Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Mt. Fuji sareng Shiba Sakura (lumut phlox, lumut jambon, gunung phlox). Bentang semi spektakuler anu ngagambarkeun Jepang = Shutterstock

Mt. Fuji sareng Shiba Sakura (lumut phlox, lumut jambon, gunung phlox). Bentang semi spektakuler anu ngagambarkeun Jepang = Shutterstock

Mei di Jepang! Usum pangsaéna. Pagunungan ogé éndah!

Pamandangan héjo seger éndah di mana waé bulan Méi sapanjang Nusantara. Sakumaha anu kuring disebatkeun dina halaman April, kembang lumut lendir sareng nemophila terus mekar séhat. Upami anjeun angkat ka daérah pagunungan sapertos Shirakawago, kontras héjo seger sareng salju anu tinggaleun di gunung-gunung bakal ngajentul. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tempat-tempat wisata anu disarankeun khusus pikeun bulan Méi.

Inpormasi ngeunaan Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Méi

Upami anjeun merencanakeun bade Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina bulan Méi, punten klik gambar tina slaid di handap pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Budak awéwé ngora anu nganggo kimono Jepang ngadeg di hareupeun Temple Sensoji di Tokyo, Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Tokyo Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun angkat ka Tokyo dina Mei iklim sigana séhat. Ikon anu sampurna pikeun didatangan tempat-tempat wisata, janten pastikeun mangpaatkeun nalika mungkin. Tapi, cuaca bakal janten rada stabil dina ahir Méi. Dina kaca ieu, kuring bakal ngabahas cuaca di Tokyo dina Mei dumasar kana data cuaca anu dileupaskeun ku Asosiasi Cuaca Jepang. Ieu aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Tokyo. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Osaka sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido sareng Tokyo ogé, perhatikeun yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Tokyo. Kanggo baju spring, punten tingal tulisan di handap ieu. Méja eusinaWeather di Tokyo dina Méi (tinjauan) Cuaca Tokyo dina awal Méi (2018) Cuaca Tokyo dina pertengahan Méi (2018) Cuaca Tokyo dina ahir Méi (2018) Cuaca di Tokyo dina Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Tokyo dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Data data suhu tinggi na anu saé rata-rata nginum dina 30 taun katukang (1981-2010) Upami anjeun angkat ka Tokyo dina bulan Méi, anjeun bakal resep kana perjalanan anu saé santai. Sakumaha anu di luhur nunjukkeun gambar, awal sareng pertengahan Mei, dinten-taun di Tokyo henteu panas teuing atanapi tiis teuing. Nalika latihan, anjeun tiasa meresihan kesang. Nanging, éta henteu panas sapertos usum panas acan. Anjeun panginten bakal ngagem kaos baju pondok bari ...

Maca deui

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda Main di kota Osaka Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 6 / 14

Osaka Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Upami anjeun ngarambat dina Osaka bulan Méi, naon jinis baju anu anjeun tiasa ngagem? Dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas cuaca, jumlah présipitasi sareng baju pangsaéna pikeun bulan Méi. Osaka teu resep pisan dina bulan Méi ogé kota-kota utama sanésna di Honshu sapertos Tokyo. Anjeun pasti tiasa ngaharepkeun kanggo mikaresep perjalanan anjeun. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca bulanan di Osaka. Anggo geser pikeun milih bulan anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu mangrupikeun artikel ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Hokkaido dina bulan Méi. Upami anjeun merencanakeun ka Hokkaido ogé Osaka, punten dicatet yén cuaca di Hokkaido rada béda ti Osaka. Daptar eusiWeather di Osaka dina bulan Méi (tinjauan) cuaca Osaka dina awal Méi (2018) Cuaca Osaka di tengah Méi (2018) Cuaca Osaka di akhir bulan Méi (2018) Cuaca di Osaka dina bulan Méi (gambaran) Grafik: Parobihan suhu di Osaka dina Méi ※ Dumasar kana data anu dikaluarkeun ku Badan Météorologi Jepang. Duanana data suhu luhur sareng hawa rata-rata inuman dina 30 taun katukang (1981-2010) Dina Méi, suhu maksimum di Osaka langkung panas tibatan 20 derajat Celsius. Unggal-unggal hujan, tangkal sareng kembang tumbuh sareng ningalikeun warna héjo anu subur. Masarakat sering nyiar jalan-jalan di taman ageung sapertos Osaka Castle Park. Sacara umum, anjeun moal peryogi pakéan anu langkung anget sapertos cardigans dina dinten anu cerah. Nanging, upami anjeun kénging tiis gampang mangrupikeun ide pikeun nyababkeun hiji-hijina. Dina bisnis, urang ngagem ...

