Musim Seueur, Kahirupan sareng Budaya

Best of Japan

Wilujeng sumping di Jepang!

tokyo sapporo kyoto sendai osaka hiroshima fukuoka hokkaido hokkaido2 tohoku tohoku2 kanto kanto2 chubu chubu2 kansai kansai2 chugoku chugoku2 shikoku shikoku2 kyushu kyushu2 okinawa okinawa2 okinawa3 aomori iwate akita miyagi yamagata fukushima nigata toyama ishikawa fukui nagano gifu mie shizuoka yamanashi aichi gunma tochigi ibaraki saitama chiba tokyo2 kanagawa kyoto2 shiga osaka hyogo nara wakayama tottori shimane okayama hiroshima yamaguchi tokushima kagawa ehime kochi fukuoka saga nagasaki kumamoto oita miyazaki kagoshima

Pencét kota, préféktur, atanapi wilayah pikeun ningali tulisan. Upami anjeun teu tiasa klik dina peta, punten klik tombolna di handap ieu sareng pilih kota, préféktur atanapi wilayah anu anjeun hoyong tingali.

 

Photos

Kuil Kiyomizudera di Kyoto = AdobeStock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Poto: Kuil Kiyomizudera di Kyoto

Tempat wisata anu pang populerna di Kyoto nyaéta Kuil Kuil Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji sareng Kuil Kiyomizudera. Kuil Kiyomizudera perenahna di lamping gunung di beulah wétan kota Kyoto, sareng pandangan ti aula utama, anu jangkungna 18 méter, spektakuler. Hayu urang angkat virtual kana Kuil Kiyomizudera! Poto Kiyomizudera Temple di Kyoto Kiyomizudera Temple di Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple di Kyoto = Shutterstock Temple Kiyomizudera di Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple di Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple di Kyoto di Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple di Kyoto = Shutterstock Map of Kiyomizudera Temple Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Mulang ka "Best of Kyoto"Tulisan anu patali: Poto: Candi Kodaiji di Kyoto Poto: Kuil Nanzenji di Poto Kyoto: The Magic of Rurikoin Temple in Kyoto Photos: Autumn colours at Tofukuji Temple, Kyoto Photos: Daitokuji Temple in Kyoto -The World of Zen in Harmony with Alam Kyoto ! 26 Objek Wisata Terbaik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji sareng sajabana Poto: Kuil Eikando Zenrin-ji -Candi ku warna gugur paling indah Poto: Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho) Poto: Kyoto Tradisional dina Poto Panas: Kembang Cherry di Kyoto Poto: Walungan Kamogawa di Kyoto Poto: Daun gugur di Kyoto

Maca deui

Poto anu katutupan salju-salju1 Shirakawago

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Poto: Kampung anu ditutup salju di Jepang

Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun pamandangan désa salju di Jepang. Ieu gambar-gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama sareng Ouchi-juku. Someday, anjeun bakal ngaraosan dunya murni di kampung-kampung ieu! Foto désa anu katutupan salju Shirakawago (Gifu Prefecture) Shirakawago, Gifu Prefecture Shirakawago, Gifu Prefecture Shirakawago, Gifu Prefecture Map of Shirakawago Gokayama (Toyama Prefecture) Gokayama, Toyama Prefecture Gokayama, Toyama Prefecture Map of Gokayama Miyama (Miama Prefecture Prefektur Miyama, Peta Prefektur Kyoto Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima Ouchi-juku Naon anu kedah dianggo nalika ngadatangan désa salju kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Balik deui ka "Tujuan Salju" Tulisan anu aya hubunganana: Poto: Mt. Fuji ditutupan salju 12 Tujuan Salju Pangsaéna di Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, festival salju Sapporo ... Poto: K-mobil di Jepang Poto: Sakura- Kembang Cherry di Jepang Poto: The Miharu Takizakura -Tangkal céri pangsaéna di Jepang ! Poto: San'in -Tanah anu misterius dimana Jepang kuno tetep! Poto: Nara - Ibukota kuno Jepang Wilujeng sumping di Jepang! Ngarasakeun 60 poto éndah! Poto: Opat musim Kamikochi Poto: Odaiba di Tokyo Bay Poto: Hakodate Poto: Kuil Ise Jingu di Prefektur Mie

Maca deui

Enjing saé dina usum panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 4

Poto: Biei sareng Furano dina usum panas

Tujuan wisata anu pang populerna di Hokkaido nalika usum panas nyaéta Biei sareng Furano. Daérah-daérah ieu, ayana di tengah Hokkaido, gaduh dataran anu kasar. Kembang warna-warni mekar di dinya. Ningali parobihan alam di dataran ieu bakal nyageurkeun pikiran anjeun. Sedengkeun pikeun Biei sareng Furano, kuring parantos nyerat sababaraha tulisan. Nanging, kuring hoyong ngenalkeun kaéndahan padang rumput hejo langkung, janten kuring bakal nyimpulkeun fitur poto di dieu. Mangga tingal tulisan ieu ngeunaan Biei sareng Furano. Bumi anu éndah dina usum panas Sunrise di Biei, Hokkaido, Jepang = Adobestock Kembangna éndah tani bukit warna-warni di Biei, Hokkaido, jepang = Shutterstock Afrika Marigold, Salvia mekar mekar dina garis pelangi di Taman Kembang Panoramik Shikisai-no-oka di Hokkaido , Jepang = Shutterstock Lavendar, kembang sage beureum tina Sunrise Park, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Awéwé Ngadeg di Lapang Lavender di Tomita Farm, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Panémbong hébat anu sanésna di Biei sareng Furano Bukit indah di Biei- cho, Hokkaido = Adobe Stock Ken & Mary tangkal, tempat anu terkenal di Biei-cho, Hokkaido Jepang = Shutterstock Sunflower mekar di Hokusei no Oka Tenbo Park di Hokkaido, Jepang = Shutterstock biru kolam di kota bieishirogane = Shutterstock kolam biru di kota bieishirogane = AdobeStock Evening di Hokkaido Atang bentang. Biei Hokkaido, Jepang = Panonpoé Tilelep di Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Panonpoé Tilelep di Biei, Hokkaido, Jepang = Peta Shutterstock Biei Furano Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Mulang ka "Best of Hokkaido"...

Maca deui

Foto Gion = Shutterstock 1

Kyoto

2020 / 6 / 2

Poto: Geisha (Maiko & Geigi) di Gion, Kyoto

Jepang masih gaduh budaya "geisyah". Geisha mangrupikeun awéwé anu ngahibur para tamu kalayan haté kalayan talari sareng lagu Jepang. Geisha leres-leres benten sareng courtesan "Oiran" anu aya dina jaman Edo. Di Kyoto, geisyah disebut "geigi". Magang ngora geisyah disebut "maiko". Anyar-anyar ieu, awéwé anu parantos damel pikeun perusahaan tiasa janten geisha. Sateuacanna, kuring parantos ngawawancara geisyah sababaraha kali. Aranjeunna parantos diajar tatakrama anu intelektual sareng lemes pisan sareng mangrupikeun panerus budaya tradisional anu berharga. Di Kyoto, acara diayakeun di usum semi sareng usum gugur dimana anjeun tiasa nonton jogét geisha. Geisha ogé maénkeun bagian aktip dina Gion Festival dina bulan Juli. Mangga cobian budaya geisyah! Foto Gion Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Poto Gion = Shutterstock Map of Gion kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Mulang ka "Best of Kyoto"Tulisan anu patali: Poto: Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho) Poto: Kyoto Tradisional dina Poto Usum Panas: Candi Kodaiji di Poto Kyoto: Kembang Cherry di Poto Kyoto: Kuil Kiyomizudera di Poto Kyoto: Walungan Kamogawa di Poto Kyoto: Pura Nanzenji di Poto Kyoto : Festival Jidai Matsuri di Poto Kyoto: Pencahayaan anu hebat "Hanatouro" di Arashiyama, Poto Kyoto: Kifune, Kurama, Ohara dina usum salju -Strolling sakitar Poto Kyoto kalér: Kuil Daitokuji ...

