Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Hokkaido Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Dina kaca ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Hokkaido dina bulan Méi. Dina waktos ayeuna, cinyusu skala pinuh dugi ka Hokkaido. Kembang céri mekar sabulan sakali ti Tokyo, teras tatangkalan janten héjo héjo seger. Anjeun bakal tiasa ngajalajah wewengkon wisata anu éndah kalayan iklim anu pikaresepeun. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabantosan anjeun cuaca di Méi di Hokkaido, janten punten tingal aranjeunna.

Ieu mangrupikeun tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido beureum nyaéta tempat wisata anu populer. Ditémakeun di dieu pamandangan obyék nalika usum salju sareng salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Januari! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina Januari. Upami anjeun iinditan di Hokkaido dina Januari, punten tong hilap panyalindungan usum salju cekap sapertos jas. Di beulah kulon Hokkaido, awan anu datang ti Laut Jepang bakal salju sareng salju sapertos anu numpuk. Di beulah wétan Hokkaido, salju henteu turun dugi ka belah kulon. Nanging, suhuna kadang turun handapeun titik beku 10 derajat. Punten kedah ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina Januari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya sababaraha tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Januari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JanuariWeather di Hokkaido dina Januari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Januari Cuaca Hokkaido di tengah Januari Cuaca Hokkaido dina akhir Januari Januari Pidato anu Disarankeun Q & A ngeunaan Hokkaido dina Januari Naha salju turun di Januari di Hokkaido? Éta salju di saluruh Hokkaido dina Januari. Utamana ti pertengahan Januari, aya seueur salju. Awan beueus datang ti Laut Jepang nyerang gunung Hokkaido sareng nyababkeun salju. Éta salju sering di Niseko, Otaru sareng Sapporo caket Laut Jepang. Di sisi anu sanésna, di Hokkaido wétan di sisi Pasipik, tiris pisan, tapi ...

Maca deui

Patung salju di situs Festival Salju Sapporo dina bulan Pebruari di Sapporo, Hokkaido, jepang. Festival kasebut dilakukeun taunan di Sapporo Odori Park = Shutterstock

Pebruari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Pebruari! Suhu, hujan, baju

Dina Pébruari, seueur festival usum diayakeun di Hokkaido, kalebet Festival Salju Sapporo. Kusabab kitu, aya seueur jalma anu bade ka Hokkaido dina waktos ayeuna. Nanging, dina bulan Fébruari, Hokkaido tiis pisan. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Pébruari, punten tong hilap cekap panyalindungan tina tiris. Dina halaman ieu kuring bakal nyayogikeun detil ngeunaan cuaca Hokkaido dina bulan Fébruari. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan Fébruari di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Geser teras pilih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Pébruari. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Wébé di Hokkaido dina Pébruari (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Pébruari Cuaca Hokkaido di tengah Pébruari Cuaca Hokkaido di ahir Pébruari Q & A ngeunaan Hokkaido dina Pébruari Naha salju turun dina bulan Fébruari di Hokkaido? Éta salju pisan di Hokkaido dina bulan Pébruari. Bisa jadi aya loba salju numpuk. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Pébruari? Pébruari mangrupikeun waktos anu tiis pisan sareng Januari. Utamana dina satengah munggaran Pébruari, suhu maksimum siang ampir di handap beku. Naon jenis baju anu urang kedah nganggo dina bulan Fébruari di Hokkaido? Dina Pébruari, di Hokkaido anjeun peryogi pakean usum salju lengkep. Pikeun baju usum di Hokkaido, mangga tingali tulisan ieu di handap. Iraha ...

