Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Kumaha pikeun Ngarasakeun Jepang Panas! Festival, kembang api, pantai, Hokkaido jsb.

Usum panas di Jepang panas pisan. Tapi, masih aya festival usum panas tradisional sareng festival kembang api ageung di Jepang. Upami anjeun langkung jauh kalér ka Hokkaido atanapi ka gunung Honshu, anjeun bakal disambut kalayan jukut anu éndah anu pinuh ku kembang. Pantai indah anu pikaresepeun ogé wilayah anu pikaresepeun pikeun dilongok dina musim ieu. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa nikmati usum panas di Jepang.

Petasan di Takayama, Jepang (acara umum gratis) - dina gaya tradisional Jepang, dikaluarkeun tina silinder awi gantung = Shutterstock
Poto: Féstival usum panas utama di Jepang!

Ti Juli nepi ka Agustus, Jepang panas pisan kecuali Hokkaido sareng sababaraha kawasan pagunungan. Janten dasarna, kuring henteu tiasa nyarankeun nyarankeun usum panas ka Jepang kecuali Hokkaido sareng anu sanés. Tapi upami anjeun resep festival, teras langkung pikaresepeun datang ka Jepang dina usum panas. Aya seueur anu endah ...

Disarankeun pikeun ngarambat di Jepang dina Juni, Juli, Agustus

Kuring ngimpun tulisan kanggo tiap bulan dina usum panas Jepang. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci, punten nganggo geser di handap sareng klik bulan anu anjeun badé kunjungan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju masarakat Jepang anu ngagem dina usum panas, kuring ogé nyerat tulisan ngeunaan topik ieu kanggo kasenangan anjeun.

Seueur kembang macrophylla biru sareng ungu mekar dina pendekatan ka Kuil Jepang. Photoed di Meigetsu-in Temple, Kumakara, Jepang = Saham Adobe

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Jepang dina bulan Juni! Usum hujan bari Hokkaido sareng Okinawa

Di Jepang, hujan ageung di Juni. Juni nyaéta jaman transisi ti usum semi nepi ka usum panas. Kusabab kitu, kuring henteu nyarankeun Juni salaku waktos pikeun perjalanan. Nanging, dina waktos hujan, duanana candi boh tempat suci sepi sareng kalem pisan. Dina Juni, hidrangeas bakal kembangan di candi sareng tempat suci. Upami anjeun angkat ka tempat sapertos kitu dina Juni, anjeun pasti bakal tenang haté anjeun. Daptar Eusi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Juni Kuring nyarankeun nganjang ka candi sareng tempat suci anu sepi. Gunung ogé henteu disangka-sangka gaduh inpormasi éndah Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Juni Upami anjeun rencanana badé ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina Juni, mangga klik gambar dina slaider di handap pikeun langkung seueur inpormasi. Abdi nyarankeun nganjang ka candi sareng tempat suci anu sepi. JIzo sareng bib biru di Meigetsuin candi Kanagawa, Jepang = shutterstock Kuring nyarankeun candi Kamakura salaku tempat wisata di Juni. Kamakura kira-kira sajam jauhna ku karéta ti pusat kota Tokyo. Kuil Meigetsuin sareng candi Hasedera khususna disarankeun. Sajumlah hydrangeas mekar dina Juni unggal taun di candi ieu. Poto luhur dina halaman ieu dicandak di Meigetsuin. Upami anjeun hoyong ningali hydrangea di kuil-kuil di Kyoto, kuring nyarankeun anjeun angkat ka candi Mimurotoji. Mimurotoji kasohor taman hydrangea na anu éndah. Kebon dibuka unggal taun ti mimiti Juni dugi ka awal Juli. Ieu di handap aya pidéo anu nampilkeun kebon Mimurotoji. Hydrangeas mekar di kota-kota utama Honshu ti tengah Juni dugi ka awal ...

Maca deui

Widang kembang warni panorama sareng langit biru di Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 27

Juli di Jepang! Usum panas dimimitian di ikhlas! Awas panas!