Maca deui

Kuil Kinkakuji di Kyoto, Jepang = Shutterstock

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Poto: Kinkakuji vs Ginkakuji -Which mangrupikeun karesep anjeun?

Anu anjeun resep langkung saé, Kinkakuji atanapi Ginkakuji? Dina halaman ieu, kuring ngenalkeun poto éndah tina dua candi ieu anu ngagambarkeun Kyoto. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Kinkakuji sareng Ginkakuji, mangga tingali tulisan di handap ieu. Poto Kinkakuji sareng Kuil Ginkakuji Ginkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kuil Kinkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji di Kyoto, Jepang = Shutterstock Ginkakuji Temple di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji di Kyoto, Jepang = Kuil AdobeStock Kinkakuji di Kyoto, Jepang = Peta Shutterstock Peta Kinkakuji Peta Ginkakuji Kuring ngahargaan anjeun anu maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Kyoto"Tulisan anu patali: Poto: Candi Kodaiji di Poto Kyoto: Jalan-jalan bukit anu bersejarah di Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, sareng sajabana Poto: Pésta Jidai Matsuri di Poto Kyoto: Kembang Cherry di Poto Kyoto: Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho) Poto: Kifune, Kurama, Ohara dina usum salju -Strolling sakitar utara Kyoto Kyoto! 26 Objek Wisata Terbaik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji jsb Poto: Nara -B ibukota kuno Jepang Poto: Geisha (Maiko & Geigi) di Gion, Poto Kyoto: Kyoto Tradisional dina Poto Usum Panas: Désa katutupan salju di Jepang Poto: Koyasan

Maca deui

Panempo palabuhan ti Motomachi di Hakodate = Adobe Stock

Photos Hokkaido

2020 / 5 / 28

Poto: Hakodate

Hakodate di Hokkaido kidul ditutupan ku salju ti Januari dugi ka Maret. Hakodate dina waktos ayeuna saé saé pisan. Mangkuk nasi nasi di pasar anu disebut Asaichi ogé anu pangsaéna. Hayu urang angkat virtual kana Hakodate! Mangga tingali tulisan ieu di handap pikeun detil na. Poto pandangan Hakodate Peuting ti Mt. Hakodate = Pamandangan Musim Dingin Shutterstock ti Gunung Hakodate = Shutterstock Mt. Hakodate ditingali ti Pelabuhan Hakodate = Shutterstock Kota Hakodate ditingali ti lamping Motomachi = Trem Kota Shutterstock ngajalankeun di kota Hakodate = Shutterstock Kota Hakodate dina usum salju Kanemori Aka Renga Soko di Hakodate = Pasar Enjing Hokodate Shutterstock caket mangkok Makanan Laut Station Hakodate di Hakodate pasar isuk = Shutterstock Geulis cahayana Goryokaku = Shutterstock Geulis cahayana Goryokaku = Shutterstock Aya gunung Komagatake anu indah di pinggiran Hakodate = Shutterstock Anjeun tiasa nikmati ski sareng snowboarding di Taman Onuma di pinggiran Hakodate = Peta Shutterstock of Hakodate Kami ngahargaan anjeun maca nepi ka tungtungna. Balik ka "Best of Hakodate" Tulisan anu aya hubunganana: Hakodate! 7 Atraksi Wisata Terbaik sareng Hal-hal anu kedah dilakukeun Poto: Biei sareng Furano dina Pést usum panas: sasak Taushubetsu di Hokkaido Poto: Tomamu di Hokkaido Poto: Kuda dina Poto Hokkaido: Leuweung anu éndah di Tokachi, Poto Hokkaido: Noboribetsu Onsen -Hokkaido's hot hot resort resort panas : Poto Yokohama: Poto Koyasan: Kalurahan anu katutup salju di Jepang Poto: Laut Okinawa anu Éndah 1 -Nikmati perairan anu jelas tanpa tungtungna: Pidangan wengi ...

Maca deui

Garis JR Tadami di Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Photos Fukushima

2020 / 6 / 3

Poto: Garis Tadami di Prefektur Fukushima

Upami anjeun hoyong ngaraosan pemandangan désa Jepang anu éndah tina karéta, kuring nyarankeun Jalur JR Tadami di Prefektur Fukushima kulon. Garis Tadami ngalir ti Aizu-Wakamatsu, kota kuno dimana anjeun tiasa ngaraos budaya samurai Jepang, ngalangkungan pagunungan. Poto Tadami Line JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line = Pixta JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Pixta JR Tadami Line di Fukushima Prefecture = Shutterstock Map of Aizu-Wakamatsu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Mulang ka "Best of Fukushima"Tulisan anu aya hubunganana: Poto: Désa Ouchijuku di Poto Prefecture Fukushima: Taman Hanamiyama di Fukushima Prefecture Fukushima Prefecture! Objek Wisata sareng Hal-hal anu Pék Dilalakonkeun: The Miharu Takizakura -Tangkal céri anu pangsaéna di Jepang! Poto: Kuil Ise Jingu di Poto Prefektur Mie: Kanazawa di préféktur Ishikawa Poto: Kuil Motonosumi di Prefektur Yamaguchi Poto: Pulo Gunkanjima di Poto Prefektur Nagasaki: Kuil Togakushi di Poto Prefektur Nagano: Lebak Biwako di Poto Prefektur Shiga: Takachiho di Péféktur Miyagaki: Désa katutupan salju di Jepang

Maca deui

Festival Bakarpu Gunung Beppu = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Poto: Beppu (1) Resort anu parah panas dina pantai

Beppu, perenahna di beulah wétan Kyushu, mangrupikeun resor cinyusu panas pangageungna di Jepang. Nalika anjeun sumping ka Beppu, anjeun bakal kaget heula kana sumber cai panas anu aya di ditu di dieu. Nalika anjeun ningali pemandangan kota Beppu ti gunung, sakumaha anjeun tiasa tingali dina halaman ieu, uap naék dimana-mana. Aranjeunna henteu hartosna seuneu. Sapeupeuting, steams ieu bercahya tur caang éndah. Poto Beppu Peta Beppu Kuring ngahargaan anjeun maca dugi ka tungtungna. Punten tingali poto sanésna. Balik ka "Best of Beppu" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring janten sutradara média pikeun budaya Jepang. Hayu atuh ngenalkeun seueur hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan Jepang. Punten tingal tulisan ieu kanggo langkung jelasna. Tulisan anu patali: Poto: Beppu (4) Ngarasakeun sumber cai panas dina sababaraha gaya! Beppu! Rasakeun di Resort kolam renang panas pangageungna di Jepang! Poto: Beppu (3) Hayu urang nganjang ka sababaraha Hells (Jigoku) Poto: Beppu (2) Parobihan anu saé dina opat musim! Poto: Noboribetsu Onsen -Hotel Resor cinyusu panas panggedéna Kokkaido Shining Spring and Distant Snow Scene: Tina 10 gambar éndah! Poto : Hakone -Rekomendasi daérah cinyusu panas caket Tokyo Poto: Usum tiis di Niseko Ski Resort di Hokkaido -Nikmati salju bubuk! Poto: Kinosaki Onsen -Popular kota sumber air panas tradisional di Poto Prefektur Hyogo: Ginzan Onsen -Akur ...

Maca deui

Miharu Takizakura di prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Poto: The Miharu Takizakura -Tangkal céri pangsaéna di Jepang!

