Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Hirup sareng Kabudayaan

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 1

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 19

Poto: Ngarasakeun Jepang Kimono!

Anyar-anyar ieu, di Kyoto sareng Tokyo, jasa nyéwa kimono pikeun wisatawan parantos ningkat. Kimono Jepang ngagaduhan sababaraha warna sareng lawon numutkeun usumna. Musim panas kimono (Yukata) lumayan murah, janten seueur anu ngagaleuhna. Naon anu anjeun hoyong pake kimono? Poto Jepang Kimono Wanoja Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock Wanoja Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock Lalaki Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock Wanoja Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock Wanoja Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock 7 Lalaki Jepang sareng Awéwé Ngagem Kimono = AdobeStock Lalaki Jepang Ngagem Kimono = AdobeStock Awéwé Jepang Ngagem Kimono = Wisatawan AdobeStock ngagem kimono Jepang = Wisatawan AdobeStock nganggo kimono Jepang = Shutterstock Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Tradisi"    

Barudak di Jepang 1

Photos Urang Jepang

2020 / 6 / 18

Poto: Punten barudak cicing sacara rahayu!

Barudak lucu pisan teu paduli nagara mana anu urang ngumbara. Barudak Jepang ogé imut. Kuring miharep yén barudak bakal hirup bagja tanpa konflik sareng prasangka. Anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngajaga anjeun béja yén kami henteu hoyong gelut sareng saha waé sareng kami hoyong tamu ti luar nagri pikeun hirup sareng budaya Jepang. Poto Barudak Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Barudak di Jepang Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "harmoni sareng jalma"    

Charaben, bento buatan bumi 1

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 18

Poto: Naha anjeun kantos tuang "Charaben"?

Jalma Jepang resep kotak dahar beurang. Ku alatan éta, rupa-rupa bento dijual di toko-toko jeung supermarket. Salaku tambahan, dina kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit, sepuh ngadamel "charaben" sapertos anu dipidangkeun dina halaman ieu. Charaben nyaéta bento buatan tangan anu dilakukeun ku kolot anu nganggo lauk sareng nasi pikeun ngagambar karakter sapertos anime. Imut pisan anu matak tuang! Foto Charaben "Charaben" Charaben, bento buatan Charaben, bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji bento buatan imah Charaben, hiji homemade bento kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "modernitas"    

Kai-Komagatake, anu ngabatesan Nagano sareng prefektur Gifu = Shutterstock

Photos cinyusu

2020 / 6 / 18

Poto: Musim Salju -Puluh Kontras Léngkah Kembang sareng Kembang Salju

Matak ningali pemandangan salju dina usum salju, tapi henteu goréng ningali gunung salju anu jauh di musim semi. Béda antara kembang anu mekar saterasna sareng gunung salju di kajauhan endah pisan. Salaku tambahan, dina usum semi, anjeun bakal tiasa angkat ka daerah salju ageung, anu ditutup dina usum salju kusabab salju teuing. Salaku conto, Tateyama (Toyama Prefecture) diwanohkeun dina akhir halaman ieu rame ku seueur wisatawan ti pertengahan April unggal taun! Poto Spring Salju Sapanjang Walungan Shiraishi di Kota Sendai, 1,200 tangkal céri mekar éndah unggal taun sareng gunung-gunung anu katutup salju di tukang = Shutterstock Kembang Cherry mekar pinuh di kampung gunung ngalawan latar gunung Hakuba di Prefektur Nagano = Shutterstock Koiwai Farm di Iwate Prefecture. Bédana antara Mt. Iwaki sareng tangkal céri raksasa éndah = Shutterstock Daisetsuzan ditingali ti Asahikawa, Hokkaido = Shutterstock Oze, anu bentang di Gunma, Fukushima sareng Niigata préféktur = Shutterstock Sawangan di Mt. Fuji ti sisi Danau Kawaguchi di Prefektur Yamanashi = Shutterstock caket Danau Motosu di handapeun gunung Fuji, seueur kembang lumut mekar dina bulan April unggal taun = Shutterstock Widang téh héjo seger kalayan gunung anu katutup salju. Fuji, Prefektur Shizuoka = Shutterstock Di pegunungan Tateyama di Prefektur Toyama, jalan anu ditutup ku salju pikeun usum salju dibuka deui dina akhir April = Shutterstock Abdi ngahargaan ...

