Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

kabijakan privasi

Tanggal épéktip: 13 Agustus 2018

Kuring ngoperasikeun website https://japan77.net/ (saurna disebut "Jasa").

Halaman ieu ngawartosan anjeun ngeunaan kawijakan kuring ngeunaan koléksi, pamakean sareng panyingkepan data pribadi nalika anjeun nganggo Layanan kami sareng pilihan anu anjeun parantos pakait sareng data éta.

Kuring bakal ngagunakeun data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan ieu. Ku ngagunakeun Layanan ieu, anjeun satuju kana koleksi sareng pamaké inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kecuali anu ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu, istilah anu digunakeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina I sareng Kaayaan, tiasa diaksés tina https://japan77.net/

definisi

  • Service: Jasa mangrupikeun halaman wéb https://japan77.net/ anu dioperasikeun ku Bon KUROSAWA.
  • Data Pribadi: Data pribadi hartina data ngeunaan hiji individu hirup anu bisa dicirikeun tina data eta (atawa ti jelema sareng inpo sejenna boh diilikan kami atawa kamungkinan datangna kana diilikan kami).
  • Dianggo Data: Pamakéan Data nyaéta data dikumpulkeun otomatis boh dihasilkeun ku pamakéan Service atawa ti infrastruktur Service sorangan (contona, durasi datangna halaman).
  • cookies: Cookies téh nyaéta payil leutik disimpen dina alat Anjeun (komputer atawa alat mobile).
  • Kontrol Data: Data Controller hartosna jalmi alami atanapi hukum anu (boh nyalira atanapi babarengan atanapi umum sareng jalma anu séjén) nangtoskeun tujuan pikeun sareng kumaha inpormasi pribadi, atanapi anu kedah diolah, diproses.Untri tujuan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. , kami mangrupikeun Controller Data Data Pribadi anjeun.
  • Prosesor Data (atanapi Panyadia Layanan): Prosesor Data (atanapi Panyadia Jasa) hartosna jalma anu alami atanapi sah anu ngolah data atas nama Data Controller.We tiasa nganggo jasa ti sagala rupa Panyadia Layanan supados tiasa ngolah data sacara langkung efektif.
  • Data Subject (atawa pamaké)Data Subject nyaeta sagala individu hirup anu ngagunakeun Service urang jeung mangrupakeun subjék data Personal.

Koléksi informasi sarta Paké

Kuring ngumpulkeun sababaraha jinis inpormasi kanggo sababaraha tujuan pikeun masihan sareng ningkatkeun Service kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Nalika ngagunakeun Jasa abdi, abdi tiasa naros anjeun nyayogikeun inpormasi anu pasti diidentipikasi ku pribadi anu tiasa dianggo pikeun ngahubungan atanapi ngenalkeun anjeun ("Data Pribadi"). Inpormasi anu tiasa dicirikeun pribadi tiasa ngalebetkeun, tapi henteu dugi ka:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Nomer telepon
  • Cookies na Data Dianggo

Kuring tiasa nganggo Data Pribadi anjeun pikeun ngahubungi anjeun sareng buletin, pamasaran atanapi bahan promosi sareng inpormasi anu sanés anu dipikaresep ku anjeun. Anjeun tiasa milih pikeun nampa naon waé, atanapi sadayana, tina komunikasi ieu ti kuring ku ngahubungi kuring.

pamakéan Data

Kuring ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha Ladénan diaksés sareng dianggo ("Dianggo Data"). Data Usaha ieu tiasa ngalebetkeun inpormasi sapertos alamat Protokol Internet Internét komputer anjeun (contona alamat IP), jinis browser, versi browser, halaman Layanan kami anu anjeun kunjungi, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, waktosna diluang dina halaman-halaman éta, unik alat idéntifikasi sareng data diagnostik sanés.

Nyukcruk & Data Cookies

Kuring make cookies sareng téknologi pelacak anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina Service kami sareng kami gaduh inpormasi anu tangtu.

Cookies téh nyaéta payil sareng jumlah leutik data anu tiasa ngalebetkeun hiji identifier unik anonim. Cookies nu dikirim ka panyungsi anjeun ti ramatloka tur disimpen kana dina alat anjeun. Téknologi séjén anu nyukcruk ogé dipaké sapertos beacons, tag sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng pikeun ningkatkeun sareng nganalisis Service urang.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atanapi kanggo nunjukkeun nalika cookie dikirim. Nanging, upami anjeun henteu nampi cookies, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha bagian tina Jasa Kuring.