Upami anjeun naros ka mana kembang sakura anu paling indah di Jepang, kuring bakal nyarios Miharu Takizakura di Prefektur Fukushima. Tangkal Miharu Takizakura umurna langkung ti 1000 taun. Tangkal céri éndah ieu parantos lami ditangtayungan sareng dipikacinta ku masarakat lokal. Hayu urang angkat virtual pikeun ngahargaan Miharu Takizakura! Poto Miharu Takizakura The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura Féchukura di Miharu Takizakura di Miharu Takizakura Féchukura di Fukushima Prefektur = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura di Fukushima Prefecture = Shutterstock Map of Miharu Takizakura I end you. Mulang ka "Best of Fukushima"Tulisan anu aya hubunganana: Poto: Taman Hanamiyama di Poto Prefektur Fukushima: 11 Konci pikeun pinuh resep Poto Cherry Blossoms Jepang: Kalurahan anu katutup salju di Jepang Poto: Gunung Yoshino -30,000 tangkal céri mekar dina usum semi! Poto: Poto Koyasan: Kuil Ise Jingu dina Poto Prefektur Mie: Kanazawa di Prefektur Ishikawa Poto: San'in -Satu bumi misterius dimana Jepang kuno tetep! Poto: Lembah Biwako di Poto Prefektur Shiga: Pelayaran Shogawa Gorge -Pelayaran laut dina dunya bodas murni! Poto: Kashima- Kuil jingu di Foto Prefektur Ibaraki: Sakura- Kembang Cherry ...

Maca deui

Takachiho Gorge di Autumn = Shutterstock

Photos Miyazaki

2020 / 6 / 2

Poto: Takachiho di Prefektur Miyagaki

Takachiho mangrupikeun bumi anu misterius anu dikenal salaku bumi mitologi Jepang. Tempatna di daérah pagunungan di Prefektur Miyazaki di wétaneun Kyushu. Kota masih ngajaga titik-titik mitos sareng tarian Kagura anu aya hubunganana sareng aranjeunna. Éta ogé kasohor laut éndah awan dina usum gugur. Sareng tempat wisata anu paling populér di kota ieu nyaéta Takachiho Jurang. Hayu urang nyandak perjalanan virtual ka Takachiho kalayan seueur poto! Poto Takachiho Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki Prefecture = ADobeStock Takachiho di Miyagaki Prefecture Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho di Miyagaki Prefecture Miyagaki dina Miyagaki Prefecture Peta Takachiho Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik ka "Best of Miyazaki" Tulisan anu patali: Poto: Oze di Gunma Prefecture Poto: Biwako Valley di Shiga Prefecture Photos: Kanazawa di Ishikawa prefecture Photos: Hanamiyama Park di Fukushima Prefecture Photos: Ise Jingu Shrine in Mie Prefecture Photos: Gunkanjima Island in Nagasaki Poto Prefektur: Kuil Togakushi di Foto Prefektur Nagano: Kuil Motonosumi di Poto Prefektur Yamaguchi: Jalur Tadami di Poto Prefektur Fukushima: Puri Shuri di Poto Prefektur Okinawa: Matsue di Poto Prefektur Shimane: Puri Hikone di Prefektur Shiga

Maca deui

Pindah ka Poto

 

Pesen ti pangropéa:

Hatur nuhun pikeun ngadatangan “Best of Japan”! Nami abdi Bon Kurosawa sareng tujuan kuring nyaéta pikeun masihan inpormasi anu ngarep-arep pikeun pangunjung sareng anu peryogi ku Jepang. Tulisan, gambar sareng pidio ieu bakal masihan anjeun rasa unik Jepang. Abdi ngarepkeun éta “Best of Japan”Anjeun bakal ngarasa ngadeukeutan ka Jepang sareng gaduh ide anu langkung hadé tina anu anjeun harepan.

 

Ngarasakeun Jepang dina situs ieu!

Situs ieu paling hadé ditingali tina komputer. Sababaraha video panginten henteu tiasa maén ti smartphone Anjeun. Nanging, tina smartphone anjeun anjeun masih tiasa ngaksés tulisan anu masihan anjeun inpormasi panganyarna di Jepang. Tautan éksternal tina situs wéb ieu ogé tiasa dianggo pikeun kauntungan anjeun.

Aya seueur situs anu ngenalkeun Jepang. Sanaos situs ieu nembé ngamimitian kuring bakal teras-terusan ngapdet eusi rutin.

Nalika anjeun hoyong diajar ngeunaan Jepang atanapi peryogi anu pikaresepeun pikeun maca “Best of Japan"Mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun!

 

Menu tina situs ieu

Ti halaman mana anu anjeun badé ngajajah Jepang?

Kahirupan & Budaya

Hirup sareng Kabudayaan

2020 / 5 / 31

Hirup sareng budaya Jepang! hirup saluyu sareng alam sareng jalma

Ti dieu kuring hoyong ngenalkeun anjeun kana kahirupan sareng budaya Jepang. Kuring pikir yén kecap konci pikeun ngartos kahirupan sareng budaya Jepang nyaéta "harmoni". Kusabab kitu, kuring hoyong nyimpulkeun kahirupan sareng budaya Jepang tina sudut pandang ieu "harmoni" dina situs ieu. "Harmoni" anu dumasarkeun kana kahirupan sareng budaya Jepang Naon citra anjeun ngeunaan Jepang? Ti sababaraha urang, Jepang sigana nagara anu hésé pisan dipikaharti. Jepang panginten "Galapagos" dina hartos. Di nagara pulau anu jauh ti buana, kahirupan sareng budaya anu unik parantos dipiara. Saatos sumping ka Jepang, seueur jalma kaget ku kahirupan sareng budaya anu maju sapertos Galapagos. Nalika kota-kota ageung sapertos Tokyo sareng Osaka berkembang, sifat anu euyeub tina opat musim ngabagéakeun para tamu. Tradisi sapertos tempat suci, sumo sareng kabuki tetep tetep, tapi budaya anyar sapertos animasi, cosplay, robot, sareng sajabana lahir hiji-hiji. Nagara dimana sagala hal anu kontradiktif nyaéta simbiosis. Éta Jepang. Upami anjeun ngeklik gambar ieu di handap, anjeun bakal dibawa ka dunya harmoni misterius Jepang. Kuring parantos nyiapkeun sababaraha halaman, janten punten didatangan seueur halaman sareng senang. Harmoni sareng Alam harmoni sareng People Tradisi Modernitas Pidéo anu disarankeun pikeun ngenalkeun kahirupan sareng budaya Jepang Abdi ngahargaan anjeun maca dugi ka akhir. Balik ka Bumi Perkawis kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, kuring ...

