Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Miyazaki

Takachiho Gorge di Autumn = Shutterstock

Photos Miyazaki

2020 / 6 / 2

Poto: Takachiho di Prefektur Miyagaki

Takachiho mangrupikeun bumi anu misterius anu dikenal salaku bumi mitologi Jepang. Tempatna di daérah pagunungan di Prefektur Miyazaki di wétaneun Kyushu. Kota masih ngajaga titik-titik mitos sareng tarian Kagura anu aya hubunganana sareng aranjeunna. Éta ogé kasohor laut éndah awan dina usum gugur. Sareng tempat wisata anu paling populér di kota ieu nyaéta Jurang Takachiho. Hayu urang nyandak perjalanan virtual ka Takachiho kalayan seueur poto! Poto Takachiho Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki Prefecture = ADobeStock Takachiho di Miyagaki Prefecture Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki di Prefecture Miyagaki dina Miyagaki Prefecture Peta Takachiho Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Best of Miyazaki"    

Jurang bukit Takachiho sareng curug di Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Miyazaki

2020 / 5 / 28

Prefektur Miyazaki: Tarik anu paling Hadhi sareng Hal-hal anu kedah dilakukeun

Takachiho Jurang di Prefektur Miyazaki mangrupikeun tempat wisata anu luhur di Kyushu. Gawir kalayan jangkungna 80-100 méter neraskeun salami 7 kilométer. Anjeun tiasa ogé maénkeun parahu di lebak ieu. Garis Panduan Miyazaki Peta Miyazaki Takachiho Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Pangalusna Daérah Kyushu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna.

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.