Maca deui

Pamandangan umum ngeunaan jalma salju dina péso berbaris tangkal di Resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina Maret! Suhu, hujan, baju

Nusantara Jepang asup kana jaman transisi ti usum salju dugi ka usum semi unggal Maret. Cuaca henteu stabil sareng angin kentel dina taun ieu. Bahkan di Hokkaido, suhuna laun naek sareng anjeun bakal ngaraos yén musim semi caket. Nanging, di Hokkaido anjeun kedah ulah mopohokeun penanggulangan cuaca tiis. Malah dina bulan Maret, salju sering turun di Hokkaido. Dina akhir Maret, bakal aya deui hujan tibatan salju. Nanging, di tempat ski sapertos Niseko, anjeun tiasa teras-teras terasrasakeun dunya salju. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina Maret. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca Maret di Hokkaido, janten punten ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Maret. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina MaretWeather di Hokkaido dina Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Maret Cuaca Hokkaido di tengah Maret Cuaca Hokkaido dina akhir Maret Maret Q & A ngeunaan Hokkaido dina Maret Naha salju turun di Maret di Hokkaido? Salju ragrag di Hokkaido bahkan dina Maret tapi usum semi laun ngadeukeutan. Anjeun tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko, sareng sajabana, tapi ku dinten anu langkung haneut dina waktos ieu di perkotaan salju bakal mimiti leyur. Kumaha tiis Hokkaido dina Maret? Hokkaido dina Maret masih di ...

Maca deui

Dina akhir bulan April, wisatawan anu leumpang di Taman Goryokaku, ningali kembang céri éndah, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina April! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan April. Cuaca Hokkaido rada benten sareng Tokyo. Di Hokkaido, salju masih turun bahkan dina bulan April. Éta janten langkung haneut nalika siang tapi kadang-kadang tiis, janten ati-ati. Tulisan ieu ngandung seueur gambar anu bakal ngabantosan anjeun ngabayangkeun cuaca dina bulan April di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan April. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AprilWeather di Hokkaido dina April (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal April Cuaca Hokkaido di tengah April Cuaca Hokkaido di akhir April Q & A ngeunaan Hokkaido dina April Naha salju turun di April di Hokkaido? Dina paruh mimiti April, salju tiasa turun di sababaraha kota sapertos Asahikawa sareng Sapporo. Nanging, di daérah perkotaan, anjeun umumna bakal hésé mendakan bentang salju anu katutup. Di sisi séjén, salju masih turun di gunung. Anjeun masih tiasa ngaraosan olahraga usum di Niseko sareng Resort ski anu sanés. Kumaha tiis Hokkaido dina April? Suhu Hokkaido laun bakal naék dina April. Dina pertengahan April, suhu maksimum siang bakal ngaleuwihan 10 derajat Celcius. Di daérah perkotaan sapertos Sapporo, kembang sakura mimiti mekar di akhir April nalika usum semi ...

Maca deui

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Mei

2020 / 6 / 17

Hokkaido Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Hokkaido dina Méi. Dina waktos ayeuna, cinyusu skala ageung sumping ka Hokkaido. Kembang sakura kembangan sabulan langkung lami tibatan Tokyo teras tangkalna janten héjo seger anu saé. Anjeun tiasa ngajajah daérah wisata anu éndah kalayan iklim anu pikaresepeun. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca di Méi di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Méi. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido di MeiWeather di Hokkaido dina Méi (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal MeiHokkaido cuaca di tengah MeiHokkaido cuaca di akhir Mei Q & A ngeunaan Hokkaido dina Méi Naha salju turun di Méi di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Méi. Nanging, di sababaraha resort ski ageung sapertos Niseko, anjeun tiasa main ski dugi ka tanggal 6 Méi. Kumaha tiis Hokkaido dina Méi? Hokkaido ngagaduhan iklim semi dina Méi. Anjeun tiasa iinditan mulus. Naon waé baju anu urang kedah anggo dina Méi di Hokkaido? Baju spring pikaresepeun dina Méi. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami anjeun hoyong nikmati bentang salju usum salju teras Januari sareng Fébruari mangrupikeun bulan anu pangsaéna. Upami ...