Maca deui

Leuweung Bambu. Awéwé Asia ngagem kimono tradisional Jepang di Bambu Forest di Kyoto, Jepang = shutterstock

kapentingan

2020 / 5 / 27

20 Hal pangpayunna anu dilakukeun di Jepang sareng kumaha cara ngumpulkeun

Aya seueur hal anu anjeun tiasa resep dina perjalanan anjeun ka Jepang. Diantarana, naon waé anu anjeun maksudkeun ngawangun rencana perjalanan anjeun? Dina halaman ieu, kuring nyatakeun naon anu anjeun tiasa resep di Jepang. Mangga pencét gambar barang anu dipikaresep ku anjeun sareng kéngingkeun inpormasi lengkep. Inpormasi dasar pikeun mesen tiket sareng wisata tur asing anu henteu dikenal nganggo kimono, kostum tradisi nasional Jepang leumpang di candi Sensoji kuil terkenal di Tokyo, Jepang = shutterstock Sateuacan ngajelaskeun naon anu anjeun kedah pikaresep di Jepang, punten waspada kana hiji inpormasi dasar pikeun didamel perjalanan anjeun éndah. Éta ngeunaan kumaha buku sababaraha rupa tiket sareng wisata. Kuring ngenalkeun titik ieu dina tulisan ieu, janten punten lungsur upami anjeun resep. 20 Hal pangsaéna anu anjeun tiasa resep dina perjalanan anjeun ka Jepang Teras, di handap ieu, kuring bakal daptar 20 hal anu kuring nyarankeun ka anjeun. Upami anjeun ngeklik unggal gambar, anjeun tiasa ngalih kana tulisan anu saluyu. Kadaharan Jepang Balanja Tujuan Salju Kembang Mekar Kembang Dua mojang ngora Jepang linggih di lantai karpét beureum ningali sareng ngaraosan Musim Gugur warna-warni dedaunan kebon Jepang di candi Enkoji, Kyoto, Jepang. Ieu mangrupikeun Sekte Rinzai Zen sareng kasohor pisan dina usum gugur = shutterstock Autumn Daun kebon Jepang Onsen (Hot Spring) Sasatoan sareng lauk Hiking Cosplayer salaku karakter dina festival cosplay Jepang .Posisi sering berinteraksi pikeun nyiptakeun subkultur, sareng panggunaan langkung lega tina istilah " cosplay ", Osaka, Jepang = taman hiburan shutterstock sareng Téma Taman Téma.

Maca deui

Hakodate, kota anu populer di Hokkaido = Shutterstock

maksud

2020 / 6 / 18

Tujuan Wisata Pangsaéna di Jepang! usum tiris, cinyusu, usum panas, usum gugur

Dina situs ieu, kuring gaduh halaman pikeun ngenalkeun masing-masing di sagala rupa penjuru Jepang. Anjeun tiasa buka halaman kalayan ningali ménu sareng ngaklik judul anu dipikaresep ku anjeun. Nanging, kuring daptar halaman ieu di handap. Tingali di handap ieu sareng upami aya halaman anu dipikaresep anjeun, mangga pencét di dinya sareng buka halaman éta. Kusabab Jepang mangrupikeun nagara anu lega pisan di belah kalér sareng kidul, Hokkaido di beulah kalér sareng Kyushu sareng Okinawa di beulah kidulna rada béda. Kuring miharep anjeun bakal mendakan Jepang favorit anjeun dina situs abdi. 10 Itineraries Pangsaéna: Dimana anjeun kersa angkat? Upami anjeun hoyong tinjauan naon waé tempat wisata di Jepang, mangga baca halaman ieu. Tujuan Pangsaéna nalika ngumbara di Jepang Tujuan anu pang populerna di Jepang nyaéta kieu. Tingali dina gambar slide sareng pencét kana tempat anu anjeun minat. Ieu mangrupikeun tulisan anu aya hubunganana sareng daérah. Hokkaido Disarankeun tujuan Sapporo Hakodate Furano / Biei Tohoku wilayah (beulah belah wétaneun Honshu) Disarankeun tujuan tujuan Sendai (Miyagi Prefecture) Towada, Oirase (Aomori Prefecture) Aizuwakamatsu (Fukushima prefecture) Kanto Region (Sakitar Tokyo) Diréktori tujuan Tokyo Hakone (Kanagawa Prefecture) Kamakura (Prefektur Kanagawa) Wilayah Chubu (Honshu Tengah) Tujuan anu disarankeun Gunung Fuji (Yamanashi, Prefektur Shizuoka) Shirakawago (Prefektur Gifu) Kanazawa (Prefektur Ishikawa) wilayah Kansai (Sakitar Kyoto sareng Osaka) Tujuan anu disarankeun Kyoto (Prefektur Kyoto) Nara (Prefektur Nara ) Osaka (Prefektur Osaka) Wilayah Chugoku (Honshu Kulon) Tujuan anu disarankeun Hiroshima (Prefektur Hiroshima) Miyajima (Prefektur Hiroshima) Matsue (Shimane ...

Maca deui

bantuan

bantuan

2020 / 5 / 28

Kumaha Book Book di Jepang!

Aya jalma-jalma anu gaduh sababaraha hobi anéh. Sabenerna, kuring resep ngabandingkeun situs ngumpulkeun hotél. Nalika kuring buku hotél, kuring pariksa éta kalayan seueur situs pesenan sareng buku éta kalayan situs anu paling ku kuring yakin. Pikeun kuring sareng hobi sapertos kitu, kuring ngarasa yén aya wisatawan anu nganggo situs ngumpulkeun anu kuring henteu resep pisan. Ku sabab éta, kuring bakal ngenalkeun ngeunaan situs cadangan hotél anu disarankeun pikeun sadayana ku ngajantenkeun situs béda ti "Best of Japan"ti ayeuna. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun sababaraha situs reservasi hotél anu kuring nyarankeun. Kanggo detil ngeunaan akomodasi di Jepang sapertos hotel, Ryokan, Minshuku mangga tingali tulisan di handap ieu. Klik dina unggal gambar, situs pesenan bakal ditampilkeun dina kaca anu misah 2 Situs Perbandingan Pangsaéna pikeun Akomodasi Booking di Jepang Aya seueur situs anu anjeun tiasa buku hotél atanapi Ryokan di Jepang, ampir teu mungkin ningali éta sadayana. Janten, hal anu pangheulana kuring nyarankeun. mangrupikeun 'situs ngabandingkeun' dimana anjeun tiasa ngabandingkeun rencana akomodasi tina seueur situs hotél .Tapak Perjalanan TripAdvisor Upami anjeun hoyong mendakan akomodasi anu pas pikeun anjeun di sababaraha kota sapertos Tokyo atanapi Kyoto, kuring nyarankeun yén anjeun pariksa heula di TripAdvisor. situs ngabandingkeun anu kasohor. Situs ieu gaduh dua kaunggulan. Mimiti, ku nganggo TripAdvisor, anjeun tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan hotél anu paling dipeunteun jsb di kota anu anjeun badé angkat. Kadua, anjeun tiasa mendakan tempat anu paling murah rencana bau

Maca deui

kandaraan

kandaraan

2020 / 6 / 3

Angkutan di Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara jsb.

Nalika ngumbara di Jepang anjeun tiasa ngalih pisan épéktip ku ngagabungkeun shinkansen (karéta Bullet), pesawat terbang, beus, taksi, mobil nyéwa sareng sajabana. Upami anjeun nambihan perjalanan Shinkansen kana rencana perjalanan anjeun, éta bakal janten kenangan anu pikaresepeun. Upami éta, mésér "Japan Rail Pass" bakal wajar pisan. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tinjauan aranjeunna. Halaman ieu lumayan panjang. Upami anjeun mencét tombol "tampilkeun" dina unggal item, kontén lengkep anu disumputkeun bakal ditayangkeun. punten ngamangpaatkeun daptar eusi. Anjeun tiasa uih deui ka luhur ku mencét tombol panah di belah katuhu handap halaman ieu. Situs web Japan Rail Pass resmi "Japan Rail Pass". Pencét éta sareng éta bakal ditingalikeun dina halaman anu misah Ngaklik gambar bakal nembongkeun peta ieu dina halaman wéb Jepang Rail Pass dina halaman anu kapisah Ngeunaan Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di Jepang nganggo karéta JR sapertos Shinkansen, anjeun panginten hoyong mésér "Japan Rail Pass" sateuacan angkat. Japan Rail Pass (ogé biasa disebut JR Pass) mangrupikeun jalan tol anu paling mahal anu ditawarkeun JR pikeun wisatawan asing. Anjeun tiasa numpak pisan kana JR 'Shinkansen sareng express biasa sareng sajabana. Harga Japan Rail Pass nyaéta, contona, 33,000 yen per jalma (7 dinten, jinis mobil Biasa). Di Jepang, dibutuhkeun sakitar 28,000 yen kanggo hiji jalma bulak-balik antara Tokyo sareng Osaka di Shinkansen. Upami anjeun nganggo seueur JR, Japan Rail Pass bakalan janten "sobat" anjeun anu kuat. Ieu di handap nyaéta ...

