Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

kandaraan

Shinkansen ngahubungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat 1

Photos kandaraan

2020 / 8 / 10

Poto: Shinkansen di sababaraha lokasi di Jepang

Shinkansen dioperasikeun di sababaraha penjuru Nusantara Jepang. Aya sababaraha jinis karéta, ti modél pangénggalna dugi ka "Dokter Konéng", anu mariksa lagu. Shinkansen ngalir persis dina waktos. Janten naha henteu nganggo éta dina perjalanan anjeun? Mangga tingali tulisan ieu di handap ngeunaan Shinkansen di Jepang. Poto Shinkansen Jepang Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat Shinkansen di Jepang Shinkansen di Jepang The Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat Shinkanasen sareng Mt.Fuji = AdobeStock The Shinkansen nyambungkeun sagala rupa penjuru Jepang dina waktos anu akurat Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat The Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat The Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat The Shinkansen nyambungkeun sababaraha bagéan Jepang dina waktos anu akurat The Shinkansen nyambungkeun sagala rupa penjuru Jepang dina waktos anu akurat kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Shinkansen"    

Panempoan lebar Bandara Anyar Chitose sareng para wisatawan sareng jalma = shutterstock

kandaraan

2020 / 5 / 28

Bandara Chitose Anyar! Aksés ka Sapporo, Niseko, Furano jsb.

Bandara Chitose Anyar mangrupikeun bandara pangbadagna di Hokkaido. Sakitar 40 menit ku JR ekspres karéta ti pusat kota Sapporo. Bandara ieu ngagaduhan terminal internasional sareng terminal domestik. Upami anjeun ngarambat sakitar Sapporo, Niseko, Otaru jsb di Hokkaido, anjeun kedah nganggo Bandara Chitose Anyar. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun rincian Bandara Anyar Chitose. Kuring ngenalkeun garis besar Bandara New Chitose heula, saatos éta, kuring bakal ngajelaskeun masing-masing naon anu hoyong terang ku seueur tamu ti mancanagara. Ringkesan Pekerjaan pangropéa anu ngantunkeun pesawat ANA di Bandara New Chitose, Hokkaido = shutterstock Klik pikeun nunjukkeun Google Maps dina halaman anu misah dipisahkeun New Chitose Airport nganggo terminal internasional salian penerbangan domestik. Kusabab aya stasiun Bandara Chitose JR Anyar di bandara, éta aksés saé ka Sapporo. Aya counters perusahaan mobil sewa di bandara. Aranjeunna ngagaduhan meja resepsi di konter sareng beus gratis ka tempat parkir. Upami anjeun angkat ka Stasion Minit Chitose anu aya salah sahiji stasiun anu aya ti Stasion Bandara Chitose JR Anyar anjeun ogé tiasa numpak jaran ekspres JR badé ka Kushiro, Obihiro sareng sajabana Aksés Ka Stasion Sapporo 40 menit ku JR ekspres karéta ka Niseko 2 jam ku mobil , 2 jam 30 menit - 3 jam 30 menit ku beus (gumantung kana Resort ski) penerbangan internasional Di Bandara New Chitose, jadwal penerbangan dijalankeun ku bandara di handap ieu. Bangkok (DON MUEANG), HANGZHOU, Kuala Lumpur, Singapura, NANJING, Tasikmalaya, Cheongju, Vladivostok, Y - SAKHALINSK, BUSAN, SEOUL, Daegu, BEIJING, Tianjin, SHANGHAI, ...

Bandara Kansai di Osaka, Jepang = Shutterstock

kandaraan

2020 / 5 / 28

Bandara Kansai (KIX)! Kumaha carana angkat ka Osaka, Kyoto / Jelajahi Terminal 1, 2

Nalika anjeun angkat ka Jepang anjeun ngagaduhan pilihan nganggo bandara di Osaka salain bandara di Tokyo. Osaka ngagaduhan "Bandara Internasional Kansai" anu ngoperasikeun 24 jam. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun garis besar bandara ieu sareng kumaha jalanna ka Kyoto, Osaka sareng sajabana ti bandara ieu. Garis Besar Bandara Internasional Kansai (KIX) Bandara internal Kansai atanapi KIX mangrupikeun bandara panggedéna ka-2 di Jepang, tempatna caket kota Osaka = shutterstock Klik di dieu pikeun ningali halaman resmi bandara Kansai dina halaman anu misah Poin Bandara Internasional Kansai mangrupikeun bandara terkenal Jepang perenahna di Pulo Ponggawa, 5 km lepas pantai di beulah kidul Prefektur Osaka. Éta dihubungkeun sareng sisi anu sanésna ku sasak panjangna 3.75 km. Jalan sareng jalan karéta ngalangkungan sasak ieu. Éta sakitar 40 kilométer jauhna ti stasiun Osaka. Antara Bandara Kansai sareng pusat kota Osaka, JR sareng karéta Nankai dioperasikeun. Aya dua gedong terminal di Bandara Kansai. Tina Terminal 1 anjeun tiasa angkat penerbangan internasional sareng penerbangan domestik maskapai biasa. Ti Terminal 2 anjeun tiasa naek pesawat internasional LCC sareng penerbangan domestik. Nanging, sababaraha LCC ogé sumping sareng angkat ti Terminal 1. Terminal 2 langkung saé tibatan terminal 1, janten upami nganggo LCC, kuring nyarankeun anjeun milih LCC anu angkat ti Terminal 1. Bandara Kansai atanapi Bandara Itami? Aya bandara Kansai sareng bandara Itami di Osaka. Anu mana ieu anu kedah dianggo langkung saé? Bandara Kansai> ...