Conto Kuki anu kuring nganggo:

  • Sidang Cookies. Kuring nganggo Sidang Cookies pikeun ngajalankeun Palayanan kuring.
  • Cookies leuwih sering dipake tinimbang. Kuring nganggo Maséhiyut Cookies pikeun émut pilihan sareng sagala rupa setting anjeun.
  • Cookies Kaamanan. Kuring make Cookies Kaamanan pikeun tujuan kaamanan.
  • Cookies iklan. Cookies iklan anu dipaké pikeun ngaladénan nu mibanda advertisements nu bisa jadi relevan ka anjeun jeung kapentingan anjeun.

Mangpaat Data

Best of Japan nganggo data anu dikumpulkeun pikeun sagala rupa tujuan:

  • Pikeun nyayogikeun sareng ngajaga jasa abdi
  • Pikeun ngabéjaan ngeunaan perobihan jasa abdi
  • Pikeun ngawenangkeun anjeun ilubiung dina fitur interaktif tina jasa abdi nalika anjeun milih ngalakukeunana
  • Nyadiakeun rojongan customer
  • Pikeun ngumpulkeun analisa atanapi inpormasi anu berharga ku kituna kuring tiasa ningkatkeun Jasa kuring
  • Ngawas panggunaan Ladénan kuring
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sarta alamat isu teknis
  • Pikeun masihan anjeun warta, tawaran khusus sareng inpormasi umum ngeunaan barang-barang sanés, jasa sareng acara anu ku kuring nawiskeun anu mirip sareng anu parantos diperyogikeun atanapi ditaroskeun upami anjeun parantos milih henteu nampi inpormasi sapertos kitu.

Basis légal pikeun Processing Data Pribadi handapeun Peraturan Umum Data Protection (GDPR)

Upami anjeun ti Daérah Ékonomi Éropa (EEA),  Best of Japan dasar hukum pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anu dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu gumantung kana Data Pribadi anu kuring kumpulkeun sareng kontéks khusus anu kuring ngumpulkeun.

Best of Japan tiasa ngolah Data Pribadi anjeun kumargi:

  • Abdi kedah ngalakukeun kontrak sareng anjeun
  • Anjeun parantos dibéré idin pikeun kuring
  • Anu diolah mangrupikeun kapentingan sah kuring sareng teu acan dirungkabkeun ku hak anjeun
  • Sasuai jeung hukum

Ingetan tina Data

Best of Japan bakal ngaropéa Data Pribadi anjeun ngan ukur salami dipikabutuh pikeun kaperluan anu diatur dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Kuring bakal nahan sareng nganggo Data Pribadi anjeun dugi ka sasuai pikeun nungtut kawajiban hukum kuring (upamana, upami kuring diperyogikeun pikeun ngarekam data anjeun pikeun matuh hukum anu berlaku), ngabéréskeun sengketa sareng ngalaksanakeun perjanjian sah sareng kawijakan kuring.

Best of Japan ogé bakal nahan Data Dianggo pikeun tujuan analisa internal. Dianggo Data umumna dipikagaduh pikeun waktos anu langkung pondok, kecuali nalika data ieu dianggo pikeun nguatkeun kaamanan atanapi pikeun ningkatkeun pungsionalitas Layanan kuring, atanapi kuring sacara sah wajib nahan data ieu kanggo langkung panjang.

Mindahkeun tina Data

Inpo Anjeun, kaasup Data Pribadi, bisa jadi dibikeun ka - sarta dijaga on - komputer lokasina di luar nagara anjeun, propinsi, nagara atawa yurisdiksi wewenang lianna dimana hukum panyalindungan data bisa beda pamadegan yurisdiksi Anjeun.

Upami anjeun ayana di luar Jepang sareng pilih masihan inpormasi kanggo kuring, punten dicatet yén kuring mindahkeun data éta, kaasup Data Pribadi, ka Jepang sareng prosésna di dinya.

idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan Anjeun inpormasi sapertos ngagambarkeun kasapukan Kirim mun mindahkeun éta.

Best of Japan bakal nyandak sagala léngkah anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén data anjeun diurus kalayan aman sareng saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu aya transfer data Pribadi anjeun bakal lumangsung kana hiji organisasi atanapi nagara kecuali aya kontrol anu cukup dina tempat kaasup kaamanan kaamanan anjeun. data sareng inpormasi pribadi anu sanés.