Maca deui

 

Artikel anu disarankeun / Persiapan

Wios ku kuring ngenalkeun sababaraha tulisan dina situs ieu.

bantuan
Kumaha Book Book di Jepang!

Aya jalma-jalma anu gaduh sababaraha hobi anéh. Sabenerna, kuring resep ngabandingkeun situs ngumpulkeun hotél. Nalika kuring buku hotél, kuring pariksa éta kalayan seueur situs pesenan sareng buku éta kalayan situs anu paling kuring yakin. Kanggo abdi kalayan hobi sapertos kitu, kuring mah yén aya wisatawan ...

Concierge masihan dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock
Kumaha buku sareng mésér tikét sareng tur di Jepang! Sumo, Baseball, Konser, kagiatan ...

Upami anjeun henteu milu dina tur anu ngalakukeun sareng grup anu gedé sareng anjeun bébas ngarambat sareng babaturan atanapi kulawarga di Jepang, kumaha anjeun buku sareng mésér tikét pikeun lomba olahraga sareng konsér. Atanapi kumaha anjeun nerapkeun wisata sapertos kagiatan? Aya situs pesenan ...

kandaraan
Angkutan di Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara jsb.

Nalika iinditan di Jepang anjeun tiasa ngalih pisan éfisién ku ngagabungkeun shinkansen (kereta api Bullet), kapal terbang, beus, taksi, nyéwa mobil jsb. Upami anjeun nambihan numpak Shinkansen kana jadwal anjeun, éta bakal émut anu pikaresepeun. Dina kasus éta, mésér "Japan Rail Pass" bakal lumrah pisan. Dina halaman ieu, kuring bakal ...

 

Tulisan / Tujuan anu disarankeun

Hakodate, kota anu populer di Hokkaido = Shutterstock
Tujuan Wisata Pangsaéna di Jepang! usum tiris, cinyusu, usum panas, usum gugur

Dina situs ieu, kuring ngagaduhan halaman pikeun ngenalkeun masing-masing di sababaraha bagéan Jepang. Anjeun tiasa buka halaman ku ningali ménu sareng klik dina judul anu anjeun resep. Nanging, kuring daptar ieu kaca di handap. Tingali di handap ieu sareng upami aya halaman anjeun ...

Shibuya nyebrang di Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Hal Pangalusna anu dilakukeun di Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney jsb.

Tokyo mangrupikeun ibukota Jepang. Sanajan budaya tradisional masih tetep, inovasi kontemporer terus lumangsung. Punten sumping sareng kunjungan ka Tokyo sareng kéngingkeun énergi. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun kawasan wisata sareng tempat-tempat wisata anu paling populer di Tokyo. Halaman ieu panjang pisan. Upami anjeun maca halaman ieu, ...

Daun gugur tina Rurikoin, Kyoto, Jepang = Saham Adobe
Kyoto! 26 Objek Pangsaéna: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji jsb.

Kyoto mangrupikeun kota anu éndah anu ngagaduhan budaya tradisional Jepang. Upami anjeun angkat ka Kyoto, anjeun tiasa mikaresep budaya tradisional Jepang kana kontén haté anjeun. Di halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun obyek wisata wisata anu paling disarankeun di Kyoto. Halaman ieu panjang, tapi upami anjeun maca halaman ieu ka ...

 

Artikel anu disarankeun / Minat

Leuweung Bambu. Awéwé Asia ngagem kimono tradisional Jepang di Bambu Forest di Kyoto, Jepang = shutterstock
20 Hal pangpayunna anu dilakukeun di Jepang sareng kumaha cara ngumpulkeun

Aya seueur hal anu anjeun tiasa mikaresep dina perjalanan ka Jepang. Diantarana, naon waé hal anu anjeun badé ngawangun rencana perjalanan anjeun? Di halaman ieu, kuring nunjukkeun naon anu anjeun tiasa resep di Jepang. Mangga klik gambar item anu anjeun resep sareng ...

Tembok salju, Tateyama Kurobe Alpine Route, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju Pangsaéna di Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, festival salju Sapporo ...

Dina halaman ieu, kuring hoyong ngenalkeun ngeunaan pamandangan salju éndah di Jepang. Aya seueur daérah salju di Jepang, janten sesah mutuskeun kaputusan Salju anu pangsaéna. Dina halaman ieu, kuring nyimpulkeun daerah anu pangsaéna, utamina di tempat anu populer di kalangan wisatawan asing. Kuring bakal ngabagi ...

Blossoms Cherry sareng Geisha = Shutterstock
Spots Cherry Pangsaéna sareng Usum di Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun tempat wisata kalayan kembang sakura anu éndah. Kusabab urang Jepang melak kembang céri di ditu di dieu, hésé pisan mutuskeun daérah anu pangsaéna. Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana daérah dimana pelancong ti nagara deungeun tiasa ngaraosan émosi Jepang kalayan kembang sakura. ...

 

11 inpormasi dasar anu kudu dipikanyaho sateuacan angkat di Jepang

Makhluk Jepang anu muncul dina acara slide ieu, pasti bakal nyebarkeun inpormasi anu mangpaat pikeun anjeun!

Waktu pangsaéna pikeun nganjang ka Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Iraha anu pangsaéna pikeun nganjang ka Jepang?

Iraha waktos pangsaéna taun pikeun iinditan ka Jepang? Jawabanna gumantung kana tujuan anjeun pikeun ngumbara. Sugan anjeun hoyong ningali kembang sakura anu terkenal di Jepang? Upami éta hal, kuring nyarankeun ka Jepang salami bulan April. Meureun anjeun hoyong ningali bentang salju anu indah? Coba didatangan Hokkaido, Tohoku atanapi Nagano ti Januari dugi ka Fébruari. Upami anjeun hoyong mikaresep daun gugur, sakitar Nopémber anu pangsaéna. Upami anjeun badé ningali daun gugur di Hokkaido, sakitar Oktober langkung saé. Tulisan ieu nyorot unggal musim fitur anu paling saé. Spring - Maret, April, Mei: Usum kembang éndah Mt. Fuji, Jepang = Adobe Stock Nemophila di Hitachi Seaside Park, Ibaraki, Jepang waktos Spring di Jepang nyaéta salami bulan Maret, April sareng Méi. 3 minggu terakhir Maret ogé 3 minggu kahiji April mangrupikeun waktos anu idéal pikeun ngumbara di Cinyusu. Siswa parantos bérés taun sakola sareng déwasa damel masih dina padamelan. Taun ajaran Jepang dimimitian dina bulan April sareng réngsé taun payun dina bulan Maret. Kembang sakura ilaharna mekar dina waktos dua minggu di antara taun sakola. Gumantung kana tujuan anjeun angkat di Jepang, anjeun bakal ampir-ampiran tiasa mendakan festival kembang sakura anu badé sumping. Cuaca musim semi saé siang nalika wengi tapi wengi sigana bakal rada tiis Musim Panas - Juni, Juli, Agustus: Perayaan Hokkaido sareng usum panas disarankeun Sawah kembang warna-warni sareng langit biru di Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, .. .

