Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Sekolah dasar Can No Park Canary disetél tina pilem Jepang anu meunang-panghargaan 2012, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Sekolah dasar Can No Park Canary disetél tina pilem Jepang anu meunang-panghargaan 2012, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Hokkaido Cuaca dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Agustus cenah janten usum pangsaéna pikeun wisata di Hokkaido. Tapi, nembe, kusabab pemanasan global, ribut narajang Jepang parantos ningkat, sareng karusakan badai parantos janten nyata sanajan di Hokkaido, anu disarios teu gaduh pangaruh badai dugi ka ayeuna. Sanaos Hokkaido dasarna teu nyaman di bulan Agustus, mangga sadar kana perkawis cuaca anu pangahirna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca Hokkaido dina bulan Agustus. Supaya leuwih gampang ngabayangkeun cuaca dina bulan Agustus, kuring bakal ngalebetkeun poto-poto anu dipoto dina bulan Agustus di handap. Punten parios nalika anjeun ngarencanakeun jadwalna.

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido beureum nyaéta tempat wisata anu populer. Ditémakeun di dieu pamandangan obyék nalika usum salju sareng salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Januari! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina Januari. Upami anjeun iinditan di Hokkaido dina Januari, punten tong hilap panyalindungan usum salju cekap sapertos jas. Di beulah kulon Hokkaido, awan anu datang ti Laut Jepang bakal salju sareng salju sapertos anu numpuk. Di beulah wétan Hokkaido, salju henteu turun dugi ka belah kulon. Nanging, suhuna kadang turun handapeun titik beku 10 derajat. Punten kedah ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina Januari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya sababaraha tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Januari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JanuariWeather di Hokkaido dina Januari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Januari Cuaca Hokkaido di tengah Januari Cuaca Hokkaido dina akhir Januari Januari Pidato anu Disarankeun Q & A ngeunaan Hokkaido dina Januari Naha salju turun di Januari di Hokkaido? Éta salju di saluruh Hokkaido dina Januari. Utamana ti pertengahan Januari, aya seueur salju. Awan beueus datang ti Laut Jepang nyerang gunung Hokkaido sareng nyababkeun salju. Éta salju sering di Niseko, Otaru sareng Sapporo caket Laut Jepang. Di sisi anu sanésna, di Hokkaido wétan di sisi Pasipik, tiris pisan, tapi ...

Maca deui

Patung salju di situs Festival Salju Sapporo dina bulan Pebruari di Sapporo, Hokkaido, jepang. Festival kasebut dilakukeun taunan di Sapporo Odori Park = Shutterstock

Pebruari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Pebruari! Suhu, hujan, baju

Dina Pébruari, seueur festival usum diayakeun di Hokkaido, kalebet Festival Salju Sapporo. Kusabab kitu, aya seueur jalma anu bade ka Hokkaido dina waktos ayeuna. Nanging, dina bulan Fébruari, Hokkaido tiis pisan. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Pébruari, punten tong hilap cekap panyalindungan tina tiris. Dina halaman ieu kuring bakal nyayogikeun detil ngeunaan cuaca Hokkaido dina bulan Fébruari. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan Fébruari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Geser teras pilih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Pébruari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Wébé di Hokkaido dina Pébruari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Pébruari Cuaca Hokkaido di tengah Pébruari Cuaca Hokkaido di ahir Pébruari Q & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Naha salju turun dina bulan Fébruari di Hokkaido? Éta salju pisan di Hokkaido dina bulan Pébruari. Bisa jadi aya loba salju numpuk. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Pébruari? Pébruari mangrupikeun waktos anu tiis pisan sareng Januari. Utamana dina satengah munggaran Pébruari, suhu maksimum siang ampir di handap beku. Naon jenis baju anu urang kedah nganggo dina bulan Fébruari di Hokkaido? Dina Pébruari, di Hokkaido anjeun peryogi pakean usum salju lengkep. Pikeun baju usum di Hokkaido, mangga tingali tulisan ieu di handap. Iraha ...

