Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Hiji awéwé Jepang anu nganggo kimono ningali kembang céri = Shutterstock

Hiji awéwé Jepang anu nganggo kimono ningali kembang céri = Shutterstock

Kumaha pikeun nikmati Jepang Jepang! mekar céri, Nemophila jsb.

Upami anjeun ngarambat Jepang di musim semi (Maret, April, Mei), naon anu anjeun tiasa resep? Di halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun naon jinis hal anu populer di cinyusu pikeun nguriling di Jepang. Dina musim semi, anjeun tiasa nonton seueur kembang sapertos mekar céri di Jepang. Nusantara Jepang panjang pisan ti kaler ka kidul, janten jaman nalika mekar mekar rada béda di sapanjang nagara. Abdi nyarankeun yén anjeun marios perkiraan kembang kanggo milari kembang mana mekar nalika anjeun ngarambat.

Kai-Komagatake, anu ngabatesan Nagano sareng prefektur Gifu = Shutterstock
Poto: Musim Salju -Puluh Kontras Léngkah Kembang sareng Kembang Salju

Éta pikaresepeun pikeun ningali pamandangan salju nalika usum tiis, tapi henteu goréng ningali gunung salju jauh di cinyusu. Kontras antara kembang anu mekar unggal demi hiji sareng gunung salju dina jarak anu saé. Salaku tambahan, dina musim semi, anjeun bakal tiasa ...

Disarankeun pikeun ngarambat di Jepang dina Maret, April, sareng Méi

Kuring ngimpun tulisan kanggo tiap bulan di cinyusu Jepang. Upami anjeun hoyong terang kana detil sapertos kitu, punten tingali slide di handap sareng klik bulan anu anjeun badé kunjungan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju Jepang anu ngagem dina musim semi, kuring ogé nyerat tulisan anu ngabahas topik ieu, janten gratis ngagunakeunana kanggo kauntungan anjeun.

Werna warna Tulips sareng kincir angin dorong di Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 27

Maret di Jepang! Ngarasakeun usum tiris sareng musim semi!

Dina Maret, suhu di Jepang laun-laun janten panas. Saeutik demi saeutik anjeun bakal ningali dinten anu langkung haneut, masihan anjeun perasaan yén musim semi parantos sumping. Nanging, suhuna sering turun deui. Éta janten haneut waé pikeun janten tiis deui dina siklus anu ngulang dugi ka usum semi. Upami anjeun ngumbara di Jepang salami bulan Maret, anjeun tiasa ngalaman Jepang anu tiis sareng Jepang anu rada haneut. Di daérah anu tiis sapertos Hokkaido, anjeun masih tiasa ngalaman usum salju. Upami anjeun hoyong ningali kebon kembang anu éndah sareng seueur deui, kuring nyarankeun anjeun ngalalana ka daérah kidul sapertos Kyushu. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun ka anjeun sababaraha tempat sareng kagiatan anu disarankeun upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Jepang dina Maret. Daptar Eusi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Maret Anjeun masih tiasa olahraga usum di Jepang Anjeun tiasa ningali kebon kembang anu éndah. Hujan ogé dina bulan Maret janten nyiapkeun payung anjeun Émbaran Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Maret Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina Maret, mangga klik gambar dina slaider di handap pikeun langkung seueur inpormasi. Anjeun masih tiasa olahraga usum di Jepang Bahkan dina Maret, gunung di Hokkaido sareng Honshu masih dina kaayaan usum salju. Kusabab kitu, Resort ski masih kabuka dina Maret. Anjeun tiasa ngaraos ski, snowboarding, slinger sareng sajabina. Nanging, di sababaraha daérah sapertos Niigata Prefecture, suhu na bakal laun naek. Beurang anjeun langkung gampang hujan tibatan salju jadi kaayaan ski bakal laun-laun ...

Maca deui

Cherry mekar di Taman Benteng Hirosaki di Hirosaki, Aomori, Jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 27

April di Jepang! Bentang salju, kembang céri, nemophilia….