Maca deui

Basa Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Basa! 3 hal hoyong diinget nalika nyarios ka urang Jepang

Seueur urang Jepang henteu saé ngagunakeun basa Inggris. Kusabab kitu, jalma anu sumping ka Jepang moal tiasa komunikasi sareng jalma Jepang. Urang asing kadang-kadang panasaran kumaha naroskeun bantosan ka saha waé nalika aranjeunna ical atanapi peryogi inpormasi. Nalika aranjeunna angkat ka kota alit atanapi désa moal gampang komunikasi sareng jalma di réstoran atanapi bahkan hotél. Di Jepang, Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun komunikasi sareng jalma-jalma di Jepang? Kuring nyarankeun tilu hal ieu. Hayu urang sebutkeun "Sumimasen" Nalika anjeun mimiti nyarios ka jalma Jepang anu anjeun henteu terang, anjeun kedah nganggo heula kalimat Jepang ieu. "Sumimasen" Ieu ngandung hartos anu sami sareng "Punten" atanapi "Hapunten (ngaganggu anjeun)" dina basa Inggris. Dina basa Jepang, frasa ieu sering dianggo. "Sumimasen" téh tiasa ogé dianggo salaku "hatur nuhun" atanapi dianggo nelepon bantosan di toko atanapi réstoran. Frasa ieu mangpaat pisan nalika anjeun hoyong narik perhatian batur. Umumna, urang Jepang henteu saé nyarios basa Inggris. Nanging, upami anjeun nyarios "Sumimasen" ka jalma Jepang aranjeunna bakal lirén sareng ngupingkeun naon anu anjeun carioskeun. Urang Jepang bageur sareng ngabageakeun urang asing ku punten, punten kersa nganggo "Sumimasen" upami anjeun peryogi bantosan. Tong hilap hatur ka anu parantos ngupingkeun ogé. Tong hariwang. Urang Jepang ngartos kumaha nyarios "Hatur nuhun" dina basa Inggris ngarah bakal ngartos syukur anjeun. Tulis hurup dina kertas Urang Jepang isin, tapi nalika anjeun aya masalah, kami bakal ngabantosan anjeun. = Shutterstock ...

Maca deui

Mata Uang Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Mata uang Jepang Kumaha kéngingkeun artos sareng cara mayar

Mata uang di Jepang nyaéta Yen. Halaman ieu ngagaduhan harga tukeur anu pangénggalna janten punten tingali didieu sateuacan tukeur artos. Di dieu anjeun ogé bakal mendakan inpormasi ngeunaan tagihan sareng koin Jepang. Salaku tambahan, kuring bakal ngajelaskeun kaayaan ayeuna ngeunaan panggunaan kartu kiridit di Jepang. Daptar Nilai tukeur: Currecy Jepang / USD, sareng sajumlahna sabaraha 1 yen dina mata uang nagara anjeun? Sumber: www.exchange-rates.org Catetan bank sareng koin Jepang Poin Kertas di Jepang = Adobe Stock Aya opat jinis uang kertas di Jepang. Catetan anjeun sigana bakal nganggo paling nyepeng nilai 1000 yen. 10,000 yen 5,000 yen 2,000 yen 1,000 yen Koin di Jepang = Adobe Stock Aya opat jinis koin di Jepang. Nyangka sering nganggo koin 100 yen sareng 10 yen. 500 yen 100 yen 50 yen 10 yen 5 yen 1 yen Pidéo anu disarankeun patali sareng mata uang Jepang Pamayaran di Jepang Poin Masih seueur toko anu ngan ukur nampi kontan Di Jepang, aya seueur toko anu ngan ukur nampi kontan. Kanggo sabagéan ageung hotél, department store, supermarket, toko serbaguna anjeun tiasa nganggo kartu kiridit upami anjeun ngumbara di kota. Malah sababaraha taksi parantos nampi kartu kiridit nembé. Seueur mesin vending anu mésér tikét karéta tiasa nganggo kartu kiridit. Nanging, upami anjeun mayar biaya pangakuan di kuil atanapi tempat suci, anjeun kedah sayogi langsung sayogi. Tukeur artos anjeun di bandara Di Jepang, sakedik toko anu nampi artos sanés tina Yen Jepang. Kusabab kitu, ...

Maca deui

Bueuk ningali jam dina warnét hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Disarankeun situs anu saé nalika nyiapkeun perjalanan ka Jepang

Dina halaman ieu, kuring bakal ngenalkeun sababaraha situs wéb anu aya hubunganana sareng Jepang. Kuring bakal ngamutahirkeun inpormasi ieu ti jaman ka jaman. Éta bakal janten sumber anu saé pikeun anjeun anggo pikeun ngumpulkeun informasi. Hotél, transportasi, réstoran, sareng situs wéb anu aya hubunganana sareng lokal diringkeskeun sacara rinci dumasar katégori. Kusabab aya tautan di handapeun halaman ieu, mangga buka halaman anu anjeun hoyong tingali ti ditu. Situs anu ngajarkeun sacara lega ngeunaan Jepang Jepang Organisasi Pariwisata Nasional Organisasi Pariwisata Nasional Jepang (JNTO) mangrupikeun jandéla anu aya hubunganana sareng pamaréntahan Jepang. Halaman wéb resmi JNTO ngandung seueur inpormasi jalan-jalan pikeun Jepang. Inpormasi ieu aya dina 15 basa. Upami aya bencana ageung di Jepang, halaman wéb resmi ieu bakal nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun turis asing. >> Halaman wéb resmi JNTO aya di dieu japan-guide.com jepang-guide.com mangrupikeun halaman wéb terkenal anu dioperasikeun ku urang asing anu cicing di Jepang. Éta laun parantos ningkatkeun jumlah tulisan na saprak halaman wéb didamel. Tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun situs inpormasi wisata anu paling dikenal di kalangan wisatawan anu datang ka Jepang ayeuna. Dina usum semi, éta nyayogikeun inpormasi ngeunaan mekar kembang sakura di Jepang. >> Halaman wéb resmi japan-guide.com nyaéta di dieu ZEKKEI Jepang ZEKKEI Jepang mangrupikeun halaman wéb inpormasi wisata anu dioperasikeun ku perusahaan anu kantor pusatna di Ginza, Tokyo. Éta nyayogikeun tulisan anu ngagunakeun gambar éndah pikeun ngenalkeun kageulisan Jepang ka jalma-jalma di luar negeri. "ZEKKEI" hartosna "bentang indah anu paling luhur" dina basa Jepang. Siga hartos namina, éta mangrupikeun ...

Maca deui

Kartu SIM vs Pocket Wifi di Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Kartu SIM vs Pélét Sewa Wi-Fi di Jepang! Dimana mésér sareng nyéwa?

Salami anjeun cicing di Jepang, anjeun badé nganggo smartphone. Kumaha anjeun kéngingkeun hiji? Aya genep pilihan anu mungkin. Mimiti, anjeun tiasa nganggo jasa roaming dina rencana ayeuna anjeun tapi punten parios ku panyayogi jasa anjeun kalayan harga. Kadua, anjeun tiasa nganggo Wi-Fi gratis sareng smartphone ayeuna anjeun nalika angkat di Jepang. Teras anjeun tiasa ngalanggan jasa Wi-Fi anu dibayar. Anjeun tiasa ogé nganggo kartu SIM prabayar anu tiasa jasa di Jepang nganggo smartphone anu anjeun henteu dikonci. Anjeun tiasa nganggo jasa nyéwa ti nagara anjeun atanapi Jepang pikeun kéngingkeun saku Wi-Fi router, kartu SIM, atanapi smartphone anu sanggup. Tungtungna, anjeun tiasa nyéwa telepon pinter ti hotél anjeun. Di handap ieu inpormasi dina unggal pilihan ieu pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun. Naon pilihan pangalusna pikeun panggunaan anjeun? Mesin ngajual kartu sim di bandara Kansai di Osaka Jepang Peryogikeun inpormasi kanggo milih alat pikeun perjalanan anjeun nyaéta saperti kieu. Jasa jasa Roaming Cost-effective Anyar, jasa roaming anu tiasa dianggo murah di nagara deungeun parantos naék. Upami aya jasa roaming anu terjangkau ngalangkungan panyadia anjeun ayeuna, teras pikirkeunana. Pocket Wi-Fi Router Upami anjeun ngarambat sareng kulawarga atanapi babaturan anjeun, langkung saé nganggo kursor Wi-Fi saku. Sareng hiji Wi-Fi router grup anjeun tiasa nganggo Internét nganggo langkung ti hiji smartphone dina hiji waktos. Upami anjeun gaduh dua atanapi langkung router Wi-Fi gampang anjeun ngahubungi saling nalika dibagi ...

