Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Oita

Pintonan anu saé tina mandi terbuka "Tanayu" di Hotel Suginoi, Beppu, Jepang

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Poto: Beppu (4) Ngarasakeun cinyusu panas dina sababaraha gaya!

Beppu, Resort kolam renang panas pangageungna di Jepang, ngagaduhan sababaraha jinis mandi, ti mandian umum pikeun mandi luar anu mewah. Dina halaman ieu, terasrasakeun pamandangan kalayan sagala rupa mandi! Photos of Beppu Beppu hot spring bath Beppu hot spring bath Beppu hot spring bath Beppu hot spring bath Beppu hot spring bath Beppu hot spring bath Beppu hot spring baths = Shutterstock Beppu hot spring baths = Shutterstock Beppu city night view = Shutterstovck Map of Beppu I appreciate anjeun maca dugi ka akhir. Punten tingali poto sanésna. Balik ka "Best of Beppu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Seueur wisatawan Tingali cai cinyusu biru biru. Sauran Umii jigoku (Naraka Laut) Éta haseup sepanjang waktos Nyaéta cinyusu panas anu ngagaduhan kobalt mineral = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Poto: Beppu (3) Hayu urang nganjang sagala rupa Hél (Jigoku)

Tempat wisata anu paling populér di Beppu nyaéta "Hells" (Jigoku = 地獄). Di Beppu, mata air panas alami ageung ti jaman baheula disebat "Hells" kusabab pamandanganna sapertos naraka. Aya seueur jinis sumber cai panas di Beppu, jadi warna Hells aya rupa-rupa. Ngarasakeun poto-poto impian ieu dina halaman ieu! Poto Beppu Beppu bentang kota = Shutterstock kebon Jepang di Umi Jigoku (Laut Naraka) di Beppu = Shutterstock Umii jigoku (Laut Naraka) = Shutterstock Chinoike Jigoku (Getih Pond Hell) = SHutterstock Yamajigoku dina Beppu Oishi Ishibozu Jigoku (Naraka) di Beppu Umi Jigoku di Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku di Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku di Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku dina Beppu = Shutterstock Map of end ka Beppu . Punten tingali poto sanésna. Balik ka "Best of Beppu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring mangrupikeun éditor- panghulu média ngeunaan budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Taman Minami-Tateishi kalayan daun gugur anu éndah

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Poto: Beppu (2) Parobihan anu éndah dina opat musim!

Beppu, sapertos seueur tujuan wisata anu sanés di Jepang, ngalaman parobahan musiman dina usum semi, usum panas, gugur sareng usum salju. Pamandangan di sekitar cinyusu panas robih éndah numutkeun parobihan usumna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun poto éndah kalayan téma tina opat musim. Poto Beppu Beppu bentang kota Beppu bentang di cinyusu Beppu bentang di cinyusu Beppu bentang di cinyusu Beppu bentang di cinyusu Beppu bentang di cinyusu4 Beppu bentang di usum panas Beppu bentang di usum panas Beppu bentang di gugur Beppu bentang di gugur Peta Beppu Abdi ngahargaan anjeun maca ka tungtungna. Punten tingali poto sanésna. Balik ka "Best of Beppu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Festival Bakarpu Gunung Beppu = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Poto: Beppu (1) Resort anu parah panas dina pantai

Beppu, perenahna di beulah wétan Kyushu, mangrupikeun resor cinyusu panas pangageungna di Jepang. Nalika anjeun sumping ka Beppu, anjeun bakal kaget heula kana sumber cai panas anu aya di ditu di dieu. Nalika anjeun ningali pemandangan kota Beppu ti gunung, sakumaha anjeun tiasa tingali dina halaman ieu, uap naék dimana-mana. Aranjeunna henteu hartosna seuneu. Sapeupeuting, steams ieu bercahya tur caang éndah. Poto Beppu Peta Beppu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Punten tingali poto sanésna. Balik ka "Best of Beppu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Kota pandang Beppu view = Shutterstock

Oita

2020 / 5 / 30

Beppu! Ngarasakeun Resort di cinyusu panas panglegana di Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, mangrupikeun resor cinyusu panas pangageungna di Jepang. Upami anjeun hoyong pinuh resep sumber cai panas Jepang, anjeun panginten hoyong nambihan Beppu kana rencana perjalanan anjeun. Beppu ngagaduhan seueur cai panas anu seueur pisan sareng aya sababaraha jinis cai panas. Salaku tambahan pikeun pamandian umum anu ageung, aya kamar mandi swasta di kamar tamu sareng kamar mandi luar anu ageung sareng baju renang. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun ka Beppu sacara rinci. Poto Garis Besar Beppu Aya tempat mandi luar leutik di mana waé di Beppu. Ieu mangrupikeun "Ahiyu (footbass)" dimana anjeun tiasa gampang ngamandian suku anjeun. Beppu mangrupikeun daérah resort kolam renang panas pangageungna di Jepang. Jumlah cai cinyusu panas anu sumberna ti Beppu mangrupikeun kadua pangageungna di dunya saatos Yellowstone di Amérika Serikat. Beppu legana 125.34 kilométer pasagi, anu ngan ukur 1 / 70th Yellowstone. Nalika anjeun sumping ka Beppu, anjeun bakal heran kana sabaraha cai mancur panas anu ngaluarkeun dieu. Beppu parantos dikenal salaku resor cinyusu terkenal Jepang pikeun waktos anu lami. Rupa-rupa jinis cai panas parantos dianggo pikeun mandi. Salajengna, sumber cai panas anu anéh diwarnaan sapertos "Umi-Jigoku (naraka laut)" sareng "Chinoike-Jigoku (naraka kolam getih)" narik jalma salaku titik-titik. Ayeuna, langkung ti 8 juta wisatawan ngadatangan Beppu unggal taun. Aya seueur hotél sareng Ryokan di Beppu pikeun ngabagéakeun sémah ieu. Beppu dibandingkeun sareng Yufuin anu caketna. Yufuin mangrupikeun tempat wisata cai panas anu sepi. Kontrasna, Beppu mangrupakeun kota resor anu hirup ...

Pamandangan éndah kota Beppu cityscape kalayan uap diangkat ti kamar mandi umum sareng ryokan onsen. Beppu mangrupikeun salah sahiji resorts cinyusu panas anu kasohor di Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Oita

2020 / 5 / 28

Prefektur Oita: Tempat wisata anu paling hadé sareng Hal anu kedah dilakukeun

Gambar di luhur mangrupikeun pandangan Kota Beppu, Oita Prefecture. Kota ieu henteu diduruk ku seuneu. Kusabab cai cinyusu panas ageung pisan, anjeun tiasa ningali pemandangan sapertos uap. Di caket kota Beppu aya Yufuin anu mangrupikeun tempat wisata spa sareng alam anu réa. Kota ieu ogé kasohor pisan ku turis asing. Garisan Lansekap Oita Yufuin, Jepang = Peta AdobeStock of Oita Beppu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Pangalusna Daérah Kyushu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.