Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Harmoni jeung alam, Jepang = Adobe Stock

Harmoni jeung alam, Jepang = Adobe Stock

Harmony sareng Alam! Kahirupan dina musim Jepang

Aya opat musim beunghar di Jepang. Tatanén Jepang nyusul parobahan dina opat musim anu sasuai sareng nalika béas sangu seueur Jepang ngiringan pesta pikeun alhamdulillah. Dina siklus ieu opat musim, sababaraha budaya anu unik parantos dimekarkeun. Abdi hoyong ngenalkeun ka gaya hirup sareng budaya masarakat Jepang sareng hubungan sareng alam di Jepang.

Hirup sareng rahmat ti musim beunghar

Daun maple di Jepang

Hirup sareng Kabudayaan

2020 / 6 / 14

Musim Jepang! Budaya dipupuk dina parobihan opat musim

Aya parobahan usumna jelas di Jepang. Usum panas pisan, tapi panas henteu salamina. Suhu laun-laun ragrag sareng daun dina tangkal jadi beureum sareng koneng. Antukna, usum tiris tangguh bakal nuturkeun. Jalma tahan tiis sareng ngantosan cinyusu anu haneut datang. Parobihan musiman ieu ngagaduhan pangaruh anu hadé dina kahirupan sareng budaya masarakat Jepang. Unggal kaayaan variasina gumantung kana daérah. Dina halaman ieu, kuring bakal nyawalakeun opat musim sareng tinggal di Jepang. Daptar Eusian Parobihan usum musiman di JepangShogatsu di WinterHanami di SpringObon di SummerMomijigari di AutumnChristmas di Musim Usum ngeunaan usum musiman di Jepang Mt Fuji kalayan salju di usum tiris di danau Kawaguchiko Jepang -Shutterstock Dina usum tiis, teu kurang lalulintas di tempat wisata, nyungkeun individu anu wani patepungan pribadi tiis tina daérah kawéntar Jepang. Di Jepang, Januari (nuturkeun liburan Taun Anyar) nandakeun waktos kanggo pencét ski. Pebruari nandaan awal usum di Jepang. Luhureun taneuh, di pulo kalér sareng tengah Jepang, Feb nyaéta bulan paling tiis di Jepang. Maret mangrupikeun waktos anu hébat pikeun ngadatangan Jepang berkat suhu panas sareng awal usum céri anu diantisipasi. Ku Maret, daérah Jepang bakal mimiti ningali mekar kembang céri anu nyayogikeun kariaan hanami. Ieu mangrupikeun waktos anu langkung riang sareng riang janten di Jepang sareng cara anu hebat pikeun ngalaman salah sahiji anu paling tradisi sosial di nagara éta. Suhu April tiasa naek ...

Maca deui

Kumaha Ngaraosan Usum Jepang

usum tiris

2020 / 5 / 30

Kumaha resep Usum Jepang! Resort ski, Festival, És Drift jsb.

Upami anjeun iinditan di Jepang nalika usum salju, jenis perjalanan naon anu saé? Upami anjeun henteu kantos ngalaman usum tiis, kuring bakal nyarankeun Hokkaido heula. Teras, kuring nyarankeun daérah Tohoku sareng sababaraha daérah Chubu. Di sisi anu sanésna, di daérah perkotaan sapertos Tokyo, Osaka, sareng Kyoto, anjeun bakal tiasa ngaraosan jalan-jalan wisata ogé musim anu sanés tanpa ngahalangan salju. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tempat wisata anu kuring nyarankeun dina usum salju. Daptar Eusi Nikmati Jepang dina bulan Désémber Januari Januari Paguyuban salju: Ngalaman ski sareng snowboard Kota ageung di Hokkaido sareng Tohoku: Ngaraosan festival salju sareng seueur deui! Pemandangan salju Jepang tradisional: Shirakawago sareng sajabana Drift Ice di laut tiis: Abashiri, Shiretoko dll. Pengalaman Onsen ( Hot Spring) di dunya salju Pangalaman kahirupan usum salju di Jepang Ngarasakeun Jepang dina bulan Désémber, Januari, Pébruari kuring ngempelkeun tulisan pikeun unggal bulan dina usum salju Jepang. Upami anjeun hoyong terang detail sapertos kitu, mangga tingali slide di handap ieu sareng klik bulan anu anjeun rencanakeun didatangan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju anu dianggo ku urang Jepang dina usum salju, kuring ogé nyerat tulisan ngeunaan poko ieu. Ti dieu, kuring bakal ngenalkeun tempat wisata anu kuring tiasa nyarankeun nalika ngumbara di Jepang dina usum salju. Kuring nambahan seueur pidéo sareng gambar dina halaman ieu kanggo anjeun pikeun ngaraosan suasana usum salju di Jepang. Gunung salju: Pangalaman ski sareng snowboard http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Diamond-dust.mp4 http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Hakuba- 47-Taman-difilemkeun-ti-luhur-korsi-angkat.-Pohon Happo-Nagano-Jepang.m4v ditutupan ku tirun serak, Zao, Prefektur Yamagata Nishiho Sanso sakitar subuh usum salju, Matsumoto, Nagano, Jepang ...