Maca deui

Mobil jalan Sapporo di stasion tanggal 16 Juni 2015. Mobil jalan Sapporo mangrupikeun jaringan trem saprak 1909, lokasina di Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuka Hokkaido dina Juni! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang salami Juni, kuring nyarankeun anjeun nambihan Hokkaido kana rancana perjalanan anjeun. Jepang umumna hujan sareng lembab dina Juni. Nanging, henteu seueur teuing dinten hujan di Hokkaido. Béda sareng Tokyo sareng Osaka, anjeun bakal menikmati waktos anu pikaresepeun dina hal cuaca. Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido salami bulan Juni. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Juni. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuniWeather di Hokkaido Juni (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juni Cuaca Hokkaido di tengah Juni Cuaca Hokkaido di akhir Juni Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juni Naha salju turun di Juni di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Juni. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juni? Di Furano sareng Biei di Hokkaido, lavender mimiti mekar ti akhir Juni. Poppy sareng lupine ogé mekar dina bulan ieu. Kumaha tiis Hokkaido dina Juni? Usumna robih ti usum semi dugi ka usum panas di Hokkaido dina Juni. Umumna, henteu tiis, tapi tiasa énjing di énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu kedah urang anggo dina Juni di Hokkaido? Baju semi disarankeun pikeun perjalanan anu nyaman ka Hokkaido dina Juni. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. ...

Maca deui

Widang Irodori, Ladang Tomita, Furano, Jepang. Éta mangrupikeun kebon kembang anu kasohor sareng éndah di Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Juli! Suhu, Hujan sareng Baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca Hokkaido dina bulan Juli. Juli pasti usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan. Unggal Juli, seueur wisatawan ti Jepang sareng luar negeri datang ka Hokkaido. Di Hokkaido, jarang yén éta bakal panas sapertos Tokyo atanapi Osaka. Suhu turunna énjing-énjing sareng sonten bakal ngagentos, janten anjeun kedah tiasa nampi perjalanan anu leres-leres raoseun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Juli. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina JuliWeather di Hokkaido Juli (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal Juli Cuaca Hokkaido di tengah Juli Cuaca Hokkaido di akhir Juli Q & A ngeunaan Hokkaido dina Juli Naha salju turun di Juli di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Juli. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Juli? Lavender bakal ngahontal puncak na di Hokkaido dina bulan Juli. Utamana ti tengah Juli kebon kembang téh éndah. Kumaha tiis Hokkaido dina Juli? Hokkaido bakal gaduh usum wisata usum panas dina bulan Juli. Henteu tiis, tapi tiis dina énjing-énjing sareng sonten. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Juli di Hokkaido? Baju usum panas bakal saé dina bulan Juli. Nanging, tiis di énjing-énjing sareng sonten di Hokkaido, janten punten bawa jaket atanapi ...

Maca deui

Sekolah dasar Can No Park Canary disetél tina pilem Jepang anu meunang-panghargaan 2012, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Agustus! Suhu, hujan, baju

Agustus disebut usum anu pangsaéna pikeun jalan-jalan di Hokkaido. Nanging, nembé, kusabab pemanasan global, topan anu nyerang Jepang beuki ningkat, sareng karusakan topan parantos katingali bahkan di Hokkaido, anu cenah henteu aya pangaruh topan dugi ka ayeuna. Sanaos Hokkaido dasarna raoseun dina Agustus, punten janten waspada perkiraan cuaca pang anyarna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun hawa Hokkaido dina bulan Agustus. Dina raraga mempermudah ngabayangkeun cuaca dina bulan Agustus, kuring bakal ngalebetkeun poto anu dicandak dina bulan Agustus di handap. Mangga tingali nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Agustus. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina AgustusWeather di Hokkaido dina bulan Agustus (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Agustus Cuaca Hokkaido di tengah Agustus Cuaca Hokkaido di akhir Agustus Q & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Agustus Naha salju turun di Agustus di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina bulan Agustus. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Agustus? Di Hokkaido, sagala rupa kembang mekar dina kebon kembang sareng éta warna-warni pisan. Lavender mekar dugi ka awal Agustus. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Agustus? Malah di Hokkaido, panas di beurang di Agustus. Tapi énjing sareng sonten kawilang tiis. Naon jenis baju anu kedah urang ...

