jsb.

>> Bandara Kansai (KIX)! Kumaha carana nepi ka Osaka, Kyoto / Jelajah Terminal 1, 2

 

Anu kedah dilakukeun bisi topan atanapi gempa bumi
Naon anu kudu dilakukeun bisi taufan atanapi gempa di Jepang

Bahkan di Jepang, karusakan tina badai sareng hujan beurat beuki kusabab akibat pemanasan global. Salaku tambahan, gempa sering lumangsung di Jepang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami badai atanapi gempa lumangsung nalika anjeun angkat di Jepang? Tangtosna, anjeun masih aya anu mirip pasualan anu sapertos kitu. Nanging, nya ...

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-12

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.