Hydrangeas indah mekar dina usum hujan = Shutterstock 1

Photos Juni

2020 / 6 / 17

Poto: Hydrangeas -Arih janten langkung saé dina usum hujan!

Ti bulan Juni dugi ka satengah mimiti Juli, usum hujan anu disebut "Tsuyu" teraskeun di Jepang, kecuali di Hokkaido sareng Okinawa. Aya seueur dinten hujan dina waktos ayeuna, sareng jujur, éta henteu cocog pikeun perjalanan. Tapi dina waktos ieu, kembang éndah ngabagéakeun anjeun. Éta mangrupikeun hydrangea anu kuring ngenalkeun dina halaman ieu. Nalika kembang céri janten baseuh sareng gampang dibubarkeun, kembang hydrangea janten langkung éndah nalika katarajang hujan. Kembang anu disabet ieu ngagaduhan éstétis anu béda pisan tibatan kembang sakura. Dupi anjeun kersa ningali kembang Hydrangea? Poto Hydrangeas di Jepang Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas mekar éndah nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas saéna mekar nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas saéna mekar nalika usum hujan = Shutterstock Hydrangeas saéna mekar nalika usum hujan = Shutterstock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Juni"    

Leuweung awi di Arashiyama, kota Kyoto = Shutterstock 1

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 15

Poto: Budaya Awi Jepang-Leuweung BambuArashiyama, jsb.

Aya seueur leuweung awi anu saé di Jepang. Salaku conto, upami anjeun ka Arashiyama di Kyoto atanapi Kamakura di prefektur Kanagawa, anjeun tiasa jalan-jalan ngalangkungan leuweung awi. Anjeun tiasa ningali yén awi dianggo dimana-mana di candi sareng kamar téh di kebon Jepang. Nembe ayeuna, aya jalan leuweung awi cahayana wengi, janten mangga didatangan tempat wisata sapertos kitu. Poto budaya awi Jepang leuweung Awi di Arashiyama, kota Kyoto = Shutterstock Leuweung awi di Arashiyama, kota Kyoto = Shutterstock Awi digunakeun ku sababaraha cara dina budaya téa Jepang = Shutterstock Anjeun tiasa mendakan sababaraha produk awi di kebon Jepang, sareng sajabana = Shutterstock Di Arashiyama, leuweung awi dikelola sacara ati-ati ku pengrajin = Shutterstock Aya sababaraha rupa katerangan nganggo awi = Shutterstock Jalma-jalma linggih dina gazebo awi ningali ka kebon awi kuil Hokokuji, Kamakura, Prefektur Kanagawa = Shutterstock Awi jambu hurung peuting nalika festival Arashiyama Hanatouro di usum salju, Kyoto = Shutterstock Awi grove cahayana peuting nalika Arashiyama Hanatouro festival di usum salju, Kyoto = Shutterstock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Tradisi"    

Bumi Jepang di 1 Méi

Photos Mei

2020 / 6 / 14

Poto: Bumi Jepang di Méi - Musim Pangsaéna pikeun Musim semi

Mei mangrupikeun bulan anu pangsaéna pikeun usum semi di Jepang. Héjo héjo anyar ngagenclang dimana-mana. Jalma anu resep kana fashions cinyusu. Malah di daérah pagunungan anu katutup salju, usum wisata parantos dimimitian. Saatos "Minggu Emas", atanapi liburan mimiti Méi, jumlah wisatawan Jepang di sadaya tujuan wisata bakal ngirangan sareng kamacetan bakal diringankeun. Jumlah wisatawan bakal ngirangan. Datang ka Jepang ogé dina taun ieu! Poto Bentang Jepang dina Mei Bentang Jepang dina Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Bentang Jepang di Mei Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir . Balik deui ka "may"    