Bandara Narita Di Chiba Prefecture, Jepang = Shutterstock

kandaraan

2020 / 5 / 28

Bandara Narita! Kumaha carana angkat ka Tokyo / Jelajahi Terminal 1, 2, 3

Bandara Internasional Narita mangrupikeun bandara panggedéna kadua anu gigireun Haneda Airport di Jepang. Bandara Narita, sareng Bandara Haneda, langkung operasional salaku bandara hub Metropolitan Tokyo. Upami anjeun ngarambat di Tokyo, anjeun tiasa nganggo Bandara ieu. Janten dina halaman ieu, kuring bakal ngawanohkeun Bandara Narita. Kusabab Bandara Narita rada jauh ti pusat kota Tokyo, mangga parios aksésna ka pusat Tokyo. Bandara Narita atanapi Bandara Haneda? Pesawat ti Japan Airlines (JL) di Bandara Tokyo Narita (NRT). Narita mangrupikeun hab pikeun Japan Airlines (JL) sareng All Nippon Airlines ANA (NH) = penerbangan shutterstock Internasional sareng basis LCC Rupa-rupa penerbangan internasional tiasa dianggo Tokyo Metropolis kagungan Bandara Haneda anu aya di kidul-kulon Tokyo sareng Bandara Narita di Narita, Prefektur Chiba. Di dinya janten mung bandara Haneda, tapi dina taun 1960an Jepang ngembangkeun sacara ékonomis sareng jumlah panumpang pesawat naék ningkat. Kusabab ieu, bandara Haneda nyalira teu tiasa ngarobih paménta, sareng di 1978 bandara Narita dibuka. Penerbangan internasional Tokyo dipindahkeun ka Bandara Narita, sareng Bandara Haneda dianggap bandara pikeun penerbangan domestik. Nanging, Bandara Narita langkung ti 60 kilométer jarakna ti pusat kota Tokyo bahkan dina jarak langsung. Éta jauh teuing salaku bandara hub di Tokyo Metropolis. Samentara éta, di Bandara Haneda, parantos aya ékspansi anu signifikan. Penerbangan internasional anu dugi sareng angkat ti Haneda ayeuna dijalankeun. Gedong terminal internasional anyar dibuka di Bandara Haneda. Penerbangan LCC ngagaduhan ...

Karéta peluru Shinkansen ngajajar di buruan kereta api Torikai, Osaka, Jepang = Shutterstock

kandaraan

2020 / 6 / 7

Shinkansen (karéta bullet)! Jepang Pas, Tiket, Pengenalan Karéta

Di Jepang, jaringan Shinkansen (karéta Bullet) sumebar. Shinkansen mangrupikeun super express anu ngaleuwihan 200 km / jam. Upami anjeun nganggo Shinkansen, anjeun tiasa gancang ngalih di antara kota-kota besar Jepang. Upami anjeun nganggo pesawat, anjeun kedah ngalangkungan bandara, janten peryogi waktos anu héran. Kontrasna, Shinkansen ngumbara antara stasiun-stasiun utama, janten anjeun tiasa ngumbara kalayan épisién pisan. Anjeun kedah resep naék kana Shinkansen di Jepang! Garis besar jaringan Shinkansen Ngaklik gambar bakal nembongkeun peta Shinkansen ieu dina halaman wéb Jepang Rail Pass dina halaman anu misah Cara mesen sareng mésér tikét Shinkansen Ngeunaan reservasi tikét shinkansen sareng prosedur pameseran, kuring ngenalkeun detil dina tulisan ieu. Kaasup Jepang Rail Pass, mangga tingali kana tulisan ieu kanggo detilna. Nozomi, Hikari, Kodama ... Bédana na? Jaringan Shinkansen diwangun ku hiji rute panjang anu nembus ka nusantara Jepang sareng sababaraha rute anu nyebrang ti dinya. Dina rute Shinkansen, aya karéta anu ngan ukur eureun di stasiun utama sareng karéta anu eureun di unggal stasiun. Salaku conto, dina Tokai Shinkansen nyambungkeun Tokyo sareng Osaka, aya "Nozomi" "Hikari" lirén waé di stasiun-stasiun utama sareng "Kodama" di unggal stasion. Unggal karéta, kendaraan anu dianggo ampir sami. Nanging, kusabab jumlah stasiun anu dieureunkeun benten, waktos anu diperyogikeun bakal béda. Ieu masing-masing titik di Tokaido Shinkansen. Salaku tambahan ka stasiun anu dieureunkeun Nozomi, Hikari eureun di sababaraha stasiun. Stasiun mana anu Hikari lirén gumantung ka ...