Maca deui

Hiji awéwé Jepang anu nganggo kimono ningali kembang céri = Shutterstock

cinyusu

2020 / 6 / 18

Kumaha pikeun nikmati Jepang Jepang! mekar céri, Nemophila jsb.

Upami anjeun iinditan Jepang di usum semi (Maret, April, Mei), naon anu anjeun tiasa pikaresep? Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun naon waé hal anu populér di musim semi pikeun ngumbara di Jepang. Dina usum semi, anjeun tiasa nonton seueur kembang sapertos kembang sakura di Jepang. Nusantara Jepang panjang pisan ti kalér ka kidul, janten waktos nalika mekar kembang rada béda di sakitar nagara. Kuring nyarankeun anjeun mariksa perkiraan kembang pikeun milari dimana kembangna mekar nalika anjeun ngumbara. Daptar Eusina Dianjurkeun pikeun ngumbara di Jepang dina bulan Maret, April, sareng Mei "HANAMI" Ngarasakeun nonton kembang céri Kembang anu sanés sapertos tangkal céri Shiba Pemandangan anu endah pikeun dinikmati di musim semi Disarankeun pikeun ngumbara di Jepang dina Maret, April, sareng Mei kuring ngempelkeun tulisan pikeun unggal bulan dina spring Jepang. Upami anjeun hoyong terang detail sapertos kitu, mangga tingali slide di handap ieu sareng klik bulan anu anjeun rencanakeun didatangan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju anu di anggo Jepang di usum semi, kuring ogé nyerat tulisan anu ngabahas topik ieu, janten kersa nganggo ieu pikeun kauntungan anjeun. Dina halaman ieu, kuring hoyong khusus nyaritakeun naon anu anjeun tiasa pikaresep nalika sumping ka Jepang dina usum semi. "HANAMI" Ngarasakeun nonton kembang céri Kelopak kembang sakura murag kana cai anu ngalir. Kastil Hirosaki, Jepang = Shutterstock Tokyo rame anu ngaraosan festival kembang sakura di Ueno Park = Shutterstock Kanggo perjalanan ka Jepang di musim semi, kuring hoyong nyarankeun ...

Maca deui

usum panas

2020 / 6 / 10

Kumaha pikeun Ngarasakeun Jepang Panas! Festival, kembang api, pantai, Hokkaido jsb.

Usum panas di Jepang panas pisan. Nanging, masih aya festival usum panas tradisional sareng festival kembang api ageung di Jepang. Upami anjeun ngalér ngidul ka Hokkaido atanapi ka gunung Honshu, anjeun bakal dipapag ku padang rumput hejo anu pinuh ku kembang. Héran pantai anu endah ogé mangrupikeun daérah anu pikaresepeun pikeun didatangan dina musim ieu. Dina halaman ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa menikmati usum panas di Jepang. Daptar Eusina Dianjurkeun pikeun ngumbara di Jepang dina Juni, Juli, Agustus Nikmati festival usum panas di Jepang Rélaxasi di Hokkaido atanapi Honshu Plateau Luangkeun waktos di pantai Okinawa anu éndah Hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika nganjang ka Jepang dina usum panas Disarankeun pikeun ngumbara di Jepang dina Juni, Juli, Agustus kuring ngumpulkeun tulisan pikeun unggal bulan usum panas Jepang. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur detil, punten nganggo slaider di handap teras pencét bulan anu anjeun rencanakeun didatangan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju anu dianggo ku masarakat Jepang di usum panas, kuring ogé nyerat tulisan dina topik ieu pikeun kabagjaan anjeun. Ti dieu, kuring bakal ngenalkeun tempat wisata anu kuring tiasa nyarankeun nalika ngumbara di Jepang dina usum panas. Kuring nambihan seueur poto sareng video dina halaman ieu pikeun masihan anjeun ideu ngeunaan suasana usum panas Jepang. Ngarasakeun festival usum panas di Jepang Pidéo ieu nembongkeun festival kembang api anu diayakeun di Miyajima, Hiroshima Prefecture unggal Agustus. Aya seueur festival di Jepang nalika usum panas. Dina festival ieu, sababaraha urang bakal nganggo kimono tradisional. Anjeun tiasa ningali pagelaran atanapi kajadian anu ...