Maca deui

Kebon Kembang Panorama Shikisai-no-oka di Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Séptémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan cuaca di Hokkaido dina bulan Séptember. Séptémber mangrupikeun waktos transisi ti usum panas dugi ka usum gugur. Janten, di Hokkaido, éta bakal lumayan tiis bahkan nalika siang. Cuaca rada teu stabil jeung poé hujan nambahan. Tapi dina waktos anu sami, jumlah wisatawan jauh dikirangan dibandingkeun sareng Agustus. Anjeun bakal tiasa ngarambat santai. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Séptember. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Bulan di Hokkaido dina bulan Séptémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Séptémber Cuaca Hokkaido di tengah Séptémber Cuaca Hokkaido di akhir Séptémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Séptémber Naha salju turun dina bulan Séptember di Hokkaido? Dasarna, henteu aya salju anu tumiba di Hokkaido dina bulan Séptember. Tapi, mimiti turun salju dina bulan Séptember di puncak daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Naha kembang mekar di Hokkaido dina bulan Séptember? Malah dina bulan Séptember, kembang éndah kembangan di Hokkaido. Nanging, kembang lavender henteu kembangan. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Séptember? Dina Séptémber, énjing-énjing sareng énjing lumayan tiis. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Séptember di Hokkaido? Baju Autumn pikaresepeun di Hokkaido dina bulan Séptember. Pikeun baju gugur di Jepang, mangga tingal tulisan ieu di handap. Iraha wayah anu pangsaéna pikeun didatangan ...

Maca deui

Tangkal larch konéng dina tampilan lansekap dina usum gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Cuaca dina bulan Oktober! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun cuaca di Hokkaido dina Oktober. Salami periode ieu, Hokkaido nuju usum gugur. Daun musim gugur éndah bahkan di kota sapertos Sapporo ti pertengahan Oktober. Nanging, usum tiis sareng énjing, janten punten bungkus baju usum anjeun dina koper. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Oktober. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina OktoberWeather di Hokkaido dina Oktober (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Oktober Cuaca Hokkaido di tengah Oktober Cuaca Hokkaido di akhir Oktober Q & A ngeunaan Hokkaido dina Oktober Naha salju turun di Oktober di Hokkaido? Salju ragrag di daérah pagunungan sapertos Daisetsuzan. Malah di dataran sapertos Sapporo, aya waktos nalika salju mimiti turun di akhir bulan Oktober. Nanging, Oktober dina dasarna mangrupikeun usum gugur di dataran. Naha kembang mekar di Hokkaido dina Oktober? Usum kembangan parantos kalangkung, tapi dina pertengahan Oktober anjeun tiasa ningali sababaraha kembang. Anjeun panginten tiasa ningali gunung salju di kajauhan. Kumaha tiis Hokkaido dina Oktober? Hokkaido ragrag pondok dina Oktober. Nanging, dina akhir bulan Oktober, hawa isuk sareng sore bakal turun janten sakitar 5 ° C, sareng usum salju anu panjang bakal caket. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Oktober di Hokkaido? ...

Maca deui

Aula Kota Old Sapporo nalika usum gugur. Tangkal sakuriling gedong anu janten warna ragrag sareng masihan hotspot wisata anu kasohor anu rupa-rupa éndah = Shutterstock

Nopember

2020 / 5 / 30

Cuka Hokkaido dina bulan Nopémber! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun perkawis cuaca di Hokkaido dina bulan Nopémber. Daun gugur anu éndah katingali dina Oktober, tapi daun murag tina tangkal daun dina bulan Nopémber. Usum lengkep bakal datang. Punten nyiapkeun baju usum anu cekap sateuacan anjeun angkat ka Hokkaido. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Nopémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Wébéi di Hokkaido dina bulan Nopémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Nopémber Cuaca Hokkaido di tengah-tengah Nopémber Cuaca Hokkaido di akhir November Q&A ngeunaan Hokkaido dina bulan Nopémber Naha salju turun dina bulan Nopémber di Hokkaido? Di Hokkaido, éta kadang mimiti salju ti bulan Nopémber. Nanging, salju teu acan akumulasi sareng bakal lebur. Dina akhir bulan Nopémber, gumantung ka daérah éta, salju bakal laun akumulasi. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Nopémber? Di Hokkaido, usum salju dimimitian dina bulan Nopémber. Éta masih bakal ngaleuwihan 10 derajat Celsius nalika siang, tapi bakal handap beku isuk-isuk sareng sore. Hokkaido dina bulan Nopémber langkung tiis tibatan Tokyo dina bulan Désémber. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina bulan Nopémber di Hokkaido? Anjeun peryogi pengadilan dina bulan Nopémber. Éta tiasa langkung saé nganggo ketat dina handapeun calana, utamina dina akhir bulan Nopémber. Kadang-kadang leueur sareng salju di akhir Nopémber. Abdi nyarankeun nganggo sapatu botak tibatan teuneung. Mangga tingali tulisan ieu ngeunaan ...

