Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Fukushima

Aizu di Prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 6 / 8

Poto: Aizu di Prefektur Fukushima-kampung halamanSamurai

Upami anjeun hoyong ngaraoskeun kahirupan sareng budaya samurai, kuring nyarankeun ka kabupatén Aizu di Prefektur Fukushima. Distrik ieu dipimpin ku kelompok samurai pangkuatna dugi ka 150 taun ka pengker. Samurai merangan tentara pamaréntah anu anyar pikeun ngajagaan shogunat Tokugawa tuanna. Hasilna, istana aranjeunna di Aizu-Wakamatsu, pusat kabupaten ieu kabakar. Malah budak lalaki di awal umur ngora pajoang sareng maot. Kabupaten ieu masih ngagaduhan seueur suasana Jepang anu lami. Aya ogé kota pos anu lami anu disebat Ouchijuku. Mangga tingali kana tulisan ieu. Poto Aizu di Fukushima Prefecture Aizu di Fukushima Prefecture Aizu di Fukushima Prefecture Aizu di Fukushima Prefecture = Shutterstock Aizu di Fukushima Prefecture = AdobeStock Aizu di Fukushima Prefecture = Shutterstock Aizu di Fukushima Preushure AdobeStock Aizu di Fukushima Prefecture = AdobeStock Aizu di Fukushima Prefecture Map Peta Shutterstock of Aizu-Wakamatsu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Fukushima"    

Garis JR Tadami di Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Photos Fukushima

2020 / 6 / 3

Poto: Garis Tadami di Prefektur Fukushima

Upami anjeun hoyong ngaraosan pemandangan désa Jepang anu éndah tina karéta, kuring nyarankeun Jalur JR Tadami di Prefektur Fukushima kulon. Garis Tadami ngalir ti Aizu-Wakamatsu, kota kuno dimana anjeun tiasa ngaraos budaya samurai Jepang, ngalangkungan pagunungan. Poto Tadami Line JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line = Pixta JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Pixta JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock Map of Aizu-Wakamatsu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Fukushima"    

Désa Ouchijuku di Fukushima Prefecture = Shutterstock 1

Photos Fukushima

2020 / 6 / 8

Poto: Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima

Nyarios perkawis kampung tradisional di daerah salju ageung, Shirakawa-go anu paling terkenal. Nanging, upami anjeun angkat ti Tokyo, anjeun panginten badé nambihan Kampung Ouchijuku di Fukushima Prefecture kana rencana perjalanan anjeun. Désa tetep ngajaga suasana nalika Samurai hirup. Poto Désa Ouchijuku Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Shutterstock Désa Ouchijuku di Fukushima Prefecture = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima Prefektur = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Shutterstock Désa Ouchijuku di Prefektur Fukushima = Peta Shutterstock Désa Ouchijuku Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Mulang ka "Best of Fukushima"    

Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima = Shutterstock 1

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Poto: Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima

Di Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima, plum, persik, kembang céri sareng kembang sanésna mekar saterasna di cinyusu sapertos anu dipidangkeun dina halaman ieu. Taman ieu saleresna mangrupakeun gunung alit kagungan patani. Nanging, patani mutuskeun yén éta mangrupikeun limbah pikeun monopoli bentang ieu, sareng muka ka umum. Naha anjeun henteu ningali pemandangan musim semi anu tenang ieu? Poto Taman Hanamiyama Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama di Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama di Fukushima Prefecture = Shutterstock Hanamiyama Park di Fukushima Prefecture = Shutterstock Hanamiyama Park di Fukushima Prefecture Prefektur = Shutterstock Hanamiyama Park di Fukushima Prefecture = AdobeStock Map of Hanamiyama Park Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Mulang ka "Best of Fukushima"    

Miharu Takizakura di prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Poto: The Miharu Takizakura -Tangkal céri pangsaéna di Jepang!

Upami anjeun naros ka mana kembang sakura anu paling indah di Jepang, kuring bakal nyarios Miharu Takizakura di Prefektur Fukushima. Tangkal Miharu Takizakura umurna langkung ti 1000 taun. Tangkal céri éndah ieu parantos lami ditangtayungan sareng dipikacinta ku masarakat lokal. Hayu urang angkat virtual pikeun ngahargaan Miharu Takizakura! Poto Miharu Takizakura The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura Féchukura di Miharu Takizakura di Miharu Takizakura Féchukura di Fukushima Prefektur = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock Map of Miharu Takizakura I end you. Mulang ka "Best of Fukushima"    

Istana Tsuruga atanapi Istana Aizuwakamatsu dikurilingan ku ratusan tangkal sakura, Aizuwakamatsu, Prefektur Fukushima, Jepang = Shutterstock

Fukushima

2020 / 6 / 8

Prefektur Fukushima! Pangalusna sareng Perkara anu kedah dilakukeun

Upami urang Jepang nyatakeun préféktur Fukushima dina hiji kecap, seueur jalma bakal namina kecap "kasabaran". Jalma dina préféktur Fukushima parantos lami ngalaman seueur kasusah sareng parantos nyebarkeunana. Anyar-anyar ieu, gambar gelap sumebar ka dunya kusabab kacilakaan pabrik nuklir anu ngiringan Gempa Great East Japan (2011). Ayeuna jalma di préféktur Fukushima narékahan pikeun ngusahakeun kasusah ieu. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun bintik-bintik tempat anu disarankeun dumasar kana kasang tukang dina prefektur ieu. Garis tina pandangan kota Fukushima Fukushima ti taman Hanamiyama, di Fukushima, wilayah Tohoku, Jepang. Taman ieu mangrupikeun kasohor sudut pandang Sakura = shutterstock Peta Sejarah Fukushima sareng kaayaan ayeuna Fukushima Prefektur Fukushima aya di belah kidul daérah Tohoku, sareng sisi wétan nyanghareupan Samudra Pasifik. Perfektur ieu ngagaduhan populasi sareng kakuatan ékonomi kadua ngan pikeun prefektur Miyagi di distrik Tohoku. Dina jaman shogunate Tokugawa, aya klan Aizu di préféktur ieu pikeun ngadukung shogunate Tokugawa. Samurai tina klan Aizu ogé dilatih pisan sareng gagah pisan. Klan Aizu terus perang ngalawan tentara pamaréntahan anyar dugi ka akhir pikeun ngajagaan shogunate. Hasilna, seueur klan Samurai tina Aizu tiwas dina perang. Taun 2011, loji tanaga nuklir anu aya di basisir daérah ieu musnah ku tsunami anu aya hubungan sareng Gempa Great East Japan, sareng kacilakaan kontaminasi radiasi. Dina waktos ayeuna, warga sekitar pabrik listrik nuklir kapaksa ngungsi. Dinten ayeuna di Prefektur Fukushima ...

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.