Maca deui

Autumn

2020 / 5 / 30

Kumaha pikeun ngarasakeun Autumn Jepang! Éta mangrupikeun usum pangsaéna pikeun iinditan!

Upami anjeun badé ngarambat Jepang dina usum gugur, naon jinis perjalanan anu paling pikaresepeun? Di Jepang, usum gugur mangrupikeun usum anu paling raoseun saluyu sareng musim semi. Pagunungan Nusantara Jepang dicelupkeun beureum atanapi konéng gumantung kana warna gugur. Pepelakan tatanén dipanén dina usum gugur sareng tuangeun anu enak tiasa dinikmati. Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun tempat anu disarankeun upami anjeun iinditan di Jepang. Daptar Eusina Dianjurkeun pikeun ngumbara di Jepang dina bulan Séptémber, Oktober, November Kota-kota tradisional sapertos Kyoto sareng Nara anu saé ogé disarankeun pikeun ningal daun gugur gunung anu Disarankeun kanggo ngumbara di Jepang dina bulan Séptémber, Oktober, November kuring ngempelkeun tulisan pikeun masing-masing bulan dina usum gugur Jepang. Upami anjeun hoyong terang detail sapertos kitu, mangga tingali slide di handap ieu sareng klik bulan anu anjeun rencanakeun didatangan. Upami anjeun hoyong terang naon jinis baju anu dianggo ku Jepang dina usum gugur, kuring ogé nyerat tulisan anu ngenalkeunana, maka buka halamanna upami anjeun henteu paduli. Kota tradisional sapertos Kyoto sareng Nara anu saé Upami anjeun ngémutan ngumbara di Jepang dina usum gugur, kuring nyarankeun anjeun angkat ka kota tradisional sapertos Kyoto atanapi Nara heula. Aya seueur candi sareng tempat suci di kota sapertos kitu. Seueur tempat wisata ieu langkung saé dina usum gugur di usum gugur. Anjeun bakal tiasa nyegerkeun nalika anjeun ngurilingan candi sareng tempat suci. Kira-kira satengah kadua Nopémber éta ...

Maca deui

 

Iraha anjeun badé ngarencanakeun ka Jepang?

Di Jepang, suasana parantos pisan gumantung kana usum. Ku alatan éta, kuring nyarankeun yén anjeun tingali kana usum usum anu anjeun badé angkat.

Di dieu, kuring hoyong ngenalkeun unggal bulan sareng kumaha hubunganana ka opat musim di Jepang. Mangga pilih usum dimana anjeun resep ti gambar di luhur pikeun kunjungan halaman.

 

Disarankeun pidio ngeunaan kahirupan Jepang

 

Kuring ngahargaan ka anjeun baca akhir.

Anu kedah dilakukeun bisi topan atanapi gempa bumi
Naon anu kudu dilakukeun bisi taufan atanapi gempa di Jepang

Bahkan di Jepang, karusakan tina badai sareng hujan beurat beuki kusabab akibat pemanasan global. Salaku tambahan, gempa sering lumangsung di Jepang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami badai atanapi gempa lumangsung nalika anjeun angkat di Jepang? Tangtosna, anjeun masih aya anu mirip pasualan anu sapertos kitu. Nanging, nya ...

 

ngeunaan kuring

Bon KUROSAWA  Kuring parantos lami damel salaku redaktur senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb bebas. Di NIKKEI, sim kuring janten redaktur redaktur média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun loba hal anu pikaresepeun jeung pikaresepeun ngeunaan Jepang. Mangga tingali artikel ieu leuwih wincik.

2018-05-28

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.