Maca deui

Pamandangan umum ngeunaan jalma salju dina péso berbaris tangkal di Resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina Maret! Suhu, hujan, baju

Nusantara Jepang asup kana jaman transisi ti usum salju dugi ka usum semi unggal Maret. Cuaca henteu stabil sareng angin kentel dina taun ieu. Bahkan di Hokkaido, suhuna laun naek sareng anjeun bakal ngaraos yén musim semi caket. Nanging, di Hokkaido anjeun kedah ulah mopohokeun penanggulangan cuaca tiis. Malah dina bulan Maret, salju sering turun di Hokkaido. Dina akhir Maret, bakal aya deui hujan tibatan salju. Nanging, di tempat ski sapertos Niseko, anjeun tiasa teras-teras terasrasakeun dunya salju. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina Maret. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca Maret di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Maret. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina MaretWeather di Hokkaido dina Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Maret Cuaca Hokkaido di tengah Maret Cuaca Hokkaido dina akhir Maret Maret Q & A ngeunaan Hokkaido dina Maret Naha salju turun di Maret di Hokkaido? Salju ragrag di Hokkaido bahkan dina Maret tapi usum semi laun ngadeukeutan. Anjeun tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko, sareng sajabana, tapi ku dinten anu langkung haneut dina waktos ieu di perkotaan salju bakal mimiti leyur. Kumaha tiis Hokkaido dina Maret? Hokkaido dina Maret masih di ...

Maca deui

Dina akhir bulan April, wisatawan anu leumpang di Taman Goryokaku, ningali kembang céri éndah, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina April! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan April. Cuaca Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Di Hokkaido, salju masih turun bahkan dina bulan April. Éta janten langkung haneut nalika siang tapi kadang-kadang tiis, janten ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan April di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan April. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AprilWeather di Hokkaido dina April (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal April Cuaca Hokkaido di tengah April Cuaca Hokkaido di akhir April Q & A ngeunaan Hokkaido dina April Naha salju turun di April di Hokkaido? Dina paruh mimiti April, salju tiasa turun di sababaraha kota sapertos Asahikawa sareng Sapporo. Nanging, di daérah perkotaan, anjeun umumna bakal hésé mendakan bentang salju anu katutup. Di sisi séjén, salju masih turun di gunung. Anjeun masih tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko sareng Resort ski anu sanés. Kumaha tiis Hokkaido dina April? Suhu Hokkaido laun bakal naék dina April. Dina pertengahan April, suhu maksimum siang bakal ngaleuwihan 10 derajat Celcius. Di daérah perkotaan sapertos Sapporo, kembang sakura mimiti mekar di akhir April nalika usum semi ...

Maca deui

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Mei

2020 / 6 / 17

Hokkaido Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Hokkaido dina Méi. Dina waktos ayeuna, cinyusu skala ageung sumping ka Hokkaido. Kembang sakura kembangan sabulan langkung lami tibatan Tokyo teras tangkalna janten héjo seger anu saé. Anjeun tiasa ngajajah daérah wisata anu éndah kalayan iklim anu pikaresepeun. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca di Méi di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Méi. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido di MeiWeather di Hokkaido dina Méi (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal MeiHokkaido cuaca di tengah MeiHokkaido cuaca di akhir Mei Q & A ngeunaan Hokkaido dina Méi Naha salju turun di Méi di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Méi. Nanging, di sababaraha resort ski ageung sapertos Niseko, anjeun tiasa main ski dugi ka tanggal 6 Méi. Kumaha tiis Hokkaido dina Méi? Hokkaido ngagaduhan iklim semi dina Méi. Anjeun tiasa iinditan mulus. Naon waé baju anu urang kedah anggo dina Méi di Hokkaido? Baju spring pikaresepeun dina Méi. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami anjeun hoyong nikmati bentang salju usum salju teras Januari sareng Fébruari mangrupikeun bulan anu pangsaéna. Upami ...