Dina bulan April, kembang sakura anu indah mekar di sababaraha tempat di Tokyo, Osaka, Kyoto sareng kota-kota sanés. Tempat-tempat ieu rame ku jalma-jalma anu kaluar ningali aranjeunna. Saatos éta, héjo seger bakal ngeusi kota-kota ieu sareng usum anyar. Moal lami deui, anjeun bakal mendakan langkung seueur lumut ogé mekar nemophila. Dina April anjeun bakal ngaraosan perjalanan anu pikaresepeun pisan. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun naon jinis perjalanan anu tiasa diarepkeun dina bulan April. Daptar Eusi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina bulan April Anjeun tiasa nikmati ski musim semi di sababaraha daérah ski. Anjeun tiasa ningali kembang sakura, jukut lumut, sareng nemofila Waspada macét di tempat wisata anu terkenal Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido dina April Upami anjeun ngarencanakeun nuju angkat ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina bulan April, mangga pencét gambar tina slaider di handap pikeun langkung seueur inpormasi. Anjeun tiasa nikmati ski spring di sababaraha daérah ski. Sacara umum, Nusantara Jepang lebet kana usum semi di bulan April unggal taun, tapi sababaraha tempat ski tetep dioperasikeun di daérah pagunungan Hokkaido sareng Honshu. Di dieu, anjeun tiasa ngaraosan ski spring. Upami anjeun ngumbara sareng murangkalih, anjeun tiasa nyobian bobo atanapi ngan saukur maén dina salju di lamping ski. Ski spring rada béda sareng ski usum salju. Dina usum tiis anjeun bakal kamungkinan ski dina cuaca anu tiis pisan. Kontrasna, suhuna rada haneut dina usum semi. Di luar Resort ski salju lebur langkung gancang sareng kadang-kadang ngan ukur salju alit di jalan sareng daérah anu aya disakuriling anjeun ...

Maca deui

Mt. Fuji sareng Shiba Sakura (lumut phlox, lumut jambon, gunung phlox). Bentang semi spektakuler anu ngagambarkeun Jepang = Shutterstock

Mei

2020 / 5 / 27

Mei di Jepang! Usum pangsaéna. Pagunungan ogé éndah!

Pamandangan héjo seger éndah dimana-mana di bulan Méi sapanjang kapuloan Jepang. Sakumaha kuring nyebatkeun dina halaman April, kembang lendir lumut sareng nemofila terus mekar kalayan saé. Upami anjeun angkat ka daérah pagunungan sapertos Shirakawago, kontras tina héjo seger sareng salju anu tetep di gunung bakal éndah. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tempat-tempat wisata hususna disarankeun pikeun bulan Méi. Daptar Eusi Informasi di Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Méi Dataran luhur lebur sapertos Kamikochi mangrupikeun inpormasi anu saé pisan ngeunaan Tokyo, Osaka, Hokkaido dina Méi Upami anjeun ngarencanakeun badé ka Tokyo, Osaka atanapi Hokkaido dina Méi, mangga pencét gambarna ti slaider di handap kanggo inpormasi lengkep. Dataran luhur lebur salju sapertos Kamikochi geulis pisan Ti April dugi ka Méi, anjeun tiasa ngumbara kalintang saéna di Jepang. Suhu na henteu panas teuing atanapi tiris tapi leres pas. Cuaca anu kawilang saé tiasa dinikmati sacara nasional. Tujuan wisata sapertos Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara, sareng Hiroshima rame ku wisatawan anu nuju jalan-jalan. Sadayana, punten nganjang ka sababaraha tempat di Jepang. Upami anjeun iinditan sababaraha waktos anu penting, kuring nyarankeun ka daérah pagunungan Honshu salian ti Tokyo sareng Kyoto sareng sajabana. Unggal taun di bulan Méi, salju lebur ti gunung Jepang sareng cai ngalir kana aliran ti gunung. Sora aliran ieu murni pisan. Malah di daérah pagunungan, tatangkalan hirup sadayana sakaligus nalika usum salju réngsé. Anu ...