Bandara Haneda mangrupikeun salah sahiji dua bandara primér anu ngalayanan Greater Tokyo Area = shutterstock

kandaraan

2020 / 5 / 28

Bandara Haneda! Kumaha cara nepi ka Terminal Tokyo / Internasional & Domestik

Bandara Haneda mangrupikeun bandara hub di Tokyo Metropolis. Anjeun tiasa ngalalana Jepang ku hiber internasional anu sumping sareng angkat ti bandara Haneda. Sareng anjeun tiasa ngumbara di sakitar Jepang nganggo bandara Haneda. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun inpormasi anu berguna ngeunaan Bandara Haneda. Bandara Haneda atanapi Bandara Narita? Bandara Haneda langkung caket sareng pusat Tokyo tibatan bandara Narita Panumpang ngantri sareng mariksa di konter maskapai di Bandara Internasional Haneda = shutterstock Garis Besar Bandara Hanede Bandara Haneda (nami resmi: Bandara Internasional Tokyo) mangrupikeun bandara panggedéna Jepang di beulah kidul-kulon Tokyo. Éta sakitar 18 kilométer jauhna ti pusat kota Tokyo. Kira-kira 30-40 menit nganggo karéta atanapi mobil ti Bandara Haneda ka Stasion Tokyo. Bandara Haneda, sasarengan sareng Bandara Narita (Prefektur Chiba), berperan salaku bandara hub Tokyo Metropolis. Dugi ka ayeuna Bandara Narita parantos ngembangkeun janten bandara tempat penerbangan internasional sumping sareng angkat. Di sisi anu sanésna, Bandara Haneda parantos dioperasikeun pinuh salaku bandara tempat penerbangan domestik sumping sareng angkat. Nanging, nembé, bandara Haneda parantos ngembang pisan. Gedong Terminal Internasional anyar dibuka. Ku cara kieu, Bandara Haneda parantos mimiti ngembangkeun salaku bandara ageung anu henteu ngan ukur penerbangan domestik tapi penerbangan internasional ogé sumping sareng angkat. Aya tilu gedong terminal panumpang di bandara Haneda. Salah sahijina nyaéta bangunan terminal jalur domestik. Dua sésana nyaéta bangunan terminal domestik. Bangunan terminal ieu nyambung ku beus gratis. >> Pencét di dieu pikeun halaman wéb resmi ...

kandaraan

kandaraan

2020 / 6 / 3

Angkutan di Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara jsb.

Nalika ngumbara di Jepang anjeun tiasa ngalih pisan épéktip ku ngagabungkeun shinkansen (karéta Bullet), pesawat terbang, beus, taksi, mobil nyéwa sareng sajabana. Upami anjeun nambihan perjalanan Shinkansen kana rencana perjalanan anjeun, éta bakal janten kenangan anu pikaresepeun. Upami éta, mésér "Japan Rail Pass" bakal wajar pisan. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tinjauan aranjeunna. Halaman ieu lumayan panjang. Upami anjeun mencét tombol "tampilkeun" dina unggal item, kontén lengkep anu disumputkeun bakal ditayangkeun. punten ngamangpaatkeun daptar eusi. Anjeun tiasa uih deui ka luhur ku mencét tombol panah di belah katuhu handap halaman ieu. Situs web Japan Rail Pass resmi "Japan Rail Pass". Pencét éta sareng éta bakal ditingalikeun dina halaman anu misah Ngaklik gambar bakal nembongkeun peta ieu dina halaman wéb Jepang Rail Pass dina halaman anu kapisah Ngeunaan Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang nganggo karéta JR sapertos Shinkansen, anjeun panginten hoyong mésér "Japan Rail Pass" sateuacan angkat. Japan Rail Pass (ogé biasa disebut JR Pass) mangrupikeun jalan tol anu paling mahal anu ditawarkeun JR pikeun wisatawan asing. Anjeun tiasa numpak pisan kana JR 'Shinkansen sareng express biasa sareng sajabana. Harga Japan Rail Pass nyaéta, contona, 33,000 yen per jalma (7 dinten, jinis mobil Biasa). Di Jepang, dibutuhkeun sakitar 28,000 yen kanggo hiji jalma bulak-balik antara Tokyo sareng Osaka di Shinkansen. Upami anjeun nganggo seueur JR, Japan Rail Pass bakalan janten "sobat" anjeun anu kuat. Ieu di handap nyaéta ...

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.