Maca deui

Mobil jalan Sapporo di stasion tanggal 16 Juni 2015. Mobil jalan Sapporo mangrupikeun jaringan trem saprak 1909, lokasina di Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuka Hokkaido dina Juni! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang salami Juni, kuring nyarankeun anjeun nambihan Hokkaido kana rancana perjalanan anjeun. Jepang umumna hujan sareng lembab dina Juni. Nanging, henteu seueur teuing dinten hujan di Hokkaido. Béda sareng Tokyo sareng Osaka, anjeun bakal menikmati waktos anu pikaresepeun dina hal cuaca. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan Juni. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Juni. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuniWeather di Hokkaido Juni (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juni Cuaca Hokkaido di tengah Juni Cuaca Hokkaido di akhir Juni Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juni Naha salju turun di Juni di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Juni. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juni? Di Furano sareng Biei di Hokkaido, lavender mimiti mekar ti akhir Juni. Poppy sareng lupine ogé mekar dina bulan ieu. Kumaha tiis Hokkaido dina Juni? Usumna robih ti usum semi dugi ka usum panas di Hokkaido dina Juni. Umumna, henteu tiis, tapi tiasa énjing di énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu kedah urang anggo dina Juni di Hokkaido? Baju semi disarankeun pikeun perjalanan anu nyaman ka Hokkaido dina Juni. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. ...

Maca deui

Widang Irodori, Ladang Tomita, Furano, Jepang. Éta mangrupikeun kebon kembang anu kasohor sareng éndah di Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Juli! Suhu, Hujan sareng Baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina bulan Juli. Juli pasti usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan. Unggal Juli, seueur wisatawan ti Jepang sareng luar negeri datang ka Hokkaido. Di Hokkaido, jarang yén éta bakal panas sapertos Tokyo atanapi Osaka. Suhu turunna énjing-énjing sareng sonten bakal ngagentos, janten anjeun kedah tiasa nampi perjalanan anu leres-leres raoseun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Juli. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuliWeather di Hokkaido Juli (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juli Cuaca Hokkaido di tengah Juli Cuaca Hokkaido di akhir Juli Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juli Naha salju turun di Juli di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Juli. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juli? Lavender bakal ngahontal puncak na di Hokkaido dina bulan Juli. Utamana ti tengah Juli kebon kembang téh éndah. Kumaha tiis Hokkaido dina Juli? Hokkaido bakal gaduh usum wisata usum panas dina bulan Juli. Henteu tiis, tapi tiis dina énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Juli di Hokkaido? Baju usum panas bakal saé dina bulan Juli. Nanging, tiis di énjing-énjing sareng sonten di Hokkaido, janten punten bawa jaket atanapi ...

Maca deui

Sekolah dasar Can No Park Canary disetél tina pilem Jepang anu meunang-panghargaan 2012, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Agustus disebut usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan di Hokkaido. Nanging, nembé, kusabab pemanasan global, topan anu nyerang Jepang beuki ningkat, sareng karusakan topan parantos katingali bahkan di Hokkaido, anu cenah henteu aya pangaruh topan dugi ka ayeuna. Sanaos Hokkaido dasarna raoseun dina Agustus, punten janten waspada perkiraan cuaca pang anyarna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun hawa Hokkaido dina bulan Agustus. Dina raraga mempermudah ngabayangkeun cuaca dina bulan Agustus, kuring bakal ngalebetkeun poto anu dicandak dina bulan Agustus di handap. Mangga tingali nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Agustus. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AgustusWeather di Hokkaido dina bulan Agustus (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Agustus Cuaca Hokkaido di tengah Agustus Cuaca Hokkaido di akhir Agustus Q & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Agustus Naha salju turun di Agustus di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Agustus. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Agustus? Di Hokkaido, sagala rupa kembang mekar dina kebon kembang sareng éta warna-warni pisan. Lavender mekar dugi ka awal Agustus. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Agustus? Malah di Hokkaido, panas di beurang di Agustus. Tapi énjing sareng sonten kawilang tiis. Naon jenis baju anu kedah urang ...