Iklim dimana waé di Jepang salami bulan Juli panas! Saatos pertengahan Juli, émperatur maksimum dina siang dinten sering ngaleuwihan 35 darajat Celsius. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang salami Juli, punten ati-ati ulah kaleuleusan diri bari di luar ruangan kusabab anjeun tiasa résiko panas stroke. Dina halaman ieu, kuring bakal nyayogikeun inpormasi anu manpaat pikeun perjalanan anjeun ka Jepang dina bulan Juli. Daptar Eusi Inpormasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina bulan Juli Punten waspada panas luar sareng tiris jero rohangan Ati-ati tina serangan topanHokkaido sareng dataran luhur Honshu disarankeun Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina bulan Juli Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina Juli, mangga pencét gambar dina slaider di handap pikeun langkung seueur inpormasi. Punten waspada panas luar sareng tiis di jero rohangan Di Jepang, paruh pertama Juli kawilang hujan. Usum hujan ti bulan Juni sering neraskeun dugi ka sasih salajengna. Tapi dina akhir bulan Juli cuaca bakal ningkat sareng siang dinten éta bakal jelas sareng cerah. Suhu maksimum dina beurang nyaéta langkung ti 30 derajat unggal dinten komo wengi henteu turun di handap 25. Di sisi anu sanésna, hawa tiis pisan di jero gedong-AC. Kusabab kitu, sababaraha jalma panginten henteu raoseun kusabab parobihan suhu anu drastis. Upami anjeun gampang tiis, kuring nyarankeun yén anjeun nyandak kardigan atanapi barang pakean anu sami pikeun dianggé di jero rohangan sahingga ieu henteu kajantenan ka anjeun. Beurang, punten nginum cai ...

Maca deui

"Gozan okuribi" sareng festival ngambang lampion di Kyoto, Jepang = Adobe Stock

Agustus

2020 / 5 / 27

Agustus di Jepang! Perhatian pikeun ribut taufan!

Iklim Agustus di Jepang, sapertos Juli, panas pisan. Salian ti éta, topan sering nyerang. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang dina bulan Agustus, kuring nyarankeun yén anjeun ulah ngalalana teuing itinerary. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun inpormasi anu manpaat nalika ngumbara di Jepang dina bulan Agustus. Daptar Eusi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina bulan Agustus Hayu urang émut yén éta bakal panas sareng topan tiasa sumping. Hayu urang buku hotél sareng karéta gancang-gancang saatos mutuskeun perjalanan Émbaran Tokyo, Osaka, Hokkaido dina bulan Agustus Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina bulan Agustus, mangga pencét gambar slaider ieu di handap sareng buka ningali inpormasi lengkep. Hayu urang tetep émut yén éta panginten panas sareng topan tiasa sumping Nalika ngumbara di Jepang dina usum panas perlu ati-ati ngeunaan iklim sapertos tropis. Kuring nyimpulkeun titik ieu dina tulisan ngeunaan Juli. Janten, upami anjeun kersa, punten ogé baca tulisanana. Poin-poin anu diringkeskeun dina tulisan Juli nyaéta dua hal ieu. Mimiti, Suhu maksimum dina siang dinten sering ngaleuwihan 35 derajat, janten pikeun nyingkahan serangan panas, penting pikeun sering nginum cai. Dina waktos anu sasarengan, kumargi AC na tiasa dianggo saé di pedalaman gedong, kuring nyarankeun anjeun nyandak kardigan supados awakna henteu tiis. Kadua, topan sering nyerang Jepang. Janten, sateuacan anjeun angkat ka Jepang, punten ati-ati perkiraan cuaca. Upami ...