Panyingkepan of Data

Usaha urug

If Best of Japan aub dina ngahijikeun, akuisisi atanapi penjualan aset, Data Pribadi anjeun tiasa dialihkeun. Abdi bakal masihan béwara sateuacan Data Pribadi anjeun ditransfer sareng janten tunduk kana Kawijakan Privasi anu béda.

Panyingkepan pikeun penegak hukum

Dina kaayaan anu tangtu, Best of Japan bisa diperyogikeun pikeun ngungkabkeun Data Pribadi anjeun upami diperyogikeun dilakukeun ku hukum atanapi ngaréspon kana pamundut anu valid ku otoritas umum (sapertos pangadilan atanapi lembaga pamaréntah).

Syarat légal

Best of Japan bisa ngungkabkeun Data Pribadi anjeun dina kapercayaan anu alus kana kayakinan yén tindakan sapertos kitu perlu:

  • Sasuai jeung hiji kawajiban légal
  • Ngajagi sareng ngajagi hak atanapi harta Best of Japan
  • Pikeun nyegah atawa nalungtik mungkin dosa di sambungan kalawan Service nu
  • Ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Service atanapi umum
  • Ngajaga ngalawan liability légal

Kaamanan of Data

Kaamanan data anjeun penting pikeun kuring tapi émut yén teu aya metode transmisi Internét atanapi metode neundeun éléktronik 100% aman. Nalika kuring narékahan pikeun ngagunakeun hartosna anu ditampi sacara komersil pikeun ngajagi Data Pribadi anjeun, kuring henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlakna.

Kabijakan Kami ngeunaan Sinyal "Tong Lacak" handapeun Koléksi Perlindungan Online California (CalOPPA)

Kuring henteu ngadukung Do Not Track ("DNT"). Entong Lacak mangrupikeun leuwih sering milih anu anjeun tiasa nyetél dina browser wéb anjeun pikeun nginpokeun situs wéb anu anjeun henteu hoyong dilacak.

Anjeun tiasa ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun Ulah Teu Lacak ku ngadatangan Tanya atawa kaca Setélan tina browser web Anjeun.

Anjeun Protection Data Hak handapeun Peraturan Umum Data Protection (GDPR)

Upami anjeun penduduk di Ékonomi Éropah (EEA), anjeun ngagaduhan hak perlindungan data anu tangtu. Best of Japan tujuanana pikeun nyandak léngkah anu lumrah pikeun ngamungkinkeun anjeun ngabenerkeun, ngarobih, mupus atanapi ngabatesan panggunaan Data Pribadi.

Upami anjeun hoyong dilaporkeun ngeunaan Data Pribadi anu kuring cekel sareng anjeun upami anjeun hoyong dileungitkeun tina sistem kami, mangga ngahubungi kuring.

Dina kaayaan nu tangtu, anjeun boga hak panangtayungan data di handap:

  • katuhu pikeun ngakses, update atanapi mupus inpo kami boga on anjeun. Nalika dimungkinkeun, anjeun tiasa ngaksés, ngamutahirkeun atanapi nyuhunkeun ngahapus Data Pribadi anjeun dina bagian setélan akun anjeun. Upami anjeun teu tiasa ngalakukeun tindakan ieu nyalira, punten wartosan kuring pikeun ngabantosan anjeun.
  • Katuhu rectification. Anjeun boga hak mibanda émbaran Anjeun rectified lamun informasi yen aya taliti atawa lengkep.
  • katuhu ka obyék. Anjeun boga hak ka obyék pikeun ngolah kami tina Data Pribadi Anjeun.
  • Katuhu pangwatesan. Anjeun gaduh hak pikeun naros yén kuring ngabatesan prosés ngolah inpormasi pribadi anjeun.
  • Hak portability data. Anjeun gaduh hakna disayogikeun sareng salinan inpormasi anu kuring gaduh ka anjeun dina format terstruktur, gampang dibaca sareng biasana dianggo.
  • katuhu pikeun mundur idin. Anjeun ogé ngagaduhan hak mundur idin anjeun iraha waé dimana waé Best of Japan ngandelkeun idin anjeun pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun.

Punten perhatikeun yén kuring tiasa naroskeun anjeun pikeun mastikeun idéntitas anjeun sateuacan ngabales pamundut sapertos kitu.