Maca deui

Photos cinyusu

2020 / 6 / 19

Nganggo Spring di Jepang! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Jepang salami usum semi (Maret, April, Mei), naon baju anu anjeun tiasa pakai nalika iinditan? Sabalikna, urang Jepang sering hariwang ngeunaan naon anu diasah baju di musim semi ogé. Barina ogé, suhu bakal laun manaskeun dina waktos ayeuna, tapi tetep tiasa tiris. Urang Jepang ngadangukeun ramalan cuaca kanggo unggal dinten unggal isuk sareng sering kaluar sareng jas upami parah tiris. Upami anjeun sumping ka Jepang di cinyusu, kuring bakal nyarankeun yén anjeun nyiapkeun pakean cuaca anu haneut sareng tiis. Di halaman ieu, kuring bakal nyayogikeun inpormasi anu saé ngeunaan baju pikeun iinditan di cinyusu Jepang. Kuring ogé nyiapkeun foto baju spring di handap ieu. Méja eusina Anjeun ogé kedah nyiapkeun jaket luar ipis sareng ngagemana nalika éta tiis.Contoh baju anu badé di cinyusu Anjeun ogé kedah nyiapkeun jaket luar ipis sareng ngagem nalika éta tiis. Sanaos anjeun nganggo kecap "spring" dina bulan Maret sareng Méi pikeun ngajelaskeun usum, baju anjeun ngagem rupa-rupa pisan. Dina Maret, masih aya dinten-tiis sakumaha usum tiris, janten salami perjalanan anjeun kedah nyangking jaket ipis (jas hujan) atanapi jumper. Utamana wengi kitu meureun barané, janten punten ati-ati. Dina bulan April, upami anjeun tuang atanapi nginum nalika ningali kembang céri wengi teras anjeun kedah nempatkeun jaket ipis atanapi jumper sateuacan anjeun kaluar. Gantina jas, anjeun tiasa ngagem saléur dina beuheung anjeun, jsb dina Méi, aya ...

Maca deui

 

Di halaman ieu, kuring khusus bakal nyarioskeun ka anjeun naon anu anjeun tiasa resep nalika anjeun sumping ka Jepang di cinyusu.

"HANAMI" Resep nonton kembang sakura

Kembang paraga kembang parah murag dina cai streaming. Istana Hirosaki, Jepang = Shutterstock

Kembang paraga kembang parah murag dina cai streaming. Istana Hirosaki, Jepang = Shutterstock

Tokyo Crowd menikmati festival kembang Cherry di Ueno Park

Tokyo Crowd menikmati festival kembang Cherry di Ueno Park = Shutterstock

Pikeun perjalanan ka Jepang dina musim semi, kuring hoyong nyarankeun kembang céri heula.

Jepang mikaresep mekar céri. Urang melak seueur tatangkalan mekar céri, sareng nalika mekar céri mekar, urang sadayana resep ningali kembang. Éta kalakuan ningali kembang céri disebut "Hanami" di Jepang. Kecap "Hanami" parantos dikenal ka seueur di nagara-nagara lian ti Jepang.

Di Jepang, aya taman sareng walungan dimana anjeun tiasa nikmati "Hanami" di daérah mana waé. Di taman-taman ieu, kami nyebarkeun palapis plastik handapeun tangkal céri calik, tuangeun tuangeun tuangeun sareng inuman alkohol. Adegan ieu sigana jarang pisan para wisatawan ti nagri luar negeri anu datangna. Tangtosna, anjeun tiasa nikmati ningali kembang céri sacara bébas di kalolobaan taman!

Dimana anjeun tiasa ningali kembang céri nalika anjeun sumping ka Jepang? Hanjakalna, kembang céri mekar ngan ukur sababaraha minggu. Kembang ros sumebar sumebar gancang pisan kusabab hujan sareng angin.
Upami anjeun badé nganjang Tokyo, Kyoto, Osaka sareng sajabana mangga cobian Jepang ti tungtung Maret nepi ka awal April. Teras anjeun bakal tiasa ngalaman "Hanami".

Upami anjeun tiasa nganjang ka Jepang dina waktos ieu, nalika anjeun didatangan, hayu urang pariksa dimana di Jepang mekar kembang céri.

Di bagean kidul Jepang sapertos Kyushu sareng Shikoku, kembang céri mimiti mekar ti ahir Maret. Kembang ros mimiti mekar dina Hokkaido ti satengah kadua April. Di bagian kalér Hokkaido ogé wewengkon pagunungan aranjeunna mekar dina satengah munggaran Méi.

Kembang Natal di Jepang leres-leres indah, janten punten resepkeunana dina sagala rupa daérah.