Maca deui

Kebon Kembang Panorama Shikisai-no-oka di Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Séptémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina bulan Séptember. Séptémber mangrupikeun waktos transisi ti usum panas dugi ka usum gugur. Janten, di Hokkaido, éta bakal lumayan tiis bahkan nalika siang. Cuaca rada teu stabil jeung poé hujan nambahan. Tapi dina waktos anu sami, jumlah wisatawan jauh dikirangan dibandingkeun sareng Agustus. Anjeun bakal tiasa ngarambat santai. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Séptember. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Bulan di Hokkaido dina bulan Séptémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Séptémber Cuaca Hokkaido di tengah Séptémber Cuaca Hokkaido di akhir Séptémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Naha salju turun dina bulan Séptember di Hokkaido? Dasarna, henteu aya salju anu tumiba di Hokkaido dina bulan Séptember. Tapi, mimiti turun salju dina bulan Séptember di puncak daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Séptember? Malah dina bulan Séptember, kembang éndah kembangan di Hokkaido. Nanging, kembang lavender henteu kembangan. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Séptember? Dina Séptémber, énjing-énjing sareng énjing lumayan tiis. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Séptember di Hokkaido? Baju Autumn pikaresepeun di Hokkaido dina bulan Séptember. Pikeun baju gugur di Jepang, mangga tingal tulisan ieu di handap. Iraha wayah anu pangsaéna pikeun didatangan ...

Maca deui

Tangkal larch konéng dina tampilan lansekap dina usum gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Cuaca dina bulan Oktober! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Hokkaido dina Oktober. Salami periode ieu, Hokkaido nuju usum gugur. Daun musim gugur éndah bahkan di kota sapertos Sapporo ti pertengahan Oktober. Nanging, usum tiis sareng énjing, janten punten bungkus baju usum anjeun dina koper. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Oktober. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina OktoberWeather di Hokkaido dina Oktober (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Oktober Cuaca Hokkaido di tengah Oktober Cuaca Hokkaido di akhir Oktober Q & A ngeunaan Hokkaido dina Oktober Naha salju turun di Oktober di Hokkaido? Salju ragrag di daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Malah di dataran sapertos Sapporo, aya waktos nalika salju mimiti turun di akhir bulan Oktober. Nanging, Oktober dina dasarna mangrupikeun usum gugur di dataran. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Oktober? Usum kembangan parantos kalangkung, tapi dina pertengahan Oktober anjeun tiasa ningali sababaraha kembang. Anjeun panginten tiasa ningali gunung salju di kajauhan. Kumaha tiis Hokkaido dina Oktober? Hokkaido ragrag pondok dina Oktober. Nanging, dina akhir bulan Oktober, hawa isuk sareng sore bakal turun janten sakitar 5 ° C, sareng usum salju anu panjang bakal caket. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Oktober di Hokkaido? ...

Maca deui

Aula Kota Old Sapporo nalika usum gugur. Tangkal sakuriling gedong anu janten warna ragrag sareng masihan hotspot wisata anu kasohor anu rupa-rupa éndah = Shutterstock

Nopember

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Nopémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun perkawis cuaca di Hokkaido dina bulan Nopémber. Daun gugur anu éndah katingali dina Oktober, tapi daun murag tina tangkal daun dina bulan Nopémber. Usum lengkep bakal datang. Punten nyiapkeun baju usum anu cekap sateuacan anjeun angkat ka Hokkaido. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Nopémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Wébéi di Hokkaido dina bulan Nopémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Nopémber Cuaca Hokkaido di tengah-tengah Nopémber Cuaca Hokkaido di akhir November Q&A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Naha salju turun dina bulan Nopémber di Hokkaido? Di Hokkaido, éta kadang mimiti salju ti bulan Nopémber. Nanging, salju teu acan akumulasi sareng bakal lebur. Dina akhir bulan Nopémber, gumantung ka daérah éta, salju bakal laun akumulasi. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Nopémber? Di Hokkaido, usum salju dimimitian dina bulan Nopémber. Éta masih bakal ngaleuwihan 10 derajat Celsius nalika siang, tapi bakal handap beku isuk-isuk sareng sore. Hokkaido dina bulan Nopémber langkung tiis tibatan Tokyo dina bulan Désémber. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Nopémber di Hokkaido? Anjeun peryogi pengadilan dina bulan Nopémber. Éta tiasa langkung saé nganggo ketat dina handapeun calana, utamina dina akhir bulan Nopémber. Kadang-kadang leueur sareng salju di akhir Nopémber. Abdi nyarankeun nganggo sapatu botak tibatan teuneung. Mangga tingali tulisan ieu ngeunaan ...