Maca deui

Hiji lalaki anu nganggo sekop kanggo ngaluarkeun salju sareng ngabersihan jalan saatos salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca dina bulan Désémber! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Hokkaido dina bulan Désémber, anjeun bakal heran kumaha tiis na. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Hokkaido kanggo sasih Désémber. Hokkaido jauh langkung tiis tibatan Tokyo sareng Osaka. Di beulah kulon Jepang, salju sering turun janten punten tong hilap jaket anjeun sareng aksesoris haneut sanés. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Punten pilih sasih anu anjeun hoyong terang. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina bulan Désémber. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido dina DésémberWeather di Hokkaido dina bulan Désémber (tinjauan) Cuaca Hokkaido di awal Désémber Cuaca Hokkaido di tengah Désémber Cuaca Hokkaido di akhir Désémber Q & A ngeunaan Hokkaido dina Désémber Naha salju turun dina bulan Désémber di Hokkaido? Éta salju sering di Hokkaido dina bulan Désémber. Salju numpuk di daérah ski sapertos Niseko. Nanging, di kota sapertos Sapporo, nyaéta sakitar tengah Désémber salju mimiti nempel. Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Désémber? Hokkaido tiis pisan dina bulan Désémber. Suhu siang maksimum nyaéta di handapeun 2 derajat Celsius, utamina saatos pertengahan Desember. Naon jinis baju anu urang kedah anggo dina Désémber di Hokkaido? Dina Désémber, anjeun peryogi panyalindungan usum salju anu cekap. Kanggo langkung seueur ngeunaan papakéan pikeun dianggo di Hokkaido dina usum salju, mangga tingali tulisan ieu di handap upami anjeun hoyong. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami Anjeun hoyong ...

Maca deui

Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Méi. Tokyo sareng Osaka gaduh kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten ati-ati.

Budak awéwé ngora anu nganggo kimono Jepang ngadeg di hareupeun Temple Sensoji di Tokyo, Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Tokyo Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun angkat ka Tokyo dina Mei iklim sigana séhat. Ikon anu sampurna pikeun didatangan tempat-tempat wisata, janten pastikeun mangpaatkeun nalika mungkin. Tapi, cuaca bakal janten rada stabil dina ahir Méi. Dina kaca ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Tokyo dina Mei dumasar kana data cuaca anu dileupaskeun ku Asosiasi Cuaca Jepang. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju spring, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina Méi (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Méi (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Méi (2018) Cuaca Tokyo dina ahir Méi (2018) Cuaca di Tokyo dina Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu tinggi na anu saé rata-rata nginum dina 30 taun katukang (1981-2010) Upami anjeun angkat ka Tokyo dina bulan Méi, anjeun bakal resep kana perjalanan anu saé santai. Sakumaha anu di luhur nunjukkeun gambar, awal sareng pertengahan Mei, dinten-taun di Tokyo henteu panas teuing atanapi tiis teuing. Nalika latihan, anjeun tiasa meresihan kesang. Nanging, éta henteu panas sapertos usum panas acan. Anjeun panginten bakal ngagem kaos baju pondok bari ...

Maca deui

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda Main di kota Osaka Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Osaka Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarambat dina Osaka bulan Méi, naon jinis baju anu anjeun tiasa ngagem? Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca, jumlah présipitasi sareng baju pangsaéna pikeun bulan Méi. Osaka teu resep pisan dina bulan Méi ogé kota-kota utama sanésna di Honshu sapertos Tokyo. Anjeun pasti tiasa ngaharepkeun kanggo mikaresep perjalanan anjeun. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Méi (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Méi (2018) Cuaca Osaka di tengah Méi (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Méi (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina Méi, suhu maksimum di Osaka langkung panas tibatan 20 derajat Celsius. Unggal-unggal hujan, tangkal sareng kembang tumbuh sareng ningalikeun warna héjo anu subur. Masarakat sering nyiar jalan-jalan di taman ageung sapertos Osaka Castle Park. Sacara umum, anjeun moal peryogi pakéan anu langkung anget sapertos cardigans dina dinten anu cerah. Nanging, upami anjeun kénging tiis gampang mangrupikeun ide pikeun nyababkeun hiji-hijina. Dina bisnis, urang ngagem ...

