Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

maksud

Kakunodate dina usum, Akita Prefektur = Shutterstock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Poto: Kakunodate dina usum tiis, Akita Pfrefecture

Padumukan samurai Kakunodate, Prefektur Akita, dikubur handapeun salju dina usum salju. Leumpang ngalangkungan dunya anu sepi sareng bodas ieu, anjeun bakal ngaraos siga anu diangkut deui ka jaman samurai. Di dieu, kuring hoyong ngenalkeun Kakunodate dina usum salju. Photos of Kakunodate in winter Kakunodate in winter, Akita Prefecture = Shutterstock Kakunodate in winter, Akita Prefecture = Shutterstock Kakunodate in winter, Akita Prefecture = AdobeStock Kakunodate in winter, Akita Prefecture = AdobeStock Kakunodate in winter, Akita Prefecture = Shutterstock Kakunodate in winter, Akita Prefektur = Shutterstock Kakunodate dina usum salju, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate dina usum salju, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate dina usum salju, Prefektur Akita = Peta Shutterstock of Kakunodate Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Akita"    

Kakunodate di usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Poto: Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture

Di Kakunodate, Prefektur Akita, aya sababaraha tempat tinggal samurai anu hadé anu masih tetep. Utamana dina usum gugur, anjeun tiasa ngaraosan warna gugur anu endah dina padumukan samurai ieu. Dina halaman ieu, kuring badé ngenalkeun Kakunodate dina usum gugur. Poto Kakunodate dina usum gugur Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate di Autumn, Akita Pfrefecture Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate dina usum gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Map of Kakunodate Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Akita"    

Kakunodate di musim semi sareng usum panas = AdobeStock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Poto: Kakunodate dina usum semi sareng usum panas, Akita Pfrefecture

Di Kakunodate, Prefektur Akita, aya sababaraha tempat tinggal samurai anu hadé anu masih tetep. Tetempoan tempat cicing samurai ieu robih éndah nalika musim ganti. Dina halaman ieu, kuring badé ngenalkeun pemandangan usum semi sareng usum panas. Poto Kakunodate di cinyusu sareng usum panas Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = AdobeStock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Shutterstock Kakunodate di cinyusu sareng usum panas = Peta Shutterstock of Kakunodate Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Akita"    

Tasik Akan, Tasik Mashu, Tasik Kussharo di Hokkaido

Photos Hokkaido

2020 / 7 / 30

Poto: Tasik Akan, Tasik Mashu, Tasik Kussharo di Hokkaido

Salah sahiji tujuan wisata anu paling populér di beulah wétan Hokkaido nyaéta tilu danau anu misterius, Danau Akan, Danau Mashu, sareng Danau Kussharo. Danau ieu aya di Taman Nasional Akan-Mashu, anu manjang ka daratan di Hokkaido wétan. Upami anjeun wisata di situ nganggo beus atanapi mobil nyéwa, anjeun tiasa ngalaman Hokkaido murni anu indah. Utamana dina usum salju, anjeun tiasa ngaraosan dunya bodas murni! Poto Danau Akan, Danau Mashu, Danau Kussharo Danau Akan, Danau Mashu, Danau Kussharo di Hokkaido = Danau Shutterstock Akan, Danau Mashu, Danau Kussharo di Hokkaido = AdobeStock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Map of Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Mulang ka "Best of Hokkaido"    

Kuil Eiheiji di Prefektur Fukui = Shutterstock 1

Photos Fukui

2020 / 7 / 29

poto: Kuil Eiheiji di Prefektur Fukui

Upami anjeun hoyong pangalaman anu jero ngeunaan budaya "Zen" Jepang, anjeun kedah nganjang ka Kuil Eiheiji di Prefektur Fukui. Seueur biarawan ngalatih Zen di kuil ieu, sareng anjeun ogé tiasa ngalamanana. Aya ogé kota kuil tradisional anu indah di sakuriling candi. Eiheiji perenahna sakitar 150 km belah belah wétaneun Kyoto sareng katutup salju dina usum salju. Upami anjeun iinditan ka Kyoto atanapi tempat sanés dina usum salju, kuring nyarankeun ogé didatangan Eiheiji! Candi Eiheiji Temple Eiheiji Temple di Fukui Prefecture = AdobeStock Eiheiji Temple di Fukui Prefecture = Shutterstock Eiheiji Temple di Fukui Prefecture = Shutterstock Eiheiji Temple di Fukui Prefecture = Shutterstock Eiheiji Temple di Fukui Prefecture = Shutterstock Eiheiji Prefecture Prefektur = Kuil Pixta Eiheiji di Prefektur Fukui = AdobeStock Kuil Eiheiji di Prefektur Fukui = Peta Pixta Kuil Eiheiji di Prefektur Fukui Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik ka "Best of Fukui"    