Maca deui

Hiji lalaki anu nganggo sekop kanggo ngaluarkeun salju sareng ngabersihan jalan saatos salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Hokkaido dina bulan Désémber, anjeun bakal heran kumaha tiis na. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido kanggo sasih Désémber. Hokkaido jauh langkung tiis tibatan Tokyo sareng Osaka. Di beulah kulon Jepang, salju sering turun janten punten tong hilap jaket anjeun sareng aksesoris haneut sanés. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Punten pilih sasih anu anjeun hoyong terang. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Désémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina DésémberWeather di Hokkaido dina bulan Désémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Désémber Cuaca Hokkaido di tengah Désémber Cuaca Hokkaido di akhir Désémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Désémber Naha salju turun dina bulan Désémber di Hokkaido? Éta salju sering di Hokkaido dina bulan Désémber. Salju numpuk di daérah ski sapertos Niseko. Nanging, di kota sapertos Sapporo, nyaéta sakitar tengah Désémber salju mimiti nempel. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Désémber? Hokkaido tiis pisan dina bulan Désémber. Suhu siang maksimum nyaéta di handapeun 2 derajat Celsius, utamina saatos pertengahan Desember. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Désémber di Hokkaido? Dina Désémber, anjeun peryogi panyalindungan usum salju anu cekap. Kanggo langkung seueur ngeunaan papakéan pikeun dianggo di Hokkaido dina usum salju, mangga tingali tulisan ieu di handap upami anjeun hoyong. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami Anjeun hoyong ...

Maca deui

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Agustus. Tokyo sareng Osaka gaduh kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten ati-ati.

Jalma-jalma, lolobana anak, leumpang ngaliwatan Takeshita Dori caket stasiun karéta Harajuku. Takeshita Dori mangrupikeun tren modéren Jepang modéren = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Di Tokyo, panas pisan dina bulan Agustus. Beda sareng Hokkaido, kalembabanna luhur pisan di Tokyo. Janten, upami anjeun ngarambat Tokyo dina bulan Agustus, bawa baju usum panas anu lapang. Nalika AC badé nguping di gedong, anjeun ogé peryogi jaket. Dina bulan Agustus, topan tiasa nyerang Tokyo. Janten kedah ati-ati sareng ramalan cuaca pangénggalna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Tokyo dina bulan Agustus. Kuring ogé ngeposkeun seueur poto anu dicandak waktos ieu, mangga tingali. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Agustus. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Tokyo, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Pikeun baju usum panas, mangga tingal tulisan ieu. Daptar Eusi di Tokyo dina bulan Agustus (tinjauan umum) Cuaca Tokyo di awal Agustus (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Agustus (2018) Cuaca Tokyo di akhir Agustus (2018) Cuaca di Tokyo dina bulan Agustus (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina bulan Agustus ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Suhu maksimum dina siang dinten di Tokyo dina Agustus langkung ti 30 derajat Celsius ampir unggal dinten. Nembe ngalangkungan 35 derajat sareng ngahontal ampir 40 derajat. Asor ogé luhur. Upami éta garing, kuring pikir éta masih gampang dibalanjakeun, ...

Maca deui

Taman Namba, pusat balanja di distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Osaka Cuaca dina bulan Agustus! Suhu jeung hujan

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Osaka dina bulan Agustus. Abdi kantos cicing di Osaka sateuacan. Osaka panas pisan dina bulan Agustus. Janten, upami anjeun ngumbara di Osaka dina bulan Agustus, kuring nyarankeun yén anjeun nyéépkeun sakapeung di kamar berpendingin hawa sahingga anjeun henteu nganggo kakuatan anjeun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Agustus. Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Hokkaido ogé Osaka, punten perhatoskeun yén cuaca di Hokkaido rada benten sareng Osaka. Daptar Eusi dina Osaka dina bulan Agustus (tinjauan) Cuaca Osaka di awal Agustus (2018) Cuaca Osaka di tengah Agustus (2018) Cuaca Osaka di akhir Agustus (2018) Cuaca di Osaka dina Agustus (tinjauan) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina bulan Agustus ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng suhu handap rata-rata salami 30 taun ka pengker (1981-2010) Cuaca di Osaka sakitar sami sareng kota-kota gedé di Honshu sapertos Tokyo. Nanging, dibandingkeun sareng Tokyo sareng sajabana, pusat kota Osaka rada panas di Agustus. Di tengah Osaka, héjo leutik, kecuali sababaraha Istana Osaka sareng anu sanésna. Jalan aspal janten panas ku sinar matahari anu kuat, janten upami anjeun jalan-jalan aya résiko nyéépkeun kabugaran anjeun. Kusabab kitu, kuring hoyong nyarankeun tilu hal ieu. Mimiti, ...