Maca deui

Bumi Jepang di 1 Méi
Poto: Bumi Jepang di Méi - Musim Pangsaéna pikeun Musim semi

Mungkin bulan anu pangsaéna pikeun cinyusu di Jepang. Tetep kaén héjo anu éngkalan di mana waé. Jalma anu menikmati fashions cinyusu. Malah di daérah pagunungan anu katutupan salju, usum wisata parantos ngamimitian. Saatos "Minggu Emas", atanapi liburan Mei awal, jumlah wisatawan Jepang di sadaya tujuan wisata bakal ...

Q & A ngeunaan Hokkaido dina Méi

Naha salju gugur di Méi di Hokkaido?

Henteu aya salju di Hokkaido dina Méi. Nanging, di sababaraha ski ski ageung sapertos Niseko, anjeun tiasa ski dugi ka sakitar 6 Mei.

Kumaha tiis Hokkaido dina bulan Méi?

Hokkaido gaduh iklim musim semi di Méi. Anjeun tiasa ngarambat kanyamanan.

Baju naon anu bakal urang anggo dina Méi di Hokkaido?

Baju cinyusu pantes dina bulan Méi. Kanggo baju semi di Jepang, punten tingal tulisan ieu di handap.

Nganggo Spring di Jepang! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Jepang salami usum semi (Maret, April, Mei), naon baju anu anjeun tiasa pakai nalika iinditan? Sabalikna, urang Jepang sering hariwang ngeunaan naon anu diasah baju di musim semi ogé. Barina ogé, suhu laun bakal ngasahkeun dina waktos ayeuna, tapi masih tiasa nampi ...

Iraha anu pangsaéna pikeun nganjang Hokkaido?

Upami anjeun hoyong resep kana usum salju salju teras bulan Januari sareng Pebruari mangrupikeun bulan anu pangsaéna. Upami anjeun hoyong ningali kebon kembang anu saé teras Juli sareng Agustus disarankeun.

Di awal Méi anjeun tiasa ningali kembang céri di Hokkaido.

 

Cuaca di Hokkaido dina bulan Méi (tinjauan)

Parobihan suhu dina Hokkaido (Sapporo) dina Méi

Grafik: Parobihan suhu dina Hokkaido (Sapporo) dina Méi

Grafik: Parobihan suhu dina Hokkaido (Sapporo) dina Méi

※ Dumasar data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata rata-rata 30 taun katukang (1981-2010)

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina grafik di luhur, dina telat Méi, suhu maksimum siang di Hokkaido bakal naek ka ampir 20 derajat Celsius.

gambaran

Pagunungan Daietsutsuzan katingal ti Bieicho, Hokkaido = Shutterstock

Pagunungan Daietsutsuzan katingal ti Biei, Hokkaido = Shutterstock

Dina Méi, suhu siang maksimum di Hokkaido bakal naek langkung ti 20 derajat Celsius. Hujan kalayan hujan sederhana sareng unggal hujan tangkal sareng jukut bakal tumbuh. Muga mangrupikeun salah sahiji waktos anu saé pikeun Hokkaido.

Di sisi sanésna, suhu énjing-énjing sonten sareng énjing lumayan rendah. Hokkaido gaduh bédana ageung dina suhu sadinten dibandingkeun Tokyo sareng Osaka.

Éta moal deui salju di Hokkaido dina Méi. Hésé hésé mikaresep salju dina waktu ieu. Daérah ski, bahkan anu aya di Niseko sareng Daisetsuzan, bakal ditutup sakitar 6. Mei, malah tiasa ningali gunung-gunung anu katelah salju di Asahikawa atanapi Biei caket wewengkon gunung Daietsuzan.

Di handap ieu data météorologi Hokkaido dileupaskeun ku Badan Météorologi Jepang dina Méi. Punten tingal éta nalika nyiapkeun perjalanan.

