Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Bon KUROSAWA

Ranté hakuba gunung salju sareng jambon hiji hiji tangkal céri = shutterstock

Hirup sareng Kabudayaan

2019 / 4 / 5

Bersinar Spring sareng Adegan Salju Anu Sora: Tina 10 gambar anu éndah!

Jepang ayeuna nuju usum semi. Kembang céri mekar di seueur tempat di Tokyo, Kyoto, sareng sajabana. Kuring bakal ngenalkeun anjeun semi Jepang anu éndah ieu sareng 10 poto. Sanaos cinyusu parantos sumping, gunung anu jauh masih kénéh salju salju bodas. Punten terasrasakeun pamandangan dimana usum semi sareng usum salju hirup babarengan. Gunung Fuji Bodas sareng Tangkal Bersinar Gunung Fuji sareng Cherry Blossom mekar pinuh sapertos ditingali ti Danau Tanuki, Kota Fujinomiya, Prefektur Shizuoka, Jepang = AdobeStock Gunung Fuji sareng kembang sakura. Lokasi némbak nyaéta Danau Kawaguchiko, prefektur Yamanashi Jepang = shutterstock Gunung Fuji nyaéta masih di satengahing usum salju. Samentawis éta, cinyusu di sakitar Gunung Fuji, janten anjeun tiasa ngaraosan béda-béda usum tiris sareng musim semi. Widang lumut pink sareng Mt. Fuji kalayan langit biru anu jelas = shutterstock Sakitar Mt. Fuji, saatos kembang céri murag, kembang Moss Phlox bakal mimiti mekar ti tengah April. Widang téh héjo seger kalayan salju-tutup Gunung Fuji = shutterstock Di beulah kidul gunung Mt. Fuji, seueur perkebunan téh. Dina widang ieu, sayuran héjo anu saé pisan di musim semi. Daérah pagunungan Honshu Hakuba rénténg gunung salju sareng tangkal céri hiji pink = shutterstock Di daérah pagunungan Honshu, anjeun ayeuna tiasa ngaraosan béda anu saé antara usum sareng spring. Poto di luhur dicandak di Désa Hakuba di Nagano Prefecture. Di Hakuba, pagunungan luhur sakitar 3000 méter diluhur permukaan laut nyambung. Di gunung ieu, seueur wisatawan anu resep ski sareng ...

Musim semi ngadeukeutan. Kembang Plum bodas mekar di Tokyo, Jepang. Salajengna nyaéta kembang céri!

kapentingan Cherry Kembang

2019 / 2 / 22

2019 Jepang Ramalan Blossom: sakedik langkung atanapi sami sapertos biasa

Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun ramalan kembang sakura taun 2019. Ayeuna nuju usum salju di Jepang. Nanging, di Tokyo, kembang plum mimiti mekar heula. Kuring ngarasa yén cinyusu caket laun. Ayeuna, urang Jepang mimiti ngaraos bungah, ngaraos usum semi caket. Kembang sakura dipiharep sakedik sakedik atanapi sami sareng biasana. Mangga tingali ogé tulisan ieu di handap pikeun mekar céri Jepang. Ringkesan Upami anjeun ngeklik gambar ieu, situs Japan Weather Association (dina basa Jepang) bakal ditingalikeun dina halaman anu misah Numutkeun ramalan anu dikaluarkeun ku Japan Weather Association dina 7 Pébruari, kembang sakura bakal mimiti karembangan ti Fukuoka sareng Kumamoto di 19. Maret bakal kembang di Nagasaki sareng Saga, Kochi tanggal 21 Maret, sareng Tokyo sareng Matsuyama tanggal 22. Éta bakal kembangan dina rupa-rupa ti Jepang kulon ka Jepang wétan dina akhir Maret. Di Hokuriku, Nagano sareng Tohoku, aya seueur tempat mekar ti mimiti April dugi ka pertengahan April. Sareng tanggal 29 April éta bakal kembang di Hakodate, Hokkaido. Prakiraan pikeun unggal daérah anu diumumkeun ku Asosiasi Cuaca Jepang sapertos kieu. Kembang sakura bakal kembangan pinuh kira-kira saminggu saatos mekar. Anjeun tiasa ngaraosan kembang sakura sakitar 10 dinten saatos karembangan. Daérah Kyushu: Ramalan Cherry Blossom 2019 Isshingyo Sakura Tree, Aso Kumamoto Jepang = shutterstock Peta Kyushu = shutterstock Prakiraan kembangan Rata-rata Taun Kota Fukuoka 19 Maret 23 Oita City Maret 24 Maret 24 Nagasaki ...

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.