Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

kapentingan

Pantai Okinawa, Jepang = Adobe Saham 1

Photos Pantai

2020 / 6 / 19

Poto: pantai anu indah di Okinawa

Sakumaha nyerat Anne Morrow Lindbergh dina bukuna, "Kado ti Laut," pantai ngadamangkeun hate jalma capé. Jepang ogé ngagaduhan pantai anu saé anu tiasa nyageurkeun haté anu capé. Naha anjeun badé seger pikiran sareng awak anjeun? Di dieu anjeun bakal mendakan poto ageung sababaraha pantai Okinawan paling populér. Poto pantai di pantai Okinawa Okinawa, Jepang = Adobe Stock pantai Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = Adobe Stock pantai Okinawa, Jepang = Adobe Stock pantai Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = pantai Shutterstock Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = Shutterstock pantai Okinawa, Jepang = Adobe Stock Map of Okinawa Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Upami anjeun resep, mangga tingali kana tulisan ngeunaan Okinawa di handap. Balik deui ka "Minat"                          

Anjing Akita kéngingkeun popularitas di dunya = Shutterstock 3

Photos Sasatoan sareng lauk

2020 / 6 / 13

Poto: Akita Anjing (Akita-inu)-Naha anjeun terang "Hachi" di Shibuya?

Naha anjeun terang anjing Akita (Akita-inu)? Anjing Akita mangrupikeun anjing ageung anu disimpen lami-lami ku jalma moro di daérah Tohoku Jepang. Anjing Akita kasohor pisan satia. Di payuneun peuntaseun scramble di Shibuya, Tokyo, aya patung anjing Akita "Hachi" anu maot sakitar 100 taun ka pengker. Hachi angkat ka Stasion Shibuya unggal dinten kinten-kinten 10 taun kanggo milarian anu bogana, sanaos juraganna maot. Akita Dog beuki populér henteu ngan ukur di Jepang tapi di seluruh dunya. Poto anjing Akita Anjing Akita beuki populér di dunya = Shutterstock Anjing Akita beuki populér di dunya = Shutterstock Anjing Akita beuki populér di dunya = AdobeStock 5 Anjing Akita beuki populér di dunya = Anjing AdobeStock Akita beuki populér di sakuliah dunya Anjing Akita beuki populér di sakuliah dunya Anjing Akita kasohor di dunya = Shutterstock Anjing Akita beuki populér di seluruh dunya Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Akita"    

Bentang usum tiris di Hokkaido = AdobeStock 1

Photos Tujuan Salju

2020 / 6 / 12

Poto: Bentang usum tiris di Hokkaido

Di Hokkaido, padang rumput anu lega narik jalma anu kembangna éndah dina usum panas. Sareng padang rumput hejo ieu ditutupan ku salju ti bulan Désémber dugi ka Pébruari. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun adegan salju anu misterius di Obihiro, Biei, Furano, sareng sajabana di Hokkaido tengah. Mangga tingali tulisan ieu di handap pikeun detil ngeunaan Hokkaido. Poto bentang usum salju di Hokkaido Bentang usum salju di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Bentang usum di Hokkaido = Bentang Musim Dingin Pixta di Hokkaido = AdobeStock Usum bentang di Hokkaido = AdobeStock Winter bentang di Hokkaido = AdobeStock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Hokkaido"    

Kuil Oarai Isosaki di Prefektur Ibaraki 1

Photos Temples na Shrines

2020 / 6 / 10

Poto: Pintu Torii -Pandangan indah di jepang!