Maca deui

Jepang Wayah Ayeuna

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Jaman Jepang ayeuna! Bédana waktos ti nagara anjeun

Ngan ukur aya hiji zona waktos di Jepang. Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido, Sendai, Nagano, Hiroshima, Fukuoka, Kumamoto sareng Okinawa sadayana dina waktos anu sami. Salajengna, kumargi teu aya waktos ngirit siang di Jepang, janten teu sesah kanggo anjeun pikeun terang waktos Jepang. Jepang ayeuna waktos di handap (Upami waktos henteu ditampilkeun, tempatkeun kursor dina bagian Jepang tina peta). Mangga tingali waktos di luhur sareng parios bédana waktos sareng daérah anu anjeun cicing. Upami nagara éta panjang di wétan sareng kulon, aya sababaraha zona waktos di nagara anu sami, aya bédana waktos. Nanging, Jepang henteu panjang teuing di wétan sareng kulon. Di Jepang, lahanna ngalegaan panjang di belah kalér sareng kidul, tapi di wétan sareng kulon éta henteu panjang sapertos anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun zona waktos janten dua atanapi langkung. Kelenci dina halaman ieu cicing di Pulo Ookuno di Kota Takehara, préféktur Hiroshima. Ngan aya sakitar 20 manusa di Pulo Jawa ieu, tapi 700 kelenci aya di dinya. Dina novel "Alice's Adventures in Wonderland", kelenci lumpat buru-buru bari ningali jam saku. Upami anjeun ka pulau Oono, anjeun panginten tiasa mendakan kelenci anu misterius sapertos kitu. Kuring ngahargaan anjeun maca nepi ka ahir. Balik ka "Fundamentals" Ngeunaan kuring Bon KUROSAWA Kuring parantos lami damel salaku éditor senior pikeun Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) sareng ayeuna damel salaku panulis wéb anu mandiri. Di NIKKEI, ...

Maca deui

Anjing rakun calik dina jukut = Shutterstock

Chairil Anwar

2020 / 5 / 27

Liburan di Jepang! Tempat wisata Wisatawan ramé dina Minggu Emas

Aya 16 liburan statutory di Jepang. Upami liburan lebet dinten Minggu, dinten minggu anu pang caketna (biasana Senen) saatos éta janten liburan. Liburan Jepang paling konsentrasi dina saminggu ti akhir April dugi ka awal Méi. Minggu ieu disebat "Minggu Emas". Salaku tambahan, aya seueur dinten libur ti pertengahan Séptémber dugi ka akhir Séptémber salami saminggu. Minggu ieu disebat "Minggu Pérak". Liburan sakola ti akhir Juli dugi ka akhir Agustus. Punten perhatoskeun yén salami waktos ieu tujuan wisata di panjuru nagara bakal rame. Poé Taun Anyar: Gerbang Torii kaping 1 Januari di Kuil Meiji Jingu, Harajuku, Tokyo = Shutterstock Taun Anyar mangrupikeun liburan anu paling penting pikeun urang Jepang. Seueur jalma bakal angkat ti 29 Désémber sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga dina Poé Taun Anyar. Jalma-jalma ngadatangan tempat suci atanapi candi pikeun ngadoa pikeun taun énggal. Datang Usum Dinten: Senén kadua Januari Wanoja ngora Jepang nganggo kimonos pikeun umur, pikeun ngagungkeun taun umur dua puluh = Awéwé Shutterstock di kimono di luar pusat budaya nalika perayaan Datang Usia di Kagoshima City, Jepang = Shutterstock Dina dinten ieu, urang Jepang ngarayakeun jalma anu umurna 20 taun. Seueur perayaan kotamadya pikeun ngahargaan aranjeunna. Nonoman nganggo Kimono atanapi Suits sareng ngagungkeun Coming of Age. Dinten Yayasan Nasional: 11 Pébruari Mangrupikeun dinten ngagungkeun yayasan Jepang. Numutkeun ka legenda lami, Kaisar Jinmu, kaisar kahiji, ...

Maca deui

Kajadian taunan di Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 27

Kajadian taunan di Jepang! Taun Anyar, Hanami, Obon, Natal sareng seueur deui!

Masih aya seueur acara taunan tradisional di Jepang. Seueur jalma Jepang milih ngagungkeun acara taunan ieu sareng kulawargana. Nembe pisan, seueur turis asing anu resep kana acara sapertos kitu. Ngaliwatan salah sahiji kajadian ieu anjeun tiasa kéngingkeun ideu budaya Jepang. Tulisan ieu wincikan kajadian taunan ieu. Kajadian Taun Anyar Kajadian taunan pikeun Taun Anyar anu pangageungna di Jepang. Ti akhir taun kajadian di handap ieu lumangsung unggal taun. Joya no kane "Joya no kane" mangrupikeun acara taunan anu dilaksanakeun di candi Budha = Shutterstock "Joya no kane" mangrupikeun kagiatan taunan anu dilaksanakeun di candi Budha. Di tengah wengi dina 31 Désémber para imam ngirining lonceng ageung candi 108 kali. Sigana aya 108 kahariwang pikeun manusa. Harti di balik disada bél nyaéta ngusir parasaan éta. Toshi-Koshi soba "Toshi-Koshi soba" mangrupikeun mi anu biasana didahar dina kaping 31 Désémber. Urang Jepang tuang mi panjang ku harepan yén aranjeunna bakal hirup anu untung. Hatsumode Rame of Hatsumode di Asakusa di Tokyo, Jepang. Hatsumode mangrupikeun tempat suci Shinto anu munggaran atanapi kunjungan kuil Budha dina Taun Anyar Jepang = Shutterstock "Hatsumode" mangrupikeun kunjungan munggaran taun ka candi atanapi candi. Dina taun énggal, unggal tempat suci sareng candi ramé ku seueur jalmi anu datang ieu. Setsubun "Setsubun" mangrupikeun kajadian tradisional jepang = Shutterstock "Setsubun" mangrupikeun kajadian tradisional pikeun ngusir kajahatan. Éta bakal diayakeun di awal Pébruari. Jalma-jalma miceun kacang di imah bari nyanyi "Oni-wa-soto, fuku-wa-uti," hartosna "Kaluar ...

Maca deui

Iklim & Cuaca di Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Cuaca sareng Cuaca Taunan di Jepang! Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido jsb.