Maca deui

Q & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Agustus

Naha salju gugur di Agustus di Hokkaido?

Henteu aya salju di Hokkaido dina bulan Agustus.

Dupi kembang mekar di Hokkaido dina bulan Agustus?

Di Hokkaido, sagala rupa kembang mekar dina kolom kembang sareng aranjeunna janten warni pisan. Lavender mekar dugi ka awal Agustus.

Hok tiis di Hokkaido dina bulan Agustus?

Komo di Hokkaido, éta panas di siang dina bulan Agustus. Tapi isuk jeung sore rada tiis.

Baju naon anu bakal urang anggo dina bulan Agustus di Hokkaido?

Upami anjeun angkat ka Hokkaido dina bulan Agustus, mangga nyiapkeun baju usum panas. Nalika éta kasép isuk-isuk sareng magrib, anjeun kedah nyangking jaket, kardigan, sareng sajabana Kanggo baju usum panas di Jepang, mangga tingal tulisan ieu.

Usum Panas di Jepang! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Upami anjeun badé nganjang ka Jepang di usum panas, naon jinis baju anu anjeun tatau pakai? Usum panas di Jepang sapertos panas di daérah tropis. Kelembapan ogé luhur. Janten kanggo usum panas anjeun panginten badé nyiapkeun baju baju pondok anu gampang kabur panas. Nanging, ...

Iraha anu pangsaéna pikeun nganjang Hokkaido?

Upami anjeun hoyong anu resep pamandangan salju usum salju, Januari sareng féstival mangrupikeun musim pangsaéna. Upami anjeun hoyong ningali kebon kembang anu éndah, Juli sareng Agustus anu pangsaéna.

 

Cuaca di Hokkaido dina bulan Agustus (tinjauan)

Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Agustus

Grafik: Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Agustus

Grafik: Parobihan suhu di Hokkaido (Sapporo) dina bulan Agustus

※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata rata-rata 30 taun katukang (1981-2010)

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina grafik di luhur, Hokkaido panas dina bulan Agustus. Sanajan kitu, suhu éta laun bakal turun saatos Agustus.

gambaran

Pamandangan Kantor Pamaréntah Hokkaido dina bulan Agustus, Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Pamandangan Kantor Pamaréntah Hokkaido dina bulan Agustus, Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

3 Agustus 2017: Pamandangan warna-warni ti gunung bukit tina Shikisai-no-Oka, Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

3 Agustus 2017: Pamandangan warna-warni ti gunung bukit tina Shikisai-no-Oka, Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Pamula ogé tiasa resep nungguan kuda dina fasilitas tunggang kuda "WILDMUSTANG'S" di Jozankei, Sapporo, Hokkaido

Pamula ogé tiasa resep nungguan kuda dina fasilitas tunggang kuda "WILDMUSTANG'S" di Jozankei, Sapporo, Hokkaido

Malah dina bulan Agustus, Hokkaido henteu langkung seueur 35 derajat sapertos Tokyo atanapi Kyoto. Suhu pangluhurna di énjing tetep dina satengah mimiti 30 derajat sareng hawa kawilang garing, saengga raoseun. Upami anjeun di tempat teduh, anjeun rada keren.

Hokkaido tiis dina isuk-isuk sareng wengi sapanjang taun, tapi dina bulan Agustus jarang mah, kaayaan hawa luhung dina kaayaan 10 derajat bahkan isuk-isuk sareng magrib.

Kembang anu mekar mekar di tempat-tempat wisata. Anjeun tiasa nikmati kagiatan sapertos numpak kuda sareng kanu di lingkungan anu teu pikaresepeun.