Maca deui

Éta mangrupikeun sayah Coklat, Taman Hutan Maeda jalma anu leumpang sareng jalan-jalan ngurilingan terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Mei

2020 / 6 / 17

Hokkaido Cuaca dina Méi! Suhu, hujan, baju

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun cuaca Hokkaido dina Méi. Dina waktos ayeuna, cinyusu skala ageung sumping ka Hokkaido. Kembang sakura kembangan sabulan langkung lami tibatan Tokyo teras tangkalna janten héjo seger anu saé. Anjeun tiasa ngajajah daérah wisata anu éndah kalayan iklim anu pikaresepeun. Tulisan ieu ngandung seueur gambar pikeun ngabayangkeun anjeun ngabayangkeun cuaca di Méi di Hokkaido, janten punten tingali ka aranjeunna. Ieu di handap aya tulisan ngeunaan cuaca bulanan di Hokkaido. Anggo slaider pikeun milih sasih anu anjeun hoyong terang langkung seueur. Ieu tulisan ngeunaan cuaca di Tokyo sareng Osaka dina Méi. Tokyo sareng Osaka ngagaduhan kaayaan cuaca anu béda ti Hokkaido, janten punten ati-ati. Daptar EusiQ & A ngeunaan Hokkaido di MeiWeather di Hokkaido dina Méi (gambaran umum) Cuaca Hokkaido di awal MeiHokkaido cuaca di tengah MeiHokkaido cuaca di akhir Mei Q & A ngeunaan Hokkaido dina Méi Naha salju turun di Méi di Hokkaido? Teu aya salju di Hokkaido dina Méi. Nanging, di sababaraha resort ski ageung sapertos Niseko, anjeun tiasa main ski dugi ka tanggal 6 Méi. Kumaha tiis Hokkaido dina Méi? Hokkaido ngagaduhan iklim semi dina Méi. Anjeun tiasa iinditan mulus. Naon waé baju anu urang kedah anggo dina Méi di Hokkaido? Baju spring pikaresepeun dina Méi. Pikeun baju semi di Jepang, mangga tingal tulisan ieu. Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Hokkaido? Upami anjeun hoyong nikmati bentang salju usum salju teras Januari sareng Fébruari mangrupikeun bulan anu pangsaéna. Upami ...

Maca deui

 

Lebur salju salju lebar sapertos Kamikochi éndah pisan

Ti April nepi ka Méi, anjeun tiasa ngarambat pisan di Jepang. Suhu teu panas teuing atanapi tiis tapi éta tepat. Cuaca anu séhé tiasa dinikmati di sakumna. Tujuan wisata sapertos Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara, sareng Hiroshima ramé sareng wisatawan anu nyiar. Ku sadayana hartosna, mangga kunjungan ka sababaraha tempat di Jepang.

Upami anjeun ngarambat pikeun waktos anu ageung, kuring nyarankeun ka daérah pagunungan Honshu salian Tokyo sareng Kyoto jsb.

Unggal taun dina Méi, salju lebur ti pagunungan Jepang sareng cai ngalir kana aliran ti gunung. Sora tina aliran ieu murni. Bahkan di daérah pagunungan, tatangkalan hirup sakaligus sakali nalika usum tiris lekasan. Wewengkon pagunungan dina waktos ieu éndah pisan, janten anggapkeun nambihanana kana jadwal perjalanan Anjeun.

Tempat-tempat anu kuring hoyong khusus pikeun ieu.

Kamikochi (Prefektur Nagano)

Pagunungan Hotaka sareng Kappa sasak di Kamikochi, Jepang = shutterstock

Pagunungan Hotaka sareng Kappa sasak di Kamikochi, Jepang = shutterstock

Kamikochi aya di prefektur Nagano di Honshu tengah. Éta téh dataran dataran anu dikurilingan ku sababaraha gunung anu pangsaéna di Jepang. Salju sésana di gunung mangrupikeun tempat anu indah dina Méi. Upami anjeun nganggo karéta sareng beus ti Tokyo, éta bakal kirang langkung genep jam pasuliwer. Kusabab aya seueur hotél anu saé, kalebet Kamikochi Kakaisaran Hotel, anu kasohor salaku hotél Resort mewah, anjeun tiasa nyéépkeun wengi sateuacana. Website resmi Kamikochi nyaéta saperti kieu:

Website Jepang Jepang Alps Kamikochi | Taman Nasional Chubu Sangaku
Website Jepang Jepang Alps Kamikochi | Taman Nasional Chubu Sangaku

Maca deui

Oze (préféktur Gumma)

Oze dikurilingan ku gunung anu indah, sareng trotoar dijaga dina dataran dataran = AdobeStock

Oze dikurilingan ku gunung anu indah, sareng trotoar dijaga dina dataran dataran = AdobeStock

Upami anjeun resep naék hiking hususna, kuring nyarankeun anjeun ka Oze. Oze mangrupikeun dataran luhur anu jangkungna 1500 méter. Highland ieu dikurilingan ku 2000 méter gunung. Jalma henteu tiasa nganjang nalika usum hujan salju.

Unggal taun dina bulan Méi, salju di gunung mimiti ngalembereh sareng kembang éndah, "Mizu-basho", mekar dina dataran anu lega. Henteu aya hotél di Oze anu janten jelema nu ngadatangan nganggo gubug gunung. Pondok gunung rada ageung sareng nyaman. Wisatawan teu tiasa nyetir di Oze janten jalma angkat ku beus anu aya di lebet anu disebut Hatomachi-Toge sareng angkat ti dinya. Website resmi Oze nyaéta saperti kieu.

Inggris - 尾 瀬 保護 財 団
Inggris - 尾 瀬 保護 財 団

Maca deui

 

Iklim umumna saé dina bulan Méi tapi sakumaha bulan réngsé curah hujan bakal laun ningkat. Dina Juni unggal taun, Jepang bakal usum hujan. Kusabab, upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang salami Méi, kuring nyarankeun yén anjeun ngarambat sateuacan telat Méi saloba-gancang.

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-07

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.