Persimpangan Shibuya, Tokyo

Photos Cuaca usumna

2020 / 6 / 14

Poto: Dina hujan di Jepang-usum hujan nyaéta bulan Juni, Séptémber sareng Maret

Jepang usum hujan di Juni, Séptémber sareng Maret. Poe hujan diteruskeun dina bulan Juni khususna. Upami anjeun di Jepang sareng cuacana henteu saé punten entong kuciwa. Seueur pamandangan hujan katarik kana seni Jepang sapertos Ukiyo-e. Aya seueur pamandangan anu saé bahkan dina dinten hujan. dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tempat-tempat ieu: Simpang Shibuya (Poto di luhur), Stasion Tokyo, Kyoto, Fushimi Inari, Nachi, Meigetsuin of Kamakura, Saihoji Temple of Kyoto, Yufuin. Poto terakhir nyaéta boneka Sunny Jepang. Urang Jepang ngagantungkeun kanggo ngadoa pikeun cuaca anu saé. Punten surak terasrasakeun dinten hujan Jepang anu éndah! Poto dinten hujan di Jepang Stasion Tokyo di Tokyo caket Candi Kiyomizu di Kuil Fushimi Inari Taisha di Kuil Kyoto Kumano Nachi Taisha di Prefektur Wakayama Meigetsuin Temple di Kamakura City, Kanagawa Prefecture Saihoji Temple di Kyoto Saihoji Temple di Kyoto Yufuin di Oita Prefecture Sunny boneka di Jepang Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Musim Jepang"    

Mobil Kei di Jepang 1

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 13

Poto: Hayu urang menikmati "mobil Kei"!

Upami anjeun datang ka Jepang, anjeun bakal mendakan yén seueur mobil alit pisan. Ieu disebat "Mobil Kei (軽 自動 車, K-mobil)". Mobil Jepang diékspor ka sakumna penjuru dunya, tapi mobil Kei boro-boro diékspor. Nalika mésér mobil Kei, anjeun mayar pajak langkung alit tibatan mobil biasa. Janten, di Jepang, masarakat sering ngagaleuh mobil Kei salaku mobil anu kadua sareng katilu. Ayeuna, sapertilu mobil di Jepang nyaéta mobil Kei. Mobil Kei diatur ku undang-undang pikeun gaduh panjangna 3.4 m atanapi kirang, lebar total 1.48 m atanapi kirang, sareng jangkungna total 2 m atanapi kirang. Janten leutik, tapi sababaraha mobil jangkungna langkung ti 1.7m. Kabin mobil ieu langkung panjang sareng jangkung tibatan mobil premium Toyota. Anjeun tiasa nganggo mobil Kei dina mobil nyéwa. Hoyong ngaraosan macem-macem mobil Kei? Foto mobil Kei mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Mobil Kei di Jepang Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik deui ka "modernitas"    

kosplayer nyetir kartun mario di jalan tokyo = Shutterstock

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 11

Poto: MariCAR -Super Mario némbongan di Tokyo!

Anyar-anyar ieu, buka kart sapertos anu aya dina halaman ieu sering ditingali di Tokyo. Ieu mangrupikeun palayanan nyéwa mobil énggal anu dimimitian utamina pikeun tamu asing. Turis asing dibaju salaku karakter dina gim "Super Mario Bros." ngajalankeun jalan umum sapertos Shibuya sareng Akihabara. Urang Jepang kaget pisan. Mangga tingali tulisan ieu ngeunaan go-kart ieu. Poto cosplayer MariCAR nyetir kart mario di jalan Tokyo = Shutterstock Street karting di Akihabara di Tokyo = Shutterstock Super Mario sareng réréncangan ti Mario Kart, Go-Kart-Style racing VDO game anu dikembangkeun ku Nintendo = Shutterstock MariCAR sacara sah tiasa nyetir di jalan umum = Adobe Stock Hiji lalaki sareng mobilna kostum salaku Luigi sareng Mario Kart di jalan di Sapporo = Shutterstock A turis nyetir gerbong sewa Maricar ngalangkungan simpang shibuya di Tokyo pusat = Shutterstock Mario Kart sareng kostum di sekitar Stasion Osaka dina usum salju sareng cahaya anu terang. acara di kota Osaka = wisata Shutterstock Marikart, ganti karakter mario sareng jalankeun hiasan gokart ku cahaya di sekitar kota Tokyo sareng tempat terkenal sapertos shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock People Go-Karting salaku wisata di tengah Tokyo Pusat Kota = Shutterstock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "modernitas"    