Kembang éndah dina tangkal céri badag mekar di kebon musim semi halimun ~ Matabei-zakura mangrupikeun tangkal céri umur 300 taun di pilemburan kota Uda, Nara, Kansai Area, Jepang

Kembang éndah dina tangkal céri badag mekar di kebon musim semi halimun ~ Matabei-zakura mangrupikeun tangkal céri umur 300 taun di désa kota Uda, Nara, Kansai Area, Jepang = Shutterstock

Shirakawago di Gifu Prefecture Salju masih tetep di pagunungan.

Shirakawago di Gifu Prefecture Salju masih aya di pagunungan anu ngurilingan = Shutterstock

 

Kembang séjén sapertos tangkal céri Shiba

Mt. Fuji sareng Shiba Sakura (lumut phlox, lumut jambon, gunung phlox). Bentang semi spektakuler anu ngagambarkeun Jepang.

Mt. Kembang Fuji sareng Shiba céri (lumut phlox, lumut jambon, gunung phlox). Bentang semi spektakuler anu ngagambarkeun Jepang = Shutterstock

Di Jepang, anjeun tiasa nikmati seueur kembang spring di sagigireun mekar céri. Wakil anu salah mangrupikeun lukut tangkal céri sukar anu disebut kembang céri Shiba. Anjeun tiasa ngahargaan pamandangan dimana kembang anu saé pink sumebar di sakumna sapertos poto di luhur. Kembang shiba mekar mekar ti April nepi ka Méi di Tokyo sareng daérah sanés.

Nemophila di Taman Hitachi Seaside di cinyusu ku langit biru di Ibaraki, Jepang

Nemophila di Taman Hitachi Seaside di cinyusu ku langit biru di Ibaraki, Jepang = Shutterstock

Anyar, kembang anu kasohor pisan di wisatawan ti luar negeri nyaéta Nemophila. Di Taman Perumahan Hitachi di prefektur Ibaraki, ti tengah April nepi ka awal Mei, anjeun tiasa ningali pamandangan dimana kembang biru mekar sadayana sapertos poto di luhur.

Kuil Kifune di Kyoto tempat anu héjo hejo indah

Kuil Kifune di Kyoto tempat héjo seger = Adobe Stock

Kuil Chusonji dikurilingan ku tangkal héjo seger, Hiraizumi, Prefektur Iwate

Kuil Chusonji dikurilingan ku tangkal héjo seger, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Adobe Stock

Musim semi mangrupikeun salah sahiji usum pangsaéna pikeun ngarambat di Jepang. Salian ti tempat wisata kembang anu ku kuring ngenalkeun, di seueur tempat suci sareng kuil dll, aya hejo seger anu nyiptakeun pamandangan anu éndah pisan. Kembang anu héjo sareng héjo seger dimana-mana bakal ngabagéakeun anjeun di musim semi. Punten nikmat Jepang!

 

Pamandangan salju salju resep di musim semi

Tembok gunung salju tina Tateyama Kurobe alpine kalayan latar langit biru mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling penting sareng populer di Jepang Prefektur Toyama.

Tembok gunung salju tina Tateyama Kurobe alpine kalayan latar langit biru mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling penting sareng kasohor di Prefektur Toyama, Jepang. = Shutterstock

Gunung salju di Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan tujuan Jepang. Bentang di kota Toyama, Jepang.

Gunung salju di Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan tujuan Jepang. Bentang di kota Toyama, Jepang. = Shutterstock

Dina musim semi, Jepang umumna haneut sareng gampang méakkeun waktos di luar. Nanging, anjeun masih tiasa mikaresep bentang salju di musim semi. Di Jepang, aya seueur daérah pagunungan, komo di usum salju sapertos kitu gampang dilebur. Upami anjeun angkat ka tempat-tempat wisata di salah sahiji daérah pagunungan ieu, anjeun tiasa ngalaman dunya tiis beku di luar usum tiis.

Tempat wisata anu kuring nyarankeun paling nyaéta Tateyama di Toyama Prefecture. Di dieu anjeun tiasa ningali témbok salju anu jangkungna ampir 20 méter ti akhir April dugi ka pertengahan Juni (gumantung kana taun). Ieu mangrupikeun daérah salju anu beurat pisan sareng nalika salju salju ngaleungitkeun salju di jalan témbok salju bakal kabentuk dina dua sisi jalan. Anjeun tiasa resep jalan-jalan di jalan sakitar 500 méter tina bagian beus ieu.

Punten nganggo inpormasi wisata ieu pikeun nikmati macem-macem sumber di Jepang!

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-06-07

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.