Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Tujuan Salju

Bentang usum tiris di Hokkaido = AdobeStock 1

Photos Tujuan Salju

2020 / 6 / 12

Poto: Bentang usum tiris di Hokkaido

Di Hokkaido, padang rumput anu lega narik jalma anu kembangna éndah dina usum panas. Sareng padang rumput hejo ieu ditutupan ku salju ti bulan Désémber dugi ka Pébruari. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun adegan salju anu misterius di Obihiro, Biei, Furano, sareng sajabana di Hokkaido tengah. Mangga tingali tulisan ieu di handap pikeun detil ngeunaan Hokkaido. Poto bentang usum salju di Hokkaido Bentang usum salju di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = Bentang Musim Dingin Pixta di Hokkaido = AdobeStock Usum bentang di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Hokkaido"    

Poto anu katutupan salju-salju1 Shirakawago

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Poto: Kampung anu ditutup salju di Jepang

Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun pamandangan désa salju di Jepang. Ieu gambar-gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama sareng Ouchi-juku. Someday, anjeun bakal ngaraosan dunya murni di kampung-kampung ieu! Foto désa anu katutupan salju Shirakawago (Prefektur Gifu) Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Peta Prefektur Gifu Shirakawago Gokayama (Prefektur Toyama) Gokayama, Prefektur Toyama Gokayama, Peta Prefektur Toyama Gokayama Miyama (Prefektur Kyama) Prefektur Miyama, Peta Prefektur Kyoto Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima Ouchi-juku Naon anu kedah dianggo nalika ngadatangan désa salju kuring ngahargaan anjeun anu maca dugi ka akhir. Balik deui ka "Tujuan Salju"    

Taman Onuma mangrupikeun taman nasional di Bojong Oshima di kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman ngalingkungan gunung Hokkaido Komagatake ogé kolam renang Onuma sareng Konuma = Shutterstock

Tujuan Salju Hokkaido

2020 / 5 / 28

Taman Onuma! Hal Pangalusna anu dilakukeun dina usum tiis, cinyusu, usum panas, usum gugur

Upami anjeun hoyong ngarambat sakitar Hakodate sareng nikmati alam anu langkung megah, kuring nyarankeun ka Taman Onuma. Onuma Park mangrupikeun tempat anu caket sareng 16 km kalér ti pusat Hakodate. Di ditu, anjeun tiasa nikmati alam anu éndah di cinyusu, usum panas, gugur, sareng usum tiis. Rupa-rupa kagiatan sapertos kapal pesiar, kancing, mancing, muter, pangémutan sareng ski tiasa dilaksanakeun di Taman Onuma. Punten datangan Taman Onuma ku sadayana. Hal Pangalusna anu dilakukeun di Taman Onuma ka Taman Onuma, kirang langkung 20 menit sacara ekspres "Super Hokuto" ti Stasion JR Hakodate (sakitar 50 menit upami éta karéta biasa) di pusat Taman Onuma, aya jalanan Mt. Komagadake. Éta gunung gunung anu aktip kalayan jangkungna 1131 méter. Seueur ranca anu kabentuk di sekitar gunung kusabab kagiatan gunung seuneu ieu. Perwakilan anu salah nyaéta Onuma. Aya langkung ti 100 pulo leutik di Onuma. Onuma kaceluk ku pamandangan anu éndah. Ka Taman Onuma, sakitar 20 menit ku ekspres "Super Hokuto" ti Stasiun JR Hakodate (sakitar 50 menit upami éta karéta biasa). Upami anjeun nganggo beus, sakitar 60 menit ti JR Hakodate Station ka Taman Onuma. Hal ieu caket pisan ti Hakodate ku anjeun tiasa ngaraosan lalampahan sadinten ka Taman Onuma. Aya sababaraha hotél Resort anu éndah di sekitar Taman Onuma, janten anjeun tiasa nantang kagiatan anu rupa-rupa ku tinggal di Taman Onuma. Seueur kagiatan anu diurus ku Onuma Godo Yusen Co, Ltd anu ngajalankeun situs ieu. Situs di handap ieu henteu dijelaskeun dina basa Inggris. ...

Tembok salju, Tateyama Kurobe Alpine Route, Jepang - Shutterstock

Tujuan Salju

2020 / 6 / 14

12 Tujuan Salju Pangsaéna di Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, festival salju Sapporo ...

Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun ngeunaan pamandangan salju éndah di Jepang. Aya seueur daérah salju di Jepang, janten sesah mutuskeun kaputusan Salju anu pangsaéna. Dina halaman ieu, kuring nyimpulkeun daerah anu pangsaéna, utamina di tempat anu populer di kalangan wisatawan asing. Kuring bakal ngabagikeunana dina tilu bagian. (1) daérah salju salju sapertos Shirakawago sareng Jigokudan, (2) resor ski sapertos Niseko sareng Hakuba, (3) perayaan usum tiris sapertos Sapporo Salju Festival sareng Festival Yokote Salju. Upami anjeun resep, punten waé. Titik Wisata Pangsaéna di Wewengkon Salju Heavy Shirakawago, Gokayama (Tengah Honshu) Situs Warisan Dunya Shirakawago sareng Panerangan Musimasi Upami anjeun badé angkat ka daérah salju salju di Jepang, anjeun badé angkat ka Laut Jepang sisi atanapi wilayah gunung. Ti Désémber nepi ka Maret, hawa beueus ngalir ti Laut Jepang ka Nusantara Jepang. Kusabab aya wewengkon pagunungan di tengah Nusantara Jepang, hawa lembab ngahontal wewengkon pagunungan ieu dimana salju salju dilahirkeun. Ku cara kieu, daérah di sisi Laut Jepang sareng daérah pagunungan ogé salju. Shirakawago sareng Gokayama, anu ku kuring ngenalkeun di dieu, ayana di daérah pagunungan sisi Laut Jepang. Loba salju ragrag di kampung-kampung ieu unggal taun. Aya daérah sanés anu seueur salju, tapi dua kampung ieu masih ngagaduhan imah tradisional di daérah salju beurat. Pemandangan salju tempat éta imah tetep tetep saé. Nalika ngabandingkeun ...

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.