Jumlahna parantos murag, tapi di sababaraha daérah désa, panganten tetep tiasa naek dina kapal leutik ka tempat kawinan = Shutterstock

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 10

Poto: Upacara kawinan Jepang di tempat suci

Nalika anjeun ngumbara di Jepang, anjeun tiasa ningali pemandangan sapertos poto ieu di tempat suci. Salaku conto, di Kuil Meiji Jingu di Tokyo, urang kadang ningali panganten awéwé gaya Jepang ieu. Anyar-anyar ieu, bridal ala Kulon beuki nambahan. Tapi, popularitas kawinan ala Jepang masih kuat. Mangga tingali tulisan ieu di handap pikeun tempat suci Jepang terkenal. Poto upacara kawinan Jepang di tempat suci Pesta kawinan sareng anggota kulawarga parade ngaliwatan bumi jero Kuil Meiji Jingu, Tokyo = Perayaan Shutterstock tina kawinan Shinto anu khas di Kuil Meiji Jingu di Tokyo = Upacara Pernikahan Tradisional Shutterstock Gaya Shinto di Tsurugaoka Hachiman -gu shrine = Shutterstock Japanese Shinto wedding = AdobeStock Japanese Shinto wedding = AdobeStock Perayaan upacara kawinan anu khas di Kuil Meiji Jingu, Tokyo = Shutterstock Pasangan dina upacara kawinan tradisional Jepang di kuil Meiji Jingu di Tokyo = Shutterstock panganten awewe Jepang = Shutterstock Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik deui ka "Tradisi"    

Usum Usum di Hokkaido, Jepang

Photos usum tiris

2020 / 6 / 12

Usum Usum di Hokkaido! Naon anu anjeun kudu ngagem?

Hokkaido ngabogaan usum tiris anu lami sareng tiis pisan dibandingkeun sareng Tokyo, Kyoto sareng Osaka. Nalika angkat ka Hokkaido dina usum tiis, punten nyiapkeun baju usum tiris kandel. Abdi ogé nyarankeun ngagunakeun jinis pakét panas sareng produk anu sami. Kasut anu pangsaéna nyaéta sapatu salju atanapi sapatu trekking salju (Sunotore), tapi upami anjeun ngan leumpang di sekitar kota anjeun, anjeun tiasa tiasa ngagantelkeun alat anti slip di sneakers biasa. Dina tulisan ieu, kuring bakal detil naon jinis baju anu anjeun tiasa pakai dina usum tiris di Hokkaido sareng masihan gambar tina sagala rupa baju. Kuring ogé bakal masihan sababaraha ideu ngeunaan cara mésér atanapi nyéwa baju usum tiris. Baju ngagem dina usum tiris di Hokkaido Di Pesta Musim Panas Asahikawa, patung salju anu ageung ditampilkeun, Hokkaido, Jepang Éta nyembarkeun tina Nopémber nepi ka awal April Di Hokkaido, salju mimiti ragrag dina bulan Nopémber, sareng mimiti ngempalaken umumna ti tengahna dina bulan Désémber. Jumlah panggedéna salju ka bulan Januari nepi ka pertengahan bulan Pebruari. Di Hakodate, ayana di bagian kidul Hokkaido, salju ngaleungit dina awal April. Bahkan di Sapporo sareng Asahikawa, salju meh parah murag di pertengahan April. Teu biasa pikeun suhu énjing-énjing sareng énjing-handapna turun di handap -10 ° C di Hokkaido salami usum tiis. Beungeut jalan tiasa beku sareng leueur. Kusabab ieu, ulah hilap nyiapkeun baju usum tiris sateuacan angkat ka Hokkaido. Jero rohangan jero haneut Hawa kaayaan beda-beda gumantung ka daérah, bahkan di sababaraha bagian tina Hokkaido. Upami ...

Copyright © Best of Japan , 2020 Sadaya Hak ditangtayungan.