Agustus mangrupikeun salah sahiji usum pangsaéna pikeun angkat ka Hokkaido. Unggal taun, seueur wisatawan sumping ka Hokkaido ti bumi sareng luar negeri.

Nanging, nembé, dampak badai makin ageung bahkan di Hokkaido.

Nalika badai biasana sumping di Hokkaido, pasukan lemah sareng sering janten tekanan tekanan low. Tapi, badai anyar aya di Hokkaido tanpa turunna. Atanapi nyababkeun hujan gedé. Kusabab ieu, lirén pesawat sareng karéta api aya kalana kajadian.

Sugan kuring sigana langkung-nekenkeun kana karusakan ribut taufan. Upami anjeun leres-leres angkat ka Hokkaido dina bulan Agustus, anjeun tiasa gaduh cuaca anu saé sareng tetep dina perjalanan anu pikaresepeun. Nanging, kuring bakal wani nekenkeun. Nalika anjeun angkat ka Jepang, punten parios perkiraan cuaca. Nalika anjeun tinggal di Hokkaido, mangga cobi kéngingkeun ramalan cuaca pang anyarna.

Ieu mangrupikeun data cuaca dina bulan Agustus Hokkaido dileupaskeun ku Badan Météorologi Jepang. Punten tingal ieu sareng nyiapkeun perjalanan. Abdi ngarepkeun perjalanan anu saé!

 

Cuaca Hokkaido dina awal Agustus

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca di Hokkaido (awal Agustus)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 26.3 ℃ (18.8 ℃) 25.4mm (-)
Otaru 26.0 ℃ (19.0 ℃) 37.2mm (-)
Asahikawa 27.3 ℃ (17.7 ℃) 44.3mm (-)
Biei 26.8 ℃ (15.9 ℃) 44.2mm (-)
Furano 27.6 ℃ (17.2 ℃) 50.3mm (-)
Wakkanai 22.3 ℃ (17.3 ℃) 35.2mm (-)
Abashiri 24.0 ℃ (16.8 ℃) 30.3mm (-)
Utoro 24.0 ℃ (15.6 ℃) 39.3mm (-)
Nemuro 21.2 ℃ (14.3 ℃) 26.6mm (-)
Kushiro 21.3 ℃ (15.5 ℃) 31.4mm (-)
Obihiro 26.3 ℃ (16.9 ℃) 38.3mm (-)
Hakodate 26.1 ℃ (19.3 ℃) 46.2mm (-)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

August10, 2017: Cai haneut anu hotspring-cai alami Kamuiwakka Falls ngagambar sémah pikeun milarian cai, Shiretoko, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

August10, 2017: Cai haneut anu hotspring-cai alami Kamuiwakka Falls ngagambar sémah pikeun milarian cai, Shiretoko, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Di Hokkaido, ahir bulan Juli nepi ka awal Agustus mangrupikeun waktos anu paling panas taun. Suhu isuk-isuk sareng énjing sering langkung ti 10 derajat Celsius. Anjeun moal karasa tiis pisan upami anjeun angkat ka daérah pagunungan.

Nanging, Hokkaido leuwih tiis tibatan Tokyo atanapi Osaka. Disarankeun yén anjeun mawa kantong koperigan panjang saterasna.

Waktosna Matahari di Sapporo dina awal Agustus sakitar 4:29, sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:52.

Wanci sunrise di Nemuro perenahna di sisi wétan Hokkaido sakitar 4:11 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:36.

 

Cuaca Hokkaido di tengah Agustus

Data cuaca di Hokkaido (pertengahan Agustus)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 26.5 ℃ (19.2 ℃) 30.8mm (-)
Otaru 25.9 ℃ (18.6 ℃) 30.2mm (-)
Asahikawa 26.5 ℃ (17.0 ℃) 34.8mm (-)
Biei 26.2 ℃ (15.2 ℃) 39.4mm (-)
Furano 26.8 ℃ (16.5 ℃) 38.8mm (-)
Wakkanai 22.6 ℃ (17.5 ℃) 31.3mm (-)
Abashiri 23.4 ℃ (16.7 ℃) 31.3mm (-)
Utoro 23.3 ℃ (15.2 ℃) 32.5mm (-)
Nemuro 20.7 ℃ (14.9 ℃) 40.5mm (-)
Kushiro 21.3 ℃ (15.7 ℃) 41.1mm (-)
Obihiro 25.1 ℃ (16.6 ℃) 44.9mm (-)
Hakodate 25.8 ℃ (18.9 ℃) 41.3mm (-)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