Hayu atuh ngenalkeun pamandangan anu éndah sareng Gerbang Torii. Ti saprak jaman baheula, urang Jepang ngawangun gerbang torii di tempat anu urang ngarasa suci. Upami anjeun badé ka Jepang, cobian poto dina tempat nganggo gerbang torii anu saé. Kuil Oarai Isosaki di Prefektur Ibaraki Kuil Oarai Isosaki di Prefektur Ibaraki = AdobeStock Kuil Shirahama di Shimoda, Prefektur Shizuoka Kuil Shirahama di Shimoda, Prefektur Shizuoka = Pixta Mt. Fuji Torii di puncak gunung Mt. Kuil Fuji = Kuil Shutterstock Fushimi Inari Taisha di Kuil Kyoto Fushimi Inari Taisha di Kyoto = Kuil AdobeStock Kumano Hongu Taisha di Prefektur Wakayama Kumano Hongu Taisha Kuil di Prefektur Wakayama = Kuil AdobeStock Itsukushima di Miyajima, Hiroshima Prefecture Itsukushima Shrine di Miyajima Kuil di Nagato, Prefektur Yamaguchi Kuil Motonosumi di Nagato, Prefektur Yamaguchi = Pixta Futamigaura di Itoshima, Prefektur Fukuoka Futamigaura di Itoshima, Prefektur Fukuoka = Kuil Pixta Ouo di Tara, Préféktur Saga Ouo Kuil di Tara, Prefektur Saga = Prefektur Saga Pixuo Kamasikimi Kumano Prefecture Kuil Kamishikimi Kumanoimasu di Kumamoto Prefecture = Pixta Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Kuil sareng Sines"    

Taman Jepang katingal tina ruangan = Adobe Stock 3

Photos Taman Jepang

2020 / 6 / 8

Poto: Ngarasakeun kebon Jepang ti kamar

Upami anjeun ngadatangan kebon Jepang di Kyoto atanapi di tempat sanés, kuring nyarankeun anjeun linggih di kamar. Kebon Jepang dirancang pikeun ditingali tina kamar. Upami anjeun ningali kebon tina kamar anu tenang sareng tenang, anjeun pasti bakal seger! Poto kebon Jepang tina kamar Taman Jepang ditingali tina kamar = Adobe Stock Taman Jepang ditingali tina kamar = Adobe Stock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = Shutterstock Taman Jepang ditingali tina kamar = AdobeStock Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik ka "Taman Jepang"    

Runtuhan Istana Takeda di Kota Asago, Prefektur Hyogo = Shutterstock

Photos istana

2020 / 6 / 7

Poto: Kastil di langit!

Istana kasohor di Jepang aya di dataran. Seueur diantara aranjeunna diwangun saatos jaman pérangan perang (ti saprak 1568). Sabalikna, sababaraha istana anu diwangun nalika atanapi sateuacan période perang nyatakeun ayana di gunung sareng bukit. Seringna, istana éta dikurilingan kabut kandel sareng katingalina siga istana di langit! Reruntuhan Kastil Takeda di Kota Asago, Prefektur Hyogo Ruruntuhan Kastil Takeda di Kota Asago, Prefektur Hyogo = Ruruntuhan Istana Pixta Takeda di Kota Asago, Prefektur Hyogo = Adobe Istana Bitchu Matsuyama Castle di Takahashi City, Okayama Prefecture = AdobeStock Bitchu Matsuyama Castle di Takahashi City, Okayama Prefecture = AdobeStock Gujo Hachiman Castle di Gujo City, Gifu Prefecture Gujo Hachiman Castle di Gujo City, Gifu Prefecture = Shutterstock Gujo Hachiman Gifu Prefecture = Pixta Echizen Ono Castle di Ono City, Fukui Prefecture Echizen Ono Castle di Ono City, Fukui Prefecture Echizen Ono Castle di Ono City, Fukui Prefecture = AdobeStock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Pikeun istana Jepang, mangga tingal tulisan ieu. Balik deui ka "Istana Jepang"    

Kairakuen di Kota Mito, Prefektur Ibaraki = Saham Adobe 1

Photos Taman Jepang

2020 / 6 / 8

Poto: 5 Kebon Jepang anu pangalusna di Jepang!