Nalika anjeun badé ngadatangan Jepang, kumaha kaayaan iklim sareng cuaca? Dina tulisan ieu kuring badé ngenalkeun iklim sareng cuaca Jepang sareng fitur masing-masing daérah. Iklim Jepang rupa-rupa Jepang mangrupikeun nusantara anu manjang manjang 3000 kilométer kalér sareng kidul. Éta diwangun ku 4 pulau ageung sareng sakitar 6,800 pulau alit. Iklim bénten pisan antara Hokkaido kalér sareng Okinawa kidul. Usum tiis di Hokkaido tiis pisan, sedengkeun Okinawa relatif hampang sanajan dina usum salju. Daérah anu hujan salju ageung di usum salju nyaéta sisi Laut Jepang di Hokkaido sareng sisi Laut Jepang di beulah kalér Honshu. Data: Agénsi Météorologi Jepang Agénsi Météorologi Jepang Agénsi Météorologi Jepang Cuaca usum salju: Salju di Laut Jepang Gugur Salju Raheut di Jepang = Shutterstock Sapertos tulang tonggong Nusantara, jajaran gunung parantos lami. Kusabab gunung ieu, iklim sisi Pasipik Nusantara Jepang sareng sisi Laut Jepang benten pisan. Unggal usum salju, di sisi Laut Jepang di nagara éta, seueur awan dampal ti Laut Jepang datang tabrakan sareng gunung. Di dieu, salju sering turun. Samentawis éta, di sisi Pasipik, cuaca anu jelas bakal teras dina usum salju. Upami anjeun angkat ka daérah beulah kulon gunung nalika usum salju, khususna Hokkaido sareng Honshu kalér, anjeun bakal tiasa ningali bentang salju. Usum hujan Jepang: Sakitar Juni Juni awéwé di kimono tradisional Jepang leumpang sapanjang pendekatan dihias ku hydrangea biru (macrophylla) di ...

Maca deui

Gempa & Vulkano di Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Gempa & Vulkano di Jepang

Di Jepang, gempa sering lumangsung, tina gegaran leutik teu dirawat ku awak ka bencana parah ageung. Seueur urang Jepang raoskeun krisis anu henteu terang iraha bencana alam bakal kajadian. Tangtosna, kamungkinan kamungkinan nyanghareupan bencana alam anu ageung pisan. Kaseueuran urang Jepang parantos hirup pikeun umurna langkung ti 80. Nanging, krisis ieu ngagaduhan pangaruh anu penting dina sumanget Jepang. Manusa teu tiasa ngawasa alam. Seueur jalma Jepang ngaraos penting pikeun hirup harmoni sareng alam. Dina tulisan ieu kuring bakal nyawalakeun gempa anu énggal sareng bitu. Gempa di Jepang Upami anjeun cicing di Jepang salami sababaraha taun, anjeun bakal ngalaman sahenteuna hiji gempa leutik pikeun diri anjeun. Wangunan Jepang dirancang henteu runtuh sanaos aya gempa gedé. Ku alatan éta, henteu kedah sieun. Nanging, upami anjeun cicing di Jepang mangtaun-taun, kamungkinan aya ngalaman gempa bumi. Dina taun 2011, nalika Gempa Great East Jepang aya gempa, kuring damel di pencakar langit di Tokyo sareng ngalaman gedong oyag garang. Gempa gempa bumi Wetan Jepang Wétan, banjir gempa bumi, 11 Maret 2011 Gempa Great Wetan Jepang (Higashi-Nihon Daishinsai) mangrupikeun gempa anu gedé pisan anu nyerang ka Honshu kalér dina 11 Maret 2011. Langkung ti 90% tina ngaraosan 15,000 korban maot kusabab tsunami anu kajantenan saatos gempa. Saatos Gempa Great Hanshin anu kajantenan taun 1995, konstruksi-bukti gempa parantos aktip ...

Maca deui

Anu kedah dilakukeun bisi topan atanapi gempa bumi

Chairil Anwar

2020 / 6 / 8

Naon anu kudu dilakukeun bisi taufan atanapi gempa di Jepang

Bahkan di Jepang, karusakan tina badai sareng hujan beurat beuki kusabab akibat pemanasan global. Salaku tambahan, gempa sering lumangsung di Jepang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun upami badai atanapi gempa lumangsung nalika anjeun angkat di Jepang? Tangtosna, anjeun masih aya anu mirip pasualan anu sapertos kitu. Sanajan kitu, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun terang countermeasures bisi darurat. Janten, dina halaman ieu, kuring bakal ngabahas naon anu kudu dilakukeun nalika kacilakaan alami di Jepang. Upami anjeun katempuh angin topan atanapi gempa bumi anu ayeuna, unduh aplikasi pamaréntahan Jepang "Tips kasalametan". Ku cara kieu anjeun nampi inpormasi anu pangahirna. Sakumaha, pastikeun anjeun gaduh tempat anu aman pikeun panyumputan. Ngobrol jeung urang Jepang di sabudeureun anjeun. Sanaos, umumna urang Jepang henteu resep nyarios basa Inggris, upami anjeun aya masalah anjeun masih hoyong ngabantosan. Upami anjeun tiasa nganggo kanji (karakter Cina), anjeun tiasa komunikasi sareng aranjeunna ku cara kieu. Meunang inpormasi ngeunaan cuaca sareng gempa usum panas Taufan usum nganiaya bandara Okinawa = shutterstock Perhatoskeun kana ramalan cuaca! Kuring geus disaritakeun ku wisatawan ti luar negeri yén "urang Jepang sapertos ramalan cuaca." Pasti, urang pariksa ramalan cuaca ampir unggal dinten. Ieu sabab cuaca Jepang ngarobah unggal waktos. Jepang gaduh parobahan musiman sareng usum ribut sering ti usum panas nepi ka usum gugur. Salajengna, ayeuna, karusakan ti hujan hujan parantos ningkat alatan pangaruh pemanasan global. Salaku tambahan, lindhu sareng letusan gunung seuneu sering di Jepang. Upami anjeun angkat ka Jepang, abdi badé ...

Maca deui

Kaisar Jepang sareng Panji Jepang

Chairil Anwar

2020 / 5 / 30

Kaisar Jepang sareng Panji Jepang

Nalika anjeun ngumbara di Jepang anjeun panginten tiasa ngaraos kanikmatan anu langkung jero upami anjeun ngagaduhan pengetahuan dasar ngeunaan sajarah Jepang. Halaman ieu bakal kalebet kasimpulan ringkes Kaisar penting dina sajarah Jepang. Salaku tambahan, kuring bakal ngalebetkeun inpormasi ngeunaan bendera nasional Japans. Kaisar Jepang Ningali Istana Kaisar, Tokyo. Jepang = Shutterstock Jepang parantos ngagunakeun Sistem Kaisar ti saprak jaman kuno. Kaisar disebut "Tenno" dina basa Jepang. Numutkeun ka legenda, kaisar anu munggaran nyaéta Kaisar Jinmu. Dicarioskeun yén Kaisar Jinmu dinobatkeun sakitar 660 SM tapi henteu pasti. Suksesi kana tahta parantos lami dilaksanakeun ku turun-tumurun. Dina Konstitusi lami anu diberlakukeun dina 1889, Kaisar mangrupikeun daulat. Nanging, dina Konstitusi énggal anu diberlakukeun dina 1946, wargana dipasihan kakuatan pikeun ngawasa sareng Kaisar janten "simbol". Kiwari, Kulawarga Karajaan, anu museur ka Kaisar, aktipitas padamelan simbolis. Karya ieu kalebet ngiringan kana acara domestik sareng internasional. Kulawarga Karajaan ngalaksanakeun "Ippan Sanga" dua kali sataun pikeun nyambut masarakat di Istana Kaisar Tokyo. Ieu lumangsung dina tanggal 2 Januari sareng 23 Désémber. Dina waktos ieu, seueur pisan jalma anu sumping ka Istana Kaisar pikeun sakedik ningali kulawarga sacara pribadi, Pidéo anu Disarankeun ngeunaan Kaisar Jepang Bendera Jepang Bendera Jepang Bendera Jepang disebut "Hinomaru ". Bunderan beureum ageung digambar dina latar bodas. Bunderan beureum ngagambarkeun matahari anu naék. Urang Jepang parantos nyembah panonpoé ...

Maca deui

Copyright © Best of Japan , 2021 Sadaya Hak ditangtayungan.