Gedong Kantor Pamaréntah Hokkaido anu lami nalika usum semi di Sapporo = Shutterstock
Poto: Cahaya Basah di Hokkaido

Hokkaido ngagaduhan jumlah wisatawan anu panggedéna dina usum usum (hususna Désémber, Januari sareng Pebruari) sareng usum panas (Juli sareng Agustus). Tapi, Hokkaido oge geulis pisan dina Méi sareng Juni. Kalayan rada turis dina waktos ieu, anjeun bakal tiasa pinuh mikaresep pemandangan cinyusu anu megah. Daptar DaptarSapporoTakikawaAsahikawaBieiObihiroKushiro ...

 

Cuaca Hokkaido dina awal Méi

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca di Hokkaido (awal Méi)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 15.9 ℃ (6.9 ℃) 19.3mm (-)
Otaru 15.1 ℃ (6.1 ℃) 22.6mm (-)
Asahikawa 15.9 ℃ (3.6 ℃) 23.1mm (0cm)
Biei 15.4 ℃ (2.5 ℃) 23.7mm (0cm)
Furano 16.0 ℃ (3.6 ℃) 25.1mm (0cm)
Wakkanai 10.5 ℃ (4.5 ℃) 22.1mm (-)
Abashiri 13.0 ℃ (3.9 ℃) 19.8mm (1cm)
Utoro 12.8 ℃ (3.3 ℃) 37.4mm (3cm)
Nemuro 10.5 ℃ (3.0 ℃) 31.3mm (0cm)
Kushiro 11.0 ℃ (3.6 ℃) 37.4mm (0cm)
Obihiro 16.5 ℃ (4.2 ℃) 25.1mm (1cm)
Hakodate 15.4 ℃ (6.1 ℃) 31.2mm (--cm)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

1 MEI 2018 kuil Hokkaido mangrupikeun tempat suci shinto anu lokasina di Sapporo. calik di taman Maruyama, Hokkaido = Shutterstock

1 MEI 2018 kuil Hokkaido mangrupikeun tempat suci shinto anu lokasina di Sapporo. calik di taman Maruyama, Hokkaido = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Di Sapporo sareng Hakodate, mekar céri bakal mekar mekar ti ahir April nepi ka awal Méi. Tempat anu paling populér pikeun ningali kembang céri nyaéta Maruyama Park sareng Taman Hokkaido di Sapporo. Ogé anu populer nyaéta Goryokaku dina Hakodate.

Di awal Méi, wanci panonpoé di Sapporo sakitar 4:24 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:40.

Waktos panon panonpoé di Nemuro, di Hokkaido wétan, sakitar 4:06 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:23.

 

Cuaca Hokkaido di tengah Méi

Data cuaca di Hokkaido (pertengahan Méi)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 17.3 ℃ (8.2 ℃) 17.4mm (-)
Otaru 16.5 ℃ (7.4 ℃) 15.4mm (-)
Asahikawa 17.7 ℃ (5.4 ℃) 20.6mm (-)
Biei 17.2 ℃ (4.1 ℃) 18.6mm (0cm)
Furano 17.7 ℃ (5.5 ℃) 18.3mm (0cm)
Wakkanai 12.1 ℃ (6.0 ℃) 18.3mm (-)
Abashiri 14.4 ℃ (5.5 ℃) 19.5mm (0cm)
Utoro 14.4 ℃ (4.8 ℃) 31.5mm (1cm)
Nemuro 11.7 ℃ (4.2 ℃) 35.0mm (1cm)
Kushiro 12.0 ℃ (5.0 ℃) 34.4mm (0cm)
Obihiro 17.7 ℃ (5.7 ℃) 27.4mm (0cm)
Hakodate 16.3 ℃ (7.4 ℃) 23.2mm (-)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

11,2018: Wisatawan nyandak poto di sekitar lapangan kembang Moss Pink (Jepang ngageroan Shibazakura) mekar sapertos karpét pink dina pasir di taman Takinoue, Mombetsu, Hokkaido = Shutterstock

11,2018: Wisatawan nyandak poto di sekitar lapangan kembang Moss Pink (Jepang ngageroan Shibazakura) mekar sapertos karpét pink dina pasir di taman Takinoue, Mombetsu, Hokkaido = Shutterstock

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Suhu di Hokkaido bakal naék dina Méi. Dina pertengahan Méi, suhu maksimum tiasa langkung ageung 25 derajat Celsius.