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun lima kebon Jepang wawakil. Di Jepang, aya kebon sacara koléktif disebat "3 kebon ageung". Éta nyaéta Kairakuen (kota Mito, préféktur Ibaraki), Kenrokuen (kota Kanazawa, prefektur Ishikawa) sareng Korakuen (kota Okayama, préféktur Okayama). Salaku tambahan, kuring ogé nyarankeun Katsura Imperial Villa, anu mangrupikeun kebon Jepang anu paling répréséntatif di Kyoto, sareng Museum Seni Adachi (Kota Yasugi, Prefektur Shimane), anu dipikahormat pisan ku urang asing. Punten tingali gambar éndah 5 kebon Jepang ieu. Taman Kairakuen di Kota Mito, Prefektur Ibaraki Kairakuen di Kota Mito, Préféktur Ibaraki = Adobe Stock Kairakuen di Kota Mito, Prefektur Ibaraki = Adobe Stock Katsura Imperial Villa (Katsura Rikyu) di Kyoto Katsura Imperial Villa di Kyoto City = Shutterstock Adachi Museum di kota Yasugi , Shimane Prefecture Adachi Museum di Yasugi City, Shimane Prefecture = Adobe Stock Adachi Museum di Yasugi City, Shimane Prefecture = Adobe Stock Adachi Museum di Yasugi City, Shimane Prefecture = AdobeStock Korakuen Garden di Okayama City Korakuen, Okayama City = Shutterstock Korakuen, Okayama City = Shutterstock 10 = Kenrokuen Kenrokuen di Kanazawa, Ishikawa Prefecture = Adobe Stock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik ka "Taman Jepang"    

Nyuto Onsen di Akita Prefecture = Pixta

Photos Onsen

2020 / 7 / 8

Poto: Yukimi-Buro -Enjoy cinyusu panas anu ningali salju

Ti Désémber dugi ka Maret, Anjeun tiasa ngaraosan sumber cai panas sareng pandangan salju. Urang Jepang nyebut ieu "Yukimi-Buro" (雪見 風 呂 = mandi bari ningali salju). Ieu poto Onsen ti lima daérah. (1) Takaragawa Onsen (Prefektur Gunma), (2) Okuhida Onsengo (Gifu Prefecture), (3) Zao Onsen (Yamagata Prefecture), (4) Ginzan Onsen (Yamagata Prefecture), (5) Nyuto Onsen (Akita Prefecture). Aya seueur sumber cai panas anu saé. Pikeun sumber cai panas Jepang, mangga tingali ieu di handap. Takaragawa Onsen (Prefektur Gunma) Takaragawa Onsen di Prefektur Gunma = Shutterstock Takaragawa Onsen di Gunma Prefecture = Shutterstock Okuhida Onsengo (Gifu Prefecture) Okuhida Onsengo di Gifu Prefecture = Shutterstock Okuhida Onsengo di Gifu Prefecture = Shutterstock Zao Onsen) Prefektur = Shutterstock Zao Onsen di Yamagata Prefecture = Shutterstock Ginzan Onsen (Yamagata Prefecture) Ginzan Onsen di Yamagata Prefecture = Shutterstock Ginzan Onsen di Yamagata Prefecture = Shutterstock Nyuto Onsen (Akita Prefecture) Nyuto Onsen di Akita Prefecture = Shutterstock Nyuto Onsen Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Onsen"    

Concierge masihan dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock

Tiket & Wisata

2020 / 5 / 31

Kumaha buku sareng mésér tikét sareng tur di Jepang! Sumo, Baseball, Konser, kagiatan ...