Tokamachi di Prefektur Nigata = Shutterstock 1

Photos Nigata

2020 / 7 / 27

Poto: Tokamachi di Prefektur Nigata

Upami anjeun hoyong ningali padesaan Jepang anu saé, anjeun kedah angkat ka Tokamachi di Niigata Prefecture, sakitar dua jam kalér Tokyo ku Shinkansen. Tokamachi mangrupikeun tempat bumi sawah, leuweung sareng jurang anu indah. Di gunung-gunung, anjeun tiasa ngaraosan pamandangan anu endah ti jeroeun torowongan, sapertos anu ditingalikeun dina kaca ieu. Daérah ieu ogé kasohor ku béas sareng raos anu raos. Tambih Deui, dina usum salju anjeun tiasa ngalaman salju ageung! Foto Tokamachi di Nigata Prefecture Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Shutterstock Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi di Nigata Prefecture = Shutterstock Map of Tokamachi di Nigata Prefecture Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Best of Nigata"    

Benteng Hirosaki di Prefektur Aomori = Shutterstock 1

Photos Aomori

2020 / 7 / 24

Poto: Benteng Hirosaki di Prefektur Aomori

Upami anjeun hoyong ngagumkeun kembang sakura kana eusi haté anjeun di kastil Jepang, kuring nyarankeun Kastil Hirosaki di Kota Hirosaki, Prefektur Aomori. Kastil ieu henteu ageung pisan. Upami anjeun ngan ukur hoyong nganjang ka istana, kuring nyarankeun Kastil Himeji atanapi Kastil Matsumoto. Nanging, dina dinten usum semi anu hampang, ningali sajumlah hébat kelopak kembang sakura anu tumiba di Istana Hirosaki bakal janten salah sahiji kenangan pangsaéna anu anjeun kantos pikagaduh. Kastil Hirosaki katutup salju dina usum salju. Ieu waktos anu langkung saé pikeun nganjang! Poto Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori = Kastil Shutterstock Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori = Kastil Shutterstock Hirosaki di Prefektur Aomori = AdobeStock Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori = Kastil Shutterstock Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori = Kastil Shutterstock Hirosaki Kastil di Prefektur Aomori Hirosaki Kastil di Prefektur Aomori = Shutterstock Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori = Peta Shutterstock Kastil Hirosaki di Prefektur Aomori Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Aomori"    

Kuil vKomyozen-ji di Prefektur Fukuoka = Shutterstock 1

Photos Fukuoka

2020 / 7 / 22

Poto: Kuil Komyozen-ji di Prefektur Fukuoka

Dazaifu (Prefektur Fukuoka) di Kyushu dipikaterang ku Kuil Dazaifu Tenmangu sareng Museum Nasional Kyushu. Upami anjeun nganjang ka Dazaifu, kuring nyarankeun mampir ka Kuil Komyozen-ji, anu caket sareng Tenmangu. Kuil Komyozen-ji ngagaduhan dua kebon Jepang anu dirancang ku Mirei Shigemori, arsiték lanskap abad ka-20 anu terkenal. Kebon anu saé, khususna dina usum dedaunan dina bulan Nopémber. Poto Komyozen-ji Temple Komyozen-ji Temple di Fukuoka Prefecture = Shutterstock Temple Komyozen-ji di Fukuoka Prefecture = Shutterstock Komyozen-ji Temple di Fukuoka Prefecture = Shutterstock Komyozen-ji Temple di Fukuoka Prefecture = Shutterstock Komyozen-ji Temple di Fukuoka Prefecture = Kuil Shutterstock Komyozen-ji di Prefektur Fukuoka = Kuil Shutterstock Komyozen-ji di Prefektur Fukuoka = Kuil Shutterstock Komyozen-ji di Prefektur Fukuoka = Kuil Shutterstock Komyozen-ji di Prefektur Fukuoka = Peta Shutterstock ti Kuil Komyozen-ji Kami ngahargaan anjeun maca nepi ka akhir . Balik ka "Best of Fukuoka"    