Maca deui

Photos usum panas

2020 / 6 / 19

Usum Panas di Jepang! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Upami anjeun badé nganjang ka Jepang di usum panas, naon jinis baju anu anjeun tatau pakai? Usum panas di Jepang sapertos panas di daérah tropis. Kelembapan ogé luhur. Janten kanggo usum panas anjeun panginten badé nyiapkeun baju baju pondok anu gampang kabur panas. Nanging, kumargi penyaman udara efektif dina wangunan, punten ulah hilap lapisan ipis sapertos kardigan. Dina halaman ieu, kuring ogé bakal ningali kana poto usum panas Jepang sareng ngenalkeun jinis baju anu anjeun kedah siap. Méja eusinaPada usum panas kuring nyarankeun nyertakeun topi atanapi parasolExamples baju anu tiasa dianggo dina usum panas Upami anjeun resep ngagem yukata? Dina usum panas kuring nyarankeun nyungkeun topi atanapi parasol Panas di Jepang héran panas sareng beueus kecuali Hokkaido sareng tanah tinggi di Honshu. Kadang-kadang éta tiis di bulan Juni sakumaha anjeun hoyong jaket ipis. Nanging, dina bulan Juli sareng Agustus umumna panas sareng suhu dina waktos sapopoé sering langkung ti 35 derajat Celsius. Anjeun kedah nyiapkeun baju anu saé sapertos propinsi tropis. Upami upami anjeun ngadatangan Jepang dina bisnis, anjeun sigana mah teu ngagaduhan seueur kasempetan pikeun ngagem jaket dina bulan Juli atanapi Agustus, kecuali nalika angkat ka réstoran atanapi pésta. Anyar-anyar urang Jepang henteu nganggo jaket teuing dina bisnis. Pikeun lalaki, kalolobaan jalma henteu tiasa ngagem dasi. Kusabab panonpoé kuat, éta sering kesang, janten sapu tangan henteu pati penting. Sabot anjeun balik lila, punten ogé nganggo ...

Maca deui

 

Ti dieu, kuring bakal ngenalkeun tempat wisata anu kuring tiasa nyarankeun nalika ngarambat Jepang dina usum panas. Kuring nambihan seueur foto sareng video dina halaman ieu pikeun masihan ideu suasana usum panas Jepang.

Ngarasakeun festival usum panas di Jepang

Video ieu nunjukkeun festival kembang api anu diayakeun di Miyajima, Prefektur Hiroshima unggal Agustus. Aya seueur festival di Jepang nalika usum panas. Dina festival ieu, sababaraha urang bakal nganggo kimono tradisional. Anjeun tiasa ningali pagelaran atanapi acara anu parantos diayakeun dina sajarah anu lami. Anjeun tiasa ningali pamandangan unik kanggo festival Jepang.

Dina usum panas, festival firework diayakeun di sababaraha tempat. Dina acara kasebut, seueur urang Jepang anu bakal ngagem kimono tradisional, utamina para pamuda sareng awéwé. Naha henteu resep festival firework sareng nikmati suasana usum panas Jepang ieu pikeun anjeun sorangan?

perayaan festival Jepang

Festival-acara di handap ieu mangrupikeun féstival usum panas di Jepang.

Juli

· Festival Gion (Kota Kyoto)

Agustus

· Festival Aomori Nebuta (Prefektur Aomori Kota Aomori)
· Festival Hirosaki Neputa (Kota Hirosaki, Prefektur Aomori)
· Sendai Tanabata Festival (Kota Sendai, Prefektur Miyagi)
· Festival Lampu Ragrag Akita (Kota Akita, Prefektur Akita)
· Awa Odori (Kota Tokushima, Prefektur Tokushima)

Perayaan kembang api Jepang

Perayaan petasan kembang api Jepang dilaksanakeun di tempat-tempat di handap ieu. Kuring bakal fokus kana pintonan kembang api kawentar anu bakal diayakeun dina usum panas.

Juli

· Tokyo (sapanjang Walungan Sumida)

Agustus

· Kota Nagaoka, Prefektur Niigata
· Prefektur Mie city
· Kota Daisen, prefektur Akita

 

Bersantai di Hokkaido atanapi Honshu Plateau

Bersantai di Hokkaido sareng Honshu Plateau

Bersantai di Hokkaido sareng Honshu Plateau = Adobe Stock

Tempat-tempat wisata anu kuring hoyongkeun pikeun usum panas nyaéta Hokkaido sareng daérah tinggi Honshu sapertos préféktur Nagano. Wewengkon ieu kawilang tiis dina usum panas sareng ngiringan kembang anu pikaresepeun pikeun kasenangan anjeun.