Upami anjeun henteu milu dina tur anu ngalakukeun sareng grup anu gedé sareng anjeun bébas ngarambat sareng babaturan atanapi kulawarga di Jepang, kumaha anjeun buku sareng mésér tikét pikeun lomba olahraga sareng konsér. Atanapi kumaha anjeun nerapkeun wisata sapertos kagiatan? Aya situs pesenan tikét sareng tur di Jepang, tapi seuseueurna ditulis dina bahasa Jepang. Janten, dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun anjeun kumaha cara-cara buku rupa-rupa tiket sareng tur pikeun perjalanan anjeun ka Jepang. Anjeun kedah langkung saé mesen tikét sareng wisata anu langkung saacan sateuacan sumping ka Jepang Dina Onuma Park, anjeun tiasa salju salju sareng nyiar jalan di tasik anu dina usum tiris situs utama Major anu henteu ngadukung Inggris di Jepang, kami mesen situs pesenan tikét sapertos "Tiket Lawson" " Tiket Pia "nalika mesen tiket sapertos konsér. Kami tiasa nampi tiket ngumpulkeun di toko genah anu caket. Jasa ieu mangpaat pisan. Nanging, sabagian tina situs ngumpulkeun tikét ayeuna henteu cocog sareng basa Inggris, Cina, jsb. Pikeun nganggo situs-situs ieu, pangabisa Jepang diperyogikeun. Aya seueur situs ngumpulkeun pikeun wisata sapertos pendakian di Jepang, tapi seueur ieu ngan cocog sareng Jepang. Anjeun tiasa nyanghareupan halangan Jepang. Upami anjeun milarian rupa-rupa situs ngumpulkeun di Jepang sateuacan anjeun angkat ka Jepang sareng anjeun moal tiasa mesen ku anjeun nyalira, langkung saé buku awal ku cara ieu. Konsér populér, kompetisi olahraga, tur kagiatan anu dipikaresep pisan ...

Coklat mekar di Jepang

video Cherry Kembang

2020 / 5 / 30

Pidéo: Sakura- Cherry mekar di Jepang

Pidéo ieu ngenalkeun gambar bentang kembang sakura anu éndah di Jepang dina format slide. Upami anjeun hoyong ningali-tingali deui unggal poto, mangga buka halaman ieu di handap. Pidéo Sakura Pencét tanda pasagi di katuhu handap video pikeun pindah ka layar lengkep. https://japan77.net/wp-content/uploads/2020/05/video-sakura.mp4 Hatur nuhun pikeun ningali pidéo ieu. Balik deui ka "Best Cherry Blossoms"    

Coklat mekar di Jepang

Photos Cherry Kembang

2020 / 5 / 30

Poto: Sakura- Cherry mekar di Jepang

Kira-kira bulan April 2020, nalika jinis inféksi coronavirus énggal sumebar di panjuru dunya, kuring ngahaturanan, ngalangkungan Facebook, poto kembang sakura anu indah ka sadayana anu karesahan. Poto dina halaman ieu dianggo dina waktos éta. Kuring bakal bagja upami anjeun tiasa nyegerkeun diri anjeun ku mandi tina kembang sakura ieu. Upami anjeun hoyong nonton poto ieu salaku pidéo, mangga buka halaman ieu di handap. Poto Sakura Cherry kekembangan di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kembang Cherry di Jepang Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik deui ka "Best Cherry Blossoms"    

Poto anu katutupan salju-salju1 Shirakawago

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Poto: Kampung anu ditutup salju di Jepang

Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun pamandangan désa salju di Jepang. Ieu gambar-gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama sareng Ouchi-juku. Someday, anjeun bakal ngaraosan dunya murni di kampung-kampung ieu! Foto désa anu katutupan salju Shirakawago (Prefektur Gifu) Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Peta Prefektur Gifu Shirakawago Gokayama (Prefektur Toyama) Gokayama, Prefektur Toyama Gokayama, Peta Prefektur Toyama Gokayama Miyama (Prefektur Kyama) Prefektur Miyama, Peta Prefektur Kyoto Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima Ouchi-juku Naon anu kedah dianggo nalika ngadatangan désa salju kuring ngahargaan anjeun anu maca dugi ka akhir. Balik deui ka "Tujuan Salju"    

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.