Unggal taun pertengahan Agustus, tarian Bon festival lumangsung di Taman Odori di Sapporo, Hokkaido

Unggal taun pertengahan Agustus, tarian Bon festival lumangsung di Taman Odori di Sapporo, Hokkaido

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Dina pertengahan Agustus, masarakat Hokkaido ngumpul sareng kulawargana pikeun ngadatangan kuburan karuhun, sapertos Jepang. Sareng festival usum panas anu dingaranan Bon festival tari diayakeun di sababaraha tempat. Anjeun tiasa, contona, milu dina tarian Bon Bon di Odori Park, pusat Sapporo.

Nanging, di Hokkaido, anjeun ogé tiasa ngaraos tanda-tanda usum gugur dina waktos ayeuna. Dina beurang suhu suhu maksimal rada handap. Dinten-dinten asik ningkat di wewengkon pagunungan.

Waktos panon panonpoé di Sapporo di tengah Agustus sakitar 4:39, sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:38.

Wanci sunrise di Nemuro perenahna di sisi wétan Hokkaido sakitar 4:22 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:22.

 

Cuaca Hokkaido di akhir bulan Agustus

Data cuaca di Hokkaido (telat Agustus)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 25.7 ℃ (18.4 ℃) 54.5mm (-)
Otaru 25.1 ℃ (17.8 ℃) 50.3mm (-)
Asahikawa 25.3 ℃ (15.8 ℃) 54.4mm (-)
Biei 24.7 ℃ (14.0 ℃) 59.3mm (-)
Furano 25.4 ℃ (15.3 ℃) 59.7mm (-)
Wakkanai 22.0 ℃ (17.0 ℃) 49.5mm (-)
Abashiri 23.0 ℃ (16.3 ℃) 39.4mm (-)
Utoro 22.6 ℃ (14.7 ℃) 47.5mm (-)
Nemuro 20.4 ℃ (14.8 ℃) 53.8mm (-)
Kushiro 21.0 ℃ (15.4 ℃) 58.4mm (-)
Obihiro 24.4 ℃ (15.8 ℃) 56.0mm (-)
Hakodate 25.4 ℃ (18.1 ℃) 66.2mm (-)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

28,2018 Agustus. Gudang Kanemori Red Brick sareng Pabrik Hakodate, Hakodate, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

28,2018 Agustus. Gudang Kanemori Red Brick sareng Pabrik Hakodate, Hakodate, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Malahan dina telat Agustus, aya dinten nalika suhu maksimum siang ngahontal sakitar 30 derajat Celsius. Dina kebon kembang di daérah wisata, kembang usum panas anu indah bakal terus ngabagéakeun anjeun.

Nanging, di daérah gunung sapertos Daisetsuzan, dinten-dinten asik ningkat. Upami anjeun angkat ka daérah pagunungan, pastikeun bawa kardigan atanapi jaket séjén ogé kaos lengan panjang.

Waktos panon panonpoé di Sapporo dina akhir bulan Agustus nyaéta kira-kira jam 4:50, sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:23.

Wanci Matahari di Nemuro perenahna di sisi wétan Hokkaido sakitar 4:33 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:06.

 

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Kanggo Hokkaido, punten tingal artikel di handap ieu upami anjeun resep.

>> Hokkaido! 21 Daérah Wisata Anu Populer sareng 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses ka Sapporo, Niseko, Furano jsb.

 

Anu kedah dilakukeun bisi topan atanapi gempa bumi
Naon anu kudu dilakukeun bisi taufan atanapi gempa di Jepang

Bahkan di Jepang, karusakan tina badai sareng hujan beurat beuki kusabab akibat pemanasan global. Salaku tambahan, gempa sering lumangsung di Jepang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami badai atanapi gempa lumangsung nalika anjeun angkat di Jepang? Tangtosna, anjeun masih aya anu mirip pasualan anu sapertos kitu. Nanging, nya ...

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-12

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.