Di Hokkaido, anjeun tiasa nyéépkeun waktos anjeun dina usum panas ampir di mana waé. Nu dataran Honshu anu kuring hoyong nyarankeun pikeun anjeun di handap ieu.

· Désa Hakuba, Prefektur Nagano
· Karuizawa, Prefektur Nagano
· Kamikochi, Prefektur Nagano

Pondok héjo héjo seger di panonpoé isuk, Upami anjeun nganggo gondola sareng angkat, anjeun tiasa angkat dugi ka balong ieu rada gampang = Shutterstock

Pondok héjo héjo seger di panonpoé isuk, Upami anjeun nganggo gondola sareng angkat, anjeun tiasa angkat dugi ka balong ieu rada gampang = Shutterstock

Jalur kobob sering dikenal salaku Lembah'Happy ', Karuizawa, Nagano, Jepang

Jalur kobob sering dikenal salaku 'Happy Valley', Karuizawa, Nagano, Jepang = Shutterstock

 

Méakkeun waktos di pantai indah di Okinawa

Miyakojima dina usum panas. Jalma anu mikaresep olahraga laut di laut anu éndah nyebarkeun sapanjang Bandara Shimoji di Shimojima di sisi kulon Irabu-jima

Miyakojima dina usum panas. Jalma anu mikaresep olahraga laut di laut anu éndah nyebarkeun sapanjang Bandara Shimoji di Shimojima di sisi kulon Irabu-jima = Shutterstock

Tungtungna, daérah anu terakhir kuring hoyong nyarankeun ka anjeun nyaéta Okinawa. Okinawa aya di kidul Jepang. Tapi, sabab éta pulo leutik dibandingkeun ka daratan Jepang, angin laut niup hawa anu tiis ngajantenkeun tempat anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos anjeun. Aya seueur pantai indah anu dipanggihan di Okinawa anu dikenal di sakuliah dunya. Salian pulo utama Okinawa, aya ogé pulo kapencil sapertos Ishigakijima sareng Miyakojima. Anjeun bakal tiasa pinuh mikaresep alam éndah dina katengtreman di pulo terpencét sapertos kitu.

 

Hal-hal anu kudu diawaskeun nalika ngadatangan Jepang dina usum panas

Upami anjeun nganjang ka Jepang nalika usum panas, aya dua hal anu anjeun hoyong sadar. Awas tina kaayaan cuaca ekstrim sapertos gelombang panas sareng topan.

Panas Jepang sapertos panas sakumaha tropis. Nalika angkat, anjeun kedah ati-ati pikeun nyegah stroke panas. Nalika di luar, punten émut tetep dihidrat.

Dina usum panas, anjeun kedah siap pikeun gancang parobahan cuaca. Hujan hujan di Jepang dina usum panas sareng sakapeung hujan sering pisan. Aya waktos nalika ribut badai pencét Jepang. Di waktos ayeuna, karéta sareng kapal terbang bakal sering kéngingkeun telat atanapi pembatalan.

Nalika angkat ka Jepang dina usum panas, punten perhatosan kana ramalan cuaca. Upami badai datang, tongkeun di diri anjeun ku bahaya di luar. Méakkeun waktos anjeun di jero rohangan di tempat-tempat sapertos hotél anjeun.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Anu kedah dilakukeun bisi topan atanapi gempa bumi
Naon anu kudu dilakukeun bisi taufan atanapi gempa di Jepang

Bahkan di Jepang, karusakan tina badai sareng hujan beurat beuki kusabab akibat pemanasan global. Salaku tambahan, gempa sering lumangsung di Jepang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami badai atanapi gempa lumangsung nalika anjeun angkat di Jepang? Tangtosna, anjeun masih aya anu mirip pasualan anu sapertos kitu. Nanging, nya ...

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-07

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.