Suhu siang maksimum moal ngarobih seueur, sami sareng Tokyo. Nanging, Hokkaido langkung nyaman kusabab éta garing.

Di Hokkaido, éta tiris énjing na énjing. Titik ieu bénten pisan sareng Tokyo jsb. Upami anjeun angkat dina énjing atanapi sonten, anjeun badé nyiapkeun jumper atanapi baju pakean sanés pikeun kahaneutan.

Di tengah bulan Méi, wanci panonpoé di Sapporo sakitar 4:12 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:51.

Waktos panon panonpoé di Nemuro, di Hokkaido wétan, sakitar 3:54 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:34.

 

Cuaca Hokkaido di akhir bulan Méi

Data cuaca di Hokkaido (ahir Méi)

Suhu luhur

(Suhu panghandapna)

Hujan hujan

(Jumlah jerona salju)

Sapporo 18.7 ℃ (9.8 ℃) 16.4mm (-)
Otaru 17.5 ℃ (8.8 ℃) 18.1mm (-)
Asahikawa 19.5 ℃ (7.1 ℃) 21.1mm (-)
Biei 19.1 ℃ (5.8 ℃) 22.5mm (0cm)
Furano 19.8 ℃ (7.6 ℃) 23.2mm (0cm)
Wakkanai 13.4 ℃ (7.2 ℃) 27.3mm (-)
Abashiri 15.2 ℃ (6.7 ℃) 22.4mm (-)
Utoro 15.7 ℃ (6.1 ℃) 31.9mm (0cm)
Nemuro 12.2 ℃ (5.1 ℃) 35.8mm (-)
Kushiro 12.8 ℃ (6.1 ℃) 40.2mm (-)
Obihiro 18.5 ℃ (7.1 ℃) 28.6mm (-)
Hakodate 17.6 ℃ (8.9 ℃) 29.2mm (-)

※ Sadaya angka nyaéta rata-rata 30 taun 1981-2010 diumumkeun ku Badan Météorologi Jepang

Hokkaido dina waktos ayeuna katingal dina poto

23 Mei 2015: festival Takikawa Rapeseed mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun kagum sawah kembang kanola. Éta dipelak salaku rotasi pamotongan, Takikawa, Hokkaido = Shutterstock

23 Mei 2015: festival Takikawa Rapeseed mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun kagum sawah kembang kanola. Éta dipelak salaku rotasi pamotongan, Takikawa, Hokkaido = Shutterstock

MUNGGU 20,2017: Ibu sareng putra leumpang deui ka bumi kalayan latar karéta api, Otaru, Hokkaido

MUNGGU 20,2017: Ibu sareng putra leumpang deui ka bumi kalayan latar karéta api, Otaru, Hokkaido

Cuaca sareng panonpoe Matahari / wanci surup

Hokkaido dina waktos ieu raoseun pisan. Kembang éndah anu mekar dina jembar lapangan.

Di Kota Takikawa, sakitar 50 menit ku karéta ti Sapporo, Festival Kembang bakal diayakeun ti tengah Méi dugi ka awal Juni. Widang perkosa perkosa pohara éndah.

Dina akhir bulan Méi, wanci panonpoé di Sapporo sakitar 4:03 sareng wanci panonpoé kirang langkung 19:01.

Waktos panon panonpoé di Nemuro, di Hokkaido wétan, sakitar 3:45 sareng wanci panonpoé kirang langkung 18:45.

 

※ Panonpoé Panonpoé sareng Panonpoé Tilelep dumasar kana data 2019 anu dikaluarkeun ku Observatorium Astronomis Nasional Jepang. Kuring pasang waktos kaping 5th pikeun awal Mei, waktos waktos kaping 15 kanggo pertengahan Mei, sareng waktos kaping 25 pikeun ahir Mei.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Kanggo Hokkaido, punten tingal artikel di handap ieu upami anjeun resep.

>> Hokkaido! 21 Daérah Wisata Anu Populer sareng 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses ka Sapporo, Niseko, Furano jsb.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-12

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.