Anjeun gaduh hak ngawadul ka Data Perlindungan Data ngeunaan pangumpulan kuring sareng ngagunakeun Data Pribadi. Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, mangga tepikeun otoritas panyalindungan data lokal anjeun di Ékonomi Ékonomi Éropa (EEA).

propaider laden

Kuring tiasa nyandak perusahaan sareng pihak katilu pikeun mempermudah Jasa urang ("Provider Service"), nyayogikeun Layanan kanggo nama kuring, ngalaksanakeun jasa anu berhubungan sareng ngabantosan kuring dina nganalisa kumaha Layanan kuring dianggo.

Pihak katilu ieu ngagaduhan aksés ka Data Pribadi anjeun ngan ukur pikeun ngalaksanakeun tugas ieu atas nama kuring sareng diwajibkeun henteu nyingkab atanapi ngamangpaatkeunana pikeun tujuan anu sanés.

Analytics

Abdi tiasa nganggo Panyadia jasa pihak katilu pikeun ngawas sareng nganalisa panggunaan Layanan kuring.

  • Google Analytics: Google Analytics nyaéta layanan wéb analytics anu ditawarkeun ku Google anu ngalacak sareng ngalaporkeun pangunjung halaman wéb. Google ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun ngalacak sareng ngawas panggunaan Layanan kuring. Data ieu dibagi kana jasa Google anu sanés. Google tiasa nganggo data anu dikoléksi pikeun kontékstualisasi sareng ngahususkeun iklan tina jaringan iklanna nyalira. Anjeun tiasa milih kaluar tina parantos ngajantenkeun kagiatan anjeun dina Layanan anu sayogi pikeun Google Analytics ku masang Google Analytics opt-out browser add-on. Tambihan nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js sareng dc.js) tina ngabagi inpormasi sareng Google Analytics ngeunaan kagiatan kunjungan. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan prakték privasi Google, mangga buka wéb Google Privasi & Sarat halaman: https://policies.google.com/privacy?hl=en

perkara reklameu

Kuring tiasa nganggo Panyadia Layanan pihak katilu pikeun nunjukkeun pariwara ka anjeun pikeun mantuan ngadukung sareng ngajaga Layanan kuring.

  • Google AdSense & DoubleClick Cookie: Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina Palayanan kuring. Pamakéan Google tina cookie DoubleClick ngamungkinkeun sareng mitra abdi pikeun ngalayanan iklan ka pamaké kuring dumasar kana kunjungan abdi ka Service kuring atanapi situs web anu sanés dina Internet.You tiasa milih henteu nganggo DoubleClick Cookie pikeun pariwara dumasar minat ku ngadatangan iklanna Halaman wéb Google Setélan Google: http://www.google.com/ads/preferences/

Tumbu ka situs séjén

Ladenan abdi tiasa ngandung tautan kana situs anu sanés anu teu dioperasikeun ku kuring. Upami anjeun klik tautan pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs wéb katilu. Kuring kuat mamatahan anjeun pikeun marios Kawijakan privasi unggal situs anu anjeun kunjungan.

Kuring teu gaduh kontrol sareng nganggap henteu tanggung jawab pikeun eusi, kawijakan privasi atanapi prakték tina situs atanapi jasa pihak katilu.

Kabudayaan Barudak

Palayanan kuring henteu nyarios saha waé dina umur 18 taun ("Barudak").

Kuring henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi pribadi ti saha waé dina umur 18 taun. Upami anjeun sepuh atanapi wali sareng anjeun sadar yén Anak anjeun nyayogikeun Data Pribadi, punten wartosan kuring. Upami kuring janten sadar yén kuring parantos ngempelkeun Data Pribadi ti murangkalih tanpa parantos idin ti parental, kuring bakal nyandak léngkah pikeun ngahapus inpormasi kuring ti server kuring.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Abdi tiasa ngapdet Kabijakan Kaayaan kuring tina waktos ka waktos. Kuring bakal ngabéjaan yén anjeun ngagaduhan parobahan ku Kabijakan Privasi anyar dina kaca ieu.

Abdi badé terang anjeun ngalangkungan email sareng / atanapi perhatosan anu nonjol dina Jasa abdi, sateuacan robih janten épéktip sareng ngomean "tanggal efektif" dina luhureun Kawijakan Privasi ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

ngahubungan Abdi

Upami Anjeun gaduh patalékan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, mangga ngahubungi kuring:

  • Ku ngadatangan halaman ieu dina situs wéb kami: https://japan77.net/contact/

2018-08-13

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.