Hikone Castle di Prefektur Shiga = Shutterstock 1

Photos Shiga

2020 / 7 / 20

Poto: Istana Hikone di Prefektur Shiga

Kastil Hikone mangrupikeun salah sahiji tina lima istana terkenal di Jepang anu parantos ditunjuk janten khasanah nasional. Lokasina sakitar 50 menit wétaneun Stasion Kyoto ku karéta gancang. Kastil ieu diwangun dina paruh mimiti abad ka-17 ku shogunat Tokugawa pikeun nangtayungan Kyoto. Pamandangan ti munara istana anu aya spektakuler. Poto Kastil Hikone di Prefektur Shiga Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Kastil Hikut Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Istana Hikone Shutterstock di Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Shutterstock Hikone Kastil di Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga = Peta Shutterstock Kastil Hikone di Prefektur Shiga Kami ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik ka "Best of Shiga"    

Deus Keusik Tottori di Tottori Orefecture = Shutterstock

Photos Tottori

2020 / 7 / 17

Poto: Tottori Keusik Dunes di Tottori Orefecture

Jepang mangrupikeun nagara anu seueur leuweung, tapi aya tempat anu luar biasa sapertos gurun. Upami anjeun angkat ka Tottori Sand Dunes anu ayana di Laut Jepang sisi Honshu kulon, anjeun bakal kabéngbat ku bentang anu lega di payuneun anjeun. Gundukan Pasir Tottori henteu ngan ukur ageung tapi ogé ngagaduhan bénten élévasi ageung. Janten pamandanganna pinuh ku pasang surut. Laut diluareunana ogé éndah! Poto keusik Tottori keusik Tottori Orefecture keusik keusik Tottori di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori keusik keusik di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori keusik keusik di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori keusik keusik Gundukan di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Pasir keusik di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Keusik keusik di Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Keusik keusik di Tottori Orefecture = Peta Shutterstock Peta Tottori Keusik keusik di Tottori Orefecture Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Best of Tottori"    

Matuse di Prefektur Shimane 1

Photos Shimane

2020 / 7 / 15

Poto: Matsue di Prefektur Shimane

Di Jepang, masih seueur tempat anu indah anu henteu dikenal ku tamu luar negeri. Diantarana, Matsue, anu perenahna di sisi Laut Jepang di beulah kulon Honshu, ngagaduhan reputasi anu luhur pisan diantara tamu anu leres-leres indit ka dinya. Matsue mangrupikeun kota lami anu nahan seueur kajadian tradisional sareng adat istiadat Jepang. Menara kastil anu diwangun dina jaman Edo parantos ditingalkeun di Kastil Matsue sareng ditunjuk salaku harta nasional. Abdi nyarankeun nambihan kota anu saé ieu pikeun rancana perjalanan anjeun. Poto Matsue Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Matuse di Shimane Prefecture Map of Matsue Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Best of Shimane"    

Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima = Shutterstock 1

Photos Hiroshima

2020 / 7 / 12

Poto: Miyajima dina usum gugur

Salah sahiji tujuan wisata Jepang anu paling populer di kalangan turis asing nyaéta Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima. Di Miyajima, Gerbang Torii di laut anu paling terkenal. Nanging, di pulau leutik ieu, salain ti gerbang torii, aya sababaraha rupa tempat wisata anu indah sapanjang opat musim. Utamana ti pertengahan dugi ka akhir Nopémber, sakumna pulau ditutupan ku daun gugur. Punten teraskeun dunya anu saé ieu! Poto Miyajima dina usum gugur Pulo Miyajima di Hiroshima Prefecture = Shutterstock Pulo Miyajima di Hiroshima Prefecture = Shutterstock Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima Pulo Miyajima di Hiroshima Prefecture = Shutterstock Pulo Miyajima Prefektur Hirimaut = Shutterstock Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima di Prefektur Hiroshima = Peta Shutterstock Miyajima, Prefektur Hiroshima Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik deui ka "Best of